این ارور مربوط به چیه تقریبا از پارسال که هارد رو گرفتم همینجوری بودش کابل رو هم عوض کردم فرقی نکرد البته هارد مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این ارور مربوط به چیه تقریبا از پارسال که هارد رو گرفتم همینجوری بودش کابل رو هم عوض کردم فرقی نکرد البته هارد مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور علت های زیادی داره یکی میتونه از اتصالات پاور باشه اگه کابل دیتا و کانکتور برق رو چک کردین با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید بایوس مین رو آپدیت کنید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید و برای ارور CRC هم رو تست HDD REGENERATOR ببریدنقل قول:
درست نشد هارد رو LOW LEVEL FORMAT بکنید و دوباره پارتیشن بندی کنید
در کل این ارور زیاد مشکل ساز نیست و بیشتر روی BURST RATE تاثیر میزاره
نه نشدنقل قول:
تو قسمت tools همچین گزینه ای نداره؟
نرم افزار دیگه ای هست که بکاپ با این پسوند رو ریستور کنه؟
همون نرم افزار paragon partion رو اجرا کنید تب wizard رو بزنید و گزینه ی restore رو بزنید با اینکار image ها ریستور میشهنقل قول:
نقل قول:نه ممنون میشم کمکم کنیدنقل قول:
سلام به همه دوستان
من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت سیگیت داشتم ، که کیتش سوخت و مجبور شدم اینترنالش کنم و بعد از مدتی فهمیدم چند تا بد سکتور داره ، اومدم تا بد سکتوراشو بگیرم با برنامه های مختلف اوضاع رو خراب تر کردم با چک دیسک و از این چیزا ...
الان طوری شده 100% بد سکتور هست ... بردمش یه تعمیرگاه تخصصی گفت که پاور کیس مشکل برق رسانی داشته باعث شده اینجور بشه ، میخواستم بدونم چنین چیزی هست ، بعدش من باید با این چیکار کنم ؟! در ضمن هارد با بعضی از برنامه ها شناسایی میشه اما هیچ کاریش نمیشه کرد ، راهم تا تهران هم خیلی دور هست بخوام بیام واسه تعمیرات ، لطفاً اگه میشه راهنمایی کنید ...
در داخل تنظیمات بایوس چک کنید ببینید از اونجا در تنظیمات بایوس میتونید هارد رو بشنوسین یا نه و اتصالات هارد هم کابل دیتا و هم کانکتور برق رو چک کنید یک کانکتور برق دیگه بزنید و اگه با تبدیل برق رو میزنید با یک تبدیل برق دیگه هم تست کنید بایک پاور دیگه هم تست کنید سیستم رو اگه با این کارها درست نشد هارد رو به سیستم میزنین ببینید موتور هارد کار میکنه یا نهنقل قول:
بله پاور خراب و نوسان برق میتونه باعث ایجادبدسکتور بشه همچنین ویروس و ضربهنقل قول:
رو تست hdd regenerator هم بردین ؟ با این نرم افزار هم تست کنید و ببینید میتونه بدسکتورهارو ریکاوری کنه یا نه
از توجه شما ممنونم ، متأسفانه اولین برنامه ای رو که تست کردم و 2 تا بد سکتور پیدا کرد و بعد 100% بد سکتور شد همین بود ... با برنامه های خود سیگیت هم کار کردم میشناسه ولی وقتی که میخواد فرمت یا ایریس کنه نمی تونه و پیغام خطا میده ... به نظر شما هارد قابلیت برگشت داره ؟!نقل قول:
این برنامه ای که معرفی کردم خیلی برنامه خوبی است و هیچ وقت بدسکتور رو زیاد نمیکنه اگه با این نرم افزار نتیجه نگرفتین ببینید میتونید هارد رو low level format بکنید یا نه درست نشد مشکلش سخت افزاریه پلاتر باید عوض بشهنقل قول: