کسی نیست جواب منو بدونه؟!؟!نقل قول:
Printable View
کسی نیست جواب منو بدونه؟!؟!نقل قول:
نقل قول:
سلام.
خب منم اون زمان که میخواستم فراگیر برم مث تو بودم هیچی نمیدونستم.
ببین فراگیر فقط نحوه ی ورود شما به دانشگاست که فرق میکنه.
شما یک رشته رو انتخاب میکنید و میرین درسهایی رو میخونین ( خودخوان )
و میاین امتحان میدین مث کنکور، خوبی که این فراگیر داره اینه که کنکورش نمره ی
منفی نداره و فقط مثبت ها حساب میشه، پس درصد قبولی شما بالاهست،
فقط کافیه کمی مطالعه کنی، من خودم توی کنکورش نفر اول شدم ( شاهکار کردم:دی )
از لحاظ مدرک نه هیچ تفاوتی نداره ، بزار اینطوری بگم راحت شی:
شما از طریقه ی کنکور فراگیر اومدی ، بقیه از طریق کنکور سراسری.
وقتی همه وارد دانشگاه شدن دیگه فرقی بین شما با دیگری نیست.
تنها فرقی که من دقت کردم این بود که شهریه ی ثابت ما 10000 تومن بیشتر هست
یکی دیگه هم اینکه درسهایی که میخوای امتحان بدی واسه کنکورش وقتی قبول میشی،
با درسهای ترم یک شما که ور میداری شهریه اش حساب میشه، پس وقتی که انشالله قبول شدی
و ترم یک رفتی واحد برداشتی و خواستی شهریه بریزی ، تعجب نکنی که چرا اینقدر گرون شده :دی
چون در واقع درسهای کنکورت هم جز واحد برات حساب کردن و شهریه اش رو ب حسابت منظور کردن.
معمولا برای یکی مث شما که میخواد بره نرم افزار به طور متوسط چیزی حدود 250 الی 300 شهریه متغیر هست ،
البته اگه فرض کنیم هر ترم 18 واحد حدودا برداری..اگه تو کار 12 واحد باشی که میشه تقریبا 220000 تومن اینا.
بستگی به درسی داره ک برمیداری مثلا درسهای آزمایشگاه و کارگاه و اینا گرون تر هستند.
موفق باشی.
نقل قول:
فکر کنم بعد از همه امتحانات میزنننقل قول:
مسخره شو در آوردن 8 روز گذشته دریغ از 1 نمره.
4 تا تست تصحیح کردن این همه وقت داره ؟ تشریحی ها که خالیه :31:
سلامنقل قول:
سلام.
یه آماری از امتحان ریاضی عمومی 1 رشته های مهندسی در آوردم حتما نیگاه کنید.
دو تا سوال از انتگرال هست.
یک سوال از فصل 9 هست.
یک سوال به احتمال خیلی زیاد از قضیه ی رول و مقدار میانگین میاد.
این ریاضی داغونم کرده ، سرم میره توی جزوه خوابم میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آرزوی بهترینها..
سوال های تشریحی ؟
آره . کاربرد انتگرال های معین و مختصات قطبی و اعداد مختلط و محاسبه انتگرال ثابت اند و همیشه سوال اومده . من چند سری رو نگاه کردم و سبکشون هم یکی هست سوال ها
این ترم هیچی حذف نیست . فصل های 1 و 2 هم میاد . از حد فکر کنم محاسبه با استفاده از تعریف میاد توی تشریحی ها
حداقل چند تای قبلی رو بدن ببینیم چه غلطی کردیم :دی بخصوص برنامه سازی رو :دینقل قول:
والا.
مزخرف ترین درسی که هیچوقت دوسش نداشتم و نخواهم داشت همینه :دی خدایی اش کاربردش چیه :دی البته ریاضی تقصیری نداره مشکل از نظامه (آموزشی) :دینقل قول:
من که همینا رو میخوام بخونم نمیرسم همه 12 تا رو بزنم زمین :دی
درو برش نرین از من میپرسین.!!!
کی حل تمرینای فیزیک 1 و داره ؟ :42:
نگو تو رو خدا . ریاضیات همه چیزه . این همه تکنولوژی جدید تو کامپیوتر به خاطر همین ریاضیه . هر چیز جدیدی که داره میاد به خاطر پیشرفت و چیزهای جدید تو ریاضیهنقل قول:
تو برنامه نویسی میخواهید قوی بشید ( حالا همچین نظر میدم انگار خودم یه پا برنامه نویس حرفه ای ام :31: . هنوز درست و حسابی پاس نکردم :31:) فقط ریاضی . حالا اینکه با این کدهای زبانهای برنامه نویسی چه جوری ارتباط منطقی برقرار کنیم اینش مهمه که تمرین خیلی زیاد میخواد :9:
حل تمرینات فیزیک 1 هیچ جانیست به جز یک جا که اونم دنگ و فنگ دارهنقل قول:
کی حل تمرینای فیزیک 1 و داره ؟
سرچ کن : کتابخانه دیجیتال پیام نور . همون نتایج اولیه ی سرچ میاد سایتش.
الکی توش با یه مشخصاتی ثبت نام کن بعد یه برنامه مزخرف و یه فرمت مزخرف تر واسه فایلهاشون تعریف کردن که فقط با اون برنامه باز میشه کتابها که اون رو باید دانلود کنی .
میتونی از اونجا دانلود کنی هر چی خواستی . خود کتاب ، راهنما ، نمونه سوالات ، خلاصه دروس
راستی بچه ها نمونه سوالات زیادی هم اونجا هست واسه چندین دوره . حداقل 10 - 15 دوره هست واسه هر درس
موفق باشید
درسته جای خوبیه اونجا ولی نامردا همچین حق کپی رایت رو اعمال کردن اونجا :|نقل قول:
کتاب میگیری باید آنلاین ثبتش کنی :| اومدم از برنامه ی Pnuviewer وقتی باز بود عکس بگیرم
دیدم نشد ، بعد فهمیدم کلید Print screen وقتی که برنامه ی PnuViewer باز باشه از کار میفته : ((
ولی انصافا عجب منبعیه !! اونارو بخونی میشه امتحان رو درسته قورت داد :دی
فیزیک 1 درس خیلی شیرینیه من عاشق فیزیکم. ریاضی هم اگه با حوصله بخونی بهت لذت میده.
اگر بخوای شب امتحان هول باشی و بخونی مسلما باعث تنفر میشه ، توی همین برنامه نویسی به قول شما
خیلی جای زیادی داره، اگه یک چیزی رو اول ریاضیش رو درک نکنی مسلما برنامه هم نمیتونی براش بسازی،
مثال میزنم همین برنامه ی ساده ی محاسبه ی ک م م و ب م م برای سه عدد ، اگه توی ریاضی خوب درکش نکرده باشی
برنامه اش کاملا غیر بهینه نوشته میشه ، تایم Calculation برنامه بیشتر میشه و از استاندارد خودش به دور میشه ( چرت و پرت میگمها :دی )
بگذریم : دی ولی از هیچ درسی بیشتر از درسهای علوم انسانی و زیست و تجربی اینا بیشتر بدم نمیاد :||||
با آرزوی بهترینها..
دمت گرم ، الان میرم سراغش :27:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
آخه یکی بهم گفت که شهریه ی فراگیر 35درصد گرونتره از عادیه؟!:19:
بعد شما گفتین 220000 تومن شهریه ی متغیره پس خود شهریه ی ثابت چنده؟