سلام
دوستان از قزوین کسی تست کرده 4G شده یا نه؟
اگر 4G باشه میخوام تعویض کنم سیمکارتم قدیمی هست
Printable View
سلام
دوستان از قزوین کسی تست کرده 4G شده یا نه؟
اگر 4G باشه میخوام تعویض کنم سیمکارتم قدیمی هست
از پنج شنبه تا الان سرعت نت بشدت پایین اومده و رو Hٍ ثابت مونده درصورتی که قبل از این با+H سرعتم تا 2مگ هم می رفت مشکل از کجاس؟
]دیروز رفتم سید خندان رو به روی پارک با بسته نامحدود یک ماهه 4g سرعت 10 مگ بالاتر نمیرفت. گوشی من کت 9 داره.. روزای عادی که سرکارم سرعت تا ۳ مگ میره اگه جای درست وایسم. روز بوده تا 60 گیگ دانلود کردم
برو یه سیم کارت جایگزین بگیرنقل قول:
اره قزوین 4g شده تستی ک من با 112دسیبل گرفتم 42مگ بود
من اینترنت رایتل دارم ، اینجا هم داغونه ، ظاهرا مشکل سراسری اینترنت داریم ، معلوم نیست چه خوابی برامون دیدن بازنقل قول:
دوستان این سرویس 1ماهه نامحدود 1شب تا 8 11صبح سرعت تو طول روز مثلا 8صبح تا 11 خوبه؟
من شما تا قبل ساعت 6صبح زیر 700kb دانلود میکنم بعد اون تا 2مگ میره
دوستان سلام.من رشت هستم سربازی آموزشی بودم تازه اومدم مرخصی دیدم منطقه ما نسل 4 شده همراه اول ولی اصلا سیگنال ندارم -95 یا 98 dbm هست یک خط آنتن دارم یهو خالی میشه
تستش این هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا خودم پیگیری کردم که نسل 3 بشه که شد الانم که اینه با آنتن خالی.
کدوم منطقه هستی بچه محل؟ الان ی هفتس کلا نت همراه اول داغون شده وگرنه قبلش من با تری جی تا دومگ سرعت دان داشتم..اینم ک می بینی اینجوری هس ب خاطر اینه که هنوز درست حسابی راه اندازی نشدهنقل قول:
- - - Updated - - -
[
بله تازه آزمایشی راه اندازی شده من رشت پل جانبازان هستم.کاری هست درخدمتم برارنقل قول: