خاک بر سرشون ... ۲ ماهه می خوام آیپی استاتیک بگیرم، مرکز مخابراتی میگه CRM خرابه باید با ۲۰۲۰ وامونده تماس بگیری. با ۲۰۲۰ تماس می گیرم میگه کار ما نیست و باید بری مرکز مخابراتی.
Printable View
خاک بر سرشون ... ۲ ماهه می خوام آیپی استاتیک بگیرم، مرکز مخابراتی میگه CRM خرابه باید با ۲۰۲۰ وامونده تماس بگیری. با ۲۰۲۰ تماس می گیرم میگه کار ما نیست و باید بری مرکز مخابراتی.
برا ای پی باس رفت مرکز مخابرت درخواست داد من دادم سه روزه وصل کردننقل قول:
نزدیک ۲ ماهه که هر موقع رفتم گفتن سیستم قطعه ... این دفعه دیگه کنترلم رو از دست دادم هر چی از دهنم درمیومد گفتم.نقل قول:
شما کی درخواست دادید؟
من مودم Asus داشتم با چیپ Broadcom جدیدا هی لینکش میپرید شک کردم مودم خراب شده باشه با dlink چیپ realtek و tplink چیپ ralink مشکل قطعی نداره و هنوزم نمیدونم مودمم خراب شده یا مخابرات دوباره یه گندی زده.نقل قول:
دوستان طرح غزال هم مخابرات برداشته و دیگه اصلا به درد نمیخوره اینترنت مخابرات من میخواستم یکساله تمدید کنم که دیدم دیگه نیست
نقل قول:
طرح غزال سرجاشه و از قسمت خرید قابل خریده (الان چک کردم)
اگه با پنل مشکل دارید مراجعه حضوری کنید، حل میشه.
سلام من الان زنگ زدم 2020 گفتن طرح غزال برداشته شده البته من بندرعباس هستم شاید مال شهرستان ها رو برداشتننقل قول:
من شهرستانم. طرح غزال سر جاشه. پنل فعاله و خرید براحتی امکانپذیر.نقل قول:
برای بعضی استان ها برداشته شدهنقل قول:
این دیگه چه صیغه ای هست بعضی استان ها برداشتن من میخواستم یکساله تمدید کنم نمیشه دیگه دلیلی ندارم برم سمت مخابرات طرح غزالش نسبت به بقیه خوب بود فقطنقل قول:
سلام
این مخابرات بعد از اتمام سرویس با مشترکی که تمدید نکنه چیکار میکنه؟
بلافاصله از رانژه در میاره یا نه؟
سلامنقل قول:
من بندرعباس هستم.
بله این طرح تموم شده و امکان خریداری وجود نداره البته بزودی طرح جدید میاد.
سلامنقل قول:
روال کار به این صورت هست که تا زمانی که پورت خالی وجود داره خط رو از رانژه خارج نمیکنند اما به محض اینکه پورت خالی وجود نداشت و مشترک جدید درخواست داد طبق لیست، خط مشترکی که زمانی بیشتری از انقضای سرویسش گذشته باشه رو از رانژه خارج و خط جدید رو جایگزین میکنند.
َشما خبر داری کی طرح جدید میاد و آیا طرح خوبی هستن یا به درد نخور چون غزال برای من به صرفه بود پول 2 مگ میدادم و سرعت 8 بود (4 برابر)نقل قول:
پشت قبض تلفنی که امروز برامون اومده نوشته :نقل قول:
رنگین نت
بسته های به صرفه شبانه
بسته های ویژه به همراه مودم
بسته های به صرفه صبحگاهی
بسته های به صرفه اقتصادی
بسته های به صرفه برای پرمصرف ها
بزودی ارائه میشه.طرح ها کمی متنوع تر شده اند. حالا خودتون بزودی میبینید و میتونید مقایسه کنید که برای شما به صرفه هست یا نه.نقل قول:
نقل قول:همانطور که دوستمون فرمودننقل قول:
طرح های جدید مخابرات به اسم کمپین رنگین نت در لینک پایین قابل مشاهده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از سرویس های طرحی که دوستان لینکش رو فرستادند:
16 مگ + 600 گیگ ترافیک روزانه در ماه + 1200 گیگ ترافیک شبانه = ماهانه 80 هزار تومن
اون بالا نوشته 1200 گیگ ترافیک بین الملل ولی پایینش نوشته 600 گیگ یعنی چینقل قول:
بعضی سرویس ها بهتر شدن ولی حیف 6 ماهه نداره یا یک ساله ولی بازم به اون طرح غزال که سرعت 2 مگ میگرفتی 90 گیگ بین الملل و سرعت 4 برابر نمیرسه اون خیلی با صرفه بود 160 در میومد
برای سرویس رنگین نت من تماس گرفتم
شبانه 2 تا 7
سرویس سحر خیز از 5 تا 11 هستش
پشتیبانی اهواز که گفت فعلا این طرح ها غیر فعال هستند
1200 حجم ترافیک ساعات رایگانه و 600 گیگ ترافیکیک معمولی قابل استفاده در طول روز هست.نقل قول:
الان مخابرات سرویس 16 مگ رو با 175 گیگ ارائه میده که در این طرح به 600 گیگ افزایش پیدا کرده. البته قیمتها هم تغییر داشتند و از یک طرف حداقل قیمتها کمتر شده و از طرفی حداکثر قیمتها بالاتر رفته. چهاربرابری سرعت حذف شده ولی سرعت 2 برابر هنوز پابرجاست هرچند با شرایط متفاوت.
در کل این طرح در صورت استمرار نسبت به طرح غزال قابلیت جذب مشترک بسیار بیشتری داره چون فقط بر افزایش سرعت در برابر هزینه کمتر تکیه نداشته و به فکر مشترکای پر مصرف تر و یا مشترکهایی که خطوط نویزدار دارند (که صرف افزایش سرعت رغبتی در اونها ایجاد نمیکنه) بوده و تنوع خوبی ایجاد کرده.
2- سرویس های 6 ماهه هم به لیست اضافه شدند و احتمالا بزودی سرویسهای یک ساله هم اضافه خواهند شد.
الان این سرویس به صورت ماهیانه بهت 60 گیگ بین الملل میده ؟ و ماهی 10 هزار تومان میوفته؟
این ۱۲۰۰ بعد از هر بار تمدید قرار داد اختصاص داده میشه یا فقط برای ۳ ماه اول قرار داد هست؟نقل قول:
این ترافیک ماهیانه ۲۴۰۰ گیگ چیه؟
من تهرانم طرح غزال از پنل مخابرات برداشته شده...من می خواستم یه هفته دیگه که سرویس ماهیانم تموم میشه غزال 6 ماهه بگیرم با سرعت 16 مگ از کفم رفت :n27:
طبق فرمت نوشتار تعرفه های مخابرات باید منظورش هرماه 1200 گیگ باشه، ولی از اونجایی که از مخابرات بعیده ممکنه درست منظورشونو به ما نرسونده باشن. مثلا یه طرح دارن نوشته 16 مگابیت بعد بالاش نوشته سرعت دو برابری یعنی باید 32 مگابیت بده! که قطعا غلطه نمیده
طرح یک ماهشونم برای 16 مگابیت 200 گیگ بین الملل میده، بعید نیست سرکارمون گذاشته باشن منظور 1200 گیگ برای 6 ماه باشه. شایدم مثل غزال که چندماهه میگرفتی سرعتو چند برابر میکرد این دفعه دارن حجم رو چند برابر میکننن
=======
همون طرح 1200 گیگ معروف رو اگه پس پرداخت بگیری باید 6 ماه هر ماه 80 تومن پول بدی، 200 گیگ هم بیشتر حجم نمیده. طرحاشون خیلی ایراد داره
این سرویس های 6 ماهه اگه واقعا اون ترافیک رو برای هر ماه بدن که عالی شده !
در طرح قبلی غزال با 4 برابر سرعت
16 مگ -170 گیگ بین الملل ماهانه - 6 ماهه = 240 هزار
در طرح جدید
16 مگ - 210 گیگ بین الملل - 6 ماهه = 192 هزار !!:n13::n13:
از مخابرات یکم بعیده که کاهش قیمت با افزایش ترافیک بده !:n41:
این پست رو ویرایش میکنم.
از اونجا که در بحث تانوما اشتباه وجود داره (حداقل اشتباه چاپی) تا زمان دقیق مشخص شدن وضیعیت بحث دربارش اتلاف وقته. تکلیفش رو روشن کنن در تاپیک خودش بحث میشه.
تو طرح های پس پرداخت تانوما هم هیچ فرقی بین پس پرداخت 3 ماه و 6 ماه و 12 ماه نیست. از نظر حجم هم مثلا سرویس 20 مگ در هر 4 حالت ماهی 180 گیگ حجم میده!
تو قسمت پیش پرداخت هم حجم بین الملل ضرب در تعداد ماه شده، مثلا سه ماهه رو نوشته 540 گیگ یا 6 ماه رو زده 1080 گیگ
پس پرداخت که اصلا منطقی نیست چون قرارداد 6 ماه مثلا به 3 ماه هیچ برتری ای نداره
پیش پرداخت هم که قیمت نوشته ماهانه به جای اینکه کل رو بزنه، حجم ها هم انگار ضرب شده و برای کل قرارداده. کلا این طرح ها ایراد داره، به نظر نمیاد که مخابرات دست و دلباز شده باشه
=======
از طرفی قبلا قرار بود همون طرح های adsl رو روی تانوما بدن به علاوه سرعت های 20 و 30 و 50. برای 20 مگ 325 گیگ بینالملل ماهانه گذاشته بودن 110 تومن.
الآن با این اوضاع یه آدم 3 ماه طرح های جشنواره ای میگیره تا بیان واسش فیبر بکشن، بعدش از طرح های پرحجم تره عادی استفاذه میکنه. چرا باید 12 ماه قرارداد ببنده از این طرح های کم حجم(حداقل پس پرداخت که تکلیفش مشخصه) استفاده کنه؟ قیمتشونم یکسانه
شدیدا ایراد داره
اینقدر تفاوت بین شیوه-ی پیش پرداخت (ماهیانه 60 گیگ) و پرداخت روی قبض (ماهیانه 10 گیگ) ؟؟!! خیلی بعیده با این قیمت :n02:نقل قول:
برای من هم عجیبه همین الان من طرح غزال 1به 4 رو دارم با ماهی 60 گیگ برای 6 ماهه 130 تومن دادم .نقل قول:
مگر اینکه تو این طرح جدیده 60 گیگ برای کل دوره باشه که اینجوری حساب کردن
یه سوال دوستان طرح غزال 3 ماهه پیش پرداخت سرعت دوبرابری 2 گیگ با 60 گیگ ترافیک بین الملل رو دارم... این 60 گیگ برای کل 3 ماه هست یا برای هرماه؟ یعنی من 3 ماه 180 گیگ بین الملل دارم؟؟؟
هر ماه 60 گیگ. اول هر ماه شارژ میشهنقل قول:
الان 30 روز گذشته و تو پنل زده از 90 روز 60 روز مونده ولی حجم به حالت اول نیمده... فردا شارژ میشه یعنی ؟نقل قول:
بالاخره سرعت نتم درست شدش تا زور بالا سرشون نباشه کار نمیکنن 1.5 ماه بود 16 مگ غزال خریده بودم سرعتم4 مگ بود بالای 20 بار زنگ زدم 2020 درست نکردن و کارشناس هم میفرستادن فقط پول ایاب ذهاب میگرفت دیروز شکایت کردم 195 صبحش زنگ زدن سر یه ثانیه تا 14 مگ پروفایلمو باز کردن طرف گفت هر وقت مشکلی داشتی بگو به من وصل کنن درست میکنم برات:n36:
پس خوب شد این طرح غزال برداشتن, یکم مبهم بود, 4 برابر سرعت خریداری شده با حجمهای نه چندان واضح
مخابرات توی کل زمان سرویس دهیش داشت به طرح خوب به اسم رنگین نت میداد که اونم خراب کرد
توی پیش پرداخت میزان حجم ماهیانه رو 4 برابر زده ولی قسمت حجم بین الملل ماهیانه نیستش و مال کل دوره است
مثلا سرویس سحر خیز و شبش ماهانه 80 گیگ بین الملل میدن
نه 480 گیگ
حالا چی شد که تصمیم گرفتند حجم رو کم کنند باز مشخص نیست
دوستان به پنل من اضافه شد رنگین کمان یکی میتونه توضیح بده من که متوجه نشدم . مثلا سرعت 8 مگ 960 گیگ داخلی 240 گیگ بین املل برای مصرف ماهانه هست یا کلش
نقل قول:برعکس شرکتهای خصوصی که بینالمللی نصف حجم داخلی حساب میکنن, مخابرات فقط 1/4 حجم داخل بینالمللی هستنقل قول:
960گیگ داخلی ماهانه میشه 240گیگ بینالمللی ماهانه
تو پنل رنگین نت ندارم, چطوری بخرم؟ 2020 تلفن یا اداره مخابرات؟
دوست عزیز تو خود این عکسی که فرستادین عکس پایینی زده مقدار ترافیک 4.7 ترابایتنقل قول:
ماهانه میشه 400 گیگ بین الملل ساعت عادی و 200 گیگ بین الملل ساعت خاص
ماهانه میشه جمعا 600 گیگ بین الملل
عکس اولی هم ماهانه 240 گیگ بین الملله
ژنگ زدم 2020 گفت برای کل 12 ماه هست این 240 گیگ بین املل با 960 گیگ داخلی یعنی ماهی 20 گیگ بین املل که اصلا به درد نمیخوره این طرحشنقل قول: