تا جایی که من خبر دارم معمولا زمان پیک همان زمان اداری و سر شب است. کاهش سرعت بستگی به شلوغی خط داره و مقدار ثابتی نداره ولی از سرعت فروخته شده کمتر نمیشهنقل قول:
اگر فقط شبانه استفاده میکنید نگران زمان پیک نباشید :n01:
Printable View
تا جایی که من خبر دارم معمولا زمان پیک همان زمان اداری و سر شب است. کاهش سرعت بستگی به شلوغی خط داره و مقدار ثابتی نداره ولی از سرعت فروخته شده کمتر نمیشهنقل قول:
اگر فقط شبانه استفاده میکنید نگران زمان پیک نباشید :n01:
چن روز پیش پارس زنگ زد برای تمدید اینترنت، داشت طرحای فضایی با قیمتای فضایی ترش رو می گفت که گفتم من طرح 6 ماه می خوام، گفت یه طرح دارن 20 گیگ با دانلود رایگان 8 تا 10 حدود 44 تومن
طرحش هم هیچ جا تو سایتش نیس!!!
بنظر از اینکه خط خالی باشه بهتره نه؟؟
اگر از 8 تا 10 صبح بتونید روزی 1 گیگ دانلود داشته باشید با احتساب اون 20 گیگ میشه 50 گیگ در ماه که با قیمت 48 تومن ( با مالیات ) طرح مناسبی به نظر میرسه ( با توجه به این وضعیت تاسف بار قیمتها )نقل قول:
و این هم اثبات این موضوع که پیگیری و پافشاری بی نتیجه نیست .
بعد از تلاش عزیزانی که پیگیری کردن پارس آنلاین لاگ ساعت به ساعت رو در گزارش 48 ساعته دوباره بر قرار کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیدونم قبلا کسی این مطلب رو پست داده یا نه . من همین الان متوجه شدم و دیگه نگاه نکردم قبلا گزارش شده یا نه
سر این گزارش مصرف من قشنگ با کارشناس لایه دومشون دعوام شد که میگفت وقتی مودم خاموش روشن کنی خودش آپدیت میکنه اما تا من گفتم خوب امروز که مودم خاموش روشن نکردم چرا حجم انداخته طرف به یه تناقض رسید و قاطی کرد و گفت نمیدونم میگم بهتون جواب بدن. خلاصه که یه سیستم جدید آورده بودن هیچ کارشناسی نمیدونست چجوری حجم رو محاسبه میکنه. یه هفته گذشت دیدم پاسخی نمیدن یه شکایت دیگه هم کردم که این دفعه سرپرست بخش شکایت زنگ زده بود که چرا اینقدر شکایت میکنی:n08: اونم گفت میگم بررسی کنن که چجوری سیستم محاسبه میکنه اما هنوز جواب ندادن!! کلا دیدن خودشونم نمیدونن اون سیستم چجوری حجم مینداخته برگردوندن حالت قبلی!! یه مشکل بزرگی که سیستم قبلی داشت این بود که حتی کارشناس خودشون هم مقدار حجم مصرفی رو تا به این لحظه نمیدونست چون میگفتن سیستم هاشون 12 هر شب آپدیت میشه و تا اون موقع هیچ لوگی نمیندازه دیگه.نقل قول:
نقل قول:
یه اهرم بزرگ داره توی آی اس پی شون . موقعی که میخوان لاگ بندازه باید برن اون اهرم رو جابجا کنن . همینطور راس ساعت 2 شب و 7 بامداد هم همین اهرم رو جابجا میکنن تا از طرح رایگان یا یک سوم شبانه به طرح عادی سوییچ بشه و بر عکس . برای همین اگه دقت کرده باشید بعضی اوقات راس ساعت 2 شب و 7 صبح اینترنت یه قطعی کوچولو بر میداره.
اهرمشون این شکلیه
درخواست کمک فورررری
تنظیمات مودمم انجام میدم، استاتوس هم آپ هست ولی سایتی باز نمیشه
زنگ زدم پشتیبانی یه کارایی کرد ولی وصل نشد گفت ساعت اداری زنگ بزنید نمایندگی شهرتون
کسی می تونه کمک کنه لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا مودم تی پی لینک
نقل قول:
یه عکس از صفحه Status مودم ت بذار ..
پارس آنلاین پس از این همه تبلیغ و هزینه و تلاش برای جذب مشتری در مورد انرژی شبکه های اجتماعی!
این انرژی هارو مثل انرژی بازی ها حذف کرد بدون اینکه بگه اصلا چرا اومدن که بخوان اینقدر زود برن!
فقط میگن واسه ارتقا حذفشون کردیم، یکی نیست بگه انرژی بازی هم واسه ارتقا حذف کردین اما چی شد؟ اصلا برگشت؟
این کارشون حتی اگه مشتری کمی هم واسه انرژی شبکه های اجتماعی وجود داشت اما به خاطر اینکه به یکباره و غافل از اینکه خیلی ها به خاطر همین تبلیغاتشون اومدن پارس آنلاین، نهایت غیر حرفه ای گری بود!
ازاین حرکتها همه شرکتها دارن مثلا در صبانت سرویس یک ساله با چند گیگ حجم هست و که همراهش مودم هم میدن بهد اون سرویس کمتر از 100 90 هزار تومن هست!! البته فقط برای کاربران که برای اولین باز ازش سرویس میخوان بگیرن!! با یک مودم .30 40 هزار تومنی جذب کاربر میکنن!! یا های وب برخی حجمها تخفیفی داره که فقط به کاربرای تازه واردش مید اون برای یکبار !! با یک سرویس مناسب و کم قیمت جذب کاربر میکنن بعد دیگه اون سرویس برای بار دوم و دفعات بعد اماکن تمدید نداره که!! تازه شبانه نداره حجمها هم 3200 تومنیه و ..!! کاربر فقط میتونه یا حجم بخره دانلود کنه یا اینکه با اون حجم های سرویسش بیاد صفهات سایتهای دانلود رو تیترش رو بخوانه و بعد ببینه که فایلهای دانلود بازی فیلم و .... چقدر حجمشه و دانلود کردن بقیه رو تماشا کنه!! فقط یکسوال هنوز پارس آنلاین شبانه ش حذف کرده یا شبانه اش رایگانه؟؟نقل قول:
مودمو عوض کردم یه زایسل تست شده و سالم گذاشتم ولی بازم درست نشدنقل قول: