نقل قول:
من با نیترو و d0pdf انجام می دهم
توانستم این کار را انجام دهم ولی در pdf بعد از یک بار دیگر اجرا نمی شود
ممنون از راهنماییتان
Printable View
نقل قول:
من با نیترو و d0pdf انجام می دهم
توانستم این کار را انجام دهم ولی در pdf بعد از یک بار دیگر اجرا نمی شود
ممنون از راهنماییتان
سلام
بچه ها یه سوال دارم :
فرض کنید 10 صفحه داریم ؛ میخوام این صفحات به این ترتیب شماره گذاری بشن که صفحات 1 و 2 شماره گذاری نشن و درواقع شماره گذاری از صفحه ی 3 و از شماره ی 1 شروع بشه ؛ به این صورت :
ص1 و ص2 که شماره نباید داشته باشن ؛
شماره ی ص3 = 1
شماره ی ص4 = 2
شماره ی ص5 = 3
.
.
.
شماره ی ص10 = 8
لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر.:40:
سلام
خب من به یه مشکل عجیبی بر خوردم !!!!
این که من آفیس 2010 رو نصب کردم. بعدش سریال هم داشت دادم .داستان کرک آفیس مثکه اینطوریه اول باید سریال بدی بعد کرک نصب کنی . دیگه نوبت نصب کرک بود. این کرک ها رو اغلب هم توی نت دارن هم توی اون دی وی دی که من خریدم بود .
الان مشکل من دقیقا اینه که وقتی کرک اجرا میشه یه ارور و خطایی میاد میگه که اصلا هیچ محصولی از آفیس 2010 تو سیستم شما نصب نیست که بخواد کرک بشه !!!
شاید به این خاطر باشه که من آفیس رو توی درایو سی نصب نکردم توی درایو اچ نصب کردم. چون درایو خود ویندوز یعنی همون سی اصلا جا نداشت .
این هم ارورش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان به نظرتون چاره چیه ؟نشستم آفیس نصب کردم بعد میگه اصلا آفیسی نصب نیست که بخواد کرک بشه !! یه کرک از توی نت هم دان کردم اونم همین خطا رو می داد .
ویندوز من 7 هستش .
یعنی هیشکی نمیتونه منو راهنماییی کنه ؟نقل قول:
به صفحه 3 برویدو مسیر زیر رو دنبال کنیدنقل قول:
page layout >> page setup >>breaks >> section break >> continues
حالا در قسمت پایین صفحه 3 دو بار کلیک کنید تا قسمت header و footer فعال شود و در تب design از قسمت nagivate بر روی link to previous کلیک کنید
در همان تب design به قسمت page number بروید و format page numbers رو انتخاب کنید
از صفحه ای که باز می شود start at رو انتخاب کنید و مقدار آن رابربر 1 بگزارید
و از همان قسمت page numbers به سلیقه ی خودتان یکی از انواع شماره گزاری ها رو انتخاب کنید
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
یک فایل word دارم پر از تصویره. روش استخراج تصاویر رو فراموش کردم. روش استخراج تصاویر از یک فایل word رو میشه توضیح دهید.
با تشکر
ضمناً یه مشکل دیگه
اگه فونتی دارید که بتوان با آن حروف فونتیک (آوانگاری) رو تایپ کنیم به من هم آموزش بدهید.
خدا نگهدار شما
آقا دمت گرم عالی بود ؛نقل قول:
تو 2007 بدون هیچ مشکلی انجامش دادم ولی تو 2003 گزینه ی link to previous رو ندیدم !
کجاس ؟
در تولبار header & footerنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید به اسم Same as Previous باشه
با سلام دوستم يه فايل ورد را به من داده كه red -only هستش چطور مي تونم ازاين حالت فايلم را خارج كنم يعني كاري كنم كه بتونم در روش تغيراتي را اعمال كنم
با سلام
برای پروژه پایا ن ترم یک مشکل بزرگ دارم
برای نوشکلمه (((( انواع حافظه RAM)))) کلمه فارسی فونت b nazanin است ولی کلمه خارجی فونت تا هما هست ولی یکمی بزرگتر از حروف فارسی هست چی کار کنم کل حروف های خارجی یک فونت باشد ودر یک اندازه تعد حرو زیاد هست و نمی شود یکی انجام داد آیا راه حلی هست