چه بد ...........نقل قول:
Printable View
چه بد ...........نقل قول:
نه یوزرش یه جور دیگس B L a S T e R و آرنولد اخراج شده و الان یوزر جدید داره توی p30 اونم S A A M و توی اونجا arnold_ab
از همه معزرت خواهی می کنم واسه پست های بی ربط این اخریشه ...
B L a S T e R توی موبایل و اونطرفاس ؟؟؟
می گم یوزر اینجاش چی هست ؟؟>؟
آره مدیر انجمن موبایله و در ضمن اینها هم هستن
mahyarSAMSUNG
Oracle_Eldorado
panther99
Nashenas
R@R#M@N
SAEED_BARCELONA
S A M S U N G
میشه لینک بدی ؟ من پیدا نکردم فروم رونقل قول:
توی پست 21384 دادم فقط چون p30 اون لینک رو فـیلتر میکرد من بین . و Com یه اسپیس زدم تو اونو پاک کن
:31: اون نوشته جدا کاره امین(دوهول) بودنقل قول:
اما دمش گرم کلا بدون نیروی دفاعی بازی کردنم حال میده با 9 تا روستا من کلا 5000 تا sp و sw دارم
اما بی زحمت اگه کسی خواست بهم حمله کنه تو این چند روز خبر بده
اخه تا 2 روز دیگه روستاهامو کاظم میگیره
شده کاپشن احمدی نزاد ...نقل قول:
منم می خوام بزارم توی پروفایلم....D:
در ضمن حمله رو اشتباه نوشته بودی ها ..D:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دو روز صبر کن بعد !!!نقل قول:
تازه جدی جدی تا چند روز پیش دوهول سیتر من بود واگه خودم بودم تا الان 30 تا روستا داشتم
پروفایل منو توی 12 ببینید بعد به این بدبخت گیر بدید یوزر:aRThaS-08
چند تاشون ایرانی نیستن مثل همین freeearth که انگار اسرائیلی بود ...
کیا تو 12 وارد هستن دنبال یک سیتر خوب میگردم که تمام مملکت منو بر باد نده
بقیه اونایی که ایرانی نیستن هم بگو من اونو پاک کردم
بیا اینو ببین بیشتر اونایی که توی پروفایلم هستند ایرانین
کد:http://en12.tribalwars.net/game.php?village=186265&screen=info_player&id=2165959
چه قدر ؟؟؟نقل قول:
به به کاظم ..... میبینم که .... خوش اومدی
نمی دونم هر کی می ره بالا دیگه اینجا چرا نمی اد ....
به سیتر خیلی خوب نیاز دارم 24 ساعته مثل خودم از اخر هفته دیگه تا سه شنبه در خواست های خودتونو برام بفرستید
راستی بچه ها صفحه جدید رو وقتی می خوایید log in کنید دیدید؟
بعد اگه یکی دیوارش رو ببره تا لول آخر بعد چی میشه؟ یعنی قدرت دفاعیش 100 درصد میشه یا اگه یکی با رم و کت حمله کنه میتونه کاری بکنه
سلام
من همین الان از وسط دعوا می یام تو یک وردم دارم می جنگم تو یک وردم دارم ساپورت می فرستم حسابی قاتی کردم .الانم راهنما رو می خواستم بزارم دیدم 102 مگ شده!!!!!!!!!!!!!
موندم این 97 مگ از کجا امده؟؟؟؟؟؟؟
بزا نترس میگیرمش
می خوای چند قسمت کن مگه شاهنامه نوشتی مهندس
راست می گه اگه کامل باشه 1 گیگ هم باشه می گیریم.قسمتش هم نکنی مایش یه شب تا صبحه
شاهنامه هم این قدر نیست. ...نقل قول:
اینجا همه موبایل دارن دیگه ؟؟ نه !!
خوب با نرم افزار پرنیان جاوا کنش حجمش هم میشه حدود 3مگ
درست شد نمی دونم ورد چشه . یک کلمه تایپ می کنم 1مگ می گیره؟؟؟؟؟؟کد:http://rapidshare.com/files/103092281/tribal_war_help_persian_ver_0.8.0.doc.zip
مجبور شدم نسخه قبلی رو دوباره از سایت بگیرم و با ان یکی ویرایش کنم. الان شده 6.4 مگ
والا من فقط دیکشنری را اضافه کردم اینجوری شد؟؟؟؟
در ضمن فکر کنم این اخرش مکمل ان اولی بشه نه بهتر
الانم نمی دونم اینترنت چشه سرعتش عین نوار قلبی شده می ترسم اخرش بره تو کما
نقل قول:توی 6 تا سرور اپش کردم ....کد:http://xlice.net/file/9cc7c1eeeb8578b88c9229606b74b700/
نقل قول:
شوخی کردم.
کیلو بایتی 1 ریال 5 شنبه و جمعه هانقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ای بابا این اپرا مینی رو اینقدر تو بوق و کرنا نکنین آخرش میفهمن میبندنش سرمون بی کلاه میمونه ها
:18:نقل قول:
:5:نقل قول:
سلام زد 2 من راهنما تو دیدم بهتر شده اما کامل نیست
این راهنما رو میشناسی
خوب حالا که دیدی اینو به راهنمات اضافه کن اپگرید خونه ها رو و نمودار خوشه ای رو در مورد خونه ها و کلی چیز دیگه هست این هارو با اون قاطی کن عالی میشه و فقط یک راهنما می مونه من هر چی که راهنمات کامل باشه بازم احتیاج به این یکی راهنما هم دارم هر دو رو تبدیل به یکی کن تا کارت تموم شه منظورم راهنما صفا هست که تو صفحه اول هستشکد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=9711&stc=1&d=1196084678
آره این یکی آپگرید ها و نموداراش خیلی کمک می کنه.
افرین سعید زد 2 چی شد چی کار میکنی
خواهش می کنم.تشویق نکنید.من لایق این همه تشویق شما نیستم.
باز ما یکمی تعریف کردیم اینها بی جنبه بازی در اوردن:31: از روستات چه خبر
نامرد حداقل می زاشتی ببینم چی گفتی من که نبودم :41:دوست ندارم:19:نقل قول:
ارهنقل قول:
دارم دنبال تیکه هاش تو تاپیکم که بریزم توش چون تبدی کننده pdf به ورد را پیدا نکردم.
تو گوگل سرچ کن تبدیل کننده زیاد هست پس متوجه شدی که من منظورم چیه
کسی حاضر هست یوزرش رو با من عوض کنه ؟؟؟
البته اگه پیام خصوصی داره و بهش نیاز نداره ها ...
اقا یکی یک همچین میلی زده جریان چیه کمکم کنید
javly today at 16:48
hello man, I am sendimg this to you because I have this guy
Player Qlimax
Qlimax
Rank: 389
Tribe: 4WNAT
he is sending me 5 attacks they are arriving in 100 hours, he send me this mail:
Hi mate,
You will see a few attacks incomming. This is becouse I have to drop some troops. There are to many troops into that villages from me. So I have decide to attack a player with my armies to lose troops. I have send them into 5 attack so you can stop them easy. Inside of the attack is this. 2000 sp/sw 4 times and the last attack is only with 1000 sp/sw. So this is easy to destroy. Also if you look to the loyalty its easy.
If you want I can send you some wood, clay and iron. You only have to send me the reports than. And I will calculate what you get from me.
See Ya.
this is rare to me I dont know if its true, but I think that all he want is noble mi city... tell me what doy you think
javly today at 16:56
all I want if you can or any one of the clan, is that you support me with some troops, all you can... also some of the people from the tribe can support me, the more troops I have to defend those attacks the less I lose and you too. the thing is have a large army to neutralize the 5 attacks, I'm going to stop building and I am going to produce troops too.
thank you and sorry for putting you to read all of this jejejeje
Matto08 today at 21:14
Could you post on the forum for support please. It would help
اگه میتونی واسش ساپورت بفرست اما نفرستادی هم خیلی مهم نیستنقل قول:
واسه کدومشون بفرستم چرا مهم نیست جریان چیه
بچه ها بیاین تو ورد 17 به ما ملحق شین ترایب Pirates
فعلا 13 تا عضو داریم به سرعت داریم پیشرفت میکنیم
هر کی خواست مشخصات بده دعوتش کنیم