متاسفانه صاحب قبلی امپالا فن برقی و منبع اگزوز بنز نصب کرده.از فن برقی خوشم نمی اد و می خام پروانه بذارم.در مورده اگزوز هم حتما تعویض می کنم. تا جایی که در توانم باشه امپالا رو به حالت فابریک میرسونم
Printable View
متاسفانه صاحب قبلی امپالا فن برقی و منبع اگزوز بنز نصب کرده.از فن برقی خوشم نمی اد و می خام پروانه بذارم.در مورده اگزوز هم حتما تعویض می کنم. تا جایی که در توانم باشه امپالا رو به حالت فابریک میرسونم
موتور اصلی 6سیلندر بوده.ولی بعد از تعویض موتور 8شده وتو سند هم 8سیلندر نوشته شده.نقل قول:
امروز با یکی از دوستام قرار گذاشتم رفتیم تهران پیش چند تا نقاش که شنیده بودم تو کارشون خبره هستن.بیشترشون گفتن که رنگ کامل نکن.ماشین پولیش بشه و درب شاگرد لکه گیری بشه.ودرب صندوق عقب رنگ بشه چون دیگه چیزی از رنگ نمونده بود
زه کامل (به غیر از روی کاپوت و صندوق)فابریک و نو گیر اوردم قیمت 2 میلیون تومان!!!!
لاستیک دور درب و صندوق نو و فابریک 500هزار تومان!!!!
خیلییییی وحشتناکه
کارایه برقی ماشین تموم شد خیلی خوب از اب درامد.فقط کیلومتر شمار صدای خرخر اروم و یکنواختی می ده که انم فردا می برم درستش کنم
راستی دیروز 3ومین صاحب ماشین باهم تماس گرفت و گفت میخاد بیاد ماشین ببینه.بنده خدا از شیراز امده بود تهران دنبال ماشین از هنجا هم امد کرج تا ماشین ببینه.یه جوری به ماشین نگاه کرد و دست می کشید که من حالم گرفته شد.گفت اگه مجبور نبودم هیچ وقت نمی فروختم
منم بهشون گفتم بشین پشت فرمون باهم بریم دور بزنیم.خیلی انسان شریف و فهمیده بودن
یعنی همین چیزاست که ادمو شیفته این خودرو ها میکنه.صاحباش طوری باهاشون رفتار میکنن که انگار روح دارن.و واقعیت اینکه همینطور هم هست.این خودرو ها واقعن روح دارن و میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد.ارتباط کلامی،عاطفی و روحی و روانی.نقل قول:
خیلی زیباست اما بعضی مواقع دردآور از اینکه یکی مجبور میه بخاطر روزگار چیزی بگذره که باهاش همه جوره ارتباط برقرار کرده.
در مورد رنگ کردن ماشین بیشتر فکر کن.
لاستیک دور در قیمش رو خوب گفته همین که پیدا شده غنیمته.
سلام دوستان، و خسته نباشید خدمت همه و دوستانی که اخیرا به فروم پیوستند
عرض کنم که بنده دنبال یه کامارو 78ی هستم (همینجور که قبلا بودم) اما اخیرا شرایطش جور شده (پارکینگ، پول، وقت و ... ) از دوستان خواهش میکنم اگه چیزی به پستشون خورد بنده رو بی خبر نذارند. اولویت اول تا سومم کامارو 78 ه ، در درجه بعد کامارو مدل 71 یا 72 در درجه بعد هم بقیه کوپه های امریکایی :sq_8:
کلا اگه دوستان کمک کن ما بتونیم یه آمریکایی داشته باشم ! بیرون از نت هم به چندتا دلال سپردم. بودجه زیاد مهم نیست فقط مهم اینه که قیمت به ماشین بیاد (با توجه به بازار فعلی!) ماشین هم در درجه اول بدنه و داخل اتاق سالمی داشته باشه، اما رنگ و تزیینات و اینجور چیزا برام مهم نیست چون برنامه دارم یه دست حسابی بهش بکشم ....
ببخشید که زیاد حرف زدم، امیدوارم دوستان اگه جایی یه همچین چیزی برا فروش دیدند من رو تو ذهنشون تضور کنند! :11::11::11: کمکی کنید تا این یار جدا افتاده به معشوقش برسونید ...
سلام به همه
امروز هرچی با خودم کلنجار رفتم نشد که نشد
میخاستم ماشین رنگ کنم .اما پشیمون شدم.دیشب پدرم یه مثال زد که از رنگ کردن ماشین منصرف شدم.گفت منه پیرمرد مو و سبیل و ابرو رنگ کنم .خط و چروک صورتمو از بین ببرم . به نظرت چه طور میشم؟؟گفتم از نظر من خوشایند نیست
یه سوال از کجا می تونم بفهمم که این گیربکس که رو ماشینه 350 یا 400 بدونه اینکه به مکانیک نشون بدم؟؟
با يك نگاه ساده به اون ميتونين متوجه بشيد:
اين تصاوير 350
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم تصاوير 400
با يك نگاه به اندازه گلداني عقب موقعيت قرار گرفتن وكيوم گيربكس و محفظه گاورنر و ضمائمي مثل اين راحت ميتونين تفاوت رو متوجه بشد
.................................................. .......
ايمپالا SS ؟؟!!
جناب حجازي فكر كنم بايد رد اينو بگيرين كه داستانش چيه؟؟!!
یه راه دیگه هم هست برای تشخیص نوع گیربکس که اونم کارتل گیربکسه.
کارتل گیربکس 400 با 350 فرق داره عکسش رو داشتم ولی پیدا نکردم ولی یه نشونه دیگه هست رفتی زیر ماشین یه نگاه به کارتل گیربکس بنداز ببین یه نوشته کف کارتل گیربکس حک شده یا نه اگه نوشته داره گیربکس 400 هستش.
ویرایش:
عکسش پیدا شد:
لعنت خدا به کسی که سرعت گیر غیر استاندارد وسط بلوار میزاره:sq_10:
منبع اگزوزم محکم خورد به سرعت گیر صدا اگزوز سمت راننده عوض شد.زیر ماشین نگاه کردم. سوراخ یا پارگی نداشت فقط یکم قر شده.شاید توری یا چیزه دیگه ای اون تو شکسته یا ریخته باشه ...
در جا که کار می کنه صداش مثل صابقه ولی وقتی حرکت میکنم و گاز می دم صداش عوض میشه
نوای یکی از دوستان وقتی سر گاز و اروم میریم مشکلی نداره.اما وقتی پدال گازو به یکباره فشار میدیم مخصوصن توی سرعت بالای 80 تا،ماشین دل دل میزنه و کلن کم میاره.
مشکل از پمپ شتاب کاربرات میتونه باشه؟؟
چه موارد دیگه ای ممکنه همچین مسئله ای رو پیش بیارن؟؟؟
راه حل چیست؟؟