یه سوال کلی میپرسم !
بهترین پلیر بهترین هدفون بهترین آمپ موجود تو ایران طوری که هر سه سازگار(مچ) باشن چی هستش ؟
برای من فقط کیفیت صدا مهمه گزینه های دیگه در مرحله بعدی.
Printable View
یه سوال کلی میپرسم !
بهترین پلیر بهترین هدفون بهترین آمپ موجود تو ایران طوری که هر سه سازگار(مچ) باشن چی هستش ؟
برای من فقط کیفیت صدا مهمه گزینه های دیگه در مرحله بعدی.
دوستان کسی از v-jays استفاده کرده؟ برای استفاده تو خیابون چطوره؟ از نظر تو چشم بودن، نمی خوام خیلی جلب توجه کن ه
اگه منظورت اون v-jays ای هست که سایت چاره داره صداش نسبتا خوبه ، سبکه و خیلی هم تو چشم هم نیست. (یه کم هست چون بالاخره over the ear هست )نقل قول:
دوستان کسی از v-jays استفاده کرده؟ برای استفاده تو خیابون چطوره؟ از نظر تو چشم بودن، نمی خوام خیلی جلب توجه کن ه
ولی برا استفاده توی خیابون مناسب نیست چون اصلا صدای محیط اطرافو حذف نمیکنه و isolation خوبی نداره .
ولی یه 10 ، 20 تومنی بذاری رو پولت یکی از مدلای AKG (مثل k77 ) رو بخری هم ضرر نمیکنی.
بیس m50 فوق العاده هست. نرم و بسیار عمیق و پر جزئیات .نقل قول:
از کسایی که ATH-M50 رو تست کردن . ایا Bass ش در حده Beats Studio یا Pro بوده ؟؟
الان چند جا خواندم که که m50 بیس خیلی خوبی داره ولی نمی دونم درچه حدیه ؟
من صدای بیتسو نشنیدم ولی با توجه به یک میلیون ریویویی :31: که قبل از خرید این هدفون خوندم مطمئنم از بیتس بهتره .
سلام. این مورد کاملا" به سلیقه بستگی داره مثلا" افرادی که سمعک داخل گوشی استفاده می کنند از هدفونهای in ear بیشتر استفاده می کنند و...نقل قول:
از نظر من هدفون های به قول خودتون رایج تر راحت تر هستند چون در بیشتر مدلها تعادل هدفون بیشتر از طریق نیروی افقی حفظ میشه تا عمودی و وزن. برخلاف over ear که کاملا" با آویزان شدن زائده تعادل خودشو حفظ می کنه. منظور من اینه اگه یه هدفون فول سایز رو روی سرتون بذارید و ارتفاع پد چرمی بالای هدفون رو دقیقا" روی موهاتون تنظیم کنید، به موهاتون فشار وارد نمی شه چون هدفون از بغل به اطراف گوش شما نیرو وارد می کنه و تعادل خودشو حفظ می کنه.
هدفون های پشت گردن هم که گفتید هدفونهای نسبتا" راحتی هستند اما شما باید قبل از خرید هر مدل رو 1 یا 2 ساعت روی گوشتون بذارید تا ببینید با کدوم راحت ترید بعد اقدام به خرید کنید.
موفق باشید.
isolation نمی خوام زیاد باشه،نقل قول:
از نظر کیفیت که مثل این که خوبه، فقط کیفیت ساخت یعنی عمر بدنش و همین تو چشم بودن ، دوستان دیگه نطری ندارن؟
مرسی از پیشنهاد شما
اما خوشبختانه به هیچ برند یا مدل خاصی تعصبی نداشتم ولی بعضی از برندها کیفیت صدای خوبی ندارند البته منظور از کیفیت صدای خوب با صدای واقعی هست نه صدای دفورمه شده و بوومی
به هر حال مثل تمام علاقه مندان صدای شخصی، دوست دارم که صدای واقعی شنیده بشه و موقع گوش دادن به صدا بعید می دونم حتی بشه به مارک برند یا مدل خاصی فکر کرد
در آخر سنهایزر برند چندان مطرحی از نظر بیس قوی یا بوومی نبوده ولی AKG اخیرآ چند مدل با بیس بسیار قوی ارائه کرده که متاسفانه تست نکردم حالا چطور انتخاب شما بعد از بیتس شده سنهایزر اطلاعی ندارم
شما هم موفق باشید.[/QUOTE]
با تشکر از دوست عزیزمون آقا رضا.
داداش من رفتم تو یه مغازه ای کلا همه هدفونا رو گذاشته بود واسه تست.
من اول فیلپسو بعد سنهایزرو بعد کلیپس 3 رو چون 4ش پلمپ بود بعد بیتسو امتحان کردم واسه همینه میگم سنهایزر یکم بهتر بود.
داداش بیخیال بیتس شما بفرمایید تو رنج 150-200 چه ایرفونی رو برای سبک متال و راک پیشنهاد میدین؟
از کجا تهیه کنم؟
در ضمن باسش وسم مهمه.و اینکه تو گوش وایسه و در نیاد.
آقا میخوام یکی از این ایرفونای بیتس روی جعبه htc رو بگیرم میگه 180 . کسی از نزدیک دیده؟
1-قلابیش هنوز نیومده؟
2-جنسش باید پلاستیکی باشه یا آهنی؟
میرزه؟
تقریبآ تمام هدفونها از پس سبک پاپ برمیان ولی سبکهای الکترونیک نیاز به هدفونی با بیس خوب دارند و معمولآ بیس کنترل نشده و بوومی جذابتره چون صداهای این سبک معمولآ یا اغلب دیجیتالی هستند و با این نوع هدفونها کمی به جذابیت صوتی اونها اضافه میشه به طور ساده میشه اینطور در نظر گرفت که یک هدفون سرعت پایین به نوعی تندی و سختی صداها رو می گیره و اونها رو لطیف تر با هم ترکیب میکنه و این جذابهنقل قول:
به هر حال با توجه به کاربردتون:
1. Klpsch S4
2. IE7 که کمی از بودجه شما بالاتره ولی کم ارزش نیست و مطمئنن جزییات این مدل بهتر از S4 هست
3. متاسفانه سایر مدلها یا خیلی با بودجه شما فاصله دارند و یا باید سفارش خارج بدید
متاسفانه به شخصه تست نکردم اما به طور کلی محصولات این برند جوان، نسبت کیفیت به قیمت بسیار خوبی دارند و صدای اونها به نوعی مشابه Grado که برند جزییات در صدا هست، خوانده می شه ولی با یک تفاوت و اون هم در فرکانسهای بالا کمی این برند دچار ضعف هست ولی مید واون عالی و بیس بسیار خوبی داره که در مقایسه با هم رده قیمت خودشون می شه گفت بیس اونها بسیار عالی و مید اونها فوق العاده هست و های خوبنقل قول:
بدون شک 535 مناسب کاربرد شماست ولی ارزش خرید 535 برای هر کسی و هر کاربردی متفاوته مثلآ rezaomido این مدل رو 800 تومن خرید ولی ممکنه یکی دیگه با این افت قیمت خوبی که داشته حاضر نباشه بیشتر از 500 هزینه کنهنقل قول:
در آخر بی شک از خرید این هدفون پشیمون نخواهید شد مگر اینکه به طور کل از استفاده ار هدفون منصرف شده باشید البته اگر انتخاب درست و مناسب کاربرد خودتون کرده باشید
شما هم موفق باشید.
هر چند مدل قدیمی هست اما همچنان مورد توجه کیفیت صدای اون مثل بقیه مدلهای مالتی درایور با بیس قوی و مید بسیار خوب و های با Roll-off زود هنگام یعنی با شنیدن صداهای فرکانس بالا این حس به کاربرد نیمه حرفه ای دست میده که انگار فرکانسهای بالا ادامه اونها یا دنباله اونها حذف شده و یک جور صدای ادیت شده شنیده میشه مثال ساده تر این هست که انگار فرکانس بالای یک هدفون رو به عمد و توسط اکولایزر 18 کیلوهرتز به حداقل ممکن برسونیدنقل قول:
اگر چه این اتفاق یا ایراد جنبه غیر قابل حلی تا به حال برای تمام برندهای بسیار مشهور و پرسابقه داشته اما چندان ایراد سخت گیرانه ای برای تمام کاربردها نیست مثلآ اغلب صداهای مورد استفاده در تراکهای موسیقی مملو از این قبیل فرکانسهای حذف شده نیستند و ممکنه این فرکانسهای بالا برای هر کابری قابل درک نباشه ولی این فرکانسهای بالا جزییات در فرکانسهای بالا رو تامین می کنند و با کاهش اونها یا حذف که در مالتی درایورها عمل حذف انجام میشه باعث کاهش شدید جزییات در های می شه
جدای از مشکل تقریبآ اساسی های در مید و بیس که اوج قدرت اونهاست مورد خاصی به عنوان ایراد اغلب دیده نمیشه و جالب هم هست که اغلب مزیت همین دو بخش باعث میشه از اون های نه چندان کامل لذت برد مثلآ بیس اغلب بسیار قوی و کنترل شده و عمیق هست و مید هم بسیار پرجزییات و اغلب بسیار گرم
در آخر ایراد اصلی تمام مالتی ها عدم کافی بودن Soundstage هست که برطرف شدن این ایراد مساوی است با تولید نسل جدیدی که با تکنیک های بسیار پیشرفته تر اکوستیکی و الکترونیک بتونن این ایراد رو برطرف کنند که بعید می دونم چند سال آینده شاهد اونها باشیم
در آخر آخر UE10 هم چیزی در وسط های تمام تعریف هایی هست که داده شد نه خیلی پایین نه خیلی بالا و به نظرم ارزش خرید داره حتی زمانی که مدلهای بهتر از این در بازار نه چندان متنوع ما موجود بشه
شما هم موفق باشید
ضریب حذف نویز برای کاربرد بیرونی باید بالا باشه و این موردی نیست که به راحتی ازش گذشت مثلآ فرض کنید چقدر جالبه که با موسیقی مورد علاقه شما صدایهایی میکس بشه مثل صدای بوق و صدای هم همه و صدای رد شدن ماشین و صدای موتور و صدای ضربه زدن و صدای . . .نقل قول:
ترجیحآ برای استفاده بیرونی از مدلهای توگوشی استفاده کنید و در اولویت دوم مدلهای فول سایز و Close و در اولویت سوم استفاده از تمام مدلهایی که نویز کنسلینگ فعال دارند هر چند که این مدلها کیفیت صدای خوبی ندارند چون الگوریتم حذف نویز و نوع اجرای اونها بسیار متفاوته و ممکنه برای هر نوع سروصدایی تاثیر مناسبی نداشته باشند مثلآ:
ممکنه یک هدفون با این قابلیت در محیط های با صدای جمعیت که مثل هم همه میمونه خوب عمل کنه اما با صداهای ضربه ای و مقطعی خیر و این باعث بشه که تاثیر نه چندان خوشایندی در موسیقی شما بزاره
متاسفانه هیچ برندی نوع الگوریتم حذف نویز خودش رو لو نمیده و اطلاعات کافی هم در این مورد وجود نداره و نکته دیگه اینکه نوع پیاده سازی این الگوریتم و سرعت اون بسیار مهم هست که بستگی زیادی به سخت افزار این هدفونها داره پیشنهاد می کنم به جای خرید هدفونی با این قابلیت یک نویز کنسلینگ بین راهی (inline) تهیه کنید تا بتونید با هدفون مورد علاقه خودتون اون رو استفاده کنید و هر وقت دوست داشتید اون رو استفاده نکنید
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
بهترین موجود و با توجه به کاربردشما می شه Klipsch S4 اما به این شرط که متال رو تقریبآ از اولویت اول بزارید دومنقل قول:
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
مطمئن باشید که چینی ها زودتر از اینکه ما این مدلها رو توی ویترین فروشگاههای خودمون اصلش رو ببینیم مدلهای Highcopy اون رو به خریداران کلاهبردار که می شن بعضی از فروشند های سود جو به قیمت بسیار کمی در حد مثلآ 1/20 قیمت واقعی اون مدل خاص خواهند فروخت و این مدل تقلبی که تشخیص اصل و بدل اون بسیار مشکله به مای از همه جا بی خبر به عنوان اورجینال( باکلاس تر از کلمه اصل) فروخته میشهنقل قول:
به هر حال مهم این نیست که هدفون ما اصل هست یا بدل یا Highcopy مهم اینه که ما از صدای اون هدفون لذت ببریم حالا چه هدفون بسیار آماتوری 10 هزارتومنی باشه چه فوق حرفه ای 10 میلیونی
شما هم موفق باشید