قبول قبول هر چه گفتی قبول
سلام
jackhammer و 1001 عزیز
حرفهای شما کاملا قبوله. من هم همون اول گفتم شیراز و اصفهان رو ( با کمال تاسف فراوان) باید فعلا بی خیال شد. در واقع همانطور که گفتم شما نه تنها باید فعلا دفاع نکنید بلکه باید خودتون رو مخفی کنید:11:. چرا که شما هر تبلیغی که بکنید ضد تبلیغه. چون در شهرهای شما ایرانسل خوب آنتن نمی دهه. روی سخن من با اونهایی که ایرانسل دارن و آنتن دهی خوبی تو منطقه شون هست. مثلا بچه های تهران یا خیلی جاهای دیگه اگه از ایرانسل راضی اند بد نیست تعریفی هم از ایرانسل بکنند. درسته که آدمها معمولا مشکلات رو بیان می کنند ولی برای اینکه بقیه هم دلسرد نشن اونهایی که از سیمکارت ایرانسل راضی هستند یا مشکل خاصی نداشتند خوبی های ایرانسل رو بگن ...
اما masoudboy عزیز
خوبی ایرانسل اینکه پویا و زنده است یعنی همیشه یه جوری داره باهات حرف میزنه:33:... اگه بخوام ادبی تر بگم ایرانسل مثل یه رودخونه جاریه اما تالیا مثل یه آب راکد می مونه ولی من حتی دوست ندارم این آب راکد انقدر بمونه تا بگنده من دوست دارم تالیا هم سرزنده تر بشه ما که نباید به واسطه اینکه طرفدار یکی هستیم حتما با دیگری دشمنی کنیم... خدا کنه که همه روز به روز پیشرفت کنن تا ثمرش نصیب این مردم مصیبت دیده بشه
میشه این دو تا مطلب رو هم تو نامه اضافه کرد
به نظر من بد نیست این موارد هم تو نامه لحاظ بشه
1- سایت ایرانسل تنها منبع موثق و رسمی شرکت ایرانسله. پس باید خیلی زود به زود آپدیت ( به روز آوری ) بشه. اینکه سایت زود آپدیت نمیشه اعصاب آدم رو خورد میکنه خصوصا قسمت خبرهاش که واقعا چقدر بروزه! و همینطور نقشه های پوشش شبکه ... شاید بدونید که طراحی و مدیریت سایت ایرانسل دست شرکت ایزایران هست. من یه روز برای چاپ یه کتاب یه سری به شرکت ایزایران زدم. چه دم و دستگاهی دارن. خدا می دونه چقدر پول از ایرانسل برای طراحی سایت گرفتن. شاید اگه همین سایت رو به چند تا از بچه هایی مثل ما می دادند هم قشنگ تر درست می کردیم هم چون خیلی بیکاریم هر روز آپدیتش می کردیم
2- من قبلا اینو با ایمیل به ایرانسلی ها گفتم ولی بد نیست تو نامه هم گنجونده بشه. یه جایی تو سایت به تفکیک شهر ها و یا حتی محله ها درست کنن تا مردم، اون نقاطی رو که آنتن نمی ده اعلام کنن. بالاخره هر چی دستگاه های ایرانسل پیشرفته باشن و نقشه های پَستی بلندی شهرها و نقاط مناسب دکل ها رو به روش های کامپیوتری در بیارن باز به پای اطلاعات مردمی نمی رسه ... خواهش می کنم نگین نقشه پوشش تو سایت هست ... به عنوان مثال تو چالوس همه نقشه زرده و تحت پوشش کاملا ولی من خودم تو یه جایی از این منطقه زرد نقطه کور پیدا کردم که شاید عمرا ایرانسل نتونه اونو متوجه بشه... فکر کنم اینکار کمک زیادی به مسئولین فنی ایرانسل برای رفع مشکلات آنتن دهی بکنه. البته اگه گوش شنوایی باشه که با این جور نامه ها شاید گوش ها کمی شنوا بشه
در آخر خواهش می کنم اگه حتی نامه مون یک صفحه شد امضا بچه باید چند صفحه باشه تا محکمی و ابهت کار بیشتر بشه. به نظر من امضاها باید واقعی باشه همراه با شماره ایرانسل فرد امضا کننده تا رسمی بودنش بیشتر به چشم بیاد. یکی هم باید مدیر یا مسئول پیگیری نامه بشه. ضمنا باید نذاریم مطبوعات از این نامه سواستفاده کنن شاید... یه تیکه هایش رو بردارن یا با نیت های خاصی اون رو تحلیل کنن البته شاید بگین کار به اونجاها نمی رسه ولی بد نیست یه پیش بینی هایی بکنیم.