[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
زنگ زدم پشتیبانی گفتم پینگم بالای 350 هست مشکل داریم با بازی انلاین وچت صوتی وتصویری بعد یارو میگه های وب برای بازی انلاین وچت صوتی وتصویری نیست :n04::n08:نظر دوستان چیه؟؟
خاسته بپیچونه؟؟
نادان بوده
کلا شرکت پوکیده
سلام من 1mb دارم میخوام بکنمش 2 mb به نظرتون ارزشش رو داره یا فرق نمیکنه راستی کسی میدونه وقتی از قند شکن استفاده میکنم 3 تا 4 برابر از شارر میره چجور درستش کنم
حاجی من خواستم تغییر به 2 مگ کنم خودشون گفتند فرق نمیکنه فقط باید پول بیشتر بدی منم تغییر ندادم در ضمن شبانه نداره منم تغییر ندادم و همین 1 مگ هم خیلی برای من عالیه من دیشب 5 گیگ و دو شب پیش 7.5 گیگ دان داشتم در همون 3 ساعت شبانهنقل قول:
سلامنقل قول:
حاجی بازی آنلاین چقدر حجم رو میگیره ؟
کسی نبود میخوام تغییر بدم کسی نبودنقل قول:
مرسی داداش اما شباش سرعتش زیر 150 تاس داداش سرعت 1 برا شما چندهنقل قول:
بستگی به شهر و منتاطق مخابراتی هم داره ولی برای من 700 تا 750 k هست و خیلی عالی هست و همین دیشب 700k برام میزدنقل قول:
داداش من اصفهانم سرعتم رو 460 تا هست خطم رو 4 بستن تا 3.5 هم اجازه دسترسی دارم شما خططون رو 8 بستن شاید برا من زیاد بشه
نه احتمالا نویز دارید و کلا منطقه مخبراتی و شهر خیلی مهمه من 15 ساعت از شما به سمت شمالشرق هستم و خیلی منطقه مخابراتی ما فرق داره با شما و کلا اینجا مشترک های وب هم خیلی خیلی کمه و میتونه یکی از دلایل همین باشهنقل قول: