خوب عمر باتری کاهش پیدا میکنه یعنی دیگه هیچ وقت کامل شارژ نمیشه ؟لطفا راهنمایی کنید:13:نقل قول:
Printable View
خوب عمر باتری کاهش پیدا میکنه یعنی دیگه هیچ وقت کامل شارژ نمیشه ؟لطفا راهنمایی کنید:13:نقل قول:
یعنی اینکه کم کم، کم میشه . . .نقل قول:
خوب عمر باتری کاهش پیدا میکنه یعنی دیگه هیچ وقت کامل شارژ نمیشه ؟لطفا راهنمایی کنید
بعدش به زمانی میرسه که فقط 3 دقیقه روشن نگه میداره ( 1310 من ) اون موقع هست که باید باتری نو بخرید . .
یعنی هیچ راهی نداره که باتریش درست بشه؟نقل قول:
سلام
خیر . باتری و Disk Drive جزو قطعات مصرفی هستند.
بزارید با یه مثال توضیح بدم.
شما لاستیک ماشین رو در نظر بگیرید!!!
اگه زیر ماشین باشه و ازش کار بکشید بعد از یه مدت خراب میشه و باید تعویضش کنید ، اگه زیر ماشین نباشه و ازش کار نکشید هم باز پوسیده میشه و قابل استفاده نیست. وقت خرابی در هر دو حالت هم تقریبا برابره.
باتری و دیسک درایو در لپ تاپ هم چنین حالتی دارند.
موفق باشین.
سلام بسورد ویندوز سون را گم کردم please help me
سلام
من یه HP G62 دارم میخوام روش XP نصب کنم نصب هم میشه منتهی بعد از نصب وقتی ویندوز میخواد بیاد بالا یه صفحه آبی شبیه صفحه مرگ میاد و سیستم ریست میشه میشه بگید مشکل از کجاست؟
در انجمن ویندوز 7 مطرح کنید .نقل قول:
سلام بسورد ویندوز سون را گم کردم please help me
خیلی به خودت فشار میاری.64 ریختم.2.5 گیگ رم تبدیل شد به 4 گیگ رم usable! از همه ی برنام هایی که روی 32 بیت ریختم روی این هم استفاده می کنم محض اطلاع شما. هیچ مشکلیم ندارم و به طور کامل هم از رمم استفاده می کنم. حالا برو بشین واسه خودت داستان بباف و ذهن مردمو خراب کن.نمی دونم این چه فرومیه واقعا.هر کی هر چی دلش می خواد می نویسه.بدون هیچ اطلاعی. حالا دو نفر میان سرچ می کنن به حرفای تو برسن کارشون گره می خوره چون ندونسته حرف می زنی. هنوز نمی دونی 64 بیت بهت 2 تا program file میده یکی برای 32 بیت یکی برای 64 بیت!نقل قول:
خودت رو خیلی دست بالا نگیر.با 4 تا مهندس کامپیوتر تو پایتخت حرف زدم.اون بر نامه هایی که می فرمایید دو تا نسخه رم دارن.سعی کن بفهمی.که تو درایو ویندوز دو تا program file میده.یکی 64 بیت که برنامه های 64 اونجا میره و یکی خالی.حداقل یه بار امتحان کن بعد حرف بزن.narsis نسخه 5 رو اینستال کردی؟نکردی که اینجوری می گی.پشتیبانش می گه تو 64 کار نمی کنه.پس فروم ایراد نداره شما ایراد داری.کرک adobe 2010 رو امتحان کردی؟نکردی.اصلا نخوندی من چه برنامه ای رو او نجا نوشتم.:31::39: وقتی با شرکت ایران بورس تماس گرفتم می گم برنامه تون کار نمی کنه می گه تو 64 کار نمی کنه ویندوزت رو عوض کن 32 بریز شما دیگه دایه بهربان تر از مادر نشو...در مورد رم هم من چیزی نگفتم که هی میگی کامل از رمم استفاده میکنم!!!!!!همه اینو می دونن تو کشف نکردی..تو الان این ویندوز و ریختی من 9 ماه دارمش...هنوز مونده بفهمی من چی می گم!!!!از این به بعدم چشمات رو باز کن کامنتها رو کامل بخوننقل قول:
1- من ازین برنامه های مسخره ای که تو استفاده می کنی استفاده نمی کنم.البته منظورم فتوشاپ نیست. این یک.فتوشاپو هنوز نصب نکردم اما وقتی نصب کردم عکسشو می ذارم اینجا که ببینی.نقل قول:
2- مشکل اینجاست که مال من برنامه های 64 بیتی رو میریزه تو program file 64 بیتی و 32 بیتی رو میریزه تو 32 بیتی.می خوای عکس بذارم ببینی؟ برنمه ای که فکر نمی کردم کار کنه ام کار کرد.guitar pro 6 . دو گیگ :برنامس با یه کرک عجیب و غریب که فتوشاپ هم چنین کرکی نداره!
3- مهندس کامپیوتر منظورت فروشندس؟ :16:
4- 9 ماهه داریش؟؟ الان دیگه باید به دنیا بیاریش! :33::39:[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------