بحث انرژی شبکه های اجتماعی با اینی که شما گفتی کاملا متفاوتهنقل قول:
بله شبانه رایگان داره
انرژی دو هزار تومنی 10-8 هم واقعا کار راه اندازه!
Printable View
بحث انرژی شبکه های اجتماعی با اینی که شما گفتی کاملا متفاوتهنقل قول:
بله شبانه رایگان داره
انرژی دو هزار تومنی 10-8 هم واقعا کار راه اندازه!
نقل قول:
ببین عزیز مودم ت ، ای پی داخلی پارس انلاین رو گرفته !
این یعنی چی ؟
یعنی پسورد اتصال به اینترنت ت اشتباه هست /
با پشتیبانی صحبت کنید که رمز رو یه بار براتون ریست بزنن و دوباره مودم تون رو کانفیگ کنید.
بعد از دو سال که از مخابرات سرویس داشتم دوباره از پارس انلاین سرویس گرفتم تو این یک هفته ای که دارم استفاده می کنم برای کمک به دوستانی که می خوان بیان پارس چند تا نکته بگم
سرویسی که گرفتم 2 مگ با 6 گیگ حجم
معایبی که دیدم:
1-شدیدا حجم دزدی داره (بعد از 2 روز که مدام حجم مصرفی روچک کردم درست شد و حالا داره درست کم می کنه)
۲-سیستم گزارش مصرف عوض شده و شما نمی تونید میزان مصرف تو هر اتصال رو ببینید جالب اینجاست که طبق گزارش مصرف من تا بحال 8 گیگ حجم روزانه مصرف کردم و 2.5 گیگ از حجمم باقی مونده
۳-مدام دیس کانکت داره بعداز اینکه چند دقیقه از اینترنت استفاده نمی کنید دیس کانکنت میشه که دلیلش فروش سرویس بیش از ظرفیتشونه
خوب وقت مزایا شد:
تنها مزیت پارس تو این مدت دانلود شبانشه که برای افرادی مثل من که زیاد فیلم و سریال دانلود می کنن عالیه من یه بسته انرژی 8 تا 10 نامحدود هم گرفتم که در مجموع هر شب 34 تا 36 گیگ دانلود میکنم
ممنون از راهنمایی و پیشنهادت دوست عزیز الان امتحان کرددم، رمزو عوض وکردم و ست کردم رو مدم ولی نشد!!!:n28:نقل قول:
پایان کار پارس آنلاین ؛ خرید غول اینترنتی ایران توسط های وب
دقایقی پیش سید ایمان میری، مدیرعامل شرکت های وب، در اینستاگرام خود با اعلام خبری غیرمنتظره، خرید پارس آنلاین توسط شرکت متبوعش را اعلام کرد.
بر اساس تفاق نامه ای که میان عبدالله فاتح (مدیرعامل پارس آنلاین) و ایمان میری امضا شده، سهام گروه شرکت های پارس آنلاین، به های وب فروخته شده و قرار است فرآیند ادغام تا پایان سال جاری به انجام رسد.
در بیانیه مشترک دو شرکت ابراز امیدواری شده با تجمیع فعالیت ها، شبکه و دارایی ها در قالب شرکت های وب، این اقدام به ارتقای بهره وری و توسعه روز افزون دسترسی به خدمات ارتباطی کشور شتاب بخشد.
ایمان میری، در توضیحات خود همچنین از وزیر ارتباطات نیز برای کمک به دستیابی به این توافق تشکر کرده است. در همین رابطه بیانیه دو شرکت اضافه می کند که:
«این اقدام به منظور تحقق بخشیدن به برنامه های اعلامی جناب آقای مهندسی آذری جهرمی مبنی بر شفاف سازی بازار و تشویق اپراتورهای غیر دولتی برای استفاده از ظرفیت های بازارهای مالی به ویژه از طریق حضور در بورس صورت گرفته است.»
جزییات بیشتر در رابطه با این توافق قرار است در آینده و در قالب یک کنفرانس خبری اعلام گردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول فعلا 3 تا 9 رو مجانی کردهنقل قول:
پارس تمام شد .
سلام دوستان عزیز ایا طرح 1000 گیگ (250 گیگ بین الملل و 750 گیگ هم داخلی) ماهی 14000 تومن با سرعت 2 مگ با صرفه هست؟ من الان 5 گیگ در ماه رو با سرعت 128 میخرم ماهی 17000 تومن در حالی که این طرح میشه ماه 10 گیگ اینترنت بین المللی و 31 گیگ هم اینترنت داخلی با سرعت 2 مگ که تا 16 کشش داره .. خط من رو 16 بسته شده)...اگه یادتون باشه طرح اینترنت نا محدود قبلی که ملغی شد 10 گیگ بین المللی و 20 گیگ داخلی رو با سرعت 2 تا 6 مگ رو میداد ماهی 22000 تومن...الان دو تا سوال یکی اینکه ممکنه چند ماه دیگه اینترنت به قول خودشون نامحدود بیاد و طرح های بهتر از این رو بزاره؟؟ دو اینکه از حجم دزدی پارس آنلاین میترسم نکنه حجم و زود تموم کنه...ضمنا من فقط وب گردی میکنم... و یه چیز دیگه چرا انقدر تعرفه های های وب بالا هست .. مثلا 6 گیگ سه ماه رو گذاشته 34900 تومن در حالی که ایرانسل 6 گیگ سه ماهه رو میده 25000 تومن تازه ایرانسل 9 گیگ سه ماهه رو میده 33000 تومن با اینکه اینترنت موبایل گرون تر هست...صد رحمت به پارس انلاین .[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من که به این مورد مشکوکم چطوری میشه یک شرکت درپیت بیاد بزرگترین غول اینترنت ایران رو بخره
تنها شرکتی که خدمات ماهواره ای داره ؛ تمام سازمان های بزرگ کشور رو سرویس میده طوری که حتا یکی از اپراتور های همراه کشور از مشتریان اونه
یه دفعه چه جوری میشه ناپدید بشه ! اونم توی سالروز کورش کبیر که نام و بک گراند پنل کاربرش مجموعه پاسارگاد هست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هرحال با مدیریت های وب احتمال بسیار زیاد باید با پینگ های زیر صد به سرور های خارجی خداحافظی کنیم و موندن در شبکه برابر با های دق خواهد بود و چشممون پینگ زیر 200 نخواهد دید.
های وب همینجوری اش تو ساعات اوج مصرف ، سرعت دایل آپی بود ، الان که پارس آنلاین رو هم خریده ، کل روز دایل آپی هستیم.