بنده که کماکان همون تو 3 و خورده ایه خوده گوشی موندم:31: شبیهه انسان های غارنشین شدم
Printable View
بنده که کماکان همون تو 3 و خورده ایه خوده گوشی موندم:31: شبیهه انسان های غارنشین شدم
سلام دوستان
کسی با ویندوز 7 برنامه Nokia Software Updater رو نصب کرده؟ برا من که داره اذیت میکنه بعد از نصب هر دفعه میگه ریستارت کن دوباره بازم میگه ریستارت کن! با هر کامپتبیلیتی مدی هم تست کردم همین بود
آخرین ورژنش رو از سایت نوکیا دانولد کردم امروز
منم 7 دارمنقل قول:
فقط همون دفعه اول گفت ریست کن ، دیگه مشکلی نداشت
والا اینی که من نصب کردم تا حالا سه چهار بار ریستارت کردم بازم جواب نمیده!
اولش برنامه خودشو از دی وی دی همراهش نصب کردم ولی قسمت آپدیتش تو ویندوز 7 اجرا نمیشه. اونو حذف کردم Nokia Ovi Suite نصبیدم اونم برای آپدیت گوشی ارور میده. NSU هم که بعد از سه چهار بار ریستارت شدن میگه بازم ریستارت کن!
اینجوری فکر کنم مجبور شم آفلاین آپدیت کنم که فرصتشو ندارم برم یاد بگیرم و اون تعداد فایل رو دانلود کنم :41:
نمیشد اینا از همون اول ورژن 50 رو میساختن به جای 31؟ :دی
نقل قول:به به بهنقل قول:
ساملیک حاج یاسر گل
هکیدی؟
بابا اغفال نشو آپدیت نکن اصلیتت رو نگه دار! غرب زده نشو!×! (چه سنمی داشت؟!×!)
بیا مثله من غار نشین شو اون غار بغلیه خالیه! من دارم رو اختراع آتیش کار میکنن ( کنایه از برنامه ی فندک روی گوشی!×!):27:
عَلَیکُمُ السَلام وَ رَحمَةُ الله و بَرَکاتُه
نه فکر کردم اول آپدیت کنم بعدش اگه شد بهکم
اینجوری که بوش میاد باید بیام همون غار بغلیتو اجاره کنم یه مدت
الان با Ovi Suite بعد از کلی دست و پا زدن موفق شدم به آپدیت شدن برسونم ولی 140 مگ رو میخواست ظرف مدت 800 دقیقه برام دانلود کنه! مستقیم بخوام دانلود کنم فوقش یک ساعت و نیم میشه!!
آتیش اختراع کردی نزار خاموش بشه تا منم برسم :دی
سلام. کسی قیمت رم MicroSD ظرفیت 16GB و 8GB رو داره؟ خواهشاً اگر می دونید جواب بدید.
بچه ها جونه هر کیو دوست دارید قاب کریستالی استفاده نکنید... من تازه خریده بودم جو گیر بودم گذاشتم الان برداشتم میبینم دور زیر و بالای گوشی پره خشه... انقدر هم بدم میاد از گوشیه خش دار.:2:
خواهش میکنم یکی به من بگه چطوری gps این 5800 رو با نقشه تهران نصب کنم ؟؟؟
دیوونه شدم از سرچ کردن و نصب کردن Garmin و Smartgps و .....
جون هر کی دوست دارین کمکم کنین . Plz Plz Plz.
به اينجا مراجعه كننقل قول:
اول ovi map رو دانلود و رو گوشي نصب كنکد:http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps
بعد nokia map uploader رو دانلود و روي كامپيوتر نصب كن
از داخل map uploader ايران رو روي گوشيت دانلود و نصب كن.
:5: