من مشهدم منطقه مخابرات المهدینقل قول:
Printable View
من مشهدم منطقه مخابرات المهدینقل قول:
خطم رو 8mb بستن تو مودم قبلا برا 1 رو 4 بود ولی سرعتم همونه تو تست فرقی نمیکنه چه این ور چه اون ور رو 3.6 فقط 10 تومان ما ضرر کردیم خدا با اینترنت کشتن مارونقل قول:
با سلام وعرض خسته نباشید.
آقا من کاریر اینترنت ای دی اس ال هستم،اما مشکلی که این نوع سرویس داره اینه که پرتابل نیست.من چون زیاد مسافرت میکنم براین شدم تا یه سرویسی پیدا کنم که همه جا بتونم ازش استفاده کنم.
من اطلاعات زیادی درمورد این سرویس ندارم ومیخوام بدونم که این نوع سرویس های بیسیم باوایرلس خود لپ تاپ کار میکنن یا نه بایدمودم مجزا براشون بخریم ویا اینکه سرعت دانلودونحوه ی پوشش شهرهاش چطوریه،اگر میشه توی شهرای دیگه وجاییکه به ای دی اس ال دسترسی نداشت این اشتراک رو داشت بنظرم خیلی میتونه برای من ارزشمند باشه،لطفا در این مورد راهنمایی های لازم رو به من بگنید.متشکرم ومنتظر جواب شما هستم...
تا جایی من اطلاع دارم در مورد این سرویس ها هر جایی ساپورت نمیکنه مثلا همین منطقه ما adsl رو ساپورت میکنه ولی وایمکس wifi رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم
چطور میشه ثابت کرد بدون استفاده از حجمم کم میشه
مم و دوستم از های وب استفاده میکنیم
اوایل خیلی سریع از حجمم کم میشد یه بار در عرض ده دقیقه بدون اینکه استفاده کنم یا دانلود کنم 250 مگ رو کم کرد زنگ زدم به اپراتور گفت تقصیره فیلتر شکن هست منم خیال کردم از طرف منه
تا اینکه اون دوستم الان زنگ گفت من رفتم مسافرت برگشتم بی خود بی جهت یک گیگ از حجمم کم شده زنگ زدم به شرکت گفتم پورتمو جمع کنید بی خود و بی جهت ازم حجم کم میشه های وبم هیچ جوابی به اون نداده
به نظر شما مشکل از چیه از ما دو نفر یا های وب که یا شارژ من سریع میخوره یا بی خود و بی جهت حجم کم میکنه
سرویس منم 8 مگ دینامیت هست دوستمم همینطور
ساعت رایگانم نداره
مودم بیسیم هم نداریم که بعضی ها بگن حتما مودم هم شده
اگر کسی جواب رو میدونه به من بگه اگر واقعا اینجوریه منم مثه دوستم بگم جمع آوری کنه
:n01: خب حالا مشکل اونش نیست من اون شهرایی که بیشتر میرمو میامو یه چکی میزنم ببینم تحت پوشش هست یا نه...نقل قول:
فقط شما بفرمایید که برای پیدا کردن این شبکه های وابرلس باید مودم داشته باشیم یا وابرلس خود سیستم پیداش میکنه؟؟
سلام
من و دوستم سرویس دینامیت در دو بازه زمانی متفاوت از شرکت های وب گرفتیم
اول من گرفتم بعد به تون گفتم شرکت خوبیه اونم اومد یه سرویس دینامیت گرفت
بعد از چندروز من متوجه شدم بدون اینکه حتی دانلود کنم یا سایتی باز کنم حدود 250 مگ از من در یه حالت کم شد به اپراتور زنگ زدم قضیه رو گفتم گفت مشکل از شماست از قند شکن استفاده میکنین منم باورم شد دیگه هیچی هرماه چند بار حجم میخرم
تا اینکه همین صبح دوستم زنگ زد گفت امین زنگ زدم شرکت گفتم خط رو جمع کنین گفت رفتم مسافرت بدون اینکه کسی استفاده کنه نزدیک 1 گیگ از حجمم کم شده بهشون میگم این طوری شده جواب درست حسابی بهم ندادن منم گفتم جمع کنین
من دوست ندارم کسی خیال کنه من گاگولم
به نظر شما دلیل اصلی چیه ما مقصریم یا شرکت
در ضمن مودم وایرلسم نداریم
اگر کسی میدونه کمکون کنین ثواب داره
های وب شبانه رایگان داره؟نقل قول:
سرعتش چنده شبانه؟
زیاد دانلود کنی محدودت میکنن؟
Sent from my MediaPad 10 FHD
برو وایمکس ایرانسل و مبین نت رو ببین. توی سایتشون میتونی محدوده های تحت پوشش و قدرت سیگنال رو پیدا کنی.نقل قول:
برای دسترسی بهشون باید مودم بخری. که هم مودم معمولی داره که اندازه مودم های دیگه است و هم مودم USB که معمولا یه تقویت کننده هم باهاشه. با تقویت کننده بزرگه ولی برای مسافرت میتونی خودشو خالی استفاده کنی به شرطی که سیگنال خوب باشه. اندازه خودشم مشابه کول دیسکه.
در ضمن، تاپیک هاشون توی همین فروم هست اگه سوال بیشتری داشتی. اما اگه زیادی اهل سفر هستی یه نگاهم به رایتل بنداز.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
بهترین کار اینه از نرم افزارهای مدیریت حجم استفاده کنی. با توجه به اینکه مودمت هم وایرلس نیست، خیلی راحت میتونی با دقت بالا حجمت رو مدیریت کنی و ببینی واقعا مصرف کردی یا …نقل قول:
نرم افزار DU Meter یا Networx رو سرچ کن و دانلود و نصب کن. بعد بررسی کن حجمت توی پنل چقدره و مقایسه کن مصرفتو. اگه چند تا سیستم داری، روی همشون نصب کن و بعد جمع بزن.
Sent from iPhone ~ Tapatalk