1. با پخشم صدای خوب میدهند؟نقل قول:
2.میخواهم کمی هم بلندی صدا داشته باشم (با رویکرد به سیلد بودن باکس و 75 واتی بودن کامپوننت)
3. به عایق بندی درون در نیازی است؟ اگر هست هزینه آن چند خواهد شد؟
1. با پخشم صدای خوب میدهند؟نقل قول:
2.میخواهم کمی هم بلندی صدا داشته باشم (با رویکرد به سیلد بودن باکس و 75 واتی بودن کامپوننت)
3. به عایق بندی درون در نیازی است؟ اگر هست هزینه آن چند خواهد شد؟
کاستی پخش چیست؟نقل قول:
کاستی پخش شما نداشتن چیپ و DAC مناسب و ضعف در وکال و های رنج هست.
یکی از اقوام آقا حمید، کانفیگی که بهتون معرفی کردند رو روی ماشینش داره. شاید بتونید تشریف ببرید بشنوید.
عکس های سیستمی که گفتم همینجاست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلا م حدود 500 .600 تومن مشاوره می خواستم برای خرید ظبط و باند .که صداش تیز نباشه.شاید فقط یه امپ اضافه بشه.
نقل قول:
پیشنهاد شما برای پخش چیست؟ کاربری من 99% با USB است؟
سلامنقل قول:
شما پکش رو بخر خودت نصب کن.خیلی راحته فقط تمیز کاری میخواد و سلیقه.
حتما نصب کن.خیلی موثره.
شما کامپ سنگین بخری ولی از بازدهیش کامل استفاده نکنی به نظرت صحیحه؟
ما قبلا به این گونه متریال دسترسی نداشتیم ولی الان که موجود هستند حتما استفاده کنید.بزارید نصبه ا مون به جهانی تا حدودی نزدیک بشن.
سلامنقل قول:
1-ممکنه کمی تیز بشه صدا ولی تو مرحله اول به نظرم به پخش دست نزنید.
2-منظورتون پرتاب صدا هست به بیرون؟چون داخل اطاق حجم صدا واقعا کافیه.
3-اگر از من سوال میکنید میگم بدون شک.حتی اگر ارزونترین اسپیکر رو هم تهیه کردین حتما از دمپینگ استفاده کنید.
پک پروفشنال برای دو در شامل آیرو مولتی+ایرو ویو+ایرو بوتیل هست 320 تومن.
پخش BT600 کن وود.قیمت 430نقل قول:
اسپیکر گلیدن آلفا 609 قیمت 375 تومن.
" فوکال 690AC قیمت 385 تومن
" هلیکس E69X قیمت 320 تومن
ممنون از پاسختون.فوکال بهتره یا گلیدن
حمید آقا یک پک برای 2 در پرشیا کافیه؟ این لینکی هست که نوشته این پک شامل چیه و توضیحاتی رو هم داده راجع به هر ورق.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیپی یا لینکی دم دستتون ندارید که نمونه انجامش باشه؟ البته خودم جند تا دیدم ولی گفتم یک چیزی که مورد تایید شما هم باشه. خودمم ایشالا وقت میذارم و انجامش میدم.فقط یکم توضیح بدید که این ورقا هر کدوم کارشون چیه و مثلا مولی رو کجاها بزنم و بوتیل رو کجا و فوم شونه تخم مرغی رو کجاها بزنیم. :n40: خودم انجام بدم خیلی به صرفه تر هست فقط فکر کنم 2 روز طول بکشه که عیبی نداره :n08:
سلام دوستان
پخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
دو جفت Earthquake VTEK-693
آمپ MBA 9800XL2
برای سمند چطوره ؟
اگه نخام طاقچه بردارم پیشنهادی دارین ؟
سلام دوستان من یه سیستم رو ماشینمه که زیاد با کیفیتش حال نمیکنم
یه پخش 2750ui پایونر
یه جفت 6975v2
یه آمپ مکسیدر mex 604 چهار کانال 4000wat
یه ساب باکس سونی ایکسپلود 1350
خدایی تو سیستمم تنها چیزی که به دلم میشینه اول سابمه
6975 بر عکس تعریفایی که ازش میشد به نظر من خیلی مزخرفه حجم صداش بد نیست اما صدا که میره بالا کیفیت میره تعطیلات
من یه سیستم میخوام که صداش تو صدای سابم گم نشه! مجبور شدم گین آمپ مسیر سابو کم کنم! چون باندام کم میاره هم از حجم صدا هم کیفیت
آقا من چی به جا 6975v2 ببندم که حال کنم? میخوام صداش چند برابر بشه کیفیت حتما برام حفظ بشه و بهم ریختگی صدا نداشته باشم
خیلی سر در نمیارم اما خیلی هم پرت نیستم
در مورد میدرنج و فول رنج و مید بیس هم اگه میشه توضیح بدین من بفهمم آخرش کدوم اینا به دردم میخوره و چه فرقایی با هم دارن و همچنین چه فرقایی با باندای کواک دارن
ممنون
سلام. تا اساتید میان من 1 چیزی بپرسم. شما چقدر بودجه دارید؟ کیفیت مد نظرتونه یا این که پرتاب صدای بالا میخواید؟ کیفیت یعنی این که خودتون وسرنشینان میخوان از موسیقی لذت ببرن و قدرت یهنی این که گاهی اوقات میخواید مجلسی چیزی رو بگردونید . چون واقعا به صدای دو تا کواک روی تاقچه نمیشه در شرایطی که تو ماشین نشستی گوش کرد.نقل قول:
اون آمپ mb هم اصلا خوب نیست . کالا این برند رو بذارید کنار.
ساب 1350 که بیس پر حجمی داره باید باندی بگیری که صدای شفاف با پرتاب بالا داشته باشه که صدا تو بیس گم نشه بانداتو بفروش6950 یا 690 سونی بگیر هم قیمتشون مناسبه هم صداشون شفاف و بلنده با سابت مچ میشه تا ولوم اخر هم تعادل داره و تفکیک صدا رو حفظ میکنه خودم 6950 دارم با ساب 1350 سونی مچ کردم خیلی راضیم فقط 6950 بیسش به 690 نمیرسهنقل قول:
690 صداش هم نسبت به 6950 فلت تر و شفاف تره
رفیقم دو جفت 690 گذاشته رو پژو بیس غول میزنن وقتی میکوبن سقف پژو پارسو تکون میدن ولی 6950 در حد 690 بیس نمیزنه 690 بیسش شبیه ساب موج میزنه
اگر هم میخوای میدرنج و سوپر تویتر ببندی که بدون شک پرتابشون از کواک بیشتره
البته من ضبطم هم کنووده ضبطای پایونیر بخاطر تیزی صدایی که دارن رو ولومای بالا تفکیک صداشون کمتره
داداش تا 1600 1700نقل قول:
و
سمند دارم
و
بیس یه ذره بالاتر از خوب در حد داخل خودرو باشه نمیخام شیشه مغازه ها بلرزه ولی تو ماشین عالی باشه
صدای تیز و وکال تیز و بلند بدم میاد
فضای صندوقمو لازم دارم و تا میشه نمیخام طاقچه رو کلا ببرم یا چراغ ترمز و اینا رو حذف کنم
الان جای 2 باند بیضی بریدم و باند بیضی ساده شو دارم
سلام بر دوستان
عزیزان اگه میشه تا یک تومن ساب و امپلی برام معرفی کنید,حالا 200 تومان بالاتر موردی نداره..
چیز هاردکوری نمیخوام.بیس نرم و با کیفیت میخوام.. و میخوام از اهنگ هایی که بیس دارند لذت ببرم.
بنده اصلا در امر سیستم خودرو دانا نیستم, اگه میشه با این بودجه ای که گفتم بهترین های هر دو رو برام معرفی کنید.
ممنون
درود.
1.حمید آقا اگه من به سیستم خودم یک دست کامپوننت جلو و یک آمپ دو کانال بیفزایم کم بودن صدای خواننده بهبود پیدا میکنه؟ چون دلم نمیاد همه سیستم بفروشم و از نو بخرم.
2. در کامپوننت، توییترها به آمپ وصل میشوند یا به خود پخش؟ اگر آمپ 4 کانال که یک ساب هم به گونه پل زنی بهش وصله داشته باشیم، توییترها چگونه وصل میشوند؟
سلامنقل قول:
بله این کیت کالمه و برای دو در طراحی شده.کلیپ ندارم.ولی تونصب راهنمائیتون میکنم.
آیرو مولتی :
چند کار رو با هم انجام مبده.نگهدارنده و استیبل کننده،خفه کننده لرزشها،جاذب صدا
باید به پوسته بیرونی درها نصب بشه.
آئرو ویو که وظیفه اصلیش جذب صدای پشت ووفر هست و باید دقیقا پشت مگنت و روی آئرو مولتی نصب بشه.
آئرو بوتیل که وظیفه اصلیش گرفتن لرزشها و نویزها و پایدار کننده بخشهای فلزی هست. باید روی قسمت فلزی پشت رو دری ها نصب بشه.
ان شاءالله اگر پک رو تهیه کردی برای نصب تماس بگیر تا کامل توضیح بدم خدمتت.تو تلگرام هم بیشتر میتونم عکس ارسال کنم.
سلام.نقل قول:
فوکال تازه اومده و هنوز تست نشده.ولی گلیدن نسبت به قیمتش مناسبه. یه زیر خالی هم خدوم دارم dls960 اگر مایل بودین pmبدین تا عرض کنم.
سلامنقل قول:
متاسفانه قطعاتتون اصلا جالب نیست. برای گوم گوم کردن خوبه ولی بوئی از کیفیت نبرده.
من پیشنهاد میکنم اول همه قطعاتتون رو بفروشید بعد برای تهیه قطعات خدمتتون هستیم.
ضمنا ماشینتون چیه؟ و سقف بودجه رو هم مشخص کنید.
سلام.نقل قول:
برای نصب درایور باید بدم براتون کیک پنل درست کنن.تا بشه درایور 16 نصب کنید.دو مدل کیک پنل برای سمند موجوده.یه مدل حجم 7 لیتری سیلد که روی در کامل سوار میشه. یه مدل هم 3 لیتری هست پشتش بازه و باید در حتما دمپینگ بخوره چون از فضای داخل در هم استفاده میکنه.
قیمت مدل اول 900 تومن و قیمت مدل دوم 380 تومن.قیمت پک دمپینگ هم 320 تومن.
شما باید حتما جلو کامپوننت نصب کنید و عقب رو طاقچه به نظر من هیچی نیاز ندارین یه ساب داخل صندوق با یه آمپ 4 کانال براتون کافیه.منتها یه خورده باید سر کیسه روشل کنید.
ساب رو میتونید گلیدن rs12 که قیمتش 450 تومن هست یا M12 که 260 تومن هست بگیرید.نقل قول:
آمپ هم گلیدن rs150c2 برای ساب rs12 قیمت 930 و برای m12 آمپ ML80.2 که 520 تومن هست یا rc90c2 که 542 تومن هست.
درود بر شمانقل قول:
1-بله بهتر میشه.
2-کراس دارن دیگه از آمپ خروجی میره برای کراس و از کراس به ووفر ها و تویترها.دو کانل هم که بریج برای ساب استفاده شده.
سپاسگزارم.نقل قول:
1. دنبال کامپی کیفیتی با توان بالا هستم. خریدن گلیدن کمی هزینه برای من بالا میبره. دیدگاه شما درباره کنوود 1800 اکسلون یا جی بی ال GTO 609C چیست؟ (صدا جیغ یا گرفته نگردد)
2. برای افزودن یک دست کامپ، گرفتن یک آمپ دو کانال بهتر است یا یک آمپ تک کانال برای ساب 1260 و راه اندازی کامپ و کاپا با همان آمپ 8400؟ پبشنهادتان را برای هر آمپ بگویید.
(هزینه کامپوننت و آمپلیفایر با نصب و عایقبندی در 1، 1.2 میلیون شود)
سلام بر حمید اقا واقا امیر گل
ببخشید اینجا سوال می کنم..برای ساب گلیدن m12 دو امپ استوک ودر حد پیدا کردم کدام را بخرم؟؟؟
1- امپ دو کاناله پایونر 5602 قیمتش 250 تومن
2- امپ مونو کنوود 8104 یا 8105 بود فکر کنم حدود 300 تومن.
ساب را می خواهم سیلد ببندم....
1-متاسفانه هیچ کدوم از این دوم کامپ کیفیتی نیستن.ولی شاید کن وود بتونه کمی به سلایق شما نزدیکتر باشه.
2-خب بهتره کامپ و کواک روی آمپ 4 کانال باشن و ساب روی یه مونو یا دو کانال.ولی خب 8400 هم به نظر من آمپ جالبی نیست.
سلام.نقل قول:
گزینه 2 رو انتخاب میکنم.:n02:
m12 تو سیلد بیداد میکنه:n06:
سلامنقل قول:
گزینه 3 من یه 5602 دارم بهت میدم تو باند عقب هلیکس رو بهم بده :n02:
آقا سوال ما رو هم اگه کسی میدونه جواب بده لطفا ،
سلام ، من جی بی ال 963 خریدم با امپ jvc 3002 -پخش هم jvc هست - گین امپ رو وسط گذاشتم - بیس باند رو چهاره- صدا که رو 18 تا بیست میارم از باندا یه صدای تقه ای میاد ، بعضی وقتا هم از یکی از باندا. سیم های بین امپ و باند رو قوی تر گذاشتم فرقی نکرد . مشکل از چی میتونه باشه ؟ ینی باندا نمیکشن بیشتر از این ؟
سلام...حمید اقا...نقل قول:
چرا امپ دو کانال را انتخاب نکردید؟؟؟این دو کانال هم ارزانتر است و هم در حالت بریج ۴۵۰ وات می دهد ولی این مونو ۳۰۰ وات می دهد!!!!!؟؟؟؟
اگر غیر این کنوود توی همین قیمتها امپ مونوی هست لطف کنید بگید؟؟..مثل پایونر ۸۶۰۱
سلام...اقا سعید...نقل قول:
قابل شما را ندارد..این هلیکس چیز عالی نیست...من اگر از این ساب گلیدن نتیجه بگیرم به سمت کامپ گلیدن و فروش هلیکس می روم...تعریف های حمید اقا و اقاامیر من را وسوسه کرد ساب گلیدن بخرم:n02:
سلام قربونت حیف صاحبش نیاز داره وگرنه میگرفتم :n02: ولی خداییش اینقدر تعریف میکنن آدم وسوسه میشه یبار این باند رو امتحان کنه خخخ از لحاظ بیس و قدرت که روش اصلا حساب نکردم بخاطر کیفیت شفافیت صداش میگم فقط یه ته صدایی داشته باشه واسه سرنشینای عقب جلو هم کامپوننت ببندهنقل قول:
ساب گلیدن از نظر خودم عالیه تو باکس سیلد خیلی نرم و دقیق میکوبه اگه m12 نخریدی rs12 بگیر حتما. قدرتشم بالاتره کارکردشم بگردی پیدا میشه
در مورد کنوود 8105 با پایونیر 5602 :کنوود تظیمات کاملتری داره مثلا hpf داره -ساب سونیک داره -مونو هستش مصرف برق کمتری داره خلاصه هر چی باشه واسه ساب طراحی شده
----------------------------------------------------------------------------------------تجربه من از سونی xb100-----------------------------------------------------------------------------
دیشب یه سونی xb100 گرفتم انصافا صداش خوبه به نظرم نیاز به دستکاری اکولایزر هم حتی نداره از کنوود 7056 بیشتر قبولش دارم نه خفه هست نه تیز صدا ملایم باز و شفافه
کنوود تنظیمات زیادتری داره دست آدم بازتره ولی چه فاید صداش از نظر من خوب نیست
بیسو خیلی زیاد کردینقل قول:
بیسو بزار رو 2
بیس بوست اگه داره ببند
اچ پی اف هم رو 40
سلام.اقا سعید...نقل قول:
اگر برای یک تم صدایی برای سرنشینان عقب می خواهی...اره کواک خوبی است..
اما پایونر ۵۶۰۲..علتش این است تقریبا ارزانه بخاطر اینکه hpf نداره ولی lpf داره....برای همین بیشتر از بریجش جهت ساب استفاده می کنند....من یادمه اقا حمیدچند جا برای ساب این پایونر را پیشنهاد دادند....
ساب m12 را۲۳۰خریدم اما rs12حدود ۴۴۰تومن بود....
به نطر من تا قیمت ۴۰۰تومن پخشهای سونی...تا ۸۰۰تومن پخشهای کنوود..تا ۱.۵پخشهای الپاین و بالاتر از ان پخشهای prs پایونر ارزش خرید دارند.....اگر توی بازار پخشهای کلاریون و بلاپونکت و اکلیپش و.....پیدا کنی چه بهتر....
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته که5602 امپ قویه 450 ار ام اسه ولی توجه داشته باش که کلاس ab هست بیسی که 8105 کلاس d میده یه چیز دیگست
سلام..ممنونم اقا فرشاد....
متاسفانه طرفی که امپ مونوی کنوود داشت گفت من ۳۵۰تومن می دهم نه ۳۰۰تومن...فکر کنم من اشتباه فهمیدم:n13:
باز هم با اختلاف ۱۰۰هزار تومانی باز هم امپ مونو کنوود ترجیح داره به این پایونر؟؟؟
یک آمپلی تک کانال خوب در آن بازه هزینه ای که گفتم میفرمائید؟نقل قول:
صدای ۱۸۰۰ کنوود شنیده اید؟
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
سلامنقل قول:
نه نمی ارزه الان امپ 8106 که جدیدتر هم هست 410 تومنه بخاطر 60 تومن ؟؟؟!!!خب میری نو میخری خیالت هم راحت گارانتی هم داره
در هر صورت امپ مونو کلاس d بگیری بهتره بیس خوشکلتری داره مخصوصا ویبره رو خیلی بهتر و عمیقتر اجرا میکنه حتی اگه احیانا بعدا خواستی دوتا ساب هم میتونی روش بزاری در صورتی که رو 2کانال فقط یه ساب میتونی بزاری
سعید جان مبارک باشه. ایشالا توشادیا استفاده کنی.نقل قول:
یک نظر کوچیک طبق تجربه خودم در مورد پخش بدم.به نظرم اگر 2 تا پخش میخوان واقعا با هم مقایسه بشن باید با آمپ ها و کامپوننت های رده بالا این کار انجام بشه که صدای واقعی پخش ها شنیده بشه. به شخصه خودم سیستمی داشتم که با 6650 پایونیر صدای بهتری نسبت به 7056 میداد . این به این دلیل نبود که 7056 بدتر بود. به این خاطر بود که آمپ ضعف هایی داشت که با پایونیر بهتر برطرف میشد. وقتی آمپم رو عوض کردم باز تست کردم. انصافا کنوود یه سر و گردن بالاتر بود.
تجربه دیگه این که صدای 7056 تو حالت فلت کمی بمه. ولی من با کواک کاپا 11 و هلیکس g four شنیدم صدای پخش کنوود رو که در حالت فلت بم نبود !! این به خاطر کیفیت متوسط درایور های دیگه بود نه صدای واقعی پخش. پس باید با توجه به اعضای دیگه سیستم پخش انتخاب بشه.
بازم اساتید هستند و نظراتشون رو میگن ولی اینا تجربه های من بود.
راستی من طرفدار هیچ برند و محصول خاصی نیستم. تو امضا هم نگاه کنی تقریبا از برندهای مختلف توش هست :n06:
سلام.نقل قول:
5602 متاسفانه امپ جالبی از آب در نیومد،پروتکت زیاد میکنه.(گزارشاتی که به من دادن) برای همین من دیگه پیشنهاد ندادم و نمیدم.بعد کن وود ساب سونیک هم جزو فیلترهاش هست البته 8105 تو 8106 فکر کنم حذف کردن.این فیلتر برای یه زمانی اگر بخوای باکس پورتد استفاده کنی و یه تستی بگیری 100% لازمه.
سلام امیر جان.نقل قول:
آفرین. به نکته خوبی اشاره کردی.
من با ست RS گلیدن (ساب آمپ و کامپ) رو پرشیا با 7056 چنان صدای فوق العاده ای گرفتم که شاید باورتون نشه. حجم و کیفیت صدا بسیار عالی و دلنشین بود.
نو موزیک تنظیمات دمپینگ خوردن درها، نو ع و کیفیت ساخت باکس محل قرار گیری و جهت تویترها، انتخاب فرکانس مناسب،برک شدن دراویرها و کلیه متعلقات ،برق سالم،اکسسوری با کیفیت و.... همه اینها تو داشتن یه صدای خوب موثره.
7056 با قطعات خوب و نصب خوبتر به نظر من نسبت به قیمتش پخش بدی نیست.من تو رنج خوب قرر میدمش. البته این یه نظر کاملا شخصی و سلیقه ایه و به نظر همه عزیزان احترام میگذارم.:n40::n12:
اساتید یه کمک کنید سیستم صوتی هیوندای سوناتا 2007 ام رو درست کنم.
چیزهایی که از سیستم ماشین قبلی بدرد میخوره یه ساب باکس کنوود ه و امپلی کنوود 4 کانال800 وات(847f) . طبیعتا باندهای خربزه ای اینفینیتی رفرنس قابل نصب رو سوناتا نیست بدلیل سوراخ کاری وبرش های احتمالی. پیشنهادتون چیه برای نصب سیستم به صورت فابریکی و عدم دستکاری و سوراخ کاری در ماشین؟ کیفیت صدای شفاف و کریستالی نسبت به بودجه میخام و طبعا ولوم زیاد تو چنین ماشینی وجهه نداره.پس حجم صدای عجیب غریبی نیاز نیست.
پخش 2 دین (bt & camera support)و احتمالا باند یا کامپ برای درها بصورت فابریکی لازمه. و نمیدونم شاید امپلی؟ بودجه با نصب زیر 2 تومن ترجیحا
سلام.حمید اقا....نقل قول:
شما گفتید باست rs گلیدن(ساب.کامپ وامپ)صدای خیلی خوبی گرفتید....پس می شود نتیجه گرفت اگر همیه اجزا از یک برند باشه صدای بهتری می گیرم تا اجزا از برندهای مختلف باشه؟....
سلامنقل قول:
این یه قانون نیست. میشه از ست کردن قطعات مختلف به صدای خوب رسید اما باید تجربه بالائی داشته باشید قطعات رو بشناسید که چی با چی مچ میشه.ولی به طور قطع کمپانیهای سازنده کالاهای خودشون رو طوری طراحی میکنند که بهترین Performance رو با لوازم و قطعات خودشون به مشتری ارئه کنند. گلیدن رو من از سال 90 تست کردم و واقعا وقتی ست کامل بسته میشه حالا چه از یک رده و چه رده های مختلف یه هارمونی خاص بین تمام قطعات ایجاد میشه و از همه نظر عالی جواب میده.
البته این موضوع رو من تو فوکال (سالها قبل) بهش نرسیدم.مثلا آمپلیفایرهای فوکال اصلا جالب نیست. حتی با درایورهای خودشون هم جالب نبود.تا جائی که اون زمان که هنوز ماسکنیی وارد نشده بود وکسی نمیدونیست همچین برندی هم وجود داره تکنیکال فوکال توصیه داشت که کامپوننت k2power رو با ماسکنی نصب و صدا گیری نمائیم.:n02:
دوستان کسی موفق به تست این باند Focal 690 AC شده ؟
سلاموبر حمید اقا واقا امیر...
چرا اسپیکرهای صفحه کاغذی از اسپیکر های با جنسهای دیگر صدای بهتر وزیبا تری دارند؟؟؟وجنس های اسپیکرهای امروزی غالبا از چه جنسی هستند؟؟