من الان کسپر 9 ریختم ، مشکل خاصی ندارم . قرار برام مشکل پیش بیاد ؟
می خوام برگردونم به 8 باید پاک کنم ، دوباره بریزم ؟
Printable View
من الان کسپر 9 ریختم ، مشکل خاصی ندارم . قرار برام مشکل پیش بیاد ؟
می خوام برگردونم به 8 باید پاک کنم ، دوباره بریزم ؟
اگه خوش شانس باشید مشکلی پیش نمیاد ولی اگه گیرهای عجیب دید تعجب نکنید.نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد.
کاسپرسکای 2010 اینترنت سکیوریتی که من دارم یه مشکل بزرگ داره و اون سرعت اسکن فوق العاده ضعیفشه که واقعا بعیده از کاسپرسکای ... البته احتمالا در نسخه هاب بعد درست میکنند..
من نسخه کامل 2010 رو دارم با یک رم 2 گیگ و cpu دو هسته ای الان 4 روز هستش که بعد از نصب داره اسکن اولیه رو میکنه
لازم به ذکر هست برای اطمینان نسخه هایی که در این تاپیک گذاشته شده رو هم دانلود کردم و نصب کردم همچنان این مشکل وجود داره ..
نسخه 2010 فعلا به دليل مشكلاتي غيرعادي كه داره توصيه نميشه كه دوستان استفاده كنند.بايد صبر كرد تا نسخه پايداري از اين نسخه 2010 منتشر بشه.فعلا توصيه همان استفاده از نسخه 8.0.506 ميباشه.نقل قول:
چند تا از کی های جدید کسپر اسکی اینترنت سکیوریتی 2009 رو دارین؟من یه سری قبلا از همین تاپیک دانلود کرده بودم همشون اکسپایرد شدن.
سلام
این 2010 هنوز بتا هست؟
كليدهاي كاسپر داراي تاپيك اختصاصي ميباشه.اين تاپيك صرفا به مباحث مربوط به خود محصولات كاسپر اختصاص داره.نقل قول:
نه.نسخه نهايي ميباشه ولي داراي اشكالات اساسي ميباشه كه بر اساس گزارشات كاربران كمپاني كاسپر داره تلاش ميكنه در Buildهاي جديد آنها را مرتفع كنه.نقل قول:
به هر حال تصمیمی هست که گرفتند و دلیلش رو نمیدونم. سایت ---------.com آپدیت های کلی این دو نسخه رو هر هفته قرار میده.نقل قول:
کسپر یه پیغامی داده بود که....
خلاصه گزینه آخرش رو زدم و دوتا از برنامه هام "move to untrusted..." شد و الان باز نمیشه.
یکی برنامه pdf و یکی power point الان باز نمیشه.
چجوری باید از اون لیست خارجشون کنم که باز بشن؟
آخه وقتی pause protection رو میزنم کار میکنن.