[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا" گندش رو در اورده بودن انگار میدان جنگه :13::13:حتی بازیکنا رو که برای شادی به سمت هوادارا میرفتن برمی گردوندن...من جای بازیکنا بودم میزدم بیخ گوششون بزمجه های حسود:8::8::8:نقل قول:
جای همه شما خالی توی ورزشگاه تختی اهواز..غوغا بود.انصافا دم همه بازیکنان و مربیان و...فولاد گرم.ازجون مایه گذاشتن وحتی 2تا اخراجی هم دادن!!!و البته تماشاچی های خوزستانی که سنگ تموم گذاشتن..من یکی که دیگه صدام درنمیاد بسکه داد زدم!!!هرچند بعضی از تماشاچیهای فولاد(که طرفدارپرسپولیس هستن) بعداز شنیدن خبر گل استقلال شروع کردن به تشویق ذوب آهن!!!..حالا هم استقلال نگران نباشه..توی جام حذفی هم فولاد خورده به ذوب آهن.اینبار هم غریب کشش میکنیم!!!
اهواز همیشه آبی ترین شهر ایران بوده دم همه تون گرم ...سلام بر پرچم آبی ایران اهواز .......نقل قول:
خوب که چی ؟ به نظر تو باید بازی آخر رو بین استقلال و ذوب میزاشتن ؟ برنامه ریزی لیگ اینطوری بوده ربطی نداره. اصلا اینکه استقلال تو بازی با پیام قهرمان شد یا پرسپولیس تو بازی با سپاهان چه ربطی میتونه داشته باشه ؟ بابا یه کم منطق داشته باشید. بازی حذفی نیست. لیگه. لیگ یعنی اینکه همه تیمها باید طبق برنامه ریزی با هم بازی کنن. به قول دوستمون اگر اونطوری حساب کنیم استقلال مقابل حریفش یعنی ذوب آهن تو این فصل یه برد داشت و یه مساوی که باز از این نظر هم از پرسپولیس بهتر بود... آمار رو هم که گذاشتم.نقل قول:
مایلی کهن یه آدمیه که خودش مشکل داره. از اون چه انتظاری داری. اون میخواست با این کارش به استقلال اهواز ضربه بزنه. بخاطر مشکلی که با شفیع زاده داره. ولی به کوریه چشمش هم استقلال اهواز تو لیگ موند و هم استقلال تهران قهرمان شد.نقل قول:
وگرنه تیمهای حرفه ای باید مثل فولاد باشن که احساس مسئولیت کنن. جلالی و تیم فولاد یه تیم حرفه ای بود. سایپا و مایلی کهن آماتور... فرقشون اینه..
دوست من... این موارد رو دو هزار و پونصد بار دیگه هم بگی بعضیا که نمیخوان قبول کنن قبول نمیکنن. کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودشو زده به خواب رو ابدا.... اینا رو منم گفتم یه دوست دیگه هم گفت شما هم بهش اشاره کردی. اگر یه جو منطق وجود داشته باشه خودش اعتراف میکنه که قهرمانی استقلال تو این فصل با ارزش تر بود.نقل قول:
آخرش من نفهمیدم این چه طرز تبریک گفتنه.
گویا شما هم کم شدن 3 امتیاز سپاهان، بازیای خارج از خونه، کاری که لوکا کرد و درگیر بودن سپاهان تو آسیا رو یادت رفته !
خواهشا شما یه کم منطقی تر باشین.
استقلال واقعا آخر لیگ به بحران خورد. نه از لحاظ تکنیکی و تاکتیکی ، که از نظر حاشیه سازی.
قلعه نویی به جای اینکه به فکر بازیش باشه، باید به فکر رای کمیته ی انضباطی می بود.
(سر بچه بازی آدمایی مثه زرینچه و مایلی)
به بازیکنایی از استقلال که امروز مصدوم بودن و واقعا جزء مهره های کلیدی استقلال بودن چی؟ دقت کردین؟
این تیم مثه تیم شما نبود که وقتی باقری نباشه، 4 تا بخوره.
از اون گذشته تیم قلعه نویی بر خلاف تیم ابراهیمی تو سه جبهه بازی می کرد (تا همین امشب)
اون طرف هم یه نگاه به تیم بدون حاشیه ی ذوب آهن بندازین.
جلالی هم اگه 3 امتیاز از ذوب گرفت، استقلال رو هم از دو امتیاز محروم کرد.
یادتون نره که جلالی روبروی هر دو تیم فوتبال پاکی رو به نمایش گذاشت. انگار که تیمش داره واسه قهرمانی میجنگه.
ضمنا استقلال نسبت به پرسپولیس با 11 امتیاز بیشتر قهرمان شد.
حالا هی بگین شش امتیاز از ما کم شد.
بابا بیخیال. قبول کنین استقلال این جنگ نا برابر رو با 66 امتیاز ، 70 گل زده و 19 برد به بهترین نحو تموم کرد.
تو حاشیه های پرسپولیس رو با استقلال مقایسه میکنی ؟ نه خداییش قابل مقایسه هست ؟ دیگه واگذار میکنم به خودت یه کم فکر کن ببین تو این اواخر چه بلاهایی سر استقلال نیاوردن...نقل قول:
من که هر چی نگاه کردم توی تبریک ایرادی ندیدم
در مورد حاشیه بگم پرسپولیس هم پارسال زیاد حاشیه داشت و تیم دو دسته شده بود
بازیکنانی مثل شیث رضایی و امثال ایشون در تیم دو دستگی ایجاد کرده بودن
که همین کلی به ضرر پرسپولیس شد و امتیازات زیادی رو از دست داد
امسال هم که پرسپولیس از مدیریت گرفته تا بازیکنان مشکل داشت...پس این مشکل فقط مختص شما نبود
در مورد user name هم دیگه اونقدر به این و اون توضیح دادم که دیگه حوصله ندارم تعریف کنم
فعلا...
واقعا اینو گفته یا مطلب طنزه ؟نقل قول:
فکر نمیکردم استقلال تو شهرهای محروم اینقدر طرفدار داشته باشه. یاسوج...ایلام...خرم آباد... اهواز و آبادان و... از این لحاظ هم به بارسلونا خیلی شباهت داره... ولی طرفدارهای پرسپولیس بیشتر تو تهران و اصفهان و استانهای مایه دار هستن...
خبرنگاران که همشون وسط زمین بودن... این خبرنگارها هم بدجوری هوای همدیگرو دارن.نقل قول:
* در حالي كه تعدادي از ليدرها و هواداران استقلال در كنار زمين حضور داشتند، حراست ورزشگاه با برخوردي ناشايست تا مدت زماني از حضور خبرنگاران در كنار زمين جلوگيري ميكرد.
این عزیزمحمدی هم یکی از اونایی بود که به قول واعظ خدا بهشون میخنده...نقل قول:
تصميم جالب سازمان ليگ
از جشن قهرماني خبري نيست
جام جم آنلاين: كمي عجيب است ، اما واقعيت دارد. سازمان ليگ هيچ برنامهاي براي جشن قهرماني يكي از 2 تيم ذوبآهن و استقلال ندارد و اصطلاحا با يك نه گفتن ، خودش را راحت كرده است.
براي گرفتن اين تصميم، عزيزمحمدي دلايلي دارد كه فقط در منطق فوتبال ما ميگنجد و بس.
باور نداريد، خودتان حرفهاي رئيس سازمان ليگ را بخوانيد: «با توجه به اينكه پيام، يكي از نامزدهاي سقوط به شمار ميآيد، به همين دليل شايد برگزاري جشن قهرماني براي استقلال مشكلاتي به وجود آورد. از سوي ديگر با توجه به اينكه استقلال اهواز، ديگر نماينده استان خوزستان هم كانديداي سقوط است، در آنجا نيز نميتوان برنامهاي براي جشن قهرماني تدارك ديد. از اين نظر، ما بدون هيچ تشريفاتي، 2 جام در اهواز و مشهد قرار ميدهيم، تا يكي از آنها را به قهرمان بدهيم. در عوض مسوولان 2 تيم استقلال و ذوبآهن در صورت قهرماني ميتوانند در ديدارهاي جام حذفي جشن قهرماني بگيرند»!
باز جاي شكرش باقي است كه اين 2 تيم هنوز از گردونه جام حذفي كنار نرفتهاند وگرنه بايد مراسم قهرمانياش را با چند ماه تاخير، در آغاز ليگ نهم برگزار ميكردند.
یکی جلو دهن اینو بگیره... اون از حاشیه ای که برای استقلال ساخت و الانم داره واسه تیم ملی حاشیه میسازه... الحق که رفیق همون آدمی...نقل قول:
محمد مایلی کهن:
پارتی قطبی اوباما بود/تاج برای قطبی از تام کروز گفته است/اين آقا اسمش بيمقدار نجف نژاد است/فیروز کریمی دلقک است
مثل اينكه محمد مايليكهن نميخواهد دست از حواشي و اتفاقاتي كي در فوتبال ايران ميافتد، بردارد. انگار او خودش تبديل به يكي از حاشيهسازترين و جنجاليترين چهرههاي فوتبال ايران شده است.
مثل اينكه محمد مايليكهن نميخواهد دست از حواشي و اتفاقاتي كي در فوتبال ايران ميافتد، بردارد. انگار او خودش تبديل به يكي از حاشيهسازترين و جنجاليترين چهرههاي فوتبال ايران شده است.
به گزارش ایپنا ، سایت ورزشی گل امروز صبح با انتشار اظهارات ناپسند روز گذشته محمد مایلی کهن ، فضای فوتبال ایران را مورد نقر قرار داد.
این سایت معتبر فوتبال در گزارش خبرنگار خود از دیدار روز گذشته صبا و سایپا نوشت : حاجي در آخرين بازي ليگبرتر، باز هم چهره عصباني خود را نشان داد تا و با پرخاش نسبت به اين اتفاقات واكنش نشان داد . مايليكهن ابتدا از زمين بازي اخراج شد، خودش دليل اين اخراج را در كنفرانس مطبوعاتي اينگونه بيان ميكند:«به داور اشاره كردم تا بيايد كنار زمين با او حرف بزنم به او گفتم اين آقا محيط مقدس فوتبال را با باغوحش اشتباه گرفته است.
برخورد و لحنش در شان فوتبال ايران نيست. داور گوش نكرد و بحثها و اعتراضات من ادامه دار شد تا داور هر دو ما را اخراج كرد.» گويا فيروز كريمي در اين بازي يكي از بازيكنان تيمش را به نام يكي از حيوانات صدا كرد كه خشم حاجيمايليكهن را برانگيخت.
حقتان است
جالب اينجاست بعد از اتمام بازي درحالي كه داور به همراه كمكداوران منتظر بود تا بازيكنان از زمين خارج شوند، سيدجلال حسيني به داوران حملهور شد كه مايليكهن در مقابل او ايستاد تا دست مدافع سايپاييها به داور نرسيد.
اين درحالي است كه خود حاجي با لحن جالبي به آنها گفت:«لياقت شما همين كريمي است كه با شما همين طور برخورد كند.» كنفرانس مطبوعاتي مايليكهن بعد از صحبتهاي فيروز كريمي جنجاليتر شد. او همان ابتدا به سرمربي صباييها حمله كرد و گفت:«كريمي دلقك است . شما تلويزيونيها هم تبليغ او را ميكنيد و عكس و تصوير و صحبتهايش را پخش ميكنيد. من نام همه را افشا ميكنم چند نفر ديگر هم در فوتبال ايران هستند كه نام آنها را هم افشا خواهم كرد.»
فدراسيون رنگ عوض كرد
جالب اينجاست مايليكهن در مورد فدراسيون و مهدي تاج هم حرف ميزند:«وقتي تاج با من صحبت ميكرد از شهيد باكريها و شهيدان ديگر برايم ميگفت كه مرا بارها تحتتاثير قرار ميداد. من مطمئنم آقاي تاج براي افشين قطبي از تامكروز و بازيگران هاليوودي مثال ميزند. فدراسيون چرا اينقدر رنگ عوض كرده.»
اينها نماينده نيستند
صحبتهاي حاجي حتي به مجلس و كميسيون ورزش هم ميكشد:«در مجلس دوستان در مورد تيمملي صحبت كردهاند و اعلام آمادگي كرده بودند تا از من حمايت كنند متاسفانه اين اتفاقات افتاد. من نميدانم چطور آنها نام خود را نماينده مجلس اين مملكت ميگذارند من به مقدار نجفنژاد ميگويم«بيمقدار» نجفنژاد. او حرفش را 180درجه تغيير داد، با استقلال همان كاري را كرد كه همه ما ميدانيم. »
شما رفيق قطبي هستيد
محمد مايليكهن كه حسابي به هم ريخته است. او درپاسخ به اين پرسش كه شمايي كه نسبت به فحاشي هواداران استقلال آن واكنش را نشان داديد، چرا در مقابل فحاشي هواداران سايپا كه توسط كانون هواداران اين باشگاه جمع شدند هيچ واكنشي نشان نميدهيد. او با لحن جالبي پاسخ داد از كجا معلوم شما به آن هواداران خط نداده باشيد. خبرنگاری گفت:«ما آدمهاي معمولي هستيم مثل شما نيستيم» حاجي پاسخ داد:« آره ، شما رفيقهاي قطبي هستين پارتي قطبي اوباما است و طرفدارانش تامكروز ، رفيق من احمدينژاد است وهر روز هم ارادتم بيشتر ميشود دلتان بسوزد. قطبي از اين مملكت با آن وضع رفت، همه را لحن بد خطاب كرد، خارج از كشور عليه ما صحبت كرد اما با سلام و صلوات به ايران بازگشت و تيمملي اين بزرگي را به دستش داد. براي مسئولان سازمان و فدراسيون متاسفم. آدمها چه زود رنگشان را عوض ميكنند.
درسته....نقل قول:
اهواز همیشه آبی ترین شهر ایران بوده دم همه تون گرم ...سلام بر پرچم آبی ایران اهواز .......
لیگ نهم کی شروع میشه؟
چند تیمه هست چه تیمایی اومدن لیگ برتر؟
گفت و گو با مردي كه جام را ديد، اما آنرا لمس نكرد
ابراهيم زاده: زندگي براي من همچنان ادامه دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: ما باختيم اما زندگي تمام نشده و همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ذوب آهن با شكست برابر فولاد در يك قدمي قهرماني، جام را از دست داد.
" در روياها نمي توان قهرمان شد "؛ اين تلخ ترين جمله مردي بود كه مقابل چشمانش جام را ديد اما نتواست آنرا لمس كند.
منصور ابراهيم زاده جام قهرماني را از دست داد؛ اما آيا به راستي او بود كه باعث شد ذوب آهن قهرماني را از دست دهد يا به قول خودش اين شاگردان او بودند كه "ما " نبودند و باختند؟ اين فولاد بود كه براي اينكه به تهمت زنان ثابت كند چقدر به پاكي در فوتبال اهميت مي دهد با تمام قدرت به ميدان آمد و يك روز استثنايي را پشت سر گذاشت؟
اين سئوالاتي است كه ذهن هر فرد فوتبالي را به خود مشغول مي كند. امروز كه كمتر از 24 ساعت از بازي گذشته اين سئوال را از منصور ابراهيم زاده مي پرسيم. او چه جوابي مي تواند داشته باشد؟
او را مي يابيم در حالي كه صداي به شدت ناراحتي دارد اما در كمال صبر به سئوالات خبرنگار فارس پاسخ مي دهد: "به نظرم بازيكنانم انگيزه لازم را نداشتند. اين فكر كه ما قهرمانيم و كار تمام است براي ما مشكل ساز شد. اين اصلي ترين مشكل ما براي بازي با فولاد بود. همه اين تفكرات در تيم تاثير منفي گذاشت. "
چطور مي توان اين توجيه را از ابراهيم زاده كه هميشه به يك مربي متكي به علم روز فوتبال شهره است قبول كرد؟ مگر نه اينكه او به عنوان سرمربي بايد اين تفكر را از شاگردانش دور مي كرد؟
البته او نقدپذيرتر از هميشه هست و مي گويد: " من هم مي دانم اين وظيفه سرمربي است كه چنين تفكري را از شاگردانش دور كند. اتفاقا از چند روز قبل از بازي با بازيكنان در همين رابطه صحبت كردم. به آنها گفتم فكر كنيد استقلال يك روز زودتر از ما بازي كرده و برده است و ما براي رسيدن به قهرماني بايد برنده شويم. مدام اين موضوع را برايشان تكرار مي كردم. به آنها مي گفتم كه هنوز جام را در دست نگرفته ايد اما شايد حرف ديگران كه مي گفتند شما قهرمانيد تاثير خود را گذاشته باشد. "
ابراهيم زاده ظاهرا مي داند سئوال بعدي چيست و بدون اينكه سئوالي پرسيده شود؛ ادامه مي دهد:
" همين تفكر باعث شد كه در دقيقه 5 گل بخوريم. آن هم گلي كه بر اساس اتفاقات فوتبال رخ مي دهد. با اين حال خيلي خوب به كار ادامه داديم. تغيير سيستم داديم. حتي به گل تساوي هم رسيديم. اما در ادامه بازي گل هاي بدي خورديم. دروازه بان آنها روز فوق العاده اي را پشت سر گذاشت و ما هر چه زديم وارد دروازه نشد. "
سرمربي تيم نايب قهرمان را به اين چالش مي كشيم كه چطور تيمي كه شانس بيشتري براي قهرماني داشت با تفكر اينكه ما قهرمانيمغ از هم پاشيد؟ پاسخ ابراهيم زاده به اين سئوال فارس خواندني است: " من هم بايد فكر كنم كه مشكل چه بود. اگر در جايي من كوتاهي كردم آن را اصلاح كنم تا در آينده به اين مشكل نخورم. فوتبال پر است از اين اتفاقات. مگر بايرن مونيخ در اروپا برابر منچستر قهرماني را در دقيقه 93 از دست نداد؟ ما بايد خودمان باور كنيم كه بازي تمام نشده است و بايد تا آخرين لحظه تلاش كنيم. من اين شكست را به حساب همه مي گذارم. از مديريت تا بازيكنان و خودم. "
با ابراهيم زاده در حال بحث هستيم اما او را مثل هميشه حس نمي كنيم و اين طبيعي است. او مي توانست امروز مربي تيم قهرمان لقب گيرد اما ... سرمربي ذوب آهن امروز و آينده را چطور مي بيند؟
" بايد به زندگي ادامه داد و اميدوارانه به آينده نگاه كرد. ما بايد خود را قوي تر كنيم. ناراحتم كه قهرماني را از دست داديم اما اين اولين سالي است كه قهرمان بر اساس تفاضل گل انتخاب شد و اين حكايت از قهرماني ذوب آهن هم دارد. اكنون كه فكر مي كنم مي بينم مي توانستيم بعضي بازي ها را نبازيم و حسرت آن را مي خورم. "
صداي ابراهيم زاده را قطع و وصل داريم. مشكل چيست؟ او همراه تيم بعد از اينكه با استقبال علاقه مندان در فرودگاه اصفهان روبرو شدند در حال رفتن به مزار شهدا بودند. ابراهيم زاده امروز را به تيمش استراحت داده و از فردا مي خواهد تيم را براي مسابقات جام حذفي و رويارويي دوباره با فولاد آماده كند. اين نشان مي دهد او از اكنون براي فصل آينده هم برنامه هايي داد. اما چه برنامه اي؟
او مي گويد: " بايد برنامه ريزي قوي داشته باشيم. ذوب آهن فصل بعد بايد خود را براي سه جام آماده كند. ما نياز به بازيكنان قوي داريم. نبايد بگذاريم اتفاقي كه افتاد؛ دوباره تكرار شود. "
ابراهيم زاده اگر با استقلالي ها روبرو شود چه دارد كه بگويد؟ " فقط به آنها تبريك مي گويم. به هر حال آنها هم زحمت كشيدند. "
اما چطور مي توان از اشتباه بازيكناني گذشت كه به گفته سرمربي شان نتواستند قهرماني را به چنگ بياورند؟ ابراهيم زاده اين سوال خبرگزاري فارس را فيلسوف مآبانه پاسخ داد: " انسان ها اگر خودشان زودتر بفهمند چقدر اشتباه كرده اند بهتر است. من اين فرصت را به شاگردانم مي دهم تا خود پي ببرند چه اشتباهي كرده اند و اگر خود متوجه نشدند من به موقع آنها را مطلع مي كنم. "
و اين پايان قصه مردي است كه با ذوب آهن به مقام نايب قهرماني ليگ برتر بسنده كرد.
انتهاي پيام/
فکر کنم استیل آذین و تراکتورسازی تبریز شانس صعود دارن.
اتفاقا در برابر استقلال هم بهترین بازیش رو کرد.نقل قول:
" همين تفكر باعث شد كه در دقيقه 5 گل بخوريم. آن هم گلي كه بر اساس اتفاقات فوتبال رخ مي دهد. با اين حال خيلي خوب به كار ادامه داديم. تغيير سيستم داديم. حتي به گل تساوي هم رسيديم. اما در ادامه بازي گل هاي بدي خورديم. دروازه بان آنها روز فوق العاده اي را پشت سر گذاشت و ما هر چه زديم وارد دروازه نشد. "
استقلال هم میتونست بازی با فولاد و سایپا رو ببره اون وقت شما دیگه اینقدر شاخ نمیشدید.نقل قول:
اين اولين سالي است كه قهرمان بر اساس تفاضل گل انتخاب شد و اين حكايت از قهرماني ذوب آهن هم دارد. اكنون كه فكر مي كنم مي بينم مي توانستيم بعضي بازي ها را نبازيم و حسرت آن را مي خورم. "
بازم میگم رقابت شدیدا نابرابر بود و قهرمانی استقلال خیلی باارزش بود.
خوب اینی که گفتی خوبه یا بد:31:نقل قول:
در ضمن با مدرک صحبت کنید
حالا چون تیمتون قهرمان شده نمیتونید هر چی به ذهنتون بیاد بگید
و خودم دوست اهوازی دارم
دوستم میگه نو دانشگاه ما اکثرا پرسپولیسی هستند
من خودم کرمانی هستم و میشه گفت کرمان جزء شهرهای محرومه
ولی پرسپولیسی هاش خیلی خیلی بیشتر از استقلالی ها است
نمونه واضح اش موقعی بود که پرسپولیس پارسال قهرمان شد و همه مردم ریختند تو خیابون ها و جشن و پایکوبی کردن
دختر و پسر با هم میرقصیدن:31:
ولی دیشب اون عده ای هم که رفته بودند تو خیابون تا خوشحالی کنند به خاطر تیم مس کرمان بود
در ضمن امسال استقلال از هر نظر شایسته قهرمانی بود پس لطفا با حرف های پوچ و بی معنی که از روی ذوق زیادی است این قهرمانی را لوس نکنید
عكسهاي جشن قهرماني استقلال در ليگ برتر
عكس اول :
عكس دوم:کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss1.jpg
عكس سوم:کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss2.jpg
عكس چهارم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss3.jpg
عكس پنجم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss4.jpg
عكس ششم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss5.jpg
عكس هفتم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss6.jpg
عكس هشتم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss7.jpg
عكس نهم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss8.jpg
عكس دهم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss9.jpg
عكس يازدهم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss10.jpg
عكس دوازدهم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss11.jpg
عكس سيزدهم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss12.jpg
عكس چهاردهم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss13.jpg
عكس پانزدهم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss14.jpg
عكس شانزدهم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss15.jpg
عكس هفدهم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss16.jpg
عكس هجده ام :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss17.jpg
عكس نوزدهم :کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss18.jpg
کد:http://birup.com/Pic/Topic/9/ss/ss19.jpg
سینا (AntAreS) گفت که از طرفش به همه ی بچه های تاپیک، قهرمانیه استقلال رو تبریک بگم..
بابا این مایلی کهن دیگه شورشو در اورده
به خدا هم تهمت زده
اگه میدونستیم قهرمانی اینقدر برا یه عده سخته راحت میگفتن ما هم قهرمان نمی شدیم . خدا رو شکر تو این چند سال اینقدر جام دیدیم که دیگه برامون عادی شده.
قهرمانی شیرین استقلال رو به همه تبریک میگم .
به امید کسب موفقیت های بیشتر...
قهرمانی با استرسی بود تا ثانیه آخر داشتم میلرزیدم:wac:
ولی خیلی کیف داد ، دمشون گرم
خدا کنه صنایع اراک هم بتونه بید بالا
امسال تیم خیلی خوبی بود
دوستان 90 امشب چه ساعتیه.
22.30 مثل همیشه !
آيا تهمت زنندگان خود را ميبخشند؟
جلالي: از خواب برميخواستم و به اتهامات فكر ميكردم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: من از كسي گلايه ندارم اما آيا تهمت زنندگان خود را مي بخشند؟
مجيد جلالي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي ديروز مطالب تازه اي را عنوان كرد كه متن مصاحبه در زير امده است:
*برداشت شما از بازي ديروز چيست؟
بازي خوبي بود. بازيكنان همه خوب بودند. البته ما كار خاصي انجام نداديم. سعي كرديم با وجودي كه نتيجه مسابقه در موقعيت ما در جدول تاثيري نداشت مثل 33 هفته قبل باشيم.
*اما در اين 33 هفته شما هم باخت داشتيد.
بله؛ داشتيم اما در همان بازي ها هم براي برد به ميدان مي رفتيم و بر اساس اتفاقات فوتبالي مي باختيم.
*به نظر براي اين بازي تفكرات ديگري داشتيد؟
فقط بازيكنان را به شرايط حساس كردم. ذوب آهن فوق العاده بازي كرد. آنها اضطراب داشتند. نبايد با دريافت چهار گل شايستگي اين تيم زير سئوال رود. آنها تيمي در حد قهرماني بودند و فوتبال پاكي ارائه دادند.
*نيمه دوم ذوب آهن نمايش هميشگي را ارائه نكرد.
به اين دليل كه با يك گل خورده به رختكن رفتند و استرس بيشتري را تحمل مي كردند.
*البته قهرماني را از آنها گرفتيد.
ما در بازي رفت هم مقابل اين تيم بازي با كيفيتي را انجام داديم. آن بازي هم از جمله با كيفيت ترين بازي هاي ليگ بود. بازي ديروز در سطح بالايي برگزار شد. ذوبي ها بدشانس بودند و توپ هايشان وارد دروازه نشد. بازيكنان فولاد هم با صداقت و قوي بازي كردند.
*در واقع شما به آنهايي كه نگران تباني در اين بازي بودند جواب محكمي داديد؟
همه ما بايد عادت كنيم كه قضاوت زودهنگام نداشته باشيم و نابجا تهمت نزنيم. ما بايد فضاي تهمت را در فوتبال از بين ببريم. در طول هفته گذشته من روزها و شب هاي زيادي از خواب بر مي خواستم و مدام به اين بازي فكر مي كردم. ما به دليل مصدوميت و سرماخوردگي بازيكنان در مضيقه بوديم. پيش خود مي گفتم خدايا اگر اين بازي آن طور كه تو مي خواهي نشود جواب افرادي كه به راحتي تهمت مي زنند را چطور بدهم و چگونه متقاعد كنم كه واقعا بازيكن ما مصدوم و سرماخورده بوده است.
*البته آقاي جلالي؛ فولاد اگر هم مي باخت لزومي براي توجيه وجود نداشت. در فوتبال هر اتفاقي رخ مي دهد.
بله، اما شما مي دانيد كه اين افراد حرف مي زنند. اگر بدانيد در اين دو هفته چه ها كه ننوشتند و چه مقاله هايي كه چاپ نشد. طوري حرف مي زدند كه انگار همه جيز تمام شده است.
*ظاهرا استقلالي ها كه نگراني هايي هم داشتند بعد از بازي با شما تماس گرفتند و تشكر كردند.
در اين دو هفته روزهاي سختي را پشت سر گذاشتم. از كسي شكايت ندارم و همه را مي بخشم. اما آيا آنهايي كه تهمت زدند خودشان؛ خودشان را مي بخشند؟ من امروز 289 ايميل دارم كه به جرات مي گويم 250 از اين ايميل ها عذرخواهي از سوي استقلالي هاست. همان هايي كه پيش از بازي با تهديد و ارعاب براي من ايميل فرستاده بودند. اين اتفاقات خوب نيست. كسي كه مي خواهد تهمت بزند بد نيست به سوابق آدم ها هم نگاه كند. ذوب آهن قهرمان نشد اما اثبات كرد باشگاهي پاك با مربي و مديران پاك است.
*همه از اين مي گويند كه شما باعث قهرماني استقلال شديد.
اگر به بازي ما با استقلال نگاه كنيد مي بينيد كه ما آن بازي را بايد مي برديم. مقابل پيكان هم همين طور. فولاد در هفته هاي پاياني بازي هاي خوبي را انجام داد و در بازي آخر هم بازي خودمان را انجام داديم.
*شما جواب ما را نداديد؟
تيم هاي استقلال و ذوب آهن 34 بازي انجام داده اند و حتما لايق بوده اند كه تا اينجا بالا آمده اند. در اين راه به هر حال يكسري عوامل هم براي قهرمان شدن نقش دارد و نمي توان كتمان كرد.
*شما ديروز گفتيد در فولاد نمي مانيد. واقعا چه شد كه مسئولان فولاد با مربيان ديگر و از جمله با لوكا صحبت كرده اند؟
نمي دانم. حتي در جلسه اي كه با رئيس هيات مديره باشگاه داشتم او گفت شما فكر نكن يك سال اينجايي؛ شما 10 سال در اهواز مي ماني. البته من اين موضوع را چند روز قبل در زمين تمرين شنيدم و باور نكردم تا اينكه شب بازي ديدم بازيكنان اين سئوال را از من مي پرسند. همه را جمع كردم و برايشان حرف زدم كه نبايد به اين موضوع فكر كنند. گفتم بايد به چيزهاي مهمتر فكر كنند.
*و بعد؟
روز بازي در لابي هتل ديدم اين بحث جدي تر در حال مطرح شدن است. از آقاي اژدري معاون فني باشگاه موضوع را پرسيدم و او گفت باشگاه چند گزينه را در كنار شما مد نظر دارد كه من ناراحت شدم و گفتم از طرف من به دهكردي بگوييد كه نام مرا از گزينه ها خارج كند. براي خودم هم عجيب است. من حتي برنامه هايم را هم به آنها داده بودم. معاون فني باشگاه مي گفت لوكا را چهار تيم ديگر هم مي خواهند و معلوم نيست به فولاد بيايد. گفتم من نمي توانم منتظر بمانم تا آقاي لوكا تصميم بگيرد و بعد تكليف من مشخص شود. به همين خاطر مي خواهم از فولاد بروم.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
شكوري: زحمات يك فصل ما به ثمر نشست
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: زحمات يك سال ما براي قهرماني در ليگ به ثمر نشست.
هادي شكوري در گفت و گو با فارس در خصوص پيروزي مقابل پيام و قهرماني در ليگ برتر خاطرنشان كرد: قبلا هم گفته بودم كه تيم ما قهرمان مي شود. ديروز اين اتفاق افتاد تا زحماتي كه بازيكنان استقلال در طول يك فصل كشيدند به بار بنشيند.
شكوري در خصوص نقش فولاد خوزستان در قهرماني استقلال يادآور شد: من در طول بازي با پيام توجهي به نتيجه ديدار فولاد و ذوب آهن نداشتم اما مطمئنا آنها تاثير بسزايي در قهرماني ما داشتند و جا دارد از بازي شرافتمندانه و پاك فولادي ها تشكر كنم. البته نبايد از تواني هاي ذوب آهن اصفهان بگذريم زيرا آنها مرد و مردانه در طول فصل با ما رقابت كردند.
شكوري در خصوص هواداران استقلال گفت: به خاطر خستگي فرصت زيادي براي حضور در بين هواداران در فرودگاه نداشتم اما از اينكه توانستيم دل مردم را شاد كنيم خوشحالم. در واقع با اين قهرماني كار خير نيز انجام داديم.
انتهاي پيام/
پيام تبريك ساكت به استقلال، ذوبآهن و مس
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه سپاهان براي مسئولان تيم قهرمان هشتمين دوره ليگ برتر و تيم هاي راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا پيام تبريك فرستاد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمدرضا ساكت در پيام تبريك مشتركي به مديرعامل و سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران قهرماني اين تيم در هشتمين دوره رقابت هاي ليگ برتر باشگاه هاي كشور را تبريك گفت.
در پيام مديرعامل سپاهان به واعظ آشتياني و امير قلعه نويي آمده است:
كسب عنوان قهرماني هشتمين دوره ليگ حرفه اي فوتبال ايران كه ثمره تلاش و تدبير ارزنده شما بزرگواران و جنگندگي بازيكنان و حمايت پرشور و همه جانبه هواداران عزيز آن باشگاه مي باشد را صميمانه تبريك گفته و به نمايندگي از خانواده بزرگ باشگاه فولاد مباركه سپاهان و خيل عظيم هواداران اين باشگاه از اينكه پس از كسب قهرماني سجده شكر به پيشگاه الهي را در صحن مطهر حضرت علي بن موسي الرضا (ع) و با آستان مقدس آن بزرگوار عجين نموديد، به عنوان يك حركت زيباي فرهنگي قدرداني نموده و سلامتي شما و همه دست اندركاران و بازيكنان و هواداران باشگاه استقلال را از خداي بزرگ خواستارم.
وي در پيام هاي تبريك جداگانه اي نايب قهرماني و كسب مقام سوم رقابت هاي ليگ برتر و راهيابي به رقابت هاي آسيايي را به مديران باشگاه هاي ذوب آهن و مس كرمان تبريك گفت.
در پيام تبريك مدير عامل سپاهان به سعيد آذري آمده است:
نائب قهرماني تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در هشتمين دوره رقابت هاي ليگ برتر و راهيابي به مسابقات ليگ قهرمانان آسيا (2010) افتخاري ديگر را به كلكسيون افتخارات فوتبال استان اصفهان افزود.
اين افتخار كه با لطف الهي و فعاليت مجدانه جنابعالي و هيات مديره محترم و تلاش و مبارزه بي امان شاگردان منصور ابراهيم زاه حاصل شده گامي ديگري دراثبات اصفهان بعنوان قطب بزرگي در فوتبال ايران بود به نمايندگي از خانواده بزرگ باشگاه فولاد مباركه سپاهان و هواداران بي شمار اين باشگاه اين موفقيت را به حضرتعالي، هيات مديره و مسئولان كارخانه ذوب آهن اصفهان كادر فني و بازيكنان محترم تيم تبريك مي گويم.
اميدوارم كه سبزپوشان ذوب آهن اصفهان نمايندهاي شايسته ي ايران در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا باشند.
در پيام تبريك ساكت به برهاني نژاد مدير عامل باشگاه مس كرمان هم آمده است:
افتخار كسب مقام سوم رقابت هاي فوتبال ليگ برتر در راهيابي به رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا كه براي اولين بار توسط تيم مس به مردم عزيز و دوست داشتني كرمان تقديم شده براي اهالي اين خطه ايران غرور آفرين و مسرت بخش بود.
اين افتخار مقدمه اي بود بر جوشش و خروش بيشتر فوتبال كرمان در مقاومت هاي ملي و تلاش براي توسعه و بسط فوتبال چند قطبي.
به نمايندگي از خانواده ي بزرگ باشگاه فولاد مباركه سپاهان و خيل ها عظيم هواداران اين باشگاه اين موفقيت را به
جنابعالي ، هئيت مديره، كادر فني و بازيكنان تيم مس و مسئولان كارخانه صنعت مس كرمان تبريك عرض نموده و اميدوارم كه نماينده ي شايسته ي ايران در رقابت هاي آسيايي باشيد.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
قرباني: از جلالي و فولاد غير از اين انتظار نميرفت
خبرگزاري فارس: كاپتيان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از فولاد و جلالي غير از بازي شرافتمندانه انتظار ديگري نميرفت.
پيروز قرباني در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص تصريح كرد: اعتقاد دارم بايد زودتر از اينها قهرمان ميشديم اما قسمت اين بود كه در روز آخر به اين عنوان برسيم. خوشحالم از اينكه توانستيم دل 30 ميليون هوادار استقلال را شاد كنيم.
وي در خصوص پيروزي پر گل فولاد خوزستان مقابل ذوب آهن گفت: مجيد جلالي هميشه ثابت كرده كه از شرافتمندانه ترين مربيان ايران است. البته از مربيان ايراني غير از اين انتظار نميرود و من مطمئن بودم كه فولاد ميتواند ذوب آهن را شكست دهد.
كاپتيان استقلال در خصوص استقبال گسترده هواداران اين تيم در فرودگاه مهرآباد تاكيد كرد: آنها در اين فصل همه جوره از ما حمايت كردند و ما با قهرماني توانستيم پاسخ محبت آنها را بدهيم. خوشحالم كه شرمنده مردم نشديم.
انتهاي پيام/
نظري جويباري در گفت و گو با فارس:
استقبال هواداران مرا ياد ديدار ايران و استراليا انداخت
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: استقبال گسترده هواداران در فرودگاه ما را ياد جشن مردم پس از بازي ايران و استراليا انداخت.
علي نظري جويباري در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص قهرماني استقلال در ليگ برتر عنوان كرد: فصل سختي را پشت سر گذاشتيم و در اين راه خيلي ها به ما كمك كردند. هواداراني كه از روزهاي ابتدايي ليگ يار و ياور ما بودند و مردم خونگرم مشهد و به خصوص خوزستان كه در آخرين روز دست از حمايت تيم استقلال بر نداشته و سهم عمدهاي در قهرماني ما داشتند. خوشحالم كه روز آخر ليگ به نام استقلال ثبت شد و تيم ما توانست قهرماني را از آن خود كند.
وي درباره شكست ذوب آهن در اهواز اظهار داشت: بايد از مجيد جلالي و شاگردانش تشكر كند. آنها واقعا ثابت كردند فوتبال پاك در ايران حرف اول را ميزند.
نظري در خصوص استقبال مردم در فرودگاه مهر آباد يادآور شد: از استقبال مردم متعجب شدم. وقتي صحنه خوشحالي هواداران را مي ديدم به ياد جشن هاي خياباني مردم پس از ديدار ايران و استراليا افتادم كه چگونه به شادي ميپرداختند. در واقع اين استقبال خوشحالي ما را دو چندان كرد.
سرپرست استقلال در مورد اينكه آيا اين تيم در رقابت هاي جام حذفي با نفرات اصلي خود به ميدان مي رود يا خير گفت: اين مسئله بستگي به نظر سرمربي دارد. اما فكر ميكنم با توجه به ديدار سنگيني كه مقابل الاتحاد داريم در ديدارهاي جام حذفي با تلفيقي از نظرات ذخيره و اصلي به ميدان برويم.
استقلال پنجشنبه در چارچوب جام حذفي ميهمان مس رفسنجان است.
انتهاي پيام/
ملاحي در گفت و گو با فارس:
مايليكهن احساس ميكند پاكترين انسان روي زمين است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه صباي قم گفت: مايلي كهن احساس ميكند پاك ترين انسان روي زمين است.
كريم ملاحي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد اتهام مايلي كهن به فيروز كريمي اظهار داشت: به دليل اظهارات ايشان به كميته انضباطي شكايت خواهيم كرد و اين موضوع را از طريق مراجع قانوني پيگيري خواهيم كرد.
وي ادامه داد: نمي دانم چرا مايلي كهن قبل از ديدار با صبا چنين صحبت هاي را انجام نداده بود. ظاهران ايشان مدعي العموم است و احساس ميكنند پاك ترين انسان روي زمين هستند.
گفتني است مايلي كهن امروز در مصاحبهاي گفته بود؛ فيروز كريمي به بازيكنانش آمپول ميزند و آنها را به دوپينگ وادار مي كند. مايلي كهن ادعا كرده بود در اين رابطه مدارك زيادي دارد.
انتهاي پيام/
پاداش قهرماني استقلال
ريو براي اصليها، پرايد براي ذخيرهها
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه استقلال به بازيكنان اصلي خود ريو و به سايرين پرايد پاداش خواهند داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پيش از مسجل شدن قهرماني استقلال در ليگ برتر در جلسه هيات مديره تصميم گرفته شد يك دستگاه ريو پاداش قهرماني اين تيم به بازيكنان باشد. البته مسئولان استقلال به كل تيم بابت اين قهرماني؛ ريو نخواهند داد بلكه بر اساس معيارهايي كه مد نظر در دارند ريو به بازيكنان اصلي اين تيم اختصاص دارد و به بقيه نفرات پرايد داده مي شود.
همچنين علي انصاري به طور جداگانه به كل تيم 100 ميليون تومان پاداش خواهد داد.
انتهاي پيام/
تقدير كميته فرهنگي فدراسيون فوتبال از جلالي:
قهرمان اصلي بازيهاي ديروز شما بوديد
خبرگزاري فارس: كميته فرهنگي و بازي جوانمردانه فدراسيون فوتبال با ارسال نامه اي از سرمربي تيم فولاد خوزستان تقدير و تشكر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين تقدير نامه به شرح زير است:
برادر ارجمند جناب آقاي جلالي
سرمربي محترم تيم فولاد خوزستان
پايان هشتمين دوره بازي هاي ليگ برتر را بايد آغاز فصلي نو در عرصه بازي جوانمردانه در مستطيل سبز به گستره ورزش ايران اسلامي تلقي كرد. از آن جهت كه به مدد روحيه پهلواني در جنابعالي و دميده شدن اين ارزش در همه اعضاي تيم و كادر مربيگري، شاهد يك بازي زيبا، به دور از هياهوها و جنجال هاي آنچناني بوديم، آن هم در روزي كه تيم هاي بالا و پايين جدول براي بقاي بيشتر در حال تكاپو بودند.
فارغ از همه نتايج كسب شده، ارائه يك بازي پاك و جوانمردانه، خالي از حرف و حديث هاي حاشيه اي و معمول در پناه فرهنگ و منش جوانمردانه و سرشار از لطافت ها و ظرافت هاي كم نظير نشان داد كه هنوز هم مي توان به توسعه مباني اصولي ارزشي و اخلاقي پهلواني در ورزش پر طرفدار فوتبال در كشور عزيزمان ايران اسلامي به طور اخص و ورزش كشور به طور اعم اميدوار بود.
قهرمان اصلي بازي هاي روز گذشته از منظر بازي جوانمردانه شما و تيم برخاسته از جوانان غيور و خونگرم خوزستان هميشه سرافراز بود كه در روزي كه مي شد با ده ها اما و اگر و ترديد، ريشه ها و بنيان اخلاق و فرهنگ ورزش را به مثابه عصاره ناب تربيت روح و جسم به بازي گرفت، با ارائه يك بازي روان و بي حاشيه درسي بزرگ به همه اهالي فوتبال داديد.
وجود و حضور مربياني چون شما كه هم در طول سال هاي دفاع مقدس و هم در دوران سرنوشت ساز اخير، پرچم ارزش هاي نظام را به درستي در دست گرفته ايد موجب مباهات جامعه ورزش بوده و ياد و خاطره آن همواره برجاي خواهد ماند. مجددا بر خود فرض مي دانيم به عنوان مسئول كميته فرهنگي و بازي هاي جوانمردانه فدراسيون فوتبال پيروزي شما، بازيكنان و مديران آن باشگاه وزين و هواداران خونگرم و صميميتان را در لواي اخلاق و منش پهلواني تبريك گفته و توفيقات بيشترتان را از دادار هستي طلب كنيم. اميد است روحيه جوانمردي نه به عنوان يك پديده و استثنا بلكه بعنوان وظيفه اي خطير در بين تمامي اهالي فوتبال رسوخ نمايد تا در آينده شاهد گسترش هرچه بيشتر آن در ميادين پرافتخار ورزش كشورمان باشيم.
انتهاي پيام/
در تماس تلفني صورت گرفت
تشكر استقلاليها از مجيد جلالي
خبرگزاري فارس: بازيكنان و كادر فني تيم فوتبال استقلال تهران در تماس تلفني از سرمربي فولاد خوزستان تشكر كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال روز گذشته در حالي به مقام قهرماني دست يافت كه فولاد خوزستان توانست ذوب آهن را با نتيجه 4 بر يك شكست دهد و ضمن اينكه مانع قهرماني ذوب آهن شد به قهرماني استقلال كمك كرد.
استقلالي ها كه نگراني هايي مبني بر عدم ارائه بازي جوانمردانه از سوي فولادي ها در بازي پاياني داشتند پس از پايان بازي در حالي كه سوار بر اتوبوس بودند با جلالي تماس گرفتند. اكثر بازيكنان اين تيم از جلالي تشكر كردند. حتي امير قلعه نويي نيز با جلالي در همين رابطه صحبت كرد.
امروز صبح نيز سعيد آذري مديرعامل باشگاه ذوب آهن در تماسي تلفني اين قهرماني را به باشگاه استقلال تبريك گفت.
انتهاي پيام/
پيام تبريك ساكت به استقلال، ذوبآهن و مس
به گزارش خبرگزاري فارس، محمدرضا ساكت در پيام تبريك مشتركي به مديرعامل و سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران قهرماني اين تيم در هشتمين دوره رقابت هاي ليگ برتر باشگاه هاي كشور را تبريك گفت.
در پيام مديرعامل سپاهان به واعظ آشتياني و امير قلعه نويي آمده است:
كسب عنوان قهرماني هشتمين دوره ليگ حرفه اي فوتبال ايران كه ثمره تلاش و تدبير ارزنده شما بزرگواران و جنگندگي بازيكنان و حمايت پرشور و همه جانبه هواداران عزيز آن باشگاه مي باشد را صميمانه تبريك گفته و به نمايندگي از خانواده بزرگ باشگاه فولاد مباركه سپاهان و خيل عظيم هواداران اين باشگاه از اينكه پس از كسب قهرماني سجده شكر به پيشگاه الهي را در صحن مطهر حضرت علي بن موسي الرضا (ع) و با آستان مقدس آن بزرگوار عجين نموديد، به عنوان يك حركت زيباي فرهنگي قدرداني نموده و سلامتي شما و همه دست اندركاران و بازيكنان و هواداران باشگاه استقلال را از خداي بزرگ خواستارم.
وي در پيام هاي تبريك جداگانه اي نايب قهرماني و كسب مقام سوم رقابت هاي ليگ برتر و راهيابي به رقابت هاي آسيايي را به مديران باشگاه هاي ذوب آهن و مس كرمان تبريك گفت.
در پيام تبريك مدير عامل سپاهان به سعيد آذري آمده است:
نائب قهرماني تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در هشتمين دوره رقابت هاي ليگ برتر و راهيابي به مسابقات ليگ قهرمانان آسيا (2010) افتخاري ديگر را به كلكسيون افتخارات فوتبال استان اصفهان افزود.
اين افتخار كه با لطف الهي و فعاليت مجدانه جنابعالي و هيات مديره محترم و تلاش و مبارزه بي امان شاگردان منصور ابراهيم زاه حاصل شده گامي ديگري دراثبات اصفهان بعنوان قطب بزرگي در فوتبال ايران بود به نمايندگي از خانواده بزرگ باشگاه فولاد مباركه سپاهان و هواداران بي شمار اين باشگاه اين موفقيت را به حضرتعالي، هيات مديره و مسئولان كارخانه ذوب آهن اصفهان كادر فني و بازيكنان محترم تيم تبريك مي گويم.
اميدوارم كه سبزپوشان ذوب آهن اصفهان نمايندهاي شايسته ي ايران در رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا باشند.
در پيام تبريك ساكت به برهاني نژاد مدير عامل باشگاه مس كرمان هم آمده است:
افتخار كسب مقام سوم رقابت هاي فوتبال ليگ برتر در راهيابي به رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا كه براي اولين بار توسط تيم مس به مردم عزيز و دوست داشتني كرمان تقديم شده براي اهالي اين خطه ايران غرور آفرين و مسرت بخش بود.
اين افتخار مقدمه اي بود بر جوشش و خروش بيشتر فوتبال كرمان در مقاومت هاي ملي و تلاش براي توسعه و بسط فوتبال چند قطبي.
به نمايندگي از خانواده ي بزرگ باشگاه فولاد مباركه سپاهان و خيل ها عظيم هواداران اين باشگاه اين موفقيت را به
جنابعالي ، هئيت مديره، كادر فني و بازيكنان تيم مس و مسئولان كارخانه صنعت مس كرمان تبريك عرض نموده و اميدوارم كه نماينده ي شايسته ي ايران در رقابت هاي آسيايي باشيد.
قرباني: از جلالي و فولاد غير از اين انتظار نميرفت
پيروز قرباني در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص تصريح كرد: اعتقاد دارم بايد زودتر از اينها قهرمان ميشديم اما قسمت اين بود كه در روز آخر به اين عنوان برسيم. خوشحالم از اينكه توانستيم دل 30 ميليون هوادار استقلال را شاد كنيم.
وي در خصوص پيروزي پر گل فولاد خوزستان مقابل ذوب آهن گفت: مجيد جلالي هميشه ثابت كرده كه از شرافتمندانه ترين مربيان ايران است. البته از مربيان ايراني غير از اين انتظار نميرود و من مطمئن بودم كه فولاد ميتواند ذوب آهن را شكست دهد.
كاپتيان استقلال در خصوص استقبال گسترده هواداران اين تيم در فرودگاه مهرآباد تاكيد كرد: آنها در اين فصل همه جوره از ما حمايت كردند و ما با قهرماني توانستيم پاسخ محبت آنها را بدهيم. خوشحالم كه شرمنده مردم نشديم.
بابا نه دیگه نفری بلکه 100 میلیون برای همه که تو یه خبر دیگه آمده بود نفری 2.5 میلیون اگر نفری باشه که .... :دینقل قول:
برای فوتبال کشور به خاطر یه آفت بزرگی به نام مایل کهن واقعا متاسفم. واقعا باید یه فکر اساسی برای خفه کردنش اندیشید. اصلا همه حرفهاش بوی توهین و اهانت میده. خدایی من جای کریمی بودم بهم میگفت دلقک کل خاندانشو زیر سوال میبردم .... (واقعا دفعه ی اولی است که این همه از وجود یک نفر این همه شاکی و کلا تا این حد عصبی میشم آخه خدایی دیگه این شورشو درآورده ...)
اتفاقا من الآن فکر میکنم میبینم که تساوی با سایپا چه قدر باری ما ارزش داشته.نقل قول:
چون دقت کنید ذوب آهن به یا مساوی نیاز داشت و برای همین بازیو شل گرفت و کارش را تمام کرد فولاد ولی دقت داشته باشید که استقالا اگر بازی را میبرد و یک امتیاز اختلاف داشت دیگه ذوب آهن با تمام قوایش میرفت بازی میکرد و برای استقلال شرایط وخیم تر بود (هر چند که بگی استقلال میبرد و ذوب آ]ن مساوی میکرد استقلال میشد ولی شک ندارم در اون صورت ذوب آهن میبردشون) و الحمدالله این شرایط پیش اومد و خیر و مصلحت در این قرار گرفت که استقلال قهرمان بشه
باز هم از تمامی دوستان عزیز ورزشدوست و خصوصا فوتبالیهای طرفدار دو تیم آبی و قرمز خواهش میکنم جو را به نریزند و از تمامی دوستان خواهشمندم حتی در یک شعار کوچک هم به تیم رقیب توهین ننند.
متعاقبا متشکر از حسن همکاری و تلاش دوستانه ی تان
در ضمن برای بار دیگر
قهرمانی استقلال بر همه ی زحمتکشان و طرفداران آبی دلش مبارک باد