سلام دوستان
گوگل تاک من از جمعه بعد از ظهر هر کاری میکنم بدون چیز پی ن وصل نمیشه
کسی مشکل مشابه داره؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
گوگل تاک من از جمعه بعد از ظهر هر کاری میکنم بدون چیز پی ن وصل نمیشه
کسی مشکل مشابه داره؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
یک سوال فنی داشتم من یک مودم مدل P-660HW-T1 v3 دارم
وقتی تو قسمت WAN قسمت mode روی Routing و Encapsulation روی PPPoE باشه وایرلس مودم کامل کار میکنه و به اینترنت هم وصل میشه
ولی وقتی قسمت mode روی Bridge و Encapsulation روی RFC 1483 باشه وایرلس کار میکنه اما انگار به اینترنت وصل نیست
من می خوام اینترنتم یکسره وصل نباشه با ساختن کانکشن وصل بشم و وایرلس هم کامل کار کنه و به اینترنت وصل بشه
از دوستان خبره و مدیران تقاضا دارم راه حلی پیشنهاد دهند
سرعت اینترنت من حال به هم زن شده یا کلا سرعتا حال به هم زن شده؟!
256 نامحدود
جی تاک و پلاس کلا از چهارشنبه شب به فنا رفتن . خدا بیامرزدشوننقل قول:
فکر کنم امشب یادشون رفته شیرفلکه را ببندن :n08:من که تا حالا با 256 چنین سرعتی نداشتم از 380 پایین تر نمیاد حتی بعضی مواقع رو 400 هم میاد:n22:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
سرویس 128 نامحدود بعد از 20 گیگ سرعتش میشه سرعت واقعی (16 کیلوبایت)؟
این 20 گیگ در ساعات شبانه رایگان یعنی 2 تا 7 هم محاسبه میشه یا فقط مربوط به ساعات غیر رایگانه؟
چرا انقدر پول میدید میرید چیز پی ن و ... میخرید بابا
برنامه پیاز گذاشتس من خودم همه دنیا رو راحت باش باز میکنم هیچوقت هم خراب نشده . ولی خوب یخورده سرعتش کمه ولی همیشه جواب داده بم .
من جدیدترین نسخه پیازو دانلود کردم ولی کار نمیکنهنقل قول:
اونم از کار افتاده
راه حلی هم براش پیدا شده؟نقل قول:
برنامه پیاز ورژن 0.2.4.7 -alpha هست همین الان دارم ازش استفاده میکنم حجمش هم 22 مگ هست ، اگه خاستید بگید اپلودش کنم براتون،
راستی دیشب هم 50 مگ دانلود کردم!!!!! خیلی جالبه برام بدون هیچ چیز پی ن و پیازی انقدر دانلود کرده . هی ی ی ی خدا
دوستان من از مرورگر web freer آخرین ورژنش استفاده میکنم فیس بوک و یو تیوب و... به راحتی باز میشه ؛ فقط کافی هست برای اولین بار با یکی از برنامه های چی..ز شکن وصل بشید و برید با مرورگر صفحه باز کنید بعد برنامه اونجوری شکن رو ببندید و دیگه هم نمیخواد دوباره وصل بشید (فقط یک بار این عمل لارم هست تا مرورگر سرور خودشو پیدا کنه) این برنامه از چیز ... پ..ی ان هم بهتره
کسی خواست تو نت بگرده نبود من براش آپ کنم:n18:
شما هر موقع اون 20 گیگ رو هر جا که دلت خواست و هر ساعتی که استفاده کنی بعدش که تموم شد میای رو 16 عزیز سوالی بود در خدمتمنقل قول:
ممنون.نقل قول:
خب اینا خودشونو مسخره کردند یا مشتری رو؟
باید لا اقل اون 20 گیگ رو فقط بزارن در ساعات روزانه که سرعت بالاست. نه که شب ها که سرعت پایینه هم برای اون حساب کنند.
یه سوال هم دارم که برای طرح های محدودش دانلود شبانه محدودیتی داره؟
سلام
دوستان من بین نامحدود پارس و سپنتا موندم(128)،اینجا انگار کسی از سپنتا نداره،کسی میتونه یه راهنمایی کنه؟
در مورد موضوع اولی که گفتین خب کسی که سرویس نامحدود داره که دیگه نمیاد 2 نصف شب بیخودی بیدار بشه و از خوابش بزنه و بشینه دانلود کنه.این نامحدودها مال کساییه که امکان دانلود شبانه رو ندارن یا دوست دارن روزها از اینترنت استفاده کنن.طبیعیه اگه کسی بخواد از 2 تا 7 بیدار بمونه که دیگه نامحدود نمیخره.میره 1024 محدود میخره که هزینه ماهانش 20 تومنه و تو یک ماه هم حدود 60 گیگ میشه شبا باهاش دانلود کرد.هم ارزونتر و هم دانلود بیشتر.نقل قول:
طرحهای محدود داتلود شبانشون محدودیتی نداره اما سرعت سرویسهای 128 و 256 و حتی در بعضی شهر ها 512 اونقدر کمه که خودش یه جور محدودیت حساب میشه.اما اگه بصورت حرفه ای اهل دانلود هستید سرویس 1024 هم به صرفست و هم دانلود خوبی میده.
دوست عزیز شرکت شاتل تو سایت زده 128 نامحدود فقط 9گیگ حق دانلود داری با سرعت بالا. بعدش سرعت کم میشه قیمتش ماهی 28هزارتومن. حالا پارس انلاین باز میگه 20گیگ با سرعت بالا میشه دانلود کرد بنظرم پارس نسبت به شاتل خیلی بهترهنقل قول:
ممنون.نقل قول:
نه بابا من که اصلاً خودم اهل دانلود نیستم. همین محدودی که دارم واسم کافیه. اینو واسه دوستم پرسیدم چون گفت میخواد نامحدود بگیره و بزاره 24 ساعت فیلم دانلود شه :n02: گفت بپرس ببین شبا هم حساب میشه یا نه.
الان بهش گفتم که فیلم های مهمتو با روزانه دانلود کن تا 20 گیگ تموم شه بعد بزار 24 ساعته غیر مهما رو دانلود کن :n02:
اگه مثلاً 1024 محدود بگیریم سرعت روزانه ش چقدره؟ شبانه که افت کنه چی؟ در بدترین حالت فکر کنم دیگه حداقل باید 150 باشه درسته؟
برای رفتن به 1024 نامه یا مدرک خاصی میخواد؟ چون توی این تاپیک یکی دو بار دیدم که نوشتند مهم نیست و اینترنتی راحت میشه تغییر تعرفه داد...؟
1024 محدود سرعتش توی روز بالای 400 کیلوبایت هستش.اگه زیرساختهای مخابراتی تو منطقتون جدید باشن اغلب ساعات روز بالای 400 خواهد بود و گرنه بالای 200 کیلوبایت.البته افت و خیز و قطعی های سراسری که گریز ناپذیره.با سرویس 1024 سرعت شبانتون نباید از 100 کمتر باشه.یعنی تو بدترین حالت شبی 2 گیگ میشه دانلود کرد.البته بعضی جاها که منطقه مخابراتی خیلی شلوغه سرعت کمتر میشه اما اکثر کاربرای 1024 سرعتشون بالای 100 کیلوبایته.من نزدیکای صبح که میشه سرعتم بالاتر میره و به 450 کیلوبایت هم میرسه.در بدترین حالت هم بالای 150 کیلوبایته.نقل قول:
من بیشتر از 1 ساله که 1024 دارم و تا حالا که مدرکی نخواستن چون آنلاین تمدید کردم.الان مخابرات هم بدون نیاز به مدرک داره سرویسهای 2 مگابیت میده.
هنوز از ترافیک احتمالی هدیه برای عید خبری نیست؟
دوستان توی این قرعه کشی که قراره بین مشترکین برگزار بشه عنوان شده اونایی که اشتراک شش ماهه و یک ساله دارن شرکت داده میشن !
یعنی کسایی که سه ماهه تمدید کردن نمیتونن توی قرعه کشی باشن ؟! اینطوری برای من که سه چهار ساله که از سرویس پارس آنلاین استفاده میکنم خیلی ظلمه ! :n29:
سلام دوستان عزیز کسی از این سرویسهای نامحدود جشنواره بهاره مخابرات استفاده کرده؟ میخوام از پارس برم مخابرات
سلام. ببخشید من دوتا سوال ازتون داشتم:نقل قول:
1. سرعت آپلودتون چند کیلوبیت هست؟
2. آیا در طول روز مشکل زیاد شدن پینگ با سرورهای ایرانی دارید؟(پینگتون با سرورهای ایرانی بالای 100 میره؟)
سلام.نقل قول:
1.آپلودم روی 1024 بود اما خودم زنگ زدم پشتیبانی و ازشون خواستم تا آپلود رو روی 512 کیلوبیت ببندن تا کیفیت خط بهتر بشه و نویز کمتر بشه.
2.وضعیت پینگم خیلی ایده آل نیست ولی برای سایتای داخلی مشکلی نداره و به ندرت بالای 100 میره.هر سایت ایرانی که میخواید رو بگین تا پینگ بگیرم.
ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [94.182.146.21] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.21: bytes=32 time=17ms TTL=53
Reply from 94.182.146.21: bytes=32 time=17ms TTL=53
Reply from 94.182.146.21: bytes=32 time=18ms TTL=53
Reply from 94.182.146.21: bytes=32 time=18ms TTL=53
Ping statistics for 94.182.146.21:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 17ms, Maximum = 18ms, Average = 17ms
ping farsnews.com
Pinging farsnews.com [185.14.160.1] with 32 bytes of data:
Reply from 185.14.160.1: bytes=32 time=17ms TTL=54
Reply from 185.14.160.1: bytes=32 time=18ms TTL=54
Reply from 185.14.160.1: bytes=32 time=18ms TTL=54
Reply from 185.14.160.1: bytes=32 time=17ms TTL=54
Ping statistics for 185.14.160.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 17ms, Maximum = 18ms, Average = 17ms
دوستان من نامحدود 256 گرفتم دو روزه ، نزدیک 4 گیگ دان کردم ولی اکثر مواقع سرعت بیشتر 80 نمیشه یهو چند ساعت 130 او ... میشه ولی بیشتر ساعات زیره 80
میخواد زنگ بزنم بپرسم چرا اینطوریه ؟ چون اول که پارس گرفتم یه 2 گیگ 256 تست دادن سرعتش همش روی 140 به بالا بود ولی الان با این نامحدود مشکل دارم
اینم از این :
Data Rate : 4096 512 kbps
نمیشه این کم یا زیاد کرد به صورت دستی شاید این زیاد باشه که اینطوریه نه ؟
این رو هم روی این تنظیم کردم نمیخواد کم یا زیاد کنم ؟
vci 0
dci 59
پینگ شما با سرورهای ایران بسیار خوبه...نقل قول:
ممنووون بابت پاسخگویی.
دوست عزیز به شرط درست بودن خط و یا درست اراءه شدن سرویس ۵۱۲ ۲۰۰ گیگ باید در ماه بده ولی مشکل این کلاهبرداره که هیچ چیزش حساب کتاب درست حسابی نداره .میگم کلاه بردار چون تا دعوا نکنی یا تهدید نکنی که خطو جمع میکنم درست نمیشهنقل قول:
تو کرمان که هستیم فقط مونده پارس یه دست کوتکمون هم بزنه .مزخرفه اینجا.کم کم و یا شایدم تند تند داره سراسری میشه :n24:نقل قول:
شارلاتان .شارلاتاننننننننننننننننن: n21:نقل قول:
نقل قول:دو حالت داره یا خیلی خوش شانسی یا نفوذی هستی :n10:نقل قول:
نقل قول:اصلا هیچ حسابی رو اون ۲ گیگ نکن من خودم همیم ۱۰۲۴ دارم .باید n به توان n فاکتور دست به دست هم بدن که در pars oflineee تو گیگی به کف آریو به غفلت نخوری :n07: من دینم را نسبت به غافلان ادا کردم و هر چه گفتنیست گفتم :n16:نقل قول:
شما تا همین دو روز پیش که اصلا باور نمیکردی سرعت بالاتر از 2 مگابیت با پارس امکان پذیر باشه حالا هم که دوستان تو صفحات قبل تست سرعت گذاشتن اینجور نظر میدی.نقل قول:
حالا تو منطقه شما به هر دلیلی امکان ارائه سرویس 4 مگابیت وجود نداره.(یا بخاطر قدیمی بودن زیرساخت مخابرات یا نبود فیبر نوری).اما این دلیل نمیشه هر کی تست سرعت میذاره بهش تهمت بزنی که.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مال تست سرعت بر و بچه های همین تاپیکه.از اول مهر 91 پهنای باند رو روی 4 مگابیت بستن.اگه به تاریخها دقت کنی میبینی که از 23 هفته پیش تا الان تستها بالای 2 مگابیت هستن.آخه مسلمون!!! همه این کاربرا که دسته جمعی تو پارس آنلاین کار نمیکنن.
امیدوارم شما دوست عزیر و گل:n09: حداقل برای حرفهای خودت ارزش قائل بشی.چون این یکی از کامنتای قدیمی خود شماست:
(((دوستان همونطور که میدونین در هر شهر یک isp به خاطر نوع زیرساخت هاش در اون شهر بهتر جواب میده.حتی گاهی در مراکز مخابراتی مختلف هم کیفیت متفاوت هست. )))
اگر هم 3 ماهه تمدید کردی یک بار هم 6 ماهه تمدید کن میشه 9 ماه ولی در عوض در قرعه کشی شرکت داده میشی. باز زنگ بزن پشتیبانی بپرس ولی ظاهراً در اینصورت باید در قرعه کشی شرکت داده بشی.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من .گل من نمیدونم کجای این حرف من جنبه جدی داشت که که به من تهمت تهمت زدن را میزنی حالا خوبه با شکلک و شوخی کامنت گذاشتم و با یک کاربر دیگه بودم :n04:
.هنوز هم رو حرف خودم هستم به همین دلیل هم نوشتم تو کرمان..در ضمن بازهم دوست عزیز بنا بر همین لینکی که از یوزرها در پارس گذاشتی که کاملا هم قابل استناد هم است میانگین سرعت که در بالای صفحه هست ۱.۷۶ Mb/s است که معادل ۲۲۵.۲۸ kb/s است که دقیقا معادل نصف سرعت تبلیغ کاذب پارس مبنی بر ۴ مگ است (سرعت ۴۵۰kb/s تا ۵۱۲ kb/s).من هم بصورت لحظه ای یا دقیقه ای با پارس سرعت ۴۰۰ داشتم ولی ملاک میانگین است .میزان رای ملت است :n06:
شما ها هم افت سرعت دارین امشب ؟
سلام دوستان عزيز
يه اتفاق خيلي عجيب واسه من افتاده :
دو روز پيش من رفتم و دو تا اشتراك 1024 محدود پارس آنلاين ثبت نام كردم براي دو تا خط تلفن مجزا كه هر دوشونم توي خونه خودمون هستن و هر دو خط هم دقيقا هفته پيش ثبت نام شدن و باهم وصل شدن . امروز خط ها رانژه شد و اينترنت 1024 هر دو تا خط فعال شد . يكي از خطها سرعت دانلودش از 450 تا 500 متغيره و خلي خوبه ولي اون يكي خط ديگه كه اونم دقيقا همين سرويسه 1024 هست ولي سرعت دانلودش نهايتا براي چند لحظه بعضي موقع ها 120 ميشه و اكثرا روي 90-100 هست .
يه مودم smc هست و يكي tplink روي هر دوتاشم امتحان كردم اون خطي كه سرعت دانلودش بالاست روي هر دو تا مودم امتحان كردم روي جفتش سرعتش همونجور بالاست و اون يكي كه سرعت دانلودش كمه روي هر دو تا مودم امتحان كردم كه روي هر جفتشم همونجور سرعتش كمه .
دوستان ميشه بگيد مشكل از كجاست كه اين خط هم مثل اون سرعت واقعي براي دانلود دانلود رو نميده ؟؟؟
خب واضحه که مشکل از نویز خط تلفن هست و به احتمال زیاد سیمکشی خط تلفن مشکل داره.نقل قول:
من که تو متن توضیح دادم.پارس از اول مهر 91 خطها رو روی 4 مگابیت بسته.اگه از اول مهر به اینور حساب کنی میانگین سرعتها بالای 3 مگابیت هستش.اینم نمودار speed wave stats که توش مشخص کردم از کی خطها رو 4 مگابیت بسته شدن و افزایش سرعت از اون تاریخ به بعد به وضوح مشخصه.نقل قول:
پ.ن: اتفاقا من از همون شکلکی که گذاشتی تهمت زدن رو برداشت کردم.شما خوب دقت کن بین این دو شکلک کدوم معنای خنده و شوخی رو میرسونه و کدوم جنبه موذیانه و کنایه آمیز داره؟ :n02::n10:
نقل قول:
ممنون دوست عزيزم . والا از پايين (پيلوت) يه سيم 4خط مستقيم و بدون تيكه وصله اومده بالا (طبقه چهارم) كه اتفاقا سيم رو هم خودم دو ماه پيش عوض كردم چون 2خط بود ميخوواستم 4خط بندازم . روي اين سيم 3تا خط تلفن داريم كه يكيش اينترنت نداره و دوتاي ديگشم اينا هستن . تلفن هم به هيچ كدوم از اين خطا وصل نيست .
حالا از كجا مشكلو بفهمم و رفعش كنم ؟
نقل قول:
من روز اول که سرویسم رو وصل کردن سرعتم پایین بود زنگ زدم پشنیبانی گفت که اشتباها burst اعمال نشده ومشکل را سریع حل کردن:n16:
سلامنقل قول:
دوست عزيزم از راهنمايتون خيلي ممنونم . ايشالله فردا صبح زنگ ميزنم به پشتيباني فقط خدا كنه مشكل همين باشه و رفع بشه .
تشكر
اگه براتون امکان داره مودمو ببرین دم در منزل و جایی که سیم تلفن وارد خونه میشه وصلش کنید و تست کنید.(طبیعیه که برای اینکار به لپ تاپ احتیاج دارید).نقل قول:
یه راه دیگه هم اینه که وارد تنظیمات مودم بشین و مقادیر SNR Margin و Line Attenuation رو پیدا کنید.اولی اگه بالای 20 بود عالیه و دومی هم باید کمتر از 30 باشه.هرچی کمتر بهتر.
وارد شدن به تنظیمات مودم برا هر مودمی فرق داره اما رایجترینش اینه.این آدرسو تو مرورگر اینترنتی تایپ کنید و اینتر رو بزنید: 192.168.1.254 اگه یوزرنیم و پسوورد خواست admin رو وارد کنید.
یه نکته دیگه هم اضافه کنم و اونم اینکه پشتیبانیشون 24 ساعتس و همین الان هم میتونید زنگ بزنید و برا مشکلتون راهنمایی بخواهید.
من خودم هم 128 استفاده کردم هم 512 با 128 به زور یک گیگ میگرفتم شبانه اش اما با 512 2 گیگ بعضی موقع ها بیشتر میگیرم اما 1024 شبی بین 2 تا 4 گیگ باید بگیرینقل قول:
خيلي ممنونم دوست عزيزم از توضيح و راهنمايي كاملتوننقل قول:
والا بردن مودم تو پيلوت با لپ تاپ امكانش هست اما يكيم مشكله و بعيد هم ميدونم از نويز باشه چون همه خطا روي يك سيم هستند و سيمم نو هست .
تنظيمات مودم بلدم برم و خودم كانفيگش كردم ولي اين دوتا مقادير رو الان رفتم توش پيدا نكردم كجاست . مودم smc وايرلس داره .
من شانس ندارم !!! زنگ زدم الان پشتيباني ولي متاسفانهكسي جواب نداد .