راستی نظرتون درباره ی tiplefi 10 pro چیه؟
Printable View
ممنون دوست عزیز ، خونده بودم این رو ، قبلی که بپرسم بیش از ۳۰ تا ریویو رو خوندم، نظر کسی رو میخ وام که استفاده کرده باشه خودش….نقل قول:
برای خرید هم ترجیح میدم از مغازه خرید کنم.
دو تا سوال... 1-آیا از آ ک گ k450 بهتره؟ 2- نامداران کجاست من با کله برم؟نقل قول:
من دارمش .همه جوره عالیه (ارزش در برابر کیفیت صدا+زیبایی+بدون آمپ هم صدای خوبی داره) اما برای بعضیا رو گوششون راحت نمیشینه البته نسبت به shure se535 و جنس سیمش هم میتونست بهتر باشه.
ریویو های head-fi.org خیلی خوبننقل قول:
از کسایی که ATH-M50 رو تست کردن . ایا Bass ش در حده Beats Studio یا Pro بوده ؟؟
الان چند جا خواندم که که m50 بیس خیلی خوبی داره ولی نمی دونم درچه حدیه ؟
به جز بیس عالی بقیه فرکانسهاشم خوبه .اصلش تو ایران راحت پیدا میشه به قیمت جهانی بر عکس بیتز و ارزشش بیشتر از قیمتشه.در ضمن نباید از sound stage اون گذشت .زمان burn in کوتاهی داره برای من که اینطور بود بر خلاف se535 که باید خیلی صبور باشین.
کاملا موافقم که فیلیپس مفت گرونه... فقط به درد روی تردمیل می خوره که هواست به موزیک نیست... HD448 ایرکاپ هست و برای بیرون از خونه خیلی بزرگ می شه... صدای بمشم که بومیه و دوست ندارم... PX100-ii هم به کارم می خوره.. قیمتشم مناسبه... ولی whathifi بهش 4 ستاره داده در ضمن تو ایران قیمتش دو برابر قیمت اصلیشه... پاناسونیک rRP-HTX7 با این ریویو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو تهران با قیمت 65 تومن پیدا کردم... عیبش تا نشو بودن و ظاهر جیغشه برام... آ ک گ- پی 450 از هر لحاظ ایده آل به نظر میاد البته رو کاغذ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی هیچکدوتون تاییدش نکردین... جایزه هم برده تازه... من افکت گیتارم مال گروه هارمنه و کار این گروه رو قبول دارم... آ ک گ هم که خودش یه عمره هدفون می سازه... این پایینی ها برای تازه موندن مبحث نقل قول می شه... دستای دیگه هم لطفا نظرشون رو بگن...نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام به اساتید.
کدوم فرم هدفن (بزرگ) نوعاً راحتی بیشتری دارد؟
نوع رایج تر - اونهایی که روی سر قرار میگیرند ، یا نوعی که پشت گردن قرار میگیره (مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا نوعی که به گوش آویزون میشه (مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بله فکر کنم از AKG 450 بهتر باشه. من وقتی تست کردم بنظرم صداش خوب اومد ولی خب من بیشتر استفاده ام برای توی خیابونه و خب تو خیابون inear بهترین استایله برای من :31:نقل قول:
آدرس نامداران رو براتو پخ میکنم، طبق قوانین نباید اینجا بگم!