[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
با تشكر از اقا ميثم
نفر بعدي خيلي نازش رو كشيديم تا قبول كرد
منتظر باشيد تا فردا .
بهروز
دوستان قراره امشب اقا ميثم هديه و امضاشون رو بيارند.
فردا هم يكي از دوستان خيلي عزيز انجمن مهمون ما هستند.
مدتها ميخواستيم صندلي نشينشون كنيم و بلاخره موفق شديم.
منتظر باشيد
ای ول ساویس!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نفر بعدي خيلي نازش رو كشيديم تا قبول كرد
لو رفت که دوستان
شما هنوز متوجه نشديد حدث زدن صندلي نشين كار بيهوده اي هستش؟
صبر كنيد تا خودش بياد
سعيد جون ؛ معلوم شد كي هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سعي نكن مخفي كني :27:نقل قول:
بروبچ حس ششم كه هيچ ، حس هفتم دارن :8:
میثم هم که حسابی همه را پیچوند!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
خوب من روال پایانی این تاپیک رو بلد نبودم ، با توضیح سعید جان متوجه شدم
- امضام رو ضمیمه ی پست کردم
در مورد جایزه ...
- من به زننده ی 22 ومین پستی که توی این تاپیک بعد از معرفی من به عنوان صندلی نشین سوال مطرح کردند یک جایزه میدم
یعنی یوزری که بیست و دومین پست حاوی سوال رو ارسال کردند
چون پست های غیر سوال و توضیحی و ... توی تاپیک زیاد بود پیدا کردن بیست و دومین پست یه مقدار سخته
من میشمارم ، بچه ها شما هم شمارش کنید
ممـنــون :)
مـیـثــم
دوستان سلام . حالتون خوبه .خوب ديگه نوبت اقا ميثم تموم شد و ما بايد نفر بعدي رو معرفي كنيم .
نفر بعدي ما از كاربران محبوب پي سي هستش . كه خيلي نازشون رو كشيديم تا قبول كرد .
ولي ارزشش رو داشت . ساويز جان صندلي داغ از امروز به مدت يك هفته در اختيار شماست .
اين گوي و اين ميدان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولين سوال رو بزار من بپرسم :
اينده رو چه رنگي ميبيني؟
ايا نسل گذشته در حق ما ظلم نكردن؟ در همين چند سال پيش خانواده از عهده پرورش 7 الي 8 فرزند برميومد
ولي الان جوان در ارزوهاش به تشكيل خانواده فكر ميكنه .
اين هم از عجايب زندگي در ايرانه .