نقل قول:
دیگه فکر کنم بالای بیست بار تو این انجمن گفتم که لینوکس Linux چیزی به غیر از یک هسته نیست خودم دیگه حالم از این جمله بهم می خوره.. نه خیر حتی ترمینال هم نیست. هسته است هسته!! اصلا بیخیال
ببین مینت و اپن سوزه و .. توزیع هایی هستن که فقط مصرف کننده هستن. پکیج هایی که توصعه دهنده های دبیان ردهت سوزه ارچ جنتو و .. میسازن رو روی توزیع خودشون قرار میدن. من نمیگم کار بدی می کنن٬ ولی در نهایت به گسترش گنو/لینوکس چیزی اضافه نمی کنن. تنها چیزی که اضافه می شه کاربر هست. حالا این که افزایش کاربر چه سودی برای توسعه دهنده ها داره رو من نمیدونم. چیزی که سود اوره مشتری هست. مثلا کمپانی ادوبی مشتری ردهت هست. این میشه سود اوری. حالا ۲۰ تا کاربری که بلد نیستن یک دستورو کپی کنن توی ترمینال و زرت و زرت میگن لینوکس بدرد نمیخوره چه باشن چه نباشن هیچ فرقی نداره. اتفاقا نبودش باعث میشه وقت بقیه کمتر گرفته بشه و به چیزای مهمتر برسن. راجع به اوبونتو نظری نمیدم چون منبع سود اوری کنونیکال مشخصه. یه مدت اطلاعات کاربراشو به امازون میفروخت الانم برنامه های غیر ازاد میفروشه پس افزایش کاربر براش خوبه.
البته هر توزیعی به سهم خودش به کل دنیای گنو/لینوکس کمک میکنه. ولی توزیع هایی که تازه کار هارو هدف میدن کمتر. خوبی وجود این توزیع ها اینه که باعث میشن تا کاربرای با پتانسیل وارد محیط بشن و شاید در اینده یه کمکی به گسترش گنو/لینوکس کنن. ولی این که هدفمون رو فقط افزایش کاربر قرار بدیم با تم های مختلف خوشگل موشگل یا برنامه ی نصب اتوماتیک چیزی گسترش داده نمیشه
شما بحث رو دارید به سمتی پیش میبرید که من دارم به زور نظر خودم رو به بقیه اعمال می کنم. در حالی که خودتون برای نظرات خودتون دلیلی نمیارید.
شما میفرمایید افزایش کاربرهای توزیع های Mint و PCLinuxOS خوبه؟ خوب بفرمایید دقیقا چه کمکی می کنن این یوزر ها؟
شما میفرمایید انتی ویروس لازمه ولی دلیلی نیاوردید. "بدون انتی ویروس یه هفته ای ویروسی میشی" دلیل نیست.
تاپیک هم لازم نیست. قبلا تاپیک براش باز شده ولی دوستان بدون دلیل و فقط با پافشاری بر عقیده های خودشون بدون مدرک تاپیک رو به حاشیه کشیدن و اخرشم تاپیک قبل از این که شروع بشه پاک شد!
من شخصا حوصله ندارم این بحثو با کسایی که اصلا نمیدونن سیستم عامل چیه و چطوری کار می کنه انجام بدم. کسایی هم که میشناسم و اطلاعاتشون بالاست بیشترشون با من هم عقیده هستن. اینجا هم که سالی یه بار بیشتر پست نمیخوره. کلا بخش گنو/لینوکس ۵ نفر هستن که سر میزنن به اضافه ی ماهی یه نفر که کالی نصب کرده میخواد هکر بشه ولی هنوز نمیدونه کار ls چیه
دوست عزیز اولا ممنونم که مثل همیشه مخاطبینتونو یه مشت بی سواد و نادان فرض کردین ولطف کردین بهشون راهنمایی رسوندین. بنده شخصا در دنیای کامپیوتر همیشه تجربه گرا بودم و مطالب علمی و نوشته های روی کاغذ زیاد برام جالب نبوده. بله من میگم ویندوز ویروسی میشه چون خودم در طی این ده سال کار با کامپیوتر بارها دیدم که چقدر راحت ویندوز ویروسی میشه. این مسالهء پیچیده ای نیست که بخوایم براش ده صفحه دلیل بنویسیم. ویروسهای ویندوز زیادن و همه جا هستن پس عقل سلیم (چیزی که قطعا هیچ کدوم از کاربران این انجمن غیر از شما ندارن) حکم میکنه آدم پیشگیری کنه. قبول دارم آنتی ویروسها همیشه باعث پیشگیری نیستن ولی بودنشون %100 از نبودنشون بهتره. لازم نیست پولی هم توی جیب شرکتها بریزیم. من سالیان درازه که دارم از نسخه های رایگان Avira و Avast و ... استفاده میکنم. و مشکلی هم ندارم که روزی یه تبلیغ از این شرکتا روی دسکتاپم ببینم (حداکثر روزی یه تبلیغ)