دوستان این آهنگ برا شب یلدا چی شد محسن ندادش بیرون؟
Printable View
دوستان این آهنگ برا شب یلدا چی شد محسن ندادش بیرون؟
والا من تمام سایتا رو گشتم . خبری نیست فعلانقل قول:
-----------------------------------
هدیه ی کوچکی با دو مطلب اختصاصی برای منتظران 13
تراک ستمگر و قراضه چین که در آلبوم سیزده توسط کوشان حداد تنظیم شده اند مدت زمان نسبتا طولانی دارند که تنظیم بسیار گیرا و فوق العاده ای را هم دارا هستند ،فعلا اطلاعات خاصی از قطعه ی ستمگر نمیدهیم چون به واقع قطعه ی هیت و برگ برنده ی آلبوم است اما تراک قراضه چین هم که به مانند ستمگر از تلفیق هاوس الکترونیک با ساز های سنتی موسیقی ایران تنظیم شده ، فضایی جالب و نوازندگی بسیار اکتیوی را دارا می باشد! حتی به نوعی می توان آن را با تنظیم سیروان خسروی برای آهنگ خاطره های معین نیز در یک ژانر قرار داد که در این قطعه هم از 2 ساز استفاده شده! اجرای حجت اشراف زاده و محسن چاوشی در قراضه چین به نوعی خیره کننده هستند و به راستی که حجت اشراف زاده بهترین انتخاب برای اجرای 2 قسمت از این آهنگ توسط سید محمد جاسمی بود.
قطعا این 2 تراک از امید های اصلی موفقیت آلبوم در بین عموم هستند که با چندین بار گوش دادن به آن به مانند کارهای گذشته ی محسن چاوشی ارتباط خیلی بیشتری را با آن ها برقرار خواهیم کرد که این موضوع به طور عمیق تری در دیگر تراک های آلبوم هم دیده خواهد شد.
دوستان آلبومی تک آهنگی بابا محسن دیگه داره زد حال میده ها!
بابا منتظریما !
شب یلدا هم کشکی بود!:n13:
عزیز من شب یلدا کدومه ؟ کــی گفته شب یلدا قرار بود آهنگ بده ؟؟!نقل قول:
من فن پیچ فیس بوک و سایت شخصی و وبلاگ رسمی محسن چاوشی رو چک کردم همچین خبری نبوده ....
فکر کنم مطلبی که خوندی قدیمی بوده چون دقیقا سال پیش در شب یلدا آهنگ دلتنگ رو منتشر کرد..
دوستان خیلی " صبوریشون کمه " و "بیقراریشون زیاده" انگار ؛ یه خورده دندون رو جیگر بزارید خب :دی
فکر کنم یکی دو هفته دیگه آلبوم های موسیقی جدید سرو کلهشون پیدا شه و من خود آن سیزدهم چاوشی هم بیاد !
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند صفحه پیش وعده اش رو داده بودن(الیته محسن گفته بود سعی می کنم و قول قطعی نداده بود)نقل قول:
------------------------------------------------
در آستانه انتشار آلبوم من خود آن سیزدهم(برگرفته از سایت رسمی این آلبوم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهنگ شهریار باید یه چیز دیگه باشه!
برنامه دستان شبکه آموزش این هفته میزبان مانی رهنما بود که در جایی از این برنامه که صحبت از روند نزولی موسیقی پاپ شد عباس سجادی مجری این برنامه کنایه ی تمسخر آمیزی به محسن چاوشی و آهنگ «بگو مگو»ی او انداخت:
جالبه ، به دو جا از آهنگ هم گیر داد که یکی چرا از معشوق روی گردونده و یکی هم جایی که میگه( اره رو چو فرو کنی ، چه در کشی چه تو کنی ) . خب وقتی ما مکتب واسوخت رو میبینیم اصل بروزش رو از زمان وحشی بافقی میدونیم با شعر معروفش که با این مصرع شروع میشه :نقل قول:ما چون ز دري پاي كشيديم كشیديم // اميد ز هر كس كه بريدیم بريديم
و خود محسن هم توی خوانندگان امروزی فکر کنم اولین نفری بود که با "نفرین" توی همین سبک آهنگ خوند .این که مسخره کردن و طعنه زدن نداره !
دوم هم قبول دارم که اون شعر اره ... یه کم تنده ولی نه دیگه این قدر !!! خیلی از شعرهای آهنگای رپ بدتر از این هست که آدم تنهایی هم نمیتونه بهشون گوش بده .
نقل قول:
من به عنوان یک طرفدار محسن چاوشی اصلا از این حرف ناراحت نشدم..اصلا هم توهین آمیز یا تمسخر آمیز نبود..یک انتقاد کاملا به حق بود..
واقعا هم راست میگه ..ترانه ی بگو مگو یکی از ضعیف ترین شعر های حسین صفا و یکی از ضعیف ترین آهنگ های محسن چاوشی هست...
شعرش افتضاح ضعیف بود و عجیبه چطور محسن چاوشی حاضر شده همچین ترانه ای رو بخونه...
آهنگ نفرین و.... کجا و این کجا.