شما از منو اصلی مشخصات Cda گوشیت رو بنویس ببینم آخرین ورژن هست یا نه؟نقل قول:
موفق باشی
Printable View
شما از منو اصلی مشخصات Cda گوشیت رو بنویس ببینم آخرین ورژن هست یا نه؟نقل قول:
موفق باشی
بابا اینهمه به دیگران توصیه میکنی آپدیت کنن خودت هنوز آپدیت نکردی؟؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
چجوری گوشیتو تحمل میکنی؟ بابا برو آپدیت کن کاری نداره که... همه مشکلاتت هم رفع میشه.
مشکل طول کشیدن سیو کردن هم حل میشه.
power saving هم اگه آف باشه به شما اجازه میده همزمان با چند تا دستگاه متصل باشین.
موفق باشی
16200712 R6023نقل قول:
16200B177R1A01
به جز هک صدا و هک ساین به هیچ کدوم از هکها جواب نمیده مخصوصا تغییر آیکنها که به خاطرش مجبور میشم گوشیم رو فرمت کنم:13:
cda گوشيت كه درسته ، ولي ممكنه از آپديت باشه . اگه دسترسي داري دوباره بذار آپديت بشه گوشيت ، چرا آيكن ها رو جواب نميده ؟ وقتي يه پك آيكن ميريزي ارور ميده ؟
نه عزیز اصلا بالا نمیاد که بخواد ارور بده:13:و توی همون بخش انیمیشن اریکسون میمونه و من هم مجبور میشم فرمت کنم.نقل قول:
اول ببين اگه ميشه يه فرمت اينترنال بكن ، اگه نشد هيچ راهي جز آپديت ( يا فلش ) ندارينقل قول:
منظورم از فرمت همون فرمت اینترنال هستش دیگه.
یه سوال داشتم عزیز منظورت از cda گوشیت که درسته اینه که ورژن آپدیت شدست یا نه؟بعدش هم من گوشیم رو قبل اینکه آپدیت بکنم هک آیکون رو رو انجام داده بودم و کار میکرد.
سلام
من یک نرافزار برای record مکالمات می خوام.thanks:11:
سلام
یه مشکل عجیب. وقتی برام اس ام اس میاد اگه توش از این شکلکای متحرک استفاده شده باشه، شکلکارو نشون نمیده. ولی خودم که اس ام اس می نویسم می تونم از اونا استفاده کنم یعنی نشونشون میده.
مشکل & راه حل چیه؟
دوستان سلام
درمورد Cda یه سوال داشتم Cda گوشیم هست Cda162007/1 R6e28
که قبلا آپدیت کردم می خواستم ببینم جدیدتر اومده؟ بهتره آپدیت دوباره بکنم؟ :41:
ممنونم