این سرویس الان در پنل وجود نداره . چیزی که وجود داره سرویس 2 مگ هست با این قیمت و مشخصات . حالا منظورشون اینه که 4 مگ بسته می شه .... یه متخصص لازمه اینها رو به زبان ساده فارسی ترجمه و قابل فهم کنهنقل قول:
Printable View
این سرویس الان در پنل وجود نداره . چیزی که وجود داره سرویس 2 مگ هست با این قیمت و مشخصات . حالا منظورشون اینه که 4 مگ بسته می شه .... یه متخصص لازمه اینها رو به زبان ساده فارسی ترجمه و قابل فهم کنهنقل قول:
متاسفانه برای ماهانه نیست این ترافیک و برای کل 12 ماه هست از 2020 زنگ زدن بهم گفتننقل قول:
با توجه به استغلام دوستمون، مشخص شد منظور از ترافیک ماهانه که حضرات با سواد مخابرات در طرحشون نوشتن همون ترافیک کل دوره بوده!!
با این حساب این به اصطلاح طرح، کلاً یک فاجعه مدیریتی بیشتر نیست که هدفش فراری دادن تعدادی از مشترکین هست احتمالاً!!! :n13:
با این شرایط ترافیک ماهانه 100 گیگ میفته سرعت 8 مگ با قیمت 654000 .نقل قول:
ولی غزال داشتم ترافیک 360 داخلی یا 90 بین الملل 6 ماهه هر ماه بود میشد 160 تومن (غزال پیش پرداخت6 ماهه2Mبه همراه90گیگ بین الملل یا360گیگ داخلی (سرعت سرویس 4 برابر)
چرا باید انقد پول بدم به خاطر 10 گیگ بیشتر آخه ! مسئولین مخابرات واقعا بی سوادن یا خودشونو به نفهمی زدن.
ویرایش < 2020 گفت ماهی 300 گیگ بین الملل دارین این طرح 200 گیگ از 2 شب الی 11 ظهر و 100 گیگ روزانه
کجا فرار کنن ؟؟ احتمال داره که بزودی بقیه-ی isp-ها هم در سرویسها و طرحهاشون تجدید نظر کنن !!:n01:نقل قول:
جالبه :n08:نقل قول:
یعنی اینا دوباره شبانه اوردن حجم روزانه رو هم کم کردن
شد همون چیزی که قبلا بود
فک کنم طرح یکسالم دوام نیوورد
بعد میگن ایرانی جماعت چرا اعصاب نداره ! :n24:
با این سرویس ها قیمت ها تقریبا 80-90 درصد افزایش یافته !! (اون شبانه هم بخوره تو سرشون )
در غزال 6 ماهه با ماهی 90 گیگ سرعت 8 مگ 150 بود و ماهی 175 گیگ سرعت 16 میشد 240 !
الان 6 ماهه سرعت 8 مگ با ماهی 100 گیگ (200 گیگ هم ساعات خاص ) شده 300 !!!
عوضی ها از اون روزی که درخواست تلفن ثابت دادیم اومدن تا خونه فیبر کشیدن و مجبور کردن که از مخابرات سرویس بگیریم و این هم وضع مشتری مداریشون !
توی این کشور احتمال هر چیزی هست... علی الحساب تا زمانی که جشنواره صبانت و شاتل پابرجاست، برای کسایی که میتونن (فیبر نیستن) بهتره با انتخاب یرح 6 ماهه یا یکسالهاز جشنواره این شرکتها جابجا بشن.نقل قول:
خاطرتون هست ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما وقتی قرارداد یکساله میبندید با یک شرکت در طول اون سال با تغییراتش کاری ندارید....نقل قول:
وجود این تاپیکها و عنوان مشاوره برای همینه که از شرایط و افرهای ویژه شرکتها استفاده کنند دوستان. الان اگه صبا نت پیشنهاد یکساله داره میده دیگه گذشته و اینده (از نظر تعرفه) به مشترک ربطی نداره و با خیال راحت در طول یکسال از اون افر استفاده میکنه.
سلام
اگر امکانش هست یکی از دوستان آمار دقیق بگیره این سرویس رو
هر ماه 60 گیگ داره یا برای کل دوره 6 ماهه 60 گیگه؟ ممنون
سلام برای کل دوره 60 گیگ هست یعنی ماهی 10 گیگ برای اطمینان به 2020 زهم زنگ بزن ولی من مطمعنم برای کل دوره ستنقل قول:
دقیقا من همین طرحو استفاده میکردم 6 ماهه کلا 163 تومن پرداخت کردم ماهی 90 گیگ بین الملل ولی الان اصلا به درد نخور شده طرح ها و قیمت هم دو برابرنقل قول:
منظورم اینه که با توجه به سه برابر شدن نرخ ارز و گفته-های رئیس سازمان تنظیم مقررات قابل پیش بینی بود و بهتر بود مشترکین قراردادهای یکساله و بلندمدت میبستننقل قول:
:n01:
نقل قول:
سلام
یه مدت اینترنت نداشتم, امروز دوباره وصل شدم, چرا هیچ سایتتی باز نمیشه(البته با قند شکن)؟؟
تنها یوتیوب (با فریگی.ت) باز میشه اونم که فیلم هارو پخش نمیکنه فقط میشه سرچ کرد, تلگرامم که اصلا وصل نمیشه؟؟
اتفاق خاصی افتاده ما بی خبریم؟
نظرم همه اشتباه میکنن, حجمها ماهانس, خوده کارمندان مخابرات از کم اطلاعی احتیاطی میگن تمام مدت
قبلا همین مساله با این طرح ها داشتیم, 1/4 حجم درج شده بینالمللی هست
خودشون مینویسند حجم مثلا 960 گیگ ماهانه, زیرش هم 240 گیگ 1/4 بینالمللی
آخه 960گیگ ماهانه برای 500 سایت داخلی به چه درد میخوره, 1گیگ در ماه برای اینها زیاده:n08:
برا بازپخش اینترنتی سیما aio نیازی نیست , سیما خودش 24 ساعته باز پخش داره
سلام من با کارشناسشون صحبت کردم و واقعا هیمنطوره متاسفانه برای کل هستنقل قول:
مثلا یه طرح دوستمون گذاشته بالا سرعت 4 مگ با 60 گیگ بین املل 60 هزار تومن . اصلا جور در نمیاد 6 ماهه ماهی 60 گیگ 60 تومت قیمتش باشه پس برای کل 6 ماه هست 60 تومن شکی نیست
در اون مورد درسته, ولی در مورد طرح 960گیگ ماهانه نه, اون 1/4 بینالمللیهنقل قول:
تا یکی دو هفته بعد واضح مشخص میشه, الان کارکنان پشت خط طرح های جدید هیچ اطلاعی ندارن
سرعت تک کانکشن و کیفیت به قدری افت کرده که با سرویس ۱۶ مگ یه ویدئو 480p هم نمیشه بدون بافر شدن دید ...
ملّت هم همچنان درگیر حجم و قیمت، بلکه شاید بتونن ۲تا فیلم و بازی دزدی بیشتر دانلود کنن ...
سلام.
الان دارم یوتیوب با کیفیت ۷۲۰ میبینم بدون مشکل.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
از کجایی و چه سرویسی گرفتی؟نقل قول:
یوتیوب چون ویدئو زنده نیست برای تست تک کانکشن مناسب نیست. شما با یکی از ویدئو های زنده توییچ تست کننقل قول:
البته توییچ با 3 مگابیت هم 720 شصت فریم پخش میکنه
از سایت testmy.net هم میتونید تک کانکشن تست بگیرید، بالای صفحه گوشه سرور رو حتما اول آلمان انتخاب کنید بعد از بخش دانلود تست بگیرید
از چه سایتی حجمتون رو میبینید ؟ adsl . t ci .ir بالا نمیاد
عوض کردن دوباره یا سایت داونه
مخابرات غزال ۴ مگ با ۴ برابر سرعت بیشتر.نقل قول:
برای من همین که یو تیوب رو بدون مشکل نشون میده کافیه.
اشتباه نمیکنن ! باید امیدوار باشیم که تجدید نظر کنن !نقل قول:
من الان استفاده کردم.مشکلی نبود .حجم باقیمانده رو هم نوشون میده.نقل قول:
طبیعتاً تو این دور و زمان به خیلی چیزها بدبین هستیم, ولی شکی نیست اون طرح های حجم بالا 1/4 بینالمللی هستننقل قول:
امروز کسی متوجه شده, سایتهای داخلی مثل رجا و ناجا و 195 کار نمیکنن خصوصاً سایتهای .ir
تو سرویس های سرشار ساعت مصرف ترافیک ساعات خاص از چند تا چنده؟
سحر خیز فکر کنم 5 تا 11 صبح
شب نشین 2 تا 7 صبح
از ساعت 2 تا 11 ظهرنقل قول:
کاتالوگ مخابرات هم اومد، حجم ها کلی هست. نکته عجیب متفاوت بودن بعضی طرح های کاتالوگ و سایت هست. مثلا کپی طرح زیر داخل کاتالوگ هست ولی فقط 420 گیگ حجم داره اونجا
احتمال داره طرح داخل کاتالوگ شبانه داشته باشه ولی جالبه اصلا اون طرح داخل سایت نیست
دوستان ریز مصرف درست نشده هنوز ؟
مال من پیش پرداختی درسته, با networx کنترل میکنمنقل قول:
اختلاف قیمت این دو تا با عقل جور در نمیاد
سلام دوستان من چند ساله adsl مخابرات رو دارم از این اب باریکه ها البته چند روز پیش یه اس برام اومد که وضعیت اینترنت شما در تاریخ 11/11/97 منقضی خواهد شد و برای تمدید لینک زیر رو لمس کنید که منم هیچ کاری نکردم و همچنان اینترنت دارم .خواستم ببینم اس الکی بود یا جدی بگیرمش:n01::n01::V31:
افتاده دست یه سری تازه-کار و ناشی :n31:نقل قول:
ی حدسی میزنمنقل قول:
سرویس سرشار ترافیکش ماهانه ست
ولی سرویس اقتصادی ترافیک کل رو به جای ماهانه نوشته یعنی ماهانه 355 گیگ میده
این سروریس اقتصادی 16 مگ رو الان دیدم واقعا عالیه اگه باشه ماهی 355 گیگ و 384 هزار تومن واسه من پر مصرف اگه واقعا اینجوری باشه خیلی خوبهنقل قول:
دوستان این کاتالوگ رنگین نت یک ماهه رو یکی میزاره
سلام یک ماه نداره عزیز از 3 ماه شروع میشهنقل قول:
لان زنگ زدم 2020 گفتن اشتباه تایپی هست و نمیتونی بخری !!! کسی هست تو پنلش باشه این طرح اقتصادی رونقل قول:
ا