یک خورده دقیق تر راهنمایی می کنی ؟نقل قول:
آره میشه ولی اگر هر 2 شون dhcp شون فعاله اکسس پوینت رو dhcp رو خاموش کن
Printable View
یک خورده دقیق تر راهنمایی می کنی ؟نقل قول:
آره میشه ولی اگر هر 2 شون dhcp شون فعاله اکسس پوینت رو dhcp رو خاموش کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه مشکلی داشتی مشکلتو بگو من یا دوستان راهنمایی میکنیم
من این مشکلو قبل از لنگر دارم! دیروز هم خودم روی adsl داتک تست کردم با همون https پلاکسی، گوگل عین بنز لود میشد!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من جدیداٌ یک اشتراک یک ساله مبین نت خریداری کردم.
اما از یکی از همکاران که ایشان قصد فروش داشتند.
در قسمت E-Care که میروم نام و آدرس و ایمیل همکارم می باشد. و من نتوانستم ویرایش کنم.
آیا در موقع تمدید اعتبار در آینده مشکلی پیش نخواهد آمد؟
چون ایمیل من و مشخصات من ثبت نشده است.
ضمناً از لحاظ امنیتی اگر کسی یوزر و پسورد E-Care را بلد باشد از جای دیگر با مودم دیگر میتواند از اکانت من استفاده کند؟
چون با وایمکس ایرانسل که چنین امکانی وجود داشت.
با تشکر فراوان
سلام دوستان!
طرح های جدید مبین نت رسما توی سایتش قرار گرفته!
اینم تعرفه هاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه می کنم دیگه از این دزدها سرویس نگیرید .
هرچند خودم اولین ماهی هست که دارم استفاده می کنم ، راضی هم هستم ولی رفتن سراغ دزدی .
هر فصل تعرفه ها میره بالا حجم میاد پایین .
ضریب اشتراک هم تا به حال 1 به 1 بود که الان شده 1 به 4 .
یعنی شما که یک سرویس 1 مگابیت خریداری می کنید و سرعت دانلودتون میشه 128 کیلوبایت در ثانیه الان این سرعت شما بین 4 نفر تقسیم میشه که مطمئنا سرعت ها کاهش پیدا می کنه .
طرح جدیدشون خیلی خوبه، مثلا سرویس 1مگ 5تومن گرون شده و دوگیگ ازش کم شده، مبین نت همیشه ما رو هیجان زده میکنه.
سرعت هم کم میشه .نقل قول:
ضریب اشتراک 1 به 4
جدا لازم شد برم آمار اینترنت وایرلس رو تو منطقمون دربیارم انشا.. بتونم از دست این اینترنت گرانشون دربرم
سلام
تو سایت مبین نت هیچ اطلاعاتی از شهرهایی که در اولویت راه اندازی وایمکس هستن نیست. کسی میدونه چه شهرهایی تو اولویت هستن؟
نقل قول:
درسته که تعرفه ها واقعا مسخره شده!!!
البته دوست عزیز قابل توجه شما که قبلا طرحها ضریب اشتراکشون 1 به 8 بود نه اونجور که شما گفتین 1 به 1!!!
ضمنا 1 به 1 یعنی پهنای باند اختصاصی که قیمت همچین سرویسی برای سرعت 128 حدود 200 هزار تومان می باشد!!
ااینجوری هم نیست که وقتی 1 به 8 اونا بیان حتما شیر کنن به این نسبت تا وقتی ظرفیت دارن اینکارو نمی کنن و شما می تونین از تمام پهنای باند خودتون استفاده کنین و اینکه هر 8 کاربر با هم که استفاده نمی کنن!!!