بخاری پرلید مدل 80 گرم نمیکنه چطور میتونم سرویسش کنم لطفا راهنماییی کنید.ممنون.
Printable View
بخاری پرلید مدل 80 گرم نمیکنه چطور میتونم سرویسش کنم لطفا راهنماییی کنید.ممنون.
سلامنقل قول:
باید بیشتر توضیح بدین تا بشه از توی نت عیب یابی کرد
ماشین ترموستات داره ؟
حرارت همیشه بین 75 تا 82 هست ؟( بسته به نوع ترموستات داره )
یا آمپر هی بالا پائین میشه موقع حرکت و ایستاده ؟
دریچه ی ورودِ هوا از بیرون کاملاً بسته هست ؟
دریچه ای که با دکمه ی قرمز آبی کار میکنه , درست عمل میکنه ؟ ( باید بشینین زیر داشبورد و با دکمه بازی کنین و ببینین سیمش که به اهرم دریچه ی هوای سرد و گرم وصله , اون رو کاملا تکون میده یا نصفه حرکت میده؟ )
سلام دوستان. پراید مدل 88 دارم. میشه با یه عکس پیچ تخلیه آب رادیاتور رو نشونم بدین. زیر رادیاتو نگا کردم ولی نتونستم پیداش کنم. میخام اینبار آبشو خودم تخلیه کنم. درضمن برای رفع جرم و رسوبات داخل رادیاتور چیزی هست؟ نحوهی استفاده شو هم بیزحمت بگین...
سلامنقل قول:
صفحه اول این تاپیک رو بخونین
اگه دوست داشتین همه مطالبش رو تدریجاً بخونین . ضرر نمکنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظری ندارین ؟؟؟نقل قول:
راه دیگه ای که مگر اینکه روغن نامناسب یا تعویض خیلی دیر اینا اولین راه ها هستند و بعد از اون میشه عیب هایی که موتور رو می سوزونه نه واشر سر سیلندر البته شکستگی سر سیلندر هم جزو اون هاستنقل قول:
سلام من یه پراید نیمه انژکتوری ( old siemens kia siemens ( دارم . در حالت درجا وقتی یه وسیله برقی روشن میشه دور موتور یه کم کم میشه و ماشین به لرزش میفته و لرزش فرمون واقعا زیاده تو اون حالت . قبلتر عقربه دور موتور یه کم بالا پایین میکرد یعنی دور موتور مشکلی نداره اما عقربه ی اون کلا از کار افتاده الان و دور موتور رو نشون نمیده. و گاه گداری واسه چند لحظه کار میفته و بازم از کار میوفته در حالی که ماشین روشنه و عادی کار میکنه. باتری عوض شد .. سیم کشی و اتصال منفی به کل تازه شد.. و دینام و شمع و وایر همگی در نهایت سلامت اند .. در دیاگ خطایی نشون داده نمیشه .. :(((( استپ موتور هم تمیز کردم حتی .. دیگه واقعا چیز دیگه ای به نظرم ننمیرسه
سلامنقل قول:
شمعها رو تمیز کنین ودهنه ی شمعها رو مثل هم و به اندازه لازم تنظیم کنین
مقاومت وایرشمعها و وایر دلکو ( اگه دلکو داره ) رو اندازه بگیرین . باید اونی که بلندتره اندکی بیشتر از بقیه باشه .
اگر اختلاف یک یا دو تاشون با بقیه زیاده ( بیش از 1500 اهم اختلاف ) پس نیم سوزه و باید تعویض بشه
در تاپیک صرفه جوئی که لینکش رو در یکی دو مطلب قبل گذاشته ام اطلاعات زیادی در موردش هست
آیا سر استپر به اندازه استاندارد هست ؟
در بیشتر ماشینها باید 28mm باشد .
اگه دلکو داره , سردلکو رو هم چک کنین که تمیز و سالم باشه . همچنین چکش برقش
مرسی فردا این کارهارو انجام میدم .. بله دلکو دار هم هست و سنسور دور موتور و موقعیت سیلندر اول تو همون دلکو به صورت اپتیکال کار گذاشته شده
موفق باشیدنقل قول:
يه موضوع مهم دیگه :
اگر پیچ تنظیم فنردار که روی کاربراتور هست رو بیش از حد سفت کرده باشند باعث قاطی کردنِ استپر و لرزش در دور آرام میشه
در بعضی ماشینها فنر نداره , به جاش یک مهره داره تا نذاره پیچ خودبخود باز بشه
بهتره اول کاملاً از دسته گاز فاصله بدین بهش , بعدش به اندازه ای ببندینش که فقط 3 یا 4 میلیمتر دریچه ی گاز رو تکون بده و تست کنین .