سلام
یک سوال :
این اتومبیل های لوکسی رو که پیدا میکنم رو چطور میتونم در جایی مثل گاراژ نگه دارم ؟ مثل همون ماشینی که برنی بهمون میده !
Printable View
سلام
یک سوال :
این اتومبیل های لوکسی رو که پیدا میکنم رو چطور میتونم در جایی مثل گاراژ نگه دارم ؟ مثل همون ماشینی که برنی بهمون میده !
جلو خونت تو کادر زرد رنگ .نقل قول:
شما دکمه ی home رو از روی کیبورد بزنین و یه اکانت آفلاین بسازین تا بازی رو بدون اتصال به اینترنت سیو کنید:46:نقل قول:
:exclamati تاپیک بعد از اصلاح باز خواهد شد... لطفا صبر کنید!
ویرایش >>
بعد از 24 ساعت تاپیک باز شد!
سلام .
توی دو مرحله تعقیب و گریز موندم مثل چی !
1- مرحله جاکوب : اونجایی که باید یه مرد رو پیاده توی پله ها تعقیب کنی ! با فاصله یک کیلومتری رفتم فهمید در رفت !
2- میخاییل فاستین : مرحله موتور سواره . کنترل موتورش تو اتوبان خراب میکنم یهو میرم تو سقف تاکسی !
فلدر xlive نیز هستش که باید اینجا کپی شه :کد:http://www.2shared.com/file/4586652/d857741/Save.html
x:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft
و خود سیو که باید اینجا کپی شه:
C:\Documents and Settings\HoJJaT\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
تو این عاشورا تاسوعا یه کار ثواب کنید برامون ! :x:d
به نظر من از رمز استفاده نکنید
من از رمز پول استفاده کردم الان بازی یه کم کسل کننده شده!!!!!!!
رمز پول چیه ؟
حجت جان چند درصد رفتی ؟
------------------------------------
راستی من با دوستم می خواستیم توسط شبکه لن با هم بازی کنیم ، نشد ، دلیلش کرک بودن بازی هست ؟ وقتی دوستم سرچ میکرد منو پیدا نمی کرد.
--------------------------------------
من نیازمند یک سیو هستم تا اونجایی که این یارو دوست دخترش لو میره پلیسه و یادمه باید از پشت بوم یکی رو می کشتیم (می اومد تلفن جواب بده می زدیمش ) و اون مرحله که باید یک کامیون باید می دزدیدیم ، کسی تا اینجا سیو داره ممنون میشه بذاره.
این مرحله آخرش چقدر سخته من تا سوار هلیکوپتر میشم میگه اون دیمیتری فرار کرد!!!!!!
سلام بچه ها
اول از همه از هوس جان تشکر میکنم برا زحمتشون (همچنین تیم مدیریت)
دوم تو اون مرحله ی که فرنسیس یا برادرشو باید بکشیم من برادرشو کشتم کار درستی کردم؟
من تا جایی رفتم که اولین بار با گوشی عکس میگیره کسی سیو نداره تا اونجا؟