لطفا یه متن نامه ساده بزارید برای درخواست اینترنت بالای 128 . برای شرکت
Printable View
لطفا یه متن نامه ساده بزارید برای درخواست اینترنت بالای 128 . برای شرکت
کاری نداره یه نامه با سربرگ و مهر و امضای شرکت میگیری به این عنواننقل قول:
سلام علیکم
با احترام به آگاهی میرساند نامبرده --------------- جهت انجام امورات شرکت در منزل نیاز به اینترنت پرسرعت 512کیلوبیت دارد.
حالا من یه سوال دارم میخوام از دانشگاه داداشم یه نامه بگیرم
آیا گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم کفایت میکنه؟؟؟؟؟ اگه فرضا نامه بگیرم برای 256 بعدا میتونم اونو ارتقا بدم به 512؟
نقل قول:
فقط کافیه تو نامه ذکر کنید که احتیاج به اینترنت پرسرعت دارید. همین کافیه و شامل تمام سرعتها میشه
پس با این حساب گواهی اشتغال به تحصیل کفایت نمیکنه حتما باید یه نامه باشه که در اون درخواست اینترنت پرسرعت کرده باشیم!؟؟نقل قول:
نقل قول:
یه با معرفت پیدا نمیشه جواب منو بده 2 روزه ایتو گذاشتم هیچ کس جواب نمیده
:19:
نقل قول:
حتماً باید یه نامه باشه تا سندی دال بر درخواست اینترنت پرسرعت باشه...
گواهی اشتغال به تحصیل تأثیری نداره ولی اگه کارت کارشناسیه ارشد داشته باشی حله...
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
نقل قول:
من دقیقاً نمیدونم ولی ظاهراً شما در قسمت تغییر تعرفه ، تعرفهی مورد نظرتون رو انتخاب میکنید و آخر ماه
میزان پول لازم برای شارژ رو به حساب واریز میکنید (همون 130/000) و برای ماه بعد اینترنت شما با تعرفهی جدید شارژ میشه.
اینی هم که کسی جواب نمیده به خاطر اینه که تعداد کاربرهای اینترنت وایمکس کمه یا اونایی که میان توی فوروم تعداشون کمه.
حاجی خیلی ممنون بابت پاسخگوییتنقل قول:
حتماً باید یه نامه باشه تا سندی دال بر درخواست اینترنت پرسرعت باشه...
گواهی اشتغال به تحصیل تأثیری نداره ولی اگه کارت کارشناسیه ارشد داشته باشی حله...
یه سوال کوچیک دیگه
این مودمهای usb میخوام بگیرم ازشون بعد میخواستم بدونم این مودما امکان استفاده همزمان کامپیوتر و لپ تاب رو داره یا باید جداگونه استفاده کرد؟؟؟؟
یعنی میخوام همزمان لپ تاپ و کامپیوتر بتونن استفاده کنن از اینترنت آیا میشه؟
پورت usb فقط روی یه سیستم میذاری از طریق lan یا وایرلس با لب تاب شیر میکنی؟نقل قول:
میتونی wifi بگیری که به صورت وایرلس به لب تاب وصل بشه و با کابل lan هم به کامپیوترت.
بدیه usb ها انه که اگه خونه یا جایی که میخوای استفاده کنی مشکل سیگنال داشته باشی به خاطر کابل 3 متریه usb مودم محدودیت
مانور داری. چون خودم مودم usb دارم اینو میگم ولی برای wifi چون میتونی کابل lan به اندازهی دلخواه استفاده کنی در اون مورد محدودیت مانور نداری.
من لینکهام قابلیت resume نداره... کسی این مشکل رو نداره؟