شما واقعا چجوری با این وضع دانلود میکنین من با 60 تومن ماهی 220گیگ دانلود دارم:n10::n02:
Printable View
شما واقعا چجوری با این وضع دانلود میکنین من با 60 تومن ماهی 220گیگ دانلود دارم:n10::n02:
10 دقیقه نیازی نیست 5 مین هم بزاری کافیه مثلا من خودم 2:05 میزارم تا 7:55نقل قول:
همین امثال شمان این شرکت ها رو کلافه میکنین اونا هم میان 2-3 گیگ دانلود ما رو هم ازمون میگیرن !نقل قول:
سلامنقل قول:
میشه بیان برای بقیه بگین سرویستون چیه اینجا ؟:n19:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707
قبلا که 5 دقیقه تنظیم کرده بودم هر روز کم میشد... به هر حال وقتی دانلود میکنم که باشم و بعدش مودم رو خاموش کنم! نمیشه که روزی 200 مگ دزدی کنن
تعرفت چیه ؟نقل قول:
سرعت شب و روزت چقدره ؟
تو این ساعات رایگان سره هم چند گیگ دانلود میکنی ؟
سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم راجع به این طرح ؛چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه؛ اطلاعاتی کسب کنم مثل:
- سرعت دانلودش چقدره؟
- بعد از چند گیگ دانلود طرح منصفانه روش اجرا میشه؟
- بعد از اجرای طرح منصفانه سرعت چقدر کم میشه؟
- بعد از اجرای طرح منصفانه و کم شدن سرعت آیا باز هم امکان کم شدن سرعت هست یعنی آیا سرعت پلکانی کم میشه؟
- بعد از اجرای طرح منصفانه و کم شدن سرعت کی دوباره به حالات اول برمیگرده؟ آیا بعد از شارژ مجدد سرعت درست میشه یا نه؟
ممنون از جوابتون...
آقا این سرویس چطوره؟ شبانه رو محدود نمیکنه؟ خطو رو چند میبندن؟
کولاک 30 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان)
اوراکل oracle.irنقل قول:
1 مگنقل قول:
شبانه که اسمی میشه 90-100
شبانم به نظر میاد اوکی شده. سرعت 1مگ از تاینی، 700 آپلودبوی که فکر کنم به خاطر اکانت کاربری عادی باشه.
چون زیاد دانلود ندارم، بعد مدتها امروز صبح تست کردم. حالا بازم تست میکنم ببینم همینطور میمونه یا نه...
اقا این نامردیه چرا برای بعضی ها شبانه یک مگ میشه برای من در ساعت 2 شروع میشه به زیر 100 رفتن تازه ساعت 7 صبح میشه 400 300 خوش به حالتون .اقا نمیشه کاری کرد سرعت بالا بره .راهی ترفندی چیزی هیچی نداره.خسته شدم تا ساعت 2 بیدار موندم تا به پشتیبانی بگم سرعتم پایین اومده بعد ضد حال اینجاست که شانس ما یک بار می خوریم به شب جمعه یک بار میگهنقل قول:
دسترسی ندارم مرکزتون رو چک کنم یک بار میگه مرکزتون خلوته ولی نمی دونم چرا سرعت پایینه دیشب هم که میگه مرکز الان ترافیک بالاست.حالا موندم امشب چی می خواد بگه.من موندم شما ها واقعا سرعتون توی رایگان بالاست.پس چرا برای من تغییری نکرده. این وضعیت شماست :n33: اینم وضعیت منه :n28:. انگار این جوری شده که بجای اینکه سرعت یکسان باشه سرعت رو از یک عده می گیرند می دهند به یک عده دیگر.عده ای سرعت کم عده ای سرعت بالا.
ناراحت نباش ، کلا" آسیاتک این طوریه ، من 4-5 ماه قبل که از آسیاتک سرویس شهاب 10 مگ داشتم تو تایم رایگان سرور داخلی خارجی سرعت دانلود 600 بود، اسیاتک پینگ و سرویس روزانه خوبی هم نداره ، بیشترین پینگو بین شرکتا داره ، پینگ داخلی tabnak با آسیاتک 50-60 بودنقل قول:
یک سوال دیگه دارم از کجا بفهیم پهنای باند مرکز مخابراتی رو چند هست؟ من اوایل اسیاتک که داشتم سرعتم توی روز 256 بود بعد زنگ که می زدم می گفتن مرکزتون تا 2 مگ نمی کشه ..بعد شد 4 مگ الان سرعت بالاترین حدش 6 مگ هست .نقل قول:
یک سوال دیگه دارم جریان از این قراره من خطم روی ۱۲ بسته شده الان دوبار زنگ زدم به پشتیبانی برای اینکه مرکز رو چک کنه.اولی از دهنش پرید گفت خط شما روی ۶مگ بسته شده.دومی هم گفت خط شما روی ۶ مگ بسته بعد از اینکه من بهش گفتم خطم روی ۱۲ بسته شده گفت ببخشید اشتباه شده خط شما روی ۱۲ هست.جالبش اینجاست که بالاترین سرعتی که من می گیرم ۶ و خورده ای است و بالاتر هم نمیره. حالا من چیکار کنم توی مودم من روی ۱۲ هست ولی اونها می گن ۶.
اگه خط شما روی 12 مگ بسته شده اما سرعت بیشتر از 6 مگ نمی شه ، نشون دهنده ی این هستش که تو مرکز شما پهنای باند مازاد 6 مگ هستش و تنها یک راه هستش که اونم اینه که شرکت پهنای باند مازاد خودشو تو مرکز شما زیادکنه،شما بگو من سرویس 10 مگ خریدم اما سرعتم بیشتر از 6 مگ نمی شه . ببین چی می گننقل قول:
چند صفحه قبل توضیح دادم ، به مرور برای همه مراکز انجام میشه ، این کار دست شرکت نیست که به خواسته خودش و سریع پهنای باند تمام مراکز رو اونقدر بالا ببره که تمام کاربرها با نهایت سرعت دانلود کنند ، نیاز به موافقت تک تک مخابرا های استانی هم هستنقل قول:
تست سرویس 1 مگ محدود آسیاتک - سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا دو ماهی هست آسیاتک واقعا عالی شده و پینگش هم به نسبت قبل خیلی خوب و با ثبات شده
دیشب از سرور داخل از ساعت 2 تا 8 صبح که رایگان بود 24 گیگ دانلود داشتم ...
فعلا بهترین شرکت PAP ایران هست و امیدوارم این روند را ادامه بده و کیفیتش افت نکنه ...
سرویس شهاب 10 گیگو گرفتم امشب ولی پهنای باند خطم رو 2 مگ بود
یه زنک زدم دو سه دیقه طول کشید پهنای باندمو کرد 10 تا 14 هم میکشه خطم
الانم سرعت دانم بین 700 تا 1 مگ هست حالا منتظرم ببینم ساعت رایگان چند میشه خبرشو میدم
دوستان یک مقدار تو مصرف شبانه صرفه جویی کنید ، آسیاتک پهنای باند داخلیش هم نامحدود نیستا،همین طور شبی 20 گیگ بگیرید شبانه رو حذف می کنه :n02:
از کی مشترک آسیا تک شدی ؟نقل قول:
قبلا هم شبانه دانلود داشتی ؟
من از 5 تا 8 دانلود دارم - شبانه از خوده سرور اسیاتک دانلود میکنم - 10گیگ بهم میده - خطم روی 10 مگ بسته شده - ولی تو رایگان بیشتر از 700 تا نمیره
بسیار شگفت زده هستم از اینکه به هنگام شروع فایل تورنت سرعت دانلود کل سیستم به زیر 64 میاد و هنگام بستن برنامه تورنت سرعت دانلود به بالای 380 میرسه .این رو دیگه کجای دلم بزارم ؟کسی هست شبانه تورنت دانلود کنه مثل من براش پیش بیاد؟
حدود 6 ماهی هستنقل قول:
البته 3 سال پیش یک سال سرویس نامحدود از آسیاتک داشتم که جمع آوری کردم
واسه منم سرور داخل شانسی هست مثلا دیشب حدود 700 بود از 2 تا 8 صبح
ولی پریشب روی 1.2 مگ بود
ولی در کل خیلی خوبه همین 700 هم تو این اوضاع واقعا عالی هست ....
کسی اینجا مرکز مخابراتی شهید محلاتی هست؟ سرعت شبانه چنده؟
حدودا 1 سال پیش اسیاتک داشتم که اصلا خوب نبود! سر تخلیه هم حدودا 2 ماهی طول کشید با دعوا و... خط رو تخلیه کردن موندن الان اسیاتک بگیرم یا های وب! الانم فن اوا هستم که به گند کشیده سرویس هاش رو :l
من 29 ارديبهشت شكايت كردم و هنوز در حال بررسيه.
من هرشب چندتا فایل از تورنت می گیرم ولی سرعتم عادیه ، از کی این مشکل براتون پیش اومده ؟نقل قول:
راجع به چی ؟نقل قول:
من نویزم زیاد شده خطم از 4 مگ بییشتر نمیشه ! چی کار کنم !؟ یع دفعه این جوری شده ! پشتیبانی زنگ بزنم فایده ای داره ؟
فقط سرعتت رو کم میکنن... پیشنهاد میکنم از پست بیرون یه سیم مستقیم به داخل منزل بکشید !نقل قول:
من دیشب خطم از10 مگ رسوندم به 17مگ:n02:نقل قول:
سیم کشی داخلی رو عوض کردم با اسپیلیتر
بیشتر این اسپیلیتر تاثیر داشت با یک مارک چینی تا 12 مگ اومد بعد عوضش کردم با دیلینک اومد روی17
نقل قول:وقتی شما اینجوری میگین دیگه معلومه پشتیبانی اونا چی میگه !نقل قول:
بابا تا همین 3-4 روز پیش خوب بوده یه دفعه این جوری شده ! ( بعد از اون اختلالی که 3-4 روز تو اینترنت کرمان پیش اومد )
اسپیلیتر هم واسه مودم زایکسل هست و فکر نمیکنم بد باشه
منم کرمانم ولی فرقی نکرده (بر اساس استاتوس مودم)نقل قول:
البته تخصصی ندارم ولی شاید مشترک های منطقه تون زیاد شدن ؟
مگه ISP ها تا اینقدر باز می گذارند ؟نقل قول:
مال منم اول 20 مگ بود که یکهو اومد روی 10 مگنقل قول:
زنگ زدن به این کارشناسا وقت تلف کردنه هیچ کاری نمی کنند
منظورم کشش خط هست نه مقداری که isp میزارهنقل قول:
مگه ISP ها تا اینقدر باز می گذارند ؟
نقل قول:نقل قول:چی بگم والا حالا اسپیلیتر دیلینک هم میزارم ببینم فرقی میکنه یا نهنقل قول:
بعیده با زنگ زدن به پشتیبانی مشکلی حل بشه. اینطور که میگی نویز خطت رفته بالا که مشکل از مخابراته. شرکت آسیاتک نهایتاً به قول دوستان پهنای باندتو میاره پایین که مشکل قطع و وصل نداشته باشی ...نقل قول:
اسپلیتر هم کاربردش واسه استفاده هم زمان از تلفن و اینترنت هست(ینی در حال تماس باشی) که سیگنال ها رو جدا میکنه و عوض کردنش تاثیر آنچنانی نداره
الان نویزت چقدره؟
تا حدود یکی 2 ماه پیش SNR Downstream حدودا 30 بود. الان همونطور که میبینید اومده روی 9 :n38:
نهایت کشش خط هم روی 13 مگ بود اومده رو 4 :n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ نغییری توی سیمکشی خونه و اسپلیتر و سیم تلفن هم ندادم. ممکنه مشکل از مخابرات باشه؟
اشتباه شد.نقل قول:
من مي خواستم اين متن رو تو تاپيك فن آوا بزنم اشتباه اينجا زدم.
در خصوص محدود كردن سرويس هاي نامحدود.
نویز خطت 42 دسیبل خیلی بالاس، واقعاً هم بیشتر از این نمیتونه بکشه. اما این که میگی قبلا خوب بوده و داخل خونه تغییری ایجاد نشده احتمال زیاد از مخابراته و سیم کشی های خارج از خونه.نقل قول:
یه احتمال خیلی ضعیف هم وجود داره که مشکل از مودم باشه. احتمالش بسیار کمه اما یه بار واسه یکی از دوستام پیش اومد... پیشنهاد میکنم از دوستی آشنایی مودمشو قرض بگیر یه تست بکن
بستگی داره مودم نمیزاره نویزم بیاد زیر 11 به خاطر همین نویزم هی وقت زیر 11 نمیره ولی سرعت خطم که روی 5 مگ هست بعضی وقتا تا 3 مگ میاد !نقل قول:
نویز خط ایشون که 9.8 هست نه 42 !!!نقل قول:
------------------------------
برای منم خود به خود زیاد شد
خب صبح ساعت 5 بیدار پریدم از خواب و خواستم سرعت شهابو تو ساعت رایگان تست کنم
سرعتم وقتی استارتو زدم 1 مگ تا 1150 میرفت
ولی صبح ساعت هشتو نیم اینا که دوباره نگاه کردم دیدم اومده رو 260
ولی تا 9:30 صبح حدوذ 5 گیگ گرفته بود