این مقادیر تو بخش status یا همون وضعیت باید باشه.البته تو مودمای مختلف فرق داره.اگه میتونید به پشتیبانی زنگ بزنید کارتون سریعتر راه میفته.شماره پشتیبانی اینه 02182201.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این مقادیر تو بخش status یا همون وضعیت باید باشه.البته تو مودمای مختلف فرق داره.اگه میتونید به پشتیبانی زنگ بزنید کارتون سریعتر راه میفته.شماره پشتیبانی اینه 02182201.نقل قول:
سعید جان بیخیال قیمت پسته وپراید شدن ....من و تو داریم بحث دو تا شکلک میکنیم .بیا اشتی :n16:شاید واحتمالا مشکل از زیرساخت پارس در کرمان باشه :n13:نقل قول:
راستی کسی میدونه چرا در سایت های چک ip من location تهران دارم بجای کرمان ؟؟؟؟؟؟؟:n04:
۰۲۱-۸۲۲۰۱ همیشه واسه من جواب داده ولی شبا تعدادشون کمتره بیشتر پشت خط میمونی.خدایی همه مودب هستن:n01:نقل قول:
عزیز دلم من این بحثو تموم شده میدونم و به قول شما آشتی.:n11:نقل قول:
در مورد آی پی هم طبیعیه.برامن هم از تهران و اصفهان و بوشهر و گاهی هم شیراز آی پی میده.آی پی متغیر همینه دیگه.
توي قسمت وضعيت مودم من اصلا همچين چيزي نيست !!! به غير مشكل نويز خط تلفن ميتونه مشكل از جاي ديگه باشه ؟نقل قول:
اگه نويز باشه و از سيم نباشه از كجاست و چه جوري بايد درستش كنيم ؟
ممنون
ip static برای یوزر معمولی چه کمکی میکنه ؟ به تغییر سرعت که ربط نداره ؟نقل قول:
هیچ کمکی نمیکنه و به سرعت هم ربطی نداره.کسانی که معاملات بانکی بین المللی انجام میدن به آی پی ثابت احتیاج دارن که در ازای پرداخت یه مبلغ اضافه میتونن آی پی ثابت بگیرن.البته کاربردهای دیگه هم داره اما رو سرعت اثری نداره.نقل قول:
اگه مودمتون wireless هستش که میتونه از سایر وسایلی باشه که تو خونه از امواج وایرلس استفاده میکنن.نقل قول:
نگاه کنید به وضعیت ما توروخدا
من یعنی برم دوباره با پارس انلاین تمدید کنم توروخدا با این وضع
یه شب 60 مگ یه شب 16 مگ دانلود کرده ، میرم نامحدود سرعت گوز میخرم از مخابرات از شر شب بیداری برای 16 مگ خلاص شم .
دوست عزيز نامحدود بگير با سرعت 100 بشين 20 گيگ دانلود كن
پولمون کجا بود داداش ،بریم این همه پول بدیم که چی ، چرا این همه ادم با همین اکانت سرعتشون 100 برابر منه ؟؟دوبار هم زنگ زدم میگن شب همینه که هس یکی سرعتش 4 مگه یکی مثل شما میخاید میخاید نمیخاید هم نخاید ، برید بقیه isp ها رو چک کنید ببینید ، با نهایت گستاخی .
پارس آنلاین همه سرویسهاشو روی 4 مگ میبنده؟ سرعت دانلودش چه قدر میشه این سرویس 4 مگ؟ میتونم بپرسم کدوم سرویس رو دقیقا روی 4 مگ میبنده؟نقل قول:
سلام ببخشید ping صبانت بهتره یا پارس انلاین برای گیم؟ممنون
میگم شما وضعیت نویزت چرا انقدر توپه داداش؟؟نقل قول:
این مطمئنید که مربوط میشه به سیمکشی مخابرات ؟؟ خود پارس انلاین تنظیمش نمیکنه اینو؟؟
مال من الان داون استریمش 14 هست و دیتا ریت 2 مگ ، شبها یه بار 16 مگ دانلود میکنه یه بار 500 مگ ! البته اکانتم هم تست هست !! و توی روز با اینکه 2 مگ بستنش ولی سرعتم بیشتر از 111 نمیشه. در صورتی که باید 256 باشه سرعتم . ایا نویز در دانلود شبانه ام هم همین تاثیر رو داره که شبی 16 مگ دانلود میکنم؟؟
اگر بخاهیم اس ان ار رو زیاد کنیم ، باید مخابراتو بگیم ؟؟(دم در رو چک کردم مشکلی نبود) آیا میان ؟؟چقدر میگیرن؟؟
خواهشا جوابمونو بدید که مردیم با این وضع شبانه
اولا تا خودت نگیری و نتیجه هر کدوم رو نبینی ، به پاسخت دست پیدا نخواهی کرد ، اصلا و ابدا ، چون اینجا همه میگن من شبی 1 گیگ میگیرم ،اونوقت بیا من شبی 16 مگ میگیرم !! ، یکی پینگش با 256 10 میلی ثانیه است (از سایتای ایرانی) ، اونوقت من بهترین وضعیتش 120 میلی ثانیه ، شب time out میشه .نقل قول:
سلام ببخشید ping صبانت بهتره یا پارس انلاین برای گیم؟ممنون
دوما، بازی انلاینت دیگه چی بود بچه بشین درستو بخون ، یه چیزی دانلود کن که بدرد کارت بخوره .
من سرویس 1024 دارم و روی 4 مگابیت بستنش.بقیه سرویسها رو حقیقتش اطلاعی ندارم اما اگه اشتباه نکنم سرویس 512 هم همینجوره اما دانلود شبانش کمتره.نقل قول:
من با سرویس 1024 سرعت روزانم از 400 کیلوبایت کمتر نمیشه.شبها هم کمتر از 150 نمیشه و شبها حداقل دو گیگابایت دانلود دارم.
پایین بودن نویز من چنذتا دلیل داره.یکیش همون سیمکشی مناسب مخابراته.یکیش استفاده از اسپلیتر و یه دلیل دیگه هم که خیلی خیلی مهمه اینه که خونه ما کمتر از 100 قدم با مخابرات فاصله داره و هیچ افت سرعتی بابت فاصله زیاد از مرکز مخابراتی رخ نمیده.خودم هم زنگ زدم و ازشون خواستم آپلودمو به جای 1024 روی 512 ببندن که اینکار نویز رو بازهم کمتر کرد.مودم من symphony هستش.یکی از ساده ترین و در عین حال کارآمدترین مودمهای پارس آنلاین.مجموع این عوامل با هم دیگه نتیجش شده نویز کمتر از 10.5.نقل قول:
احسنت .نقل قول:
ولی یک سوال دیگه) به نظرت من تو روز بهم 2 مگ دادن ولی سرعت دانلودم 120 هست ، یعنی تو روز هم سرعتم از اون چیزی که بهم دادن کمتره ، هالا یعنی تو شب بهم 256 میدن که تو 4ساعت و نیم فوقش 400 مگ میگیره ؟؟ یعنی اگر خطم نویز نداشت منم بایستی حداقل 570 مگ میگرفتم ها؟؟
بستگی به سرویستون هم داره.مثلا سرویس 256 در گذشته سرعتش از 190 بالاتر نمیرفت یا سرویس 128 سرعتش از 140 بالاتر نمیرفت (با اینکه همشون رو روی 2 مگ بسته بودن).الان نمیدونم چه محدودیت سرعتی برا این سرویسا اعمال میشه.در مورد دانلود شبانه هم همینجوره.پارسال این موقع یادمه سرویس 512 و 1024 هردوتا سرعتشون تو روز 230 کیلوبایت بود و تنها تفاوتشون تو دانلود شبانه بود.ولی هر سرویسی که دارین سرعت روزانتون باید 140 کیلوبایت یا بالاتر باشه و اگه اینجور نیست یه جای کار مشکل داره و باید رفع بشه.حالا ممکنه خط خونتون مشکل داشته باشه یا ممکنه مشکل از مخابرات یا پارس باشه.نقل قول:
یه نکته دیگه هم اضافه کنم.اگه سرویس یک ماهه تست (رایگان) رو دارین استفاده میکنین اصلا هیچگونه تضمینی برای سرعت و کیفیت و دانلود شبانش وجود نداره.خب مفتیه دیگه.با سرویس مفتی که نمیشه شبی 1 گیگ دانلود داشت.و در نهایت هم همون توصیه ای که به همه دوستان میکنم رو بازم میگم: اگه بصورت حرفه ای اهل دانلود هستین سرویس 1024 بگیرین چون دانلود شبانش بالاس.قبلش هم تو منطقتون یه پرس و جو بکنید که کسایی که پارس دارن راضین یا نه.چون ممکنه منطقه مخابراتی مشکل داشته باشه.
با سلام خدمت دوستان
یک سوال فنی داشتم من یک مودم مدل P-660HW-T1 v3 دارم
وقتی تو قسمت WAN قسمت mode روی Routing و Encapsulation روی PPPoE باشه وایرلس مودم کامل کار میکنه و به اینترنت هم وصل میشه
ولی وقتی قسمت mode روی Bridge و Encapsulation روی RFC 1483 باشه وایرلس کار میکنه اما انگار به اینترنت وصل نیست
من می خوام اینترنتم یکسره وصل نباشه با ساختن کانکشن وصل بشم و وایرلس هم کامل کار کنه و به اینترنت وصل بشه
از دوستان خبره و مدیران تقاضا دارم راه حلی پیشنهاد دهند
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام دوست عزيزمنقل قول:
آقا من امروز با پارس آنلاين تماس گرفتم و گفتن كه متاسفانه مشكل همون نويز هستش . حالا من چي كار كنم با اين نويز ؟ تلفن بيسيمي پاناسونيك داريم ولي روي يه خط ديگه هست تازه چزا فقط روي يكي از خطا نويز ميندازه ؟
از صبح تا حالا دارم باهاش ور ميرم ولي نشده كه نشده . تازه بعضي موقع ها لينك اينترنت ميره قطع ميشه بايد اينقدر رفرش بزني تا دوباره يكدفعه بياد كه اين مشكل رو هم به پشتيباني گفتم كه اونا گفتن دقيقا مال نويزه . چي كار كنم اين نويز لعنتي از رو اين خط ما بره و مثل اون يكي درست بشه ؟
ممنون
همینطور که پشتیبانی پارس گفته توضیحاتی که شما میگین بدون هیچ شک و تردیدی مال نویز هست.همین قطع شدن اینترنت به صورتی که شما فرمودین نشانه نویز هست.تلفن رو قطع کنید و بذارید کنار و بعد تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.اول باید مطمئن بشید که چه چیزی این نویز رو بوجود میاره.ممکنه سیم تلفن تو مسیری که داره میاد با سیم برق تماس داشته باشه یا تو مسیرش آسیب دیده باشه یا همون تلفن بیسیم نویز ایجاد کنه.مودم رو جدا کنید و یه تلفن به اون سیم وصل کنید و یه جا تماس بگیرید ببینید کیفیت خط چجوریه؟یعنی صدا راحت منتقل میشه و خش خش نداره؟نقل قول:
دو تا سوال دارم :
1.آیا از اسپلیتر (نویز گیر) استفاده میکنید؟
2.مودمتون بیسیمه یا نه؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام . خيلي ممنونم دوست عزيزمنقل قول:
ببينيد ما طبقه چهارميم و از توي يه خرطومي يه سيم تلفن 4خط تقريبا دو ماه پيش خودم رد كردم و فنر زدم تا از پيلوت ورودي خط تلفن ها آوردمش بالا . ((قبلا سيم 2خط بود ميخواستم 4خط بندازم وگرنه سيم قبلي مشكل نداشت)) سيم جديده رو هم جنس خوب خريدم انداختم. روي اون سيم 3تا خط تلفن هست كه به يكيش تلفن وصله اما adsl وصل نيست به اون دو تاي ديگه اصلا تلفن وصل نيست اما روي جفتش adsl وصله يعني دو تا اشتراك اينترنت . مودم هم يكي تي پي لينك معمولي بدون وايرلس دارم روي يكي از خطها و يكي هم smc وايرلس دار ولي وايرلسش رو غير فعال كردم چون استفاده نميكنم . اسپليتر هم با وجود اينكه تلفن سر اين دو تا خط ندارم ولي باز گذاشتم . اينو هم بگم كه سيم 4خطي كه انداختم تا بالا اومده اولين پريز تو اتاق خودم هست و همونجا هم الان بهش مودم وصل كردم و ديگه جاهاي ديگه خونه نرفته سيم اون دو تا خط . اون يكي خطي سيمش رفته تو خونه از پريز اصلي به بعد كه فاصلشم با مودم دوره .
خب با توضیحاتی که میگین که هیچ جای کار مشکل نداره.یه تلفن به همون پریز تلفن که تو اتاقتونه وصل کنید و یه تماس بگیرید و ببینید کیفیت صدا مشکلی نداره.اگه خش خش نمیکنه و نویز نمیندازه باید به پارس زنگ بزنید و بگید که مشکل از سیم کشی داخلی نیست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزشی باید مشکلتونو حل کنه.نقل قول:
مراحلش ممکنه شبیه مراحل ساخت v p n باشه اما فقط یه کانکشن میسازه برا وصل شدن و v p n نیست.
بازم از راهنماييتون ممنونم دوست عزيزمنقل قول:
راستي ميكرو ف-ي-ل-ت-ر مشكل منو حل نميكنه ؟
آقا من اسپليتر رو عوض كردم يكي ديگه انداختم . اين صفحه مربوط به نويز رو هم تو تنظيمات مودم گير آوردم . دوست عزيزم ميشه لطف كنيد ببينيد وضعيت ما چطوره : (اين عكس بعد از گذاشتن اسپليتر جديده )
اين اعداد رو چند باشه خوبه ؟
خواهش میکنم.نقل قول:
میکرو فیلتر هم کارش کم کردن نویز هستش اما تو مخابرات وصل میشه و همون اول که خط رو رانژه میکنن روی خط قرار داده میشه.
يه سري ميكرو في لتر هم هست مثل همين اسپليترها ميمونه فقط فرقش با اسپليتر اينه كه يه ورودي داره يه خروجي . منظورم اينا بود كه بگيرم مشكلمو حل ميكنه يا نه ؟نقل قول:
نقل قول:در مورد میکروفیلترهایی که گفتین شبیه اسپلیتر هست نمیدونم تا چه حد میتونه کمک کنه.نقل قول:
اما این عکسی که گذاشتین خودش از هزار تا مطلب گویاتره.خط شما نویزش بالاس و مودم داره سعی میکنه خودشو مطابقت بده (sync کنه) و برا همین آپ استریم و داون استریم شما 1020 و 4092 هستن.به جای 1024 و 4096.
شما اگه خیلی اهل آپلود فایل های حجیم نیستید همین الان به پارس زنگ بزنید و ازشون بخواین که آپلود رو روی 512 ببندن تا کیفیت خط بهتر بشه.من همین کارو کردم و رو کیفیت خطم تاثیر خیلی خوبی داشت.
والا آپلودم بعضي موقع ها انجام ميدم . به غير اين كار بنظرتون چي كار كنم اين نويزه برطرف بشه ؟نقل قول:
مودمو ببرم تو پيلوت به وردي سيم امتحان كنم ؟
بله.اولین و بهترین کاری که میشه کرد همینه.با اینکار میشه فهمید مشکل از سیمکشی داخلی هست یا نه.اولین پیشنهادم همین کار بود دیگه.این کامنت دیروزمه:نقل قول:
اگه براتون امکان داره مودمو ببرین دم در منزل و جایی که سیم تلفن وارد خونه میشه وصلش کنید و تست کنید.
سلام
دوستان من یه مشکل عجیب دارم
سرعتم از ساعت 7 تا حدودا 1 ظهر روی 200 هست بعضی وقتا چند دقیقه به 300 هم میرسه
اما از ساعت 1 سرعتم خیلی افت میکنه و به 60-70 میرسه!
به نظرتون مشکل از چیه؟:n13:
اینم وظعیت مودمم
سعید جان وظعیت نویز من چهطوره؟؟؟:n13:
ظاهرا صبح ها وقت اداری سرعت رو بالا میبرن و بقیه ساعت کم میکنن این برا منم هر روز وجود دارهنقل قول:
ممنوننقل قول:
بدبختي من اينه لپ تاپ ندارم بايد برم لپ تاپ همسايه رو بگيرم بخاطر اون برام مودم پايين بردن مشكله .
آقا يه اسپليتر ديگه پيدا كردم انداختم اين يكي رو ببين خوب شد يا نه : (اين جا انواع و اقسام اسپليتر داريم از بس نويز داشتيم فقط 30 هزار تومان داديم اسپليتر خريديم !!! )
يه توضيحم ميشه لطف كنيد بديد كه آپ استريم و دان استريم اون دو تا مورد هر كدوم روي چند باشه خوبه .
نویزتون بالاست دوست عزیز.Line Attenuation شما برای دانلود و آپلود 40 و 26 هستش که بالاست.اگه به کمتر از 20 برسه عالیه.هرچی کمتر بهتر.نقل قول:
با توجه به Line Attenuation و Noise Margin معلومه که یه ذره بدتر از قبل شده.نقل قول:
شما چقدر حساسی من با نویز 10 با سرعت 3.5 مگ بدون هیچ افت کیفیت و خرابی فایل دارم دانلود میکنم ؟نقل قول:
خب نویز من هم 10 هست.نویز هرچی کمتر باشه بهتره.نویز اون دوستمون برای دانلود 40 هست.نقل قول:
SNR Margin یا Noise Margin هرچی بیشتر باشه بهتره و Line Attenuation هر چی کمتر باشه بهتره.
ممنون از جوابتنقل قول:
اگه زنگ بزنم آپ رو روی 512 ببندم
چه قدر تاثیر داره؟
سلام دوست عزيزمنقل قول:
آقا من با هزار بدبختي رفتم دم درم مودمو وصل كردم به لپ تاپ ولي دقيقا همون پست قبليم كه عكسش رو گذاشتم نتيجش همون بود بدون كوچكترين تغييري . حالا به نظر شما چي كار كنم ؟