می بینم که اونجا هم سوال کردی :دینقل قول:
با جی پی آر اس هم مشکل داری؟ نکنه یه چیز پی چی بصورت دیفالت روش نصبه و همون باعث افت سرعتش میشه؟ تو تنظیمات نگاه کن...
در نهایت یه بار دیگه رام رو به دقت نصب کن...قبلش فول وایپ کن ببین درست میشه؟
می بینم که اونجا هم سوال کردی :دینقل قول:
با جی پی آر اس هم مشکل داری؟ نکنه یه چیز پی چی بصورت دیفالت روش نصبه و همون باعث افت سرعتش میشه؟ تو تنظیمات نگاه کن...
در نهایت یه بار دیگه رام رو به دقت نصب کن...قبلش فول وایپ کن ببین درست میشه؟
آره ولی کو جواب:41:نقل قول:
جی پی آر اس رو تست نکردم
نه چیزی روش فعال نیست
یه مشکل دیگه هم که هست اون تایم اوت صفحه خودش اتوماتیک صفحه رو خاموش میکنه رو 10 ثانیه هست
و من هر چی تغییرش میدم حتی روی 10 دقیقه بازم روی همون 10 ثاینه کار میکنه
این فول وایپ که گفتی یعنی چه؟چطور باید اینکارو رو بکنم؟
گوشی رو یه ماهه خریدم خیر سرم این اولین بار بود اومدم یه رام نصب کنم ببین چی شد:19:
میشه به همون رام اصلیش که از اول روش بود برگرده؟
عجیبه رو رام رسمی نباید از این مشکلات باشهنقل قول:
احتمالا بد نصب شده...
شما ببین ریکاوری داری؟ خاموش کن بعد دکمه صدای بالا و هوم و پاور رو نگه دار تا روشن بشه..اگه داشته باشی وارد ریکاوری میشه....اونجا چنتا گزینه داره مثل wipe cach و wipe فلان و بهمان....همه wipe هارو انجام بده...اطلاعاتت می پره قبلش یه بکاپ هم بگیر...
این کارارو کردی رام رو دوباره نصب کن مو به مو مثل راهنما...چیزای کوچیک هم مهمه... و امیدوار باش درست بشه...اگه نشد یه رام دیگه رو تست کن....رامی که قبلا داشتی رو هم می تونی دانلود کنی و نصبش کنی....
بعدشم اصلا نگران نباش...هر کاری که بخوای می تونی انجام بدی فکر نکن دخل گوشیت اومده!!
من خودم فردای روزی که گوشی رو گرفتم بد فلش کردم دیگه روشن نمی شد حتی!! خلاصه داستانی بود ولی راه داره همیشه...
الان یه فاکتوری ریست کردمنقل قول:
عجیبه رو رام رسمی نباید از این مشکلات باشه
احتمالا بد نصب شده...
شما ببین ریکاوری داری؟ خاموش کن بعد دکمه صدای بالا و هوم و پاور رو نگه دار تا روشن بشه..اگه داشته باشی وارد ریکاوری میشه....اونجا چنتا گزینه داره مثل wipe cach و wipe فلان و بهمان....همه wipe هارو انجام بده...اطلاعاتت می پره قبلش یه بکاپ هم بگیر...
این کارارو کردی رام رو دوباره نصب کن مو به مو مثل راهنما...چیزای کوچیک هم مهمه... و امیدوار باش درست بشه...اگه نشد یه رام دیگه رو تست کن....رامی که قبلا داشتی رو هم می تونی دانلود کنی و نصبش کنی....
بعدشم اصلا نگران نباش...هر کاری که بخوای می تونی انجام بدی فکر نکن دخل گوشیت اومده!!
من خودم فردای روزی که گوشی رو گرفتم بد فلش کردم دیگه روشن نمی شد حتی!! خلاصه داستانی بود ولی راه داره همیشه...
بعد وایپا رو انجام دادم
بعد دوباره مراحل رو مو به مو نصب کردم
دوباره وایپ و...
همون دو مشکل وای فای و تایم اوت اسکرین رو دارم هنوز:41:
این رام که ریختی دستکاری شده بود؟ ممکنه باگ داشته باشه...رام رسمی بریز ببین اوضاع همینه ؟نقل قول:
والا تو اون انجمنه که زده رام اصلینقل قول:
الان تست کردم مشکل تایم اوت صفحه حل شد
و فقط مونده مشکل وای فای
که به احتمال زیاد فکر میکنم مشکل بر میگرده به یه سری تنظیمات که نمیدونم از کجاست
یا بر میگرده به مودم یا گوشی
که باید برم گوشی رو روی یه مودم دیگه تست کنم
ولی من تا همین دیروز داشتم با وای فای همین مودم مثله برق کار میکردم.
شاید بعد از آپدیت یه اختلالی تو هماهنگی با مودم پیش اومده
تو چندتا سایت خارجی خوندم یه چیزایی در مورد پورت و ------ نوشته بودن که من گیج زدم
ببینیم چی میشه
سلام خسته نباشید
1می خوام جدید ترین رامی که اینترنت فارسی و اس ام اس و کیبرد فارسی داشته باشهرا نصب کنم (بدون درد سر باشه)اسمش چیه؟ از کجا بگیرمش؟
2چطور ریست فکتوری کنم؟
3چطور فلش کنم؟
4رو رام 2.2 حول حوش 200 مگ برنامه بازی گرفتم حالا دلم نمی اید پاک بشن چه جوری نگهشون دارم؟
5راستی قبل از نصب نمی خواد از رام یا کرنال یا ... بک اپی چیزی بگیرم؟
6یه سوال دیگه اینکه چرا همشون رو رام نصب شدن و کل فصای رام رو گرفتن؟(فکر کنم با یه برنامه ای می شد منتقلشون کرد اسمش چی بود؟)
7گوشیم 8 گیگه ولی 5.34 گیگ کلا جا داره ؟
8راستی من هنوز مموری نگرفتم رو حافظه خود گوشی میشه رام جدید نصب کرد؟
9اگه وسط کار یهو خراب شد(چند درصد احتمال داره؟ اکثرا کسایی که برای اولین بار رام عوص می کنن به چیز خوردن می افتن چرا؟) تقریبا چقدر هزینه بر می داره زنده کردن گوشی؟
10 راستی برنامه اودین لازمه نه؟ اگه میشه یه لینک خوب برای دانلودش لطف کنید
ببخشی که سوال هام خیلی طولانی شد:10:
واقعا کمک بزرگی می کنید:11:
وقعا سوال ها خیلی زیاد شده ولی باور کنید الان 5-6 ساعت هست که اکثر فروم های اندروید رو دارم می خونم و به اینجا رسیدم!:41:
سلامنقل قول:
1-رام های اصلی رو از سایت سامسونگ،بگیرید...باید برای فارسی رام عربی نصب کنید.کد:www.samfirmware.com
2- هم از قسمت ستینگ تو about اگه اشتباه نکنم...و هم اینکه یه کد هست تو dialer میگیرش بعد سوال میکنه می خوای ریست شه یا نه...کد رو حفظ نیستم :دی
3- فلش کردن 2 جوره...با برنامه odin و از طریق ریکاوری...
رام های رسمی با برنامه odin فلش می شن...طرز کار برنامه تو یه pdf تو همون سایت samfirmware هست.
4- باید از یه برنامه بکاپ استفاده کنید...من تا حالا استفاده نکردم....titanium backup ظاهرا خوبه!
5- نیازی نیست...از رام جدید راضی نبودی می تونی دوباره برگردی به فعلی...البته باید رام رو دانلود کنی.
6 و 7 - گوشی از 8 گیگ...حدود 1.9 گیگ رو اختصاص میده به رام و برنامه ها تو اون قسمت نصب میشن...نیازی به انتقال نیست چون معمولا حجم برنامه های نصب شده از 2گیگ کمتره...اون که انتقال میدن به sd card مال گوشی هایی هست که rom کمی دارن...5.34 گیگ هم طبیعیه.
8- مشکلی نیست.
9- اگه درست و مو به مو انجام بدید، احتمال خرابی صفره تقریبا...حتی وسطش قطع هم بشه باز میشه دوباره فلش کرد و احتمال خرابی کلی خیلی کم هست.
10- لینک برنامه اودین رو هم تو همون سایت samfirmware می تونید پیدا کنید.
موفق باشید.
واقعا ممنون که با صبر حوصله جواب دادین
فقط 2 سوال دیگه هم برام به وجود اومده
1این برنامه ها گه گفتم تو rom نیستن(150 تا از 1 گیگ رامم پر هست) تو ram که 309 مگ هست رفتن و کل فصای اونجا رو گرفتن(فک کنم اشتباه می کنم چون بین 200 تا 250 متغییر هست. در حالی که کل برنامه هام بسته هستند.!)
2الان فک کنم رام 2.2 روش هست(راستی چطور از صفحه گوشی عکس بگیرم؟)و از مصرف باطریش خیلی راصی هستم
الان بهترین رام چیه که بتونه سایت های فارسی رو بیاره و پ ز گچ داشته باشه؟
ببین گوشی حدود 1.9 گیگ از 8 گیگ شما رو اختصاص میده به فضای نصب برنامه ها...این میشه فضای رامنقل قول:
رم هم که 309 مگ هست، برنامه های در حال اجرا میان ازش استفاده می کنن...حالا آندروید اینطوریه که شما برنامه رو بستی، فکر می کنی که کامل بسته شده و در واقع پروسس در بکگراند همچنان در حال اجرا هست...
تو قسمت application و memory بری یه گزینه داره free ram که اونو بزنی بعضی برنامه هارو می بنده و رم آزاد میشه...
البته برنامه های جانبی task killer هست که این کار رو بهتر انجام میده...در کل طبیعیه...
عکس از صفحه گوشی برنامه می خواد فکر کنم...من تا حالا نیاز نداشتم...
جدید ترین رام هم میری تو سایت samfirmware...ثبت نام میکنی...میری تو قسمت گوشی i9000 ...میری تورام های عربی...جدیدترین رام با تاریخش اونجا هست و میگیری نصب می کنی...رام عربی کاملا فارسی رو ساپورت می کنه.
فکر می کنم رام 2.3.3 عربی جدیدترین باشه...من از رام رسمی استفاده نمی کنم زیاد آپدیت نیستم :31: