البته خودم كه زياد گرافيكي كار نميكنم .مگر اين كه خواهرم 3dmax كار كنه.نقل قول:
حالا اگه 500 كافيه چرا فقط ati معرفي كرديد؟
بالاخره چيكار كنم؟
اينقدر تنوع زياده گيج شدم.
Printable View
البته خودم كه زياد گرافيكي كار نميكنم .مگر اين كه خواهرم 3dmax كار كنه.نقل قول:
بالاخره چيكار كنم؟
بهتره صبر کنید کارتهایی مثل HD4850x2 , HD4870x2 وارد بازار بشن که با بودجه ای که شما دارید بهترین انتخاب ممکن خواهد بود.نقل قول:
البته خودم كه زياد گرافيكي كار نميكنم .مگر اين كه خواهرم 3dmax كار كنه.
بالاخره چيكار كنم؟
ولی این طور که پیداست اهل بازی نیستید. پس پیشنهاد میشه HD4850 بگیری.
البته باید توجه داشته باشی که قطعات دیگر سیستمت با این کارت هماهنگ باشه.
درسته منم پيشنهاد ميكنم 4850 بگيرينقل قول:
Ati الان از Geforce جلو زده. کارتهای Ati با وجود داشتن قابلیتهای خوب و در برخی موارد بهتر از Geforce قیمتاشون خیلی پایین تره و خریدشون کاملا به صرفه تر هست. کارتهای قدرتمند جی فورس با قیمتهای نجومی در ایران به فروش میرسن مثلا همونطور که آقای میکروسیستم گفت GTX260 با قیمت 560 تومن به فروش میره که حتی از 4870 با 360 تومن قیمت ضعیفتره. خوب مگه ما بیمار هستیم که پول بیشتر بدیم و فقط به خاطر اسم جی فورس ضعیف تر رو بخریم؟!! پول کمتر میدیم و جنس بهتر Ati رو میخریم. پس در حال حاضر Ati انتخاب بهتر هست و به نظر من شما صبر کن 4850X2 بیاد ایران و اونو بخر چون به بودجت و کارهات میخوره و با 2 گیگ حافظه به راحتی حافظه ی 1 گیگ GTX280 رو میذاره تو جیبش.:21: البته همونطور که دوستمون گفت اگه بازی نمی کنی 4850 بگیر .نقل قول:
سلامنقل قول:
ببینید سنگین ترین برنامه های سه بعدی کارت گرافیکی قوی تر از 8600GT (حد اکثر 9600GSO)نمی خوان البته به شرطی که سی پی یو و رم مناسبی داشته باشی
چون تو بازار جهانی کارتهای سری 9 و سری 200 Nvidia به شدت کاهش قیمت داشتن(150 دلار) اما خدا رو شکر!!تو ایران قیمتها تکون نخورده!!اما کارتهای تازه وارد ATI (سری 4000) از نظر قیمت و کیفیت بسیار به صرفه ترن شما اگه می خوای خیالت رو برای مدت طولانی راحت کنی بهتره صبر کنی تا 4870X2(دیگه نمیشه گفت قوی ترین کارت جهان چون GTX 350 از Nvidia تائید شده و قوی تر از اونه البته قیمتش هم باید نجومی باشه!!) بیاد و افت قیمتشو بکنه حدود 650 می تونی بخری البته باید یه سه ماهی صبر کنی(برای افت قیمت)!!!4850X2 هم بعد از اون بهترین انتخابه 4870 هم مناسبه با قیمت 350-360 هزار تومان
بعد یه سوال دیگه اینکه برای باقی قطعاتت هم به همین نسبت پول گذاشتی؟:13:مشخصاتشون رو میدی؟
قسمت قرمز شده رو فکر کنم باید اصلاح کنی دوست عزیز !!!:31:نقل قول:
کارت 4870 ATI تونسته بازی کرایسیس رو روی رزولوشن 1600*2560 با 34 فریم بر ثانیه اجرا بکنه !!:18: اونهم در جاییکه چشمهای انسان بالاتر از 30 فریم بر ثانیه رو نمیتونن تشخیص بدن !!:27:
از طرفی کارت 9800GTX تونسته همین بازی رو روی همین رزولوشن با 27 فریم بر ثانیه اجرا بکنه که از همینجا میشه به قدرت عالی کارت 4870 در اجرای بازی پی برد !!!
کارت 4870 برای بازی بسیار بهتر از جیفورس 8800 یا 9600 یا حتی 9800GTX هست !!
بنچمارکها رو ندیدی ؟؟:13:
با درود و تشكر .نقل قول:
البته من نميتونم 3 ماه صبر كنم . تو همين ماه بايد بگيرم.
در مورد 4870 نميدونم.اگه منظورتون اينه VGA Sapphire HD 4870 512MB
1 گيگش نميدونم چنده.خلاصه اينكه براي حداقل 5 سال نميخوام عوض كنم بالاي 500 هم نشه و عجله هم دارم (3 ماه نميتونم بمونم كه تازه 650 بگيرم) DVI هم ساپورت شه.
در مورد ساير قطعات بايستي بگم كه جز سي پي يو و مانيتور بقيه هنوز مشخص نشده.
مانيتور sam 2032 gw يا sam 2232 gw
و پردازنده هم يا 6600 و يا 9300 هست.
كارت گرافيك هم كه هنوز مشخص نيست. واسه رم و مادر بورد و هارد هر چقدر قيمت باشه مشكلي نيست.چون نميخوام اگه يه موقع مثلا كارت گرافيك رو عوض كنم دوباره مجبور بشم مادر بورد رو هم عوض كنم.خلاصه اينكه بالاي 1.5 راحت بايد خرج كنم.
در ضمن agp بهتره يا pci ؟ آحه يه جا خوندم در آينده AGP رشد ميكنه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما لطفا اول پستهای قبلی رو بخونید بعد جواب بدید
دوست ما برای 5 سال آینده نمی خواد دست به سیستم بزنه اونوقت شما حرف از قدرت 4870 میزنی؟؟؟؟:31:عزیز این کارت خیلی دووم بیاره 1 سال نیم دو سال هست !!شما مطمئنی بازی های سال دیگه رو هم با این فریم اجرا می کنه!!؟؟:13:در ضمن اینو بگم که GTX 350 به تنهایی 4870x2 رو قورت میده!!!!این کارت که قوی ترین کارت دنیا نیست!نسبت قیمت کیفیتش خیلی خوبه مثلا 9800GX2 این کارت رو می خوره!اینم که الان تو بازار ما پرفروش شده به خاطر قیمتهای نجومی کارتهای Nvidia هست.که برخلاف بازار جهانی اینجا کاهش نداشتن شما به بنچمارک ها گویا توجه نکردی!!!9800GX2 همون کرایسیس رو تو رزلوشن 1600*2560 با 42 فریم بر ثانیه اجرا میکه اینم مدرک!!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من که نگفتم 8800 یا 9800 بخره من گفتم برای 5 سال آینده اگه اهل بازی نیست 4870x2 4850x2 یا 4870 بخره تا حداقل در آینده در اجرا نرم افزار های سه بعدیش دچار مشکل نشه
با تشکر:11:
دوست عزیز نمی دونم تصمیم شما برای اینکه 5 سال ارتقا ندید چیه!؟پس حتی اگه قوی ترین مادربرد رو بخرین با بهترین پردازنده 4 هسته ای ممکنه تا اون موقع از دور خارج شده باشن و PCI e2 بشه مثل الان AGP پس اگه مطمئنید در 4 5 سال آینده دست به سیستم نمی زنید تو خریدن سایر قطعات دقت کافی داشته باشید برای کیفیت بالا عمر مفید یه قطعه فقط یک ساله حالا شما خودت ببین تو 5 سال چی میشه!نقل قول:
خب من آخر نفهمیدم اهل بازی هستید یا گذری بازی می کنید و استفادتون در الویت نرم افزاره!؟در واقع اینو بگم که شما با قوی ترین کارتهای امروز نمی تونی بیشتر از 2 سال راحت باشی (البته بیشتر برای بازی) ولی ممکنه تا 3 یا 4 سال بتونی بدون کوچکترین مشکل با نرم افزار های سه بعدی سنگین کار کنی(در این مدت حداقل به سیستم رم اضافه کن!)
لینک میدی که کجا نوشته بود AGP رشد می کنه!:18:؟AGP پیشرفت کنه:13:!!؟نه تا اونجایی که من می دونم تولید مادربرد و کارتهای AGP 8X دیگه تقریبا متوقف شده و سرعت انتقال داده و اینتر فیس PCI E2 بسیار بیشتر از AGP 8X هست در ضمن مگه شما عجله نداری؟(همین یک ماه!؟) پس با آینده دیگه چی کار داری:31:فعلا خبری نیست و نخواهد بود
آخرین حرف من اینه که یه مادربرد با قابلیت کراس فایر بخر و 4870 یا 4850X2 کی میدونه شاید در آینده خواستی یه کارت گرافیک دیگه هم بخری تا کراس فایر کنی اینجوری به نظر من بهتره
قربانت:11:
مطمئنی که GX2 قدرتش بیشتره از 4870x2 ؟ فکر نکنم چون GTX280 قدرتش بیشتره از gx2 و جلوی 4870x2 کم آورده. :20: نمی دونم شاید من اشتباه می کنم؟؟!:41:نقل قول: