مدتی هست که از زیر ماشین روغن میریزه بعد از مدتی که ماشین پارک هست
پرشیا سفید مدل 90
چطوری بفهمم که از کدام قطعه روغن میریزه؟؟؟ عیب از کجا؟؟
Printable View
مدتی هست که از زیر ماشین روغن میریزه بعد از مدتی که ماشین پارک هست
پرشیا سفید مدل 90
چطوری بفهمم که از کدام قطعه روغن میریزه؟؟؟ عیب از کجا؟؟
سلام.
پمپ بنزین ماشینم ضعیف شده و به سفارش و اصرار تعمیر کار رفتم یه مغزی پمپ بنزین با مارک zoren گرفتم.با اینکه چینی هست ولی تعمیر کار اصرار داشت فقط از همین مارک بگیرم و گفت شرکتی ها به درد نمیخوره.حالا بگذریم.آوردم عوض کنه گفت 30 تومن میگیرم که خیلی زورم اومد حالا میخوام خودم دست به کار بشم.اولا خواهشا اگر جایی آموزش تعویض پمپ بنزین هست راهنمایی کنید.البته پمپ بنزین پراید زیاد عوض کردم ولی تا حالا سمند عوض نکردم ضمنا پمپ داخل باک هست.
مورد دوم اینکه محتویات داخل جعبه رو که نگاه کردم همه چیز رو فهمیدم غیر از یک مورد و اون هم یک بسته پودر زرد رنگ بود که هرچی فکر کردم نفهمیدم با این باید چیکار کنم؟هیچ دستور کاری هم وجود نداره تو جعبه.حدس زدم شاید نوعی چسب باشه که باید مثلا با آب قاطی بشه و در قسمت اتصالات استفاده بشه.شایدم لوازم یدکی جنس جاساز کرده یادش رفته برداره.اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
روغن چون زود خشک نمیشه , پیدا کردنِ محلِ نشتش ساده هست
باید برید جائی که چاله ( حفره - گوده ) دارند و خودتون برید توی چاله و همه ی جای زیر و بغل موتور رو با نور کافی بررسی کنین
ساده ترینش اینه که پیچ کارتل نشت میده
یا تفلن میخواد یا اگر هرز شده خیلی راحت با قلاویز یه شماره بزرگش کنین و یک پیچ گالوانیزه با یک سایز بزرگتر با واشر تختِ فیبری یا مسی بندازین روش با کمی تفلون . تلفون رو فقط در انتهای پیچ بپیچین نه همه جای پیچ
اگر اگر دور کارتل باشه , باید باز بشه تمیز بشه , با کمی بنزین و حفظ موارد ایمنی جای واشر ( گاسکیت) تمیز و خشک و براق بشه
یک گاسکت نو هم باید بگیرین یا خودتون ورق خوب بخرین از بازار و براش درست کنین
بعدش حدود 4 میلیمتر سیلیکون حرارتی مخصوص کارتل بزنین دور تا دورش و گاسکت رو بذارین روی کارتل و قبل از سفت شدنِ سیلیکون ببندینش و مخکم کنین و یکی دو ساعت صبر کنین یا بیشتر تا خشک بشه بعدش روغن بریزین و روشن کنین
اگر همه ی کارهای تنظیف و سیلیکون زدن رو درست و با حوصله انجام بدین تا سالهای سال دیگه نشت نمیده .
بهتره سیلیکون امریکائی یا اروپائی یا ژاپنی بخرین . این سیلیکون اونقدر قوی و کارآمده که بدون گاسکیت هم میشه کارتل رو نصب کرد اما باید خوب تمیز کنین جاش رو و بعدش طبق دستور روش صبر کنین تا خوب خشک بشه بعد روغن بریزین
از این نوع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.freeasestudyguides.com/graphics/rtv-sealant-oil-pan-lg.png
عکسهای بیشتر
شاید هم از دور فیلتر روغن باشه
شاید هم از کاسه نمد سر میل لنگ باشه که کار مکانیک هست . فقط باید کاسه نمد امریکائی یا اروپائی یا ژاپنی بخرین ( شماره داره ) , آشغال ایرانی و چینی و هندی نخرین که بدجوری ضرر میکنین . کاسه نمد فروشها دارند
شاید هم از قالپاق سوپاپها باشه ( بالای موتور ) که شُر میکنه میاد پائین .
روش تعمیرش مثل کارتل هست ( با سیلیکون حرارتی مخصوص )
شاید هم از گیربکس نشت میکنه , برای همین خیلی مهمه که تشخیص بدین روغن چی هست که میریزه ( روغن موتور یا روغن گیربکس )
بیشترین روغن ریزی خانواده پژو و سمند مربوط به روغن فرمان هست و معمولن هم از شیر فرمان نشتی میده. باید چک کنید که روغن فرمان کم شده یا نه.نقل قول:
اورینگ درب قالپاق هم اگه خراب شه روغن ازش نشت میکنه که به زیر موتور شره میکنه.
واشر قالپاف هم اگه نشتی داشته باشه همینطور هست.
شکستگی قالپاق هم هست که بیشتر توی ماشینهای صفر دیدم!
دیگه از فشنگی روغن و فیلتر روغن هم ممکنه نشتی داشته باشه. حتی اگر به تازگی فیلتر روغن عوض کرده باشید ممکنه تعویض روغنی کارش رو تمیز انجام نداده باشه و روی سینی مقداری روغن ریخته باشه که همونها بعدن روی زمین ریخته.
در قسمت زیر موتور هم بیشترین روغن ریزی مربوط به کاسنمدهای سر و ته میل لنگ و کاسنمدهای پلوسها هست. روغن ریزی از داخل گیربکس هم میتونه باشه اما احتمالش کمتره.
پیچ کارتل خیلی کمتر باعث روغن ریزی هست هرچند که باید چک بشه. البته به هیچ عنوان خودتون روش آچار نندازید و زیادی فشار نیارید چون کارتل سمند به راحتی هرز میشه!
در هر حال اگه زیر ماشین زیادی خیس باشه نمیشه دقیق گفت از کجا روغن میریزه. باید سینی باز بشه و زیر ماشین تمیز بشه. بعد با ماشین یه کم کار کنید و دوباره چک کنید تا ببینید از کجا روغن ریزی شروع میشه.
دلایل دیگه هم هست اما احتمالشون کمتره. اگه مکانیک با انصاف سراغ داشته باشید که فرصتش رو هم داشته باشه، راحت میتونه براتون دلیل روغن ریزی رو پیدا کنه.
سلام
پراید من 89 دوگانه صبا زیمنس کارخانه است و چند ساله مشکلی داره که تا حالا با کلی خرج کسی نتونسته حل کنه.وقتی سوییچ رو باز میکنم گاهی صدای پمپ بنزین نمیاد یا نصفه میاد که در اینحالت ماشین روشن نمیشه.اوایل کافی بود سیمهای فیوز رو کمی تکون بدم بعد لازم شد در بیارم دوباره جابزنم و بعد به تعویض سیم فیوز و جعبه فیوز و فیوز های داخل اتاق و سنسور روی گیربکس و سنسور میل بادامک و رله دوبل و پمپ بنزین و دزد گیر و باتری و سر باتری و ....
اوایل اگه گاز مصرف میکردم اینجوری میشد و با دوماه بنزین رفتن خودبخود درست میشد اما حالا 4 ماهه که فقط بنزین زدم و دوباره قاطی کرده.یه باز ECU رو پروگرام کردم چند ماه خوب شد اما بازم جواب نداد بعد فلش کردم که اصلا جواب نداد
شما رو بخدا راهنمایی کنید :-o :-o :-o :-o :-o :-o
درود
دوستان سپر سمندی که خودشو یک کم ول کرده و بین چراغ جلو و سپر یک مقدار فاصله افتاده رو چطور میشه تعمیر کرد ؟
شاید بشه گفت بین چراغ و سپر تقریبن اندازه یک انگشت فاصله افتاده .
ممنون.
برادر روشش رو اگر میخوای بدونی اینطوریه :نقل قول:
کفی صندلی عقب رو باز میکنی ، زیر صندلی عقب یه درپوش پلاستیکی گرد هست که راحت در میاد ، اگر هم درپوش رو ندیدی یه ورق آهنیه که دوتا پیچ معمولا آلن خور یا ستاره ای داره که اونها رو باز میکنی و به درپوش پلاستیکی میرسی
در پوش راحت درمیاد
درپوش رو که برداشتی یه سیم سوکت دار هست که به پمپ وصل شده و دوتا شلنگ ورودی و خروجی ، خار سوکت رو با پیچگوشتی یا با دست جدا کنیدو شلنگ ها رو هم همینطور .
شلنگها رو کا خارج کنید مقداری بنزین میریزه که طبیعیه و مشکلی نیست
بعد که اینها رو باز کردید احتمالا پمپ بنزین توسط مهره ی اورینگ بسته شده که با دوتا پیچ گوشتی راحت باز میشه در جهت پاد ساعتگرد
یا اینکه با یه تسمه ی دوار فلزی که معمولا پیچهای آلن خور یا ستاره ای داره
بعد که باز شد پمپ بنزین آزاد میشه و به آرومی باید پمپ رو بالا بکشید
فقط پمپ رو یهویی خارج نکنید چون مقدار زیادی بنزین داخلش هست بلکه به محض اینکه از سطح سوخت موجود در باک جدا شد بالا بیارید و نگه دارید تا بنزین موجود در پمپ خالی بشه در باک
موقع بیرون آوردن هم باید پمپ رو به صورت اریب خارج کنید تا شناور پمپ گیر نکنه به لبه ها
پمپ جدید رو هم طبق روش بالا به صورت معکوس و در همون جهتی که پمپ قبلی بود نصب کنید .
شلنگهای ورودی و خروجی هم به همین ترتیب
موقع انجام مراحل فوق حتما سوئیچ ماشین بسته باشه و ترجیحا سرباطری رو هم باز کنید .
اما خب از اونجایی که بدون آشنایی قبلی میخواید اینکار رو بکنید ، بهتره به مکانیک مراجعه کنید
در ضمن امداد خودرو برای تعویض پمپ بنزین در محل ، فکر نکنم بیشتر از 20 هزار تومان بگیره ( سوای هزینه ایاب ذهاب)
در کل کار سختی نیست ولی خب بدون تجربه ممکنه به مشکل بربخورید ، خصوصا موقع جا زدن پمپ جدید و میزون کردن اورینگ
دوستان عزیز تنظیم موتور رو چه مواقعی باید انجام بدم ؟؟؟
به کیلومتر ربط داره ؟؟
تازگیا احساس میکنم صدای موتور زیاد شده ، چیکار باید بکنم ؟؟؟
:n16:
405
نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
ببخشید دخالت می کنم.
دوستمون کامل توضیح دادن. فقط من یه مشکلی که ممکنه بهش بر بخورید رو می گم. چون برای خودم پیش اومد.
این که موقع باز کردن شلنگ های بالای پمپ یه کم بنزین میریزه طبیعیه، اما برای بنده (پژو 405 کاربراتوری) خود نمایندگی که شلنگ رو باز کرد (ظهر بود) بنزین مثل فواره میومد بیرون و قطع بشو هم نبود! که خودم پریدم درب باک رو باز کردم! دلیلش هم بخارات بنزین توی باک بود که فشار گذاشته بود پشتش و بنزین خارج میشد.
حالا در مورد انژکتوری ها که پمپ توی باک دارن و حبابگیر و کنیستر دارن نمی دونم وضع همینه یا نه. ولی محض احتیاط با درب باک باز این کار رو بکنید.
در مورد اون پودر هم نظری ندارم! :)
موفق باشید
سلامنقل قول:
دوست عزیز موقعی که صدای پمپ نمیاد چراغ چک هم روشن میشه؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2