اره این قضیه پول ها بدجوری داره روی اعصابم میره...
من هم نمی دونم این همه پول رو باید چکار کرد؟!
توی سری قبل میشد با پول هایی که می گیریم خونه بخریم ولی توی این...
Printable View
اره این قضیه پول ها بدجوری داره روی اعصابم میره...
من هم نمی دونم این همه پول رو باید چکار کرد؟!
توی سری قبل میشد با پول هایی که می گیریم خونه بخریم ولی توی این...
نقل قول:
پس درو دیستنس به چی ربط داره؟!!!!!!!!!!!!!
دوستان سیو ها رو از اون مسیر هم اگه کپی کنید باز هم ویندوز عوض کنید سیو ها کار نمی کنه....
اون مرحله آخر هم راحته.... با هلیکوپتر یه مقدار می ری بالا سر قایق بعد یه موشک بهت می زنه... یه مقدار کنترل می کنید هلیکوپتر رو تا خود بازی با دمو هلیکوپتر رو بشونه....
در کل پایان خوشی نداره اگه دیمیتری رو بکشید فکر کنم اگه همکاری کنید باهاش بهتر باشه.
آره توی gta vice city هم می شد!!!!!نقل قول:
اینجا فقط باید هات داگ بخری!!!!!!:31: ( باگ گیم پلی اصل به این می گن! چینی هم نیست اصله اصله!!! )
بابا شما ماشین دارید ! من بدبختو بگید هر روز کلی پول تاکسی میدم ! (یه ماشین با کلاسم دارم که برای مسافتای نزدیک :d)
من رفتم دیشب برا یکی از بچه ها سیستم جمع کنم یه گرافیک یه گیگ 9400 جی تی چشمم رو گرفت
هرکاری کردم نگیرم نشد
اخر این یه گیگه رو خریدم 95 تومن مایه دادم پاش و بعد این 8400 رو برا اون سیستمه بستم یه گیگه رو برا خودم
کفتم الان برم تو بازی میترکونه گرافیک رو رو هایگ بازی میکنم عشق میکنم
رفتم دیدم رزلوشن رو میبری بالای 800*600 و ویو دیستنس رو میبری بالاتر از 30 افت فریم میده باز
ایقندر حالم گرفته شد
الانم گیره اون مرحله اخرم بد مسب خیلی سخت مخصوصا کنترل اون هلکوپتره دوربین خیلی بد کار گذاشته میشه اه اه اه اه
میگم نمیشه تو بازی به پلیس و آتش نشانی و ... زنگ زد ؟ بیان سر حادثه ؟
زنگ بزن 911 !نقل قول:
آقایون مرحله آخر در حالت همکاری با دیمیتری.. شما هلیکوپتر رو چطوری رد کردید؟
هیچ مدل نمی شه.... اوج هم که می گیری دیمیتری گم می شه:19::19::19::19::19::19::19::19:
چجوری میشه زنگ زد 911 ؟
من هرچی شماره میگیرم تکرار میشه ، انگار باید همه ی شماره ها تا آخر پرشه بعد بشه زنگ زد ، اون دکمه سبزه روشن میشه ...
اون دوستمون اگر تونست سیو بازی رو بذاره
ترینر نداره این بازی ؟
وقتی 911 رو گرفتی دیگه اینتر نزن و با فلش ها برو رو دکمه سبزه و بعد اینتر رو بزن.نقل قول:
دوستان فیلم برداری من مشکل داره چه کار کنم؟{capture clip on و درایو c 7 گیگ فضا داره }وقتی f2 میزنم هیچ اتفاقی نمیفته.
نقل قول:
عزیزم تو cpu چنده؟
چون این بازی بیشتر cpu می خواد تا کارت گرافیک!
داداش منم با کارت گرافیک 9500 gt 1 گیگ 35 تا فریم میگیره روی 1024x768 و veiw distance 40 و texture quality high همینطور رندر کوالیتیشم high هست پس به کارت ربطی زیاد نداره باید cpu بالا باشه.