ببخشید کسی اینجا یه برنامه ای نداره برای ساختن یک شهر سیمز 3
که بشه داخلش خودمون یه شهری رو بسازیم
تغریبا مثل world builder برای C and C
خیلی ممنون میشم بهم معرفی کنین ;)
Printable View
ببخشید کسی اینجا یه برنامه ای نداره برای ساختن یک شهر سیمز 3
که بشه داخلش خودمون یه شهری رو بسازیم
تغریبا مثل world builder برای C and C
خیلی ممنون میشم بهم معرفی کنین ;)
سلام دوستان
من از ورژن 1.0.615.00107 سیمز 3 استفاده می کنم و حدود یک ماه پیش بود که پک "Town of Life" رو خریدم اما وقتی که میخوام این پک رو نصب کنم با این پیغام رو به رو میشم :
"setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue"
بنابراین با کمی جستجو درون دی.وی.دی "Town of Life" به پوشه ای با این آدرس برخوردم :
"H:/ Town of Life/ Support/ Update"
در این پوشه فایل آپدیتی به این اسم قرار داشت :
1.23.65.0120xx
اما وقتی که روی آیکون آن برای آپدیت کردن سیمز 3 کلیک کردم ، پیغامی داد که می بایست ابتدا ورژن ماقبل این آپدیت رو نصب کنم !
وقتی هم که بر طبق راهنمای پست اول این تاپیک عمل کردم به این مشکل برخوردم :
وقتی که فایل اول با حجم حدود 10 مگابایت رو دانلود کردم و در محل نصب بازی از حالت زیپ خارج کردم و نصب کردم و پس از اینکه چندین فایل جایگزین فایلهای اصلی شدند ، موقعی که روی فایل "update" دابل کلیک کردم با این پیغام رو به رو میشم :
unable to find source file
:23::41::24::23:
این مطالب رو حدودا دو هفته پیش هم اینجا بیان کردم ولی متاسفانه هنوز اندر خم یک کوچه هستم و راه حلی پیدا نکردم
آیا امکان داره فایلی که در صفحه اول این تاپیک گذاشته شده مشکل داشته باشه ؟
کلا راه حل خاصی برای رفع این مشکل به نظر دوستان میرسه ؟
راستی سیمز 3 من (نسخه پایه) بدون هیچ گونه کرکی نصب و اجرا میشه ، و کلا نه کرکی داخلش هست و نه احتیاج به کرک کردن داره ، میخواستم بپرسم که برای بقیه دوستان هم به همین شکله ؟
پی نوشت :
ظاهرا بعد از جایگزین شدن تعدادی از فایلهای آن "فایل زیپ 10 مگاباتی" صفحه اول تاپیک با قایلهای اصلی سیمز 3 ، زبان بازی از انگلیسی به اسپانیایی تغییر کرده است (اومدیم ابروش رو درست کنیم چشمش هم کور کردیم :19:) برای حل این مشکل چی کار میتونم بکنم ؟
با تشکر
:11:
کسی نداره :13: ؟؟؟نقل قول:
چرا من دارم ولی ارور میده :31:نقل قول:
تایپیکی برای بازی spore نیست؟؟؟
چرا هست ولی شما چرا اینجا میپرسین؟؟نقل قول:
جستجوی انجمن رو بزن برات میاره
اینم برای شما :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209615&highlight=spore
مشکل از سیمز اصلیتونه به نظر من. خریدین یا دانلود کردین؟نقل قول:
سلام میشه یه نفر به من بگه town life با ambitions چه فرقی داره؟ من ambitions رو داشتم بعد town life رو نصب کردم وقتی رفتم داخل بازی دیدم هیچ فرقی نکرده فقط چند تا وسایل اونم خیلی کم اضافه شده. همین؟ فرقشون فقط همینه؟:18:
تو edit town چیزای جدید اضافه شدهنقل قول:
میشه یکی از این دوستای مهربون به من بگه من کجا می تونم سیمز 3 نیمه شب رو دانلود کنم؟ :11: