باز یه پست زدیم اینجا پاک شد !!!!!!!!
Printable View
باز یه پست زدیم اینجا پاک شد !!!!!!!!
از چه نظر میگین خیلی از ECO 2mb بهتره؟؟؟نقل قول:
سرعتتون که فعلا پایین تره.
شما قبلا 2مگ داشتی؟
Art 5 قیمتش 63 تومان و 2مگ 24 تومانه!
من نمی دونم تا کی می خواید یاد بگیرید یک چیز رو در حد خودش بسنجید داری 2 برابر پول میدی اونوقت انتظار داری......نقل قول:
در ضمن سرعت 2 مگ باید با تک لینک 4 کانکش حداقل به 220 برسه منتها شاشتل محدود میکنه سرعت رو ت اشما بیشتر پول بدی سرویس بالاتر بگیری.
هنوزم دارم 2 مگو!نقل قول:
اینو برایه مغازم گرفتم!
از لحاظ کیفیت سرویس دهی نسبت به 2مگ میگم نه افت سرعت نه قطی هیچی!:8:
3 گیگ کجا 35 گیگ کجا!تازه 5شنبه جمعه رایگان!(برایه قیمتش میگم)
البته 2 ساله!!!!
نقل قول:
ببخشید یک عکس از IDM یعنی این همه چیز رو ثابت میکنه ؟!!!
گفتم 2 سال سرویس ارت 5 استفاده میکنم!نقل قول:
نقل قول:
نه مجتبی جان اینطوری دوستان باورشون نمیشه باید سَند منگوله دار و ضامن معتبر داشته باشی تا حرفت را قبول کنن:31:
از هیلتر شکن استفاده کردم 10 دقیقه 500 مگ خورد:41:
اینقدر افتضاح بوده تو این مدت اخیر که باورم نمیشه دیشب برای چندمین شب متوالی اینقدر ردیف بوده باشه
یک فیلم گذاشتم برای دانلود از 1 تا 3:30 راحت ثابت دان کرد 700 تا رو
2 ماه اخیر برای وصل شدن هم 25 تا 30 ثانیه طول میداد که الان زیر 2 ثانیه وصل میشه و اصلا قطعی هم نداشت
نمیدونم چه خبره !
25 ثانیه!:18:نقل قول:
دقیقا برعکس من.
برایه من بعضی شبا 1 ساعت طول میکشه تا کانکت بشه!:41: (1 به بعد)
یعنی چی کمی توضیح بده من متوجه حرفت نشدمنقل قول:
باز خوبه شاتل مثل پارس ترافیک نمیدزده!!!
1 ساعت طول میکشه کانکت بشه:18::31: اون وقت تو هم منتظر میمونی؟:31:
نه IDM روشن میکنم میرم میخوابم!نقل قول:
چون کلا اگه کانکتم شه پینگ اینقدر بالاست که فایده نداره!:41:
سرعت دانلود ART1 چنده؟
25 تا 35 :19:نقل قول:
فقط بدرد وب گردی میخوره وگرنه دانلود با این سرعت ادمو کلافه میکنه!:37:
نوش جونش!:27:نقل قول:
سلام به دوستان
این شاتل هم کارهاش مسخره است واقعا
نه به ماه قبل که برای هر کدوم از اعیاد 1 گیگ ترافیک هدیه میداد و به ازای خرید هر 1 گیگ 2 گیگ هم روش نه به این ماه که هنوز هیچی هدیه نداده
هر دوره که ترافیک بده بد عادت میشیم....نقل قول:
این شاتل ترافیک نمی ده؟
مال من داره نموم میشه؟
نگران نباشید همین روزها اعلام میشه هنوز چندروزه دیگه وقت هست تا میلادنقل قول:
احتمالا برای نیمه شعبان ترافیک هدیه بده و دفعه بعدش میره تا عید فطر، یعنی یه ماه و نیم بعد.
من چون مودم رو از خودشون گرفتم بهم 2 گیگ هدیه میدن؟
ترافیک اضافی نخواستیم کاش اینقدر قطعی نداشت
ببین کار امثال من به کجا کشیده که وقتی یک جمعه مثل امروز بر خلاف همه جمعه های هفته های قبلی که بدترین روز برای شاتل بود , همه چیز عالی و خوبه اینقدر باعث تعجبم میشه
جمعه ها بدترین روز هفته بود برای من به شدت سرعت پایین قطعی های طولانی Timeout دادن های افتضاح
خیلی مشکوک میزنه درست شدن 4 روزه اوضاع فوق اسف بار شاتل در اینجا :31:
god knows what's going on there
من که منتظرم هر چه زودتر این دوره ام تموم بشه تا با شاتل خداحافظی کنم
کسی می دونه علت این همه Timeout چیه؟مودم من که سرویس شد از بس خاموش روشنش کردم!
1.راه حلی هست؟
2.مشکل عمومیه؟
با تشکر
در شرایط فعلی اینطور به نظر میرسه که بهترین isp صبانت هستش کمترین تعداد شاکیا رو داره مثل اینکه تقریباً همشون راضین ! :31:
نیمه شعبان احتمالش زیاده برای ترافیک هدیه. پارسال برای ماه رمضون هم 3 گیگ ترافیک هدیه داد،یادش بخیر، بر و بکس قدیمی یادشونه.:10::10::10:نقل قول:
خدا کنه زودتربده من ترافیکم داره ته میکشه
بد بخت شدم تازه خیلی هم گرونه ترافیکش
سلام
لطفا راهنمائی کنید مودمی دارم به این مدل symphony sy3200u که چند سال قبل از پارس آنلاین گرفتم ولی الان میخواهم از شرکت شاتل استفاده کنم و میخواهم بدانم مشکلی ندارد با این شرکت و اصلا کیفیت این مودم ها چگونه است
و اگر لطف کنید بگید که اگر مودم را از شاتل نگیرم اگر بعدا خواستن پهنای باند مجانی یا بعضی از خدمات مجانی بدن ممکنه به من از این سرویس ها ندن آیا کسی اطلاعی دارد
ممنون
خداحافظ
همین چند وقت پیش بود که یکی از بچه های صبا نت تو همین تاپیک از شارژ دزدی صبا نت شکایت داشت.نقل قول:
در ضمن سرعت دانلود شبانه شاتل شبها خیلی بهتر از صبا نته. من شبها با سرعت 60-70 دانلود میکنم در صورتیکه همشهریام با صبا نت شبها سرعت دانلودشون زیر 10 هست.
در مورد سازگاری مودم با شاتل و کیفیت مودم اطلاعی ندارم ولی در مورد اینکه مودمو از خود شاتل نگیری باید بگم که هیچ چیز خاصی نمیشه، فقط وقتی میخوان ترافیک هدیه بدن به کسایی که از خودشون مودم خریدن بیشتر هدیه میدن. تو اعیاد به کسایی که مودمو از شاتل خریدن 2 گیگ و به کسایی که مودمو خودشون تهیه کردن 1گیگ هدیه میدن. یه طرح بهاری هم بود که اگه کسی میومد با شاتل قرارداد میبست و از خودشون مودمو میگرفت یه ماه شارژ رایگان میدادن که اون طرح هم 18 خرداد تموم شد.نقل قول:
الان تنها تفاوت تو همین مقدار ترافیک هدیه هست.
به قول صبانت بالاترین سرعت رو داره
این هم یک تست جالب در ساعت 1 شب از سرعت صبانت و دیال اپ مخابرات فرقی با هم ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دیال آپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت صبا نت روزانه
نقل قول:
بعد بهت میگیم عکس که نشون میده سرعت کمتر از اکو 2 مگه برمیگردی میگی:
می خوام بدونم یک عکس از IDM انقدر اطلاعات نشون میده :27: که از این به بعد هر کس خواست بگه نویز خطش و پینگش پایینه و سرعتش خیلی خوبه بگیم یک تست از IDM بندازه دیگه به بقیه چیزها کار نداشته باشه.نقل قول:
ترشی نخوری شاید یک چیزی شدی اخطارت پاک شد. شما هم بچسب به سرویست که با حرف ما گومره نشی.نقل قول:
الانه یک معلم پیدا بشه غلط املایی بگیری.
در مورد سازگاری مودم با شاتل و کیفیت مودم اطلاعی ندارم ولی در مورد اینکه مودمو از خود شاتل نگیری باید بگم که هیچ چیز خاصی نمیشه، فقط وقتی میخوان ترافیک هدیه بدن به کسایی که از خودشون مودم خریدن بیشتر هدیه میدن. تو اعیاد به کسایی که مودمو از شاتل خریدن 2 گیگ و به کسایی که مودمو خودشون تهیه کردن 1گیگ هدیه میدن. یه طرح بهاری هم بود که اگه کسی میومد با شاتل قرارداد میبست و از خودشون مودمو میگرفت یه ماه شارژ رایگان میدادن که اون طرح هم 18 خرداد تموم شد.نقل قول:
الان تنها تفاوت تو همین مقدار ترافیک هدیه هست.
سلام
برای بنده فاکتور ماه آینده صادر شده (ART1)
ولی 8000 تومان تخفیف خورده شده 19700 ت !
نمیدونم قضیه چیه ؟؟!
نقل قول:
شما که خوب خبرهایی میاوردی از همون دوستت بپرس قضیه چیه اینجا بگو.
خاموش روشنش نکن... مشکل عمومیه...:10:نقل قول:
-------------------------------
من امیدوارم پروموشن ندن! چون هروقت ترافیک کادو میدن سرعت میاد پایین !:46:
سلام ...
یکی از دوستانم می خواد از شاتل سرویس بگیره . میخواستم ببینم فرقی نمیکنه که مودم چی باشه ؟! یعنی ممکنه از اوون مودم استفاده کنه و سرویسش وصل نشه ؟! :31: یا فقط تفاوت توی خدماته ؟!
چون خودش مودم رو خریده و مدلش asus - x13 هستش .
ممنون ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم مشکلی ندارم چه شب و چه روز
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
نه مشکلی ندارهنقل قول:
به قول صبانت بالاترین سرعت رو داره
این هم یک تست جالب در ساعت 1 شب از سرعت صبانت و دیال اپ مخابرات فرقی با هم ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دیال آپ
سرعت صبا نت روزانه