سه چهار روز از سرویسم مونده میخوام ده مگ بگیرم که دان استریم رو ببرن بالاتر. چطوری میتونم بقیه روزاشو بسوزنم؟
به نظرتون اگه زنگ بزنم پشتیبانی بگم که میخوام ماه بعد 10 مگ بگیرم لطفا چک کنید ببینید خطم ساپورت میکنه یا نه میبرن رو 10 مگ؟
Printable View
سه چهار روز از سرویسم مونده میخوام ده مگ بگیرم که دان استریم رو ببرن بالاتر. چطوری میتونم بقیه روزاشو بسوزنم؟
به نظرتون اگه زنگ بزنم پشتیبانی بگم که میخوام ماه بعد 10 مگ بگیرم لطفا چک کنید ببینید خطم ساپورت میکنه یا نه میبرن رو 10 مگ؟
الان چیه سرویستون؟نقل قول:
فوقش میزارن رو 5 مگ دیگه . بهتر از 2 مگه . اینا که کار انجام نمیدن . من 5 مگ داشتم 30 بار زنگ زدم تا دان استریمم رو درست کنن (گداشته بودن رو 2 مگ) پارتاکم فعال نشده بود . به 4 نفر گفتم هر چی میزنم وارد نمیشه . اخر نفر 4م درستش کرد . اینا اینطورین .
WELCOME TO KHOUZESTAN
شما 10 مگ میگیری . یعدش که خوب سرعتت ثابت شد و فهمیدی داون استریمت رو خوب بستن میری 2 مگ میخری . این 2 مگ میره تو رزرو . بعد هر موقع خواستی میتونی 10 مگ رو بسوزونی و 2 مگ میاد جای 10 مگ . به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر کیک رشد!
چطور برا شما بالا نمیبرن؟:n13:
من قبلا 5مگ گرفته بودم راحت یه بار تماس گرفتم واسم بالا بردن بعدش 10مگ گرفتم بازم با یک تماس واسم بالا بردن بجز مواقعی که خانمها گوشی رو بلند میکردن که میدونستم بهونه میارن چون بلد نیستن
مشکل ما همین بود که فقط خانمها گوشی رو بر میداشتند .نقل قول:
الان جدیدا که دو بار زنگ ردم فقط مرد بوده.
واسه من یه خانومی بود و خیلی راحت انجامش داد،فقط یه یه سوال این گزینه روز های مرا بسوزان کجاست هرچی تو پنل گشتم نبود؟بعد اگه بذارم مهلت 10 مگ تموم شه و دو مگ بگیرم دیگه با اکانتینگ سرعتم محدود میشه رو 2 مگ؟اگه بخوام وقتی دو مگ گرفتم سرعت بالا باشه باید الان که 10 مگ تموم نشده تمدید سرویس کنم؟
پنج روزه سرویس من فقط صفحه اتمام ترافیک رو بالا میاره. تو پارتاک هم وارد نمیشه. زنگ زدم میگن داریم منتقلتون میکنیم معلوم نیست کی یوزرتون بالا بیاد. راست میگن اینقد طول میکشه یا دارن میپیچونن؟!
من را بسوزان نیست.نقل قول:
سرویس رزرو که داشته باشی، از تو قسمت خرید سرویس، دکمه ی "فعال سازی سرویس رزرو" اضافه میشه، اونو میزنی.
تکراری شده است ... متن نوشته شده خیلی کوتاه است :|
شما كه مبين خاوران هستي فرق دارهنقل قول:
منتقل شدیم پرتاکنقل قول:
یادش بخیر فناوران 10 مگ شبانه داشت اما افسوس هرکاری کردیم دان استریم رو افزایش ندادن چون شمارمون تو سیستمشون نبود بخاطر اینکه پرتاک نبودیم
اونایی که میخوان از روش روزهای من را بسوزان استفاده کنن بدونن ترافیک منتقل نمیشه و همه پولشون میسوزه:n33:
خدارو شکر از دیروز کلا مشکل پرش ایپی حل شده
اما همچنان با ایپی 2.185 پینگ بالاست
فرقی ندارهنقل قول:
در حالت عادی هم میسوزه اگر روی روز های من را بسوزان هم کلیک نکنن و بزارن تا زمان سرویس تموم بشه باز هم ترافیکشون میسوزه
اگر روزهای من را بسوزان رو نزنن که میشه مثل همون سرویس 2 مگ البته بدون شبانهنقل قول:
اما اینا میخوان فقط دان استریمو ببرن بالا و برن روی 2 مگ که در اون صورت ترافیکشون سوخت میشه اگر هم بخوان همون 10 مگ بمونن شبانه نداره:n31:
اقا شرمنده ما تازه اومدیم پرتاک درست متوجه نشدیم چی شد: دی
اگه من بذارم مهلت یک ماهه سرویس 10 مگ تموم شه یا شارژم تموم شه بعد دو مگ بگیرم کلا سرعتم میشه دومگ،اما اگه سرویس 2مگ رزرو کنم یا روز هارو بسوزونم سرویسم میشه دومگ اما سرعتم بالاست؟یا کلا بحثتون اینه که طرف حوصله 10 مگ رو نداره میخواد زود به 2مگ تبدیلش کنه؟
بحث اینه که طرف حوصله نداره صبر کنه میخواد زود بره 2 مگ:n33:نقل قول:
10 مگ هم بدون شبانه ارزشی نداره اصلا 10 مگ که هیچ 100 مگ هم ارزشی نداره بدون شبانه
اگر دان استریم بالا باشه سرعتتون تا حدی که اکانتینگ اجازه بده میره بالا که الان هم برا 2 مگ 650 کیلو بایت تعریف شده
اقا من با بعضی سایتها مشکل دارم مثل خبرانلاین یا فارس!!!؟؟؟ شرکت اکسین دارم.... این سایتا با فیل.... باز میکنم... مسخرست!!! کسی نمیدونه باید چکارکنم؟
مشکلی نیست به سرعت برق باز میشننقل قول:
این ارور میگیره.... Google Chrome could not load the webpage because [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] took too long to respond. The website may be down, or you may be experiencing issues with your Internet connection.Access a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرورگر واترفاکسwaterfox نصب کن از همشون بهترهنقل قول:
دوست عزیز من هم همینطورم مشکل از ip ماست که روی 83 قفل شدهنقل قول:
این آی پی این سایتا رو باز نمیکنه
من به خاطر ثبت نام کنکور مجبورم از ایرانسل استفاده کنم چون علاوه بر این سایتا سنجش رو هم باز نمیکنه!
سرویس 2مگ در ساعات رایگان
سرعت فیکس 650کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات حیف شبانش اسمی میشه
فقط تا ساعت 3 سرعت 600 هست
این دانلودم همین الان با های وبه
میگم به شما پول دادن بیای از مخابرات تعریف کنی ؟نقل قول:
داداش گروه شما فرق میکنه با مانقل قول:
اینجا تو گروه ما که شامل من و شایان و فرشاد و احسان و ... میشه، سه دسته IP داریم.
37.221 که سرعتش زیاد جالب نیست ولی پینگش خیلی کمه.
2.189 که افتضاحه از هیچ نظر خوب نیست.
2.185 که سرعتش عالیه، فکر کنم هر کانکشن تا 2مگ میره سرعتش. ولی پینگش متوسطه. با سرویس کاهش پینگ، راحت میشه بازی کرد.
ما اینجا حقیقت رو میگیم. هر وقت بد بوده گفتیم بده، هر وقت خوب بوده، گفتیم خوبه.
اگر خودتون ناراضی هستید، دلیل نمیشه همه ناراضی باشن.
Sent from my ST15i using Tapatalk
منم همین 3 ایپی رو دارم سرعتم 650 هست اما پینگ واسه بازی میخوام که اصلا پینگم شبیه شما نیستنقل قول:
خوب ببینید:نقل قول:
پینگ 37.221 کم هست با سرورهای اروپا ولی چون سرعت تک کانکشن کمی دارن، پینگ تو بازی زیاد میشه.
ولی 2.185 رو با یه سرویس کاهش پینگ مثل godping یا pingservice استفاده کنید، خیلی عالی میشه.
لقمه رو هم جویدم برات :دی
Sent from my ST15i using Tapatalk
آره آقا من کارمند مخابراتم شما مشکلی داری با این موضوع؟نقل قول:
وقتی کسی از باز شدن یه سایت ملی تعجب میکنه ترجیح میدم چیزی نگم
سلام به دوستان عزیز من یک سوال دارم بین حرف های شما از .. یک و یا دو کانکشن صحبت می کنید می شه درمورد این یک راهنماهی کنید مرسی
تک کانکشن 37.221 برای من روزا حدود 1 مگه یعنی کمه برا بازی؟:n13: روزا هم اکثرا سرعت کاملو با idm با 8 کانکشن میده ولی از ساعت 2 تا 4 صبح سرعتش خراب میشهنقل قول:
امروز پینگ 2.185 30 تا کم شده سرعت صفحه باز کردن هم بهتر شده:n31:
در بیشتر صفحات وب، سرور فقط یک کانکشن ارتباط برقرار میکنه ولی فایل های فلش درون اون صفحه، هر کدوم می تونن چندین کانکشن وصل بشن که سرعت لودشون بره بالا.نقل قول:
در کل، موارد استفاده:
تک کانکشن:
صفحات وب
تمام بازی ها و نرم افزارهای آنلاینی که ارتباط پیوسته برقرار میکنن(استریم ویدیو، موزیک، چت و ...).
چند کانکشن:
دانلود(مستقیم، تورنت و ...)
فایل های فلش
و تقریبا هر چیز حجیمی که اول باید کامل دانلود بشه تا اجرا بشه.
حالا این سرعت تک کانکشن، اگر زیاد باشه، که تاخیر در بازی های آنلاین و مثلا نرم افزارهایی مثل اسکایپ کم میشه. ولی اگر کمتر از سرعت مورد نیاز بود، تاخیر بیشتر میشه و آزاردهنده میشه. :n27::n27:
شما اگه کارمند مخابرات هستی بهتر هست پیشنهاد بدی پول مردم رو حیف و میل نکنن و یه کار درست حسابی انجام بدننقل قول:
نت واسه دو سه نفر خوب شده این خوشحالی داره !!
باز دوباره این بحث پیش پا افتاده کارمند شروع شد
چرا شماها هر دیقه سر یه بدبختی خراب میشید ؟ اون از ali3240 که پروندینش رفت .باز خوبه اون موقع میومد یه اخبار ذیقیمتی از مخابرات میداد الان دیگه هیچ .حالا هم میخاید این فرشاد بدبخت رو که خبرگذاری میکنه بپرونید ؟ اون وقت اگه فرشاد هم رفت ما از کجا باید بفهمیم مخابرات قراره چه بلایی سرمون بیاره ؟
فرشاد : :n16:
فرشاد ::n12:
یه حسی بهم میگه حجم خوری دارم :n13:
صبح ها که کسی خونه نیست زده 200 مگ دانلود و 100 مگ آپلود داشتی تو ریزمصرف :n27:
مودم هم آنتنش خیلی ضعیفه که کسی بخواد سوء استفاده کنه:n36:
دوستان پیشنهادی دارن ؟
سرعت الحمدالله فعلا که خوبه:)
راستی دوستان میشه پست رو باز کرد و ازونجا تست نویز خط بگیرم یا فقط خود مخابرات اجازه داره بازش کنه؟
و اینکه بدون اسپلیتر تلفن خش خش میکنه،قابل رفعه؟و اگه )توسط مخابرات)رفع بشه snr تغییری میکنه؟
برو تو قسمت LAN و DHCP ها و لیست کسایی که به مودمت وصل شدن رو ببین . (البته بعضی مودم ها فقط MAC نشون میده )نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه، شما اجازه ندارید همچین کاری کنید.
حتما باید اسپلیتر استفاده کنید تا خش خش برطرف بشه.
دوستان کسی تا حالا 256 نامحدود رفاتک رو گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟