قبلا DNS ست نمیکردمنقل قول:
امروز امتحانی رفتم ست کردم که دیدم پینگ زیاد میشه پاکش کردم:46:
گاهی آدم میخواد ثواب کنه کباب میشه:13:نقل قول:
ایشالا وضعیت سرویس های دوستات بهتر میشه:46:
راستی شما و دوستات تو 1 مرکز مخابراتی هستین؟
Printable View
قبلا DNS ست نمیکردمنقل قول:
امروز امتحانی رفتم ست کردم که دیدم پینگ زیاد میشه پاکش کردم:46:
گاهی آدم میخواد ثواب کنه کباب میشه:13:نقل قول:
ایشالا وضعیت سرویس های دوستات بهتر میشه:46:
راستی شما و دوستات تو 1 مرکز مخابراتی هستین؟
نه بابا من که همیشه با وی پی ان کانکت میشم و به کلی از دوستان هم دادم و تا حالا که مشکلی نبودهنقل قول:
نقل قول:
یکشو که نمیدونم ولی همه توی شرق تهرانیم !
آقا DNS من روی اتومات بوده و الان PING 450 هست!
حالا چه DNS رو وارد کنم که سرعتم بیشتر شه؟؟!
85.15.1.10
85.15.1.12
خیلی جالبه که جمیعا ping هامون شبیه به همه الان :31:
قبلا من اولی را 85.15.1.10 میگذاشتم دومی هم آی پی مخابرات را ولی الان هیچکدام را نمیگذارم.دی:نقل قول:
یه تاپیک هست توی همین تالار یه برنامه معرفی کرده برای تست ای پی dns سرچ کنی پیدا میکنی..
سلام دوستان..
راسته میگن سرعت اپلود ربطی به پینگ نداره ؟!
پس چرا وقتی سرعت آپلود کمه پینگ میره بالا همیشه ؟!!
ماشاء ا.. همه وضعیت پینگ هاشون بالاست
4.2.2.4 که در بهترین وضعیت شاتل 150 تا 174 میلی ثانیه و نرمال 200 تا 230 کجا و ..
احتمالا 30 یا 40 به یک میبندند
همچنان خبری از این هدیه نشد که نشد :31:
دوستان عزیز خوب توجه کنید که یه سری اطلاعات مهم به دست آوردم :
اگر یادتون باشه ( به 600 صفحه قبل رجوع کنید ) همگیه کاربران شاتل ، از سرعت بسیار پایین در ساعات رایگان شکایت داشتن . این افت سرعت بخاطر سیاست غلط خود شاتل بود که میومد و سرعت رو کم میکرد و بهونش هم شیر بودن ( share ) اینترنت بود .
بعد که فهمید عجب اشتباهی کرده و همه ناراضی هستن و داره کمکم مشتری هاش رو از دست میده ، اومده یه حرکت جالب انجام داده ، اونم اینه که :
پهنای باند رو ردیف کرده تا کسی مشکل افت سرعت نداشته باشه ، ولی الان یک به پانزده ، سرویس ارائه میکنه !!:18:
الان اگر متوجه شده باشید ، کمتر کسی هست که بگه در ساعات رایگان نمیتونه با سرعت بالا دانلود کنه . یعنی اینکه الان مشکل افت سرعت رو ردیف کردن ولی دارن مثل چی سرویس بیکیفیت ارائه میکنن .
ولی از حق نگذریم ، ما ها هم خدا رو میخوایم هم خرما رو .
یادمه که یه زمانی ، آرزوی داشتیم با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنیم ( در ساعات رایگان ) . حالا که داریم دانلود میکنیم ، میگیم چرا پینگمون بالاست :31::21: .
دوستان عزیزی که سرعت بالاتر از 512 دارن ( 1 مگی ها و 2 مگی ها ) :
1 .من میخوام برم سرویس 2 مگابیت رو بگیرم . میخوام ببینم سرعت دانلود در ساعات غیر حجمی ( 1 تا 7 صبح ) چقدره ؟؟؟
2 . سرعت در ساعات حجمی چقدره ؟؟؟؟
3 . پینگتون چطوره ؟؟؟
4 . می ارزه برم به سرویس 2 مگابیت ارتقا بدم یا نه ؟؟؟
5 . راستش رو بخواید میخوام یه دستی هم آنلاین بازی کنم .:20::31: میتونم یا نه ؟؟؟ ( CoD 6 و L4D 2 )
با تشکر از شما دوستان عزیز:10:
اول از همه اون جمله ای که رنگی نوشتی رو درستش کن.نقل قول:
بعدش آیا داشتن سرعت اینترنت بالا حق هر کسی نیست؟
باقیش بماند.
واسه من که زیر 320 نمیاد!!نقل قول:
برادرجان، خدا خرما رو گذاشته که بخوری بعد هم بگی الهی شکرنقل قول:
ولی وقتی وسط نخلستون باشی و هر دونه خرما رو بدن مثلا 5000 تومن، باز هم باید ساکت نشستو بگیم خوب 10سال پیش همین دونه خرما رو هم نداشتیم!
شما که دیگه رو دست وزیران محترم فناوری زدی که میگن فلان سرعت برا مطالعه کتاب گافیه!!
اگه با این طرز تفکر بخوایم پیش بریم که تا 10سال دیگه وضعمون همین خواهد بود
امیدواریم این وضع نابه سامان فناوری در کشور هرچه زودتر حل بشه :13:
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
سرعت هم از 1 تا 7 افتضاح 60KB-160KB- پینگ هم که دیگه گفتن تداره...
بعد بگو چرا شکایت میکنی؟؟!
پول ملتو میگیرن و سرویس مزخرف میدن
کی گفته سرعتها رو درست کردن؟؟؟؟ واسه من کماکان خرابه ولی نمیدونم چرا فقط از بعضی سایتها میشه خوب دانلود کرد!!! منظورم از خوب هم شبی 700-800 هستش که من قبلا هر شب 1300 مگ میگرفتم ....
ایول خوشمان اومد. ثابت کردی شیرازی اصیل هستی. به سلامتیه شیرازی ها :7: نوش.نقل قول:
مساله ای نیست که دزدی تو شب تاریکه.نقل قول:
یک راه حلی داره تو امضاء من برو اگر جواب گرفتی مدیونی چپ و راست نگی شاتل دزده من هم همین چیزها رو دیدم کشیدم بیرون دیگه.تو تاپیک پارس هم بهت گفتم وضعیتم چطوریه.
برای من که روز ها درست شد بهتر بگم عالی شد الان دقیقا 1 هفتسنقل قول:
شب ها هم از لینک های مستقیم سرعت 60 تا 67 هست چه ساعت 1 چه 4 و حتی باز کردن صفحات با همون سرعت 66 هست
از upload center هایی که نا مرد ها محدود کردند که ملت نریزن دان نکنن سرعت بد تر از این نشه هم فقط mediafire هست که برای من 1 به بعد با 67 ثابت دان میشه
تو این 3 شب گذشته هر شب 1 فیلم 700 مگی رو راحت دان کرد بین 1 تا 4:30
دوستان یکی درست توضیح بده ما بفهمیم قضیه از چه قراره!!!نقل قول:
این یک مگ و دو مگ شاتل بالاخره بین ساعت 1 تا 7 صبح ترافیکش مجانیه یا نه؟!!!
یکی میگه هست یکی میگه نیست.
تا اخر تابستون گفتن رایگانهنقل قول:
آقا اگر ما خواسته باشیم از شاتل به پارس آنلاین مهاجرت کنیم باید چیکار کنیم؟نقل قول:
سرویس من اکو 512 ست و شبا سرعتش افتضاح میشه (کرج هستم از مرکز شهید رجایی)
برای اینکه ودیگه نخوام از شاتل سرویس بگیرم باید کار خاصی انجام بدم یا نه ؟ اینا که دو روز پولشون رو دیر میدی 1000 تا ایمیل میزنن و تهدید میکنن که اگر ندی با شما طبق قوانین اسلامی برخورد میشه و ...:27:. حالا باید کار خاصی انجام بدم یعنی بهشون بگم دیگه نمیخوام جمعش کنن یا نه؟
بعدش با همین رانژه ای که الان تو مخابراته پارس انلاین وصل میشه یا اینو بر میدارن دو باره باید از مخابرات وصل بشه؟
چقدر طول میکشه این کار؟ آیا باید دوباره یه مودم جدید بگیرم یا با همین میشه کار کرد ؟ مدل مودم من بیلیونه.
اگر ممکنه شما که این کارو کردی زحمت بکش کامل این مراحل رو توضیح بده ما هم بیایم اون سمتی انگاری هواش خیلی بهتره :31:
زنگ زدم شرکت های صبانت و پارس آنلاین هر دوشون تا 15 روز زودتر پرت نمیدادن!
منم این چند روزه کار دارم و رفتم شاشتل چک و لقد حوالشون کنم :31: که یارو یخورده ...مالی کرد وگفت سرویس 512 بهتون میدیم.
منم دیدم کاری نمیتونم بکنم و چون کار دارم باید این یه ماه رو قبول کنم تا یه تحقیقی هم بین پارس و صبانت بکنم!
ولی جالب بود یارو هیچ جور قبول نمیکرد که مشکل از خودشونه و هی میگفت بستر های مخابراتی مشکل دارند!
اینقدر این شاتلی ها این کلمه رو گفتن حالم از این کلمه ی (بستر) بهم خورد!
الان برای خودم متاسفم که دوباره از این شرکت دزد سرویس گرفتم!:41:
مجانیه ولی شما شبانشو رو همون 512 حساب کن نه بیشتر!!:19:نقل قول:
تازه با هزار جور مشکل قطی و افت سرعت و پینگه بالا!!!:41:
امیدوارم پست رو قشنگ بخوانینقل قول:
اتفاقا من پول رو ندادم همون شب که باید قطع می شد نه تنها قطع نشد بلکه رفت تو دوره جدید شانس آوردم زود فهمیدم وگرنه کلی اذیتم میکردن که چرا مصرف کردی.من یک ایمیل زدم گفتم که بنا به دلیل وعدههای کذب جهت رفع اشکال و پشتیبانی ضعیف و سرویس دهی نامطلوب دیگه مایل ادامه قرارداد نیستم خلاصه خودتون هم آب و تابش رو زیاد کنید تا تو فی خالدونشون بسوزه بعد صبح روزی که قطع شد زنگ زدم به نماینده فروش که ایمیل من رو پیگیری کن امروز نامه رو بفرست مرکز گفت نمیشه گفتم یعنی چی نمیشه گفت کار اداری داره خلاصه چندتا تشر زدم بهش . 2 ساعت بعد یک زنه رنگ زد از پشتیبانی ترکوندمش گذاشتنش کنار یعنی زمین و زمان رو بهم ربط دادم مخصوصا زن میفرستن جلو که مرد باشی خودتو نگه داری ولی من زده بودم سیم آخر خلاصه بعد که حریف من نشد گفت بگذارید وصلتون کنم به هدمون مثلا مسئول ارشدشون بود اون رو هم شستم گذاشتم کنار خلاصه ساعت 3 بعداظهر نوبت رسید به مسئول کل پشتیبانی تهران من هم که خواب بودم مرتیکه زنگ زد به موبایل از خواب پریدم بدتر کفری شدم گفت من آقازاده یا یه همچین اسمی هستم مشکلتون چیه گفتم مگه مریضی سر ظهر زنگ زدی مارو بیدار کردی اصلا حال کردم از بزرگترین قطب IT سرویس نگیرم طرف فر خورده بود گفتم آقا آروم تر ارزش نداره اعصابتون رو خورد کنید. خلاصه هی گیر داده بود شما ضعف ما رو بگید من هم همه چیز رو گفتم آخه وزیر کشور گفته بود فیبر مشکل پیدا کرده بود بعد اپرا رو با حداکثر سرعت دانلود می شد کرد اون موقعها یعنی کش شد یعنی سرکار گذاشتن مشتری تو 2 نیمه شب فکر کنم 20 دقیقه باهاش فک زدم ولی الان میبینم من چه خری بودم کاشکی همه اینها رو ضبط میکردم واسه شما بگذارم تا می دیدی چجوری میشه اینها رو محکوم کرد و چه شر و ورهایی که نمیگن و چه خا** مالی ها که نمی کنند. من شده بود 20 دقیقه با پشتیبانی 3 نصفه شب تلفنی حرف بزنم طرف به گ* خوری افتاده بود خودش میگفت آره اپرا کش میشه ولی حیف که اینها رو ضبط نکردم اگر شما می تونید ضبط کنید کلی حرف خنده دار توش در میاد.
ببنید برا من کلا 10 روز طول کشید 6 روز شاشتل طولش داد تا خط رو تخلیه کنه 4 روز هم پارس طول داد تا وصل کنه ولی مرکز به مرکز فرق داره ممکنه مرکز ما شلوغ بوده باشه.نه خط شما باید تخلیه بشه و دوباره رانژه بشه که مبلغ 5000 تومان درصورتی که خودتون مودم رو وصل کنید باید بابت رانژه بدین. فقط یک نکته مهم طرف سرویس اقتصادی پارس نرو چون فکر کنم سرعتش به اندازه 128 معمولی نباشه من پیشنهاد می کنم فعلا 128 3 گیگ رو بگیری با پول آبونمان میشه 16500
اشکال نداره ماه بعد انشاا...نقل قول:
خوب لابد هر شب تو بستر یکی می خوابن:27:
چرا عزیز قبول میکنه اگر می تونستی یک جور ازشون فیلم بگیری بعدا میگفتی من میرم مخابرات با این فیلم ببینم مشکل از کجاست دست و پات رو هم بوس میکردن. جریانه فرزاده مطمئن باش مشکلش حل شده اینورا نمی یاد اون هم رفته بود مخابرات گفته بود مشکل از شاتله رفته بود دهن شاشتل رو صاف کرده بود که دیگه بهش میگفتن مشکل شاتل در مرکز مخابراتی شماست نه مشکل مرکز مخابراتی.
اقا چجوری میشه مچشونو حسابی گرفت (واسه سرویس شبانه منظورمه)؟
من رفتم مخابرات محلمون گفتن مشکل از ما نیست و نمیدونیم چرا این شرکت اینجوری میکنه!
من موندم چرا اینا حتی یه کیلوبایت هم هدیه ندادن
دوستانی که شاتل دارن شبا چقدر دانلود دارن؟
برو تنظیم مقرارات فرم شکایت را پر کننقل قول:
ادرسش را هم از فرزاد بگیر...
از فرزاد همشهریتون بپرس . پس مشخصه تو شیراز بد سابقه هست چون مخابرات به فرزاد هم همین رو گفته بود.نقل قول:
چه گیری دادین به هدیه کل هدیه هایی رو که شاشتل تو یک سال میده اگر سرویس واقعیتون رو بده شما می تونید تو 10 شب دانلود کنیدنقل قول:
دوستان من حدود 11 ماه پیش توی سایت speedtest یه تست گرفتم که عکسشو زیر گذاشتم.بعد امروز تقریبا در همون ساعت یه تست دیگه گرفتم و نتیجه ی زیر رو داد.
تست 11 ماه پیش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم تستی که امروز گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اپلودم تفاوت زیادی نداشته اما سرعت دانلودم از این بالاتر نمیره و پینگ هم که اصلا قابل مقایسه نیست.البته اونموقع از ویندوز xp استفاده می کردم اما الان از 7 استفاده می کنم و الان dns رو هم روی dns های گوگل تنظیم کردم.به نظرتون خود شرکت دان استریم رو پایین اورده یا طبیعیه؟
سلام
من میخوام شاتل 128 بگیرم میخواستم بدونم سرعت دانلود در شب چه قدر است؟
با تشکر
اههههه ؟؟؟؟ اینجوریه؟؟؟؟ که دیگه ترافیک هدیه رو هم مجانی نمیدن؟؟؟؟؟؟ این الان برام اومد :
مشترك گرامي
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت میلاد امام زمان (ع)، چنانچه در دورهی زمانی 9 مرداد تا 20 مرداد ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين میلاد باسعادت از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دورهي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد. با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
با سپاس
گروه شرکتهای شاتل
ای بابا ، چرا هی یک روز در میون پست های من نیاز به تایید پیدا میکنه :19:
جدیدا اینجوری شده؟ هرکی ترافیکش تموم شه بهش 200 مگ هدیه میدن ترافیک من تموم شد بهم دادن
نه 20~15 روزی هست فکر کنم. این 4 تا هدیه رو هم نده که دیگه براش مشتری ای نمی مونه.نقل قول:
اینجا اصفهان است سرعت واسه من عالی است
I LOVE YOU PMC:8::8:
بهتر ...نقل قول:
من که خیلی خوشحالم :8:
پروموشن میدادن سرعت خیلی کم میشد ... لااقل توی محله ما که این مدلی بودش :27:
مشترك گرامي ،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت میلاد امام زمان (ع)، چنانچه در دورهی زمانی 9 مرداد تا 20 مرداد ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين میلاد باسعادت از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دورهي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد. با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
با سپاس
گروه شرکتهای شاتل
پس یعنی محترمانه هیچی نمیدن!
دوستان کسی v p n رایگان داره آدرسشو به من بده؟؟؟
نقل قول:
ای بابا. من دیشب 2 مگ ته حسابم مونده بود، شارژ خریدم، اگه میدونستم میگذاشتم تا 200 مگ رو هدیه بدن، بعد میگذاشتم تو اون تاریخ 9 مرداد شارژ میخریدم.نقل قول:
این خرید ترافیک واسه نیمه شعبان رو ایمیل کردن برات؟ واسه من که ایمیلی از طرف شاتل نیومده.
آقا، این 200 مگ یه باره یا اگه تموم شه دوباره میدن؟
من یه بار گرفتم.
دوستان عزیز، من در حدود 3سال است که از شرکت شاتل سرویس دارم که فقط یک دوره 6ماه از شرکت دیگه ای گرفتم adsl که به شدت بخاطر اشتباهم پشیمون شدم و هنوز نزدیک به یک ماه از قرار دادم مونده بود ، همزمان همون سرویس مثلا 512 که در کل شبانه روز شاید بتونم بگم 2 یا 3 ساعت وصل می تونستم باشم و جالب اینجاست که از شاتل نیز گرونتر بود، دوباره از شاتل سرویس ECO512 رو گرفتم که واقعا راضی هستم، من قبل از اینکه سرویسهای اقتصادی این شرکت یعنی ECO بیایند، سرویس art5 که در اون زمان 30 گیگ در ماه محدودیت داشت و قیمتشم یکمی از الان گرونتر بود رو داشتم، یعنی ماهی 66500 تومن بود که اگه بیشتر از 30 گیگ میشد قطع شدن سرویس نداشتید، اضافه مصرف برایتون حساب می شد، بعد که دیگه سرویس اقتصادی شاتل اومد که واقعا ارزون و خوبه، شب ها هم که محدودیت دانلود نداره.
در مورد سرعت وقتی که گفته می شه 512 این سرعت به کیلو بیت است که باید تقسیم بر عدد 8 کنید و بعد عدد تبدیل به کیلو بایت می شه، یعنی64 =512/8 یعنی در هر ثانیه 64کیلو بایت سرعت کلی که این تقسیم میشه بین سرعت دریافت download و سرعت ارسال upload ، مثلا من از سایتی برنامه ای دانلود میکنم، یک مقدار کمی در حدود 2 یا 3 کیلو بایت آپلود هم میکنم. که میشه 61 یا 62کیلو بایت سرعت دریافت من و 2 یا 3 کیلو بایت سرعت ارسال من، که شما میتونین از طریق برنامه Du meter این 2سرعت رو هم زمان نگاه کنین. این برنامه رو هم میتونین از تورنت به راحتی برگیرین. برای سرعتهای دیگه رو هم سرعت کل رو براتون مینویسم که راحتر باشه: 64 میشه 8 کیلو بایت در ثانیه، 128 میشه 16 کیلو بایت در ثانیه، 256 میشه 32 کیلو بایت در ثانیه، 512 میشه 64 کیلو بایت در ثانیه، 1024 یا همون 1 مگ میشه 128 کیلو بانت در ثانیه ، 2048 یا همون 2مگ میشه 256 کیلو بایت در ثانیه.
در پایان من واقعا از شاتل راضی هستم، جدیدا قیمت هر 1 گیگ ترافیک اضافی رو هم پایین اورودن، خیلی خوب شده،
برای سرویس های art هزینه هرگیگابایت ترافیک اضافی 3000 تومان است.
برای سرویس های اقتصادی eco هزینه هرگیگابایت ترافیک اضافی 5150 تومان است.
برای من هم عالی هست همشهری جونم، چه روز چه شب! در ضمن عید همه دوستان مبارک، ایشالا همیشه خوش و خرم و سلامت باشین:10:نقل قول: