مگه از چند روز قبل واريز كنيم ديگه اين مشكل رو نداره؟؟؟؟ چرا اينطوريه؟؟ شركت هاي ديگه استفاده ميكردم به محض اينكه ترافيكم تموم ميشد يا اشتراكم يه فاكتور تو سايتش ايجاد ميكردم و پرداخت مي كردم و يه ديسكانكت و كانكت حل ميشد.نقل قول:
Printable View
مگه از چند روز قبل واريز كنيم ديگه اين مشكل رو نداره؟؟؟؟ چرا اينطوريه؟؟ شركت هاي ديگه استفاده ميكردم به محض اينكه ترافيكم تموم ميشد يا اشتراكم يه فاكتور تو سايتش ايجاد ميكردم و پرداخت مي كردم و يه ديسكانكت و كانكت حل ميشد.نقل قول:
خیر ربطی به زمان پرداخت نداره , اول هر ماه که میشه سروراشون ساعت صفر زمانی داره و از ساعت 10 شب به بعد تا حدود 6 صبح که سرورشون داره فاکتور ها رو صادر میکنه هر چه قدر که از اینترنت استفاده بشه از پول توی حساب کم میکنه (مصرف آزاد) و بعد از این مدت زمانی به طور اتوماتیک تمدید میکنه حساب رونقل قول:
من خودم سر همین قضیه ماه پیش مجبور شدم 11 هزار تومن اضافه تر بدم که البته زنگ زدم و بعد از 5 6 روز مبلغ رو به حساب برگردوندن
من دیروز ترافیکم تموم شد و چون بسته افزایشی داشتم شروع به کم کردن از بسته افزایشی کرد. ظاهرا صبح به بنده ترافیک اختصاص داده شده و هنوز از حجم بسته افزایشی من هم مقداری تو حسابم مونده است.
حالا یکی بیاد به من بگه چطور همین الان که من وصل شدم 20 مگابایت از ترافیک ماهیانه من کم شده؟ دزدی هم میکنید یجوری بکنید تابلو نباشه!
دوستان مشکل تداخل شبکه و تایم اوت من هنوز حل نشده و از 5 روز پیش که شروع شده اصلا نمیشه وبگردی کرد.همش لازمه هر صفحه حدودا 7-8 باری رفرش زده بشه تا باز کنه:2:
کسی هست مشکلش برطرف شده باشه یا اینکه بدونه کی قراره درستش کنن؟؟
زنگ میزنیم که همش میگن موردی گزارش نشده و مشکلی در شبکه نیست و فقط میرن رو اعصاب آدم با دروغهاشون.:grrr:خدا لعنت کنه همشون رو از دم که واسه ملت بدبخت اندازه یه مورچه زیر پا ارزش قائل نیستن.:41:
اقا من از شاتل adsl دارم و میخوام خودمو از دستش راحت کنم حالا موندم چی بگیرم
کیفیت سرویس وایمکس ایرانسل چطوره؟ سرعتش خوب هست یا نه؟ پینگش چطوره؟ قطعی داره یا نه؟
راسی من میخوام نامحدود بگیرم...میخواستم بدونم اگه دانلود زیاد کنم مشکلی که پیش نمیاد؟
سلام من تازه عضو شدم:31:
اینترنتم یه مشگل داره برای وصل شدن باید چندین بار لب تابمو ریست کنم تا وصل بشه من از سیم کارت ایرانسل و تعرفه ماهانه 5/2گیگابایت ماهانه 10000تومانی استفاده میکنم ولیی تازگیا خیلی سخت وصل میشه
یاهومسنجروصل میشه ولی هیچ سایتی باز نمیشه و یا برعکس:19:
لطفا راهنماییم کنید ممنونم
کیفیت که به منطقه هم بستگی داره مثلا الان چند صفحه قبل رو بخونی یکی از دوستان یکی دو هفته ای که میگه مشکل داره ولی من مشکلی نداشتم فعلانقل قول:
سرعتشم چیزی که باید باشه هست مثلا من 256 دارم سرعتم رو 33 هست حالا بالا پایینم میشه بعضی موقع ها ولی میانگین همون 32 یا 31 هست
از نظر من قیمت هم فکر کنم نامحدود های ایرانسل تقریبا از همه شرکت های ارائه دهنده ADSL به جز خود مخابرات ارزون تر باشه مخصوصا هر چی سرعت می ره بالا من الان 256 نامحدود 6 ماه گرفتم 205 تومن که می شه 34 تومن ماهی یا 512 6 ماه نامحدود که می ده 285 تومن می شه ماهی 47 تومن فکر نکنم از جاهایی که ADSL ارائه بدن بتونی این قیمت بگیری
نه از نظر اینکه بخوای زیاد دانلود کنی نه مشکلی اصلا پیش نمیاد من الان تقریبا 10 ماه 256 نامحدود داشتم اکثر موقع ها هم در حال دانلود بودم اصلا مشکلی نداشتم
سلام
ویندوز سون لپ تاپمو عوض کردم حالا مودم وایر لس رو نمیشناسه. چطور نصبش کنم؟
با این که مشکل شما به این بخش مربوط نمیشه اما شما باید درایور مربوط به کارت شبکه وایرلستون رو نصب بکنید. اگر DVD درایور های لبتابتون رو دارید از روی اون وگرنه از سایت سازنده درایورش را دانلود و سپس نصب فرمایید. البته همه اینها منوط به است هست که شرکت سازنده مدل دستکاه شما رو برای ویندوز 7 پشتیبانی بکندنقل قول:
نوشته شده توسط Maman Sepehr&Sohei [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ما تو محدوده آزادی حبیب اله هستیم... کسی تو این منطقه وایمکس داره؟نقل قول: