زنگ بزن به 140 یا از تلفن ثابت زنگ بزن به 09351400000 مشکلتو بگو ازت سریاله کارت و میپرسن از اونجا واسط شارژ میکنن.نقل قول:
واسه دوستای منم این مشکل خیلی پیش اومده اصلا مشکلی نیست حل میشه:10:
زنگ بزن به 140 یا از تلفن ثابت زنگ بزن به 09351400000 مشکلتو بگو ازت سریاله کارت و میپرسن از اونجا واسط شارژ میکنن.نقل قول:
واسه دوستای منم این مشکل خیلی پیش اومده اصلا مشکلی نیست حل میشه:10:
100% تایید میشه نامه حرف دل ما ایرانسلی هاست:5:نقل قول:
آقا شاهین راهنمایی پلیزززززززززززززز:8:
ایمیل دزفولی رو بده بیاد:31:
من گوشيم نوكيا6230i ميخوام gprs استفاده كنم اول پيغام مياد كه تا چند لحظه ديگه يه اس ام اس مياد ذخيره كن اينكه نمياد هيچي تازه يه پيغام جديد مياد اينه (send S IMEI or S phone type for self provisioning , named configuration phone type for named configuration) ممنون ميشم اگه كسي بتونه كمك كنه با سپاس از تمام بچه هاي پي سي ورلد:10::10::10::10:
مازیار خان دست درد نکنه نامت خیلی خوبه:46:.ولی دوستان ایمیلا بی خیال شین !!! آخه می خواین نامه اعتراض که مهمم هست با ایمیل بفرستین ؟!؟!! بر و بچ تهران یکیتون که امکانش هست براتون برن دفتر ایرانسل اونجا نامه را تحویل بده.
دوست عزیز من کی گفتم p990 دارم خواستم بگیرم 2 تا عوض کردم ایراد داشت حالا n73 گرفتم.نقل قول:
مشكل از شبكه اونجاست بر طرف ميشه.نقل قول:
نقل قول:از این بعد برای در شهرهایی که طبق برنامه جدول پیوست ، جشنواره برگزار می شود ، نحوه دریافت سیم کارت جایزه به این صو رت است :
<LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN-LEFT: 0in; COLOR: navy; DIRECTION: rtl; MARGIN-RIGHT: 0.5in; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: right">مشتری در روز یا روزهایی که در ان شهر جشنواره جدید است( با توجه به لیست فایل پیوست ) ، فرصت دارد با سیم کارتش اولین تماسش رابگیرد. دقیقا تا روزی که دربرنامه پیوست به عنوان اخرین مهلت ثبت نام معرفی شده است ، ثبت نام شود . <LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN-LEFT: 0in; COLOR: navy; DIRECTION: rtl; MARGIN-RIGHT: 0.5in; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: right">مشتری برای دریافت سیم کارت جایزه به پست مراجعه نمی کند و سیم کارت از طریق فروشندهای که لیست انها برای هر شهر در فایل پیوست امده است ، به مشتری تحویل داده می شود. نما یندگان شرکت که در این مراکز مستقر هستند ، در همان لحظه سیم کارت جایزه را برا ی مشتری به پروفایل قبلی مشتری لینک می کنند- مشتری به محض اینکه اولین تماسش را با سیم کارت اولش انجام داد، و ثبت نامش انجام شد ، روز بعد از ثبت نام می تواند به یکی از مراکز اعلام شده مراجعه کند و سیم کارتش را در همان لحظه بگیرد..
برو فايلش رو دانلود كل حالا:
- برای برنامه جشنواره جدید از فایل پیوست استفاده کنید . و برای لیست نمایندگیهایی که در ان سیم کارتهای جایزه را به مشتری می دهند، لینک موجود در فایل را دنبال کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چي كار كردم جديداً؟نقل قول:
بهم زنگ بزن آدرس ميدم برام بفرست ميدم ترجمه كنن.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم مي دم به اون كسي كه بايد بخونه/.
يه مسئول از MTN آفريقا
اين خدمات در دسترس شما نيست.نقل قول:
توي اين گزينه ها هم نرو كه به مشكل بر مي خوري!!!!
هزینه ی اینترنت ایرانسلا لطف کنید
مرسی
بنویس S 6230 بفرست بره به 2225 نمیدونم چیه.نقل قول:
واسه اطلاعات کاملتر و جامعتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن !!!نقل قول:
امير جان ببخشيدنقل قول:
يه دوست ديگه هست تو اين تاپيك به نام amin a.^2
من تورو با اون اشتباه گرفتم
شما اگه N73 داري به 2225 يه اس ام اس با متن S Nokia N73 (حروف بزرگ و كوچيك رو رعايت كن) بفرست بعد از چند لحظه تنظيمات برات مياد