من پارسال دفترچشو قلم چی یا گاج فکر کنم داده بهمون امسال زیاد فرقی نکرده که ؟نقل قول:
Printable View
من پارسال دفترچشو قلم چی یا گاج فکر کنم داده بهمون امسال زیاد فرقی نکرده که ؟نقل قول:
بچه ها کنکور کاردانی کی هستش؟
دفترچش کی میاد؟
محل تولد من شهر اهواز است ولی سه سال دبیرستان و پیش دانشگاهیو کرج گذروندم الان هم کرج زندگی میکنم حالا میخواستم بدونم برای انتخاب رشته پاره وقت استان بومی من کدام استان محسوب میشه؟
البرز؟
تهران؟
خوزستان؟
سلامنقل قول:
البرز و خوزستان
از جفتش ميتونيد انتخاب كنيد
تهران رو نميتونيد چون البرز الان يه استان مستقل شده
با تشكر:11:
نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه ازاد رو کسی نداره؟
باسلام
دوستان من اطلاعاتم رو غلط زدم.یعنی محل تولدم رو اشتباه وارد کردم و از اون جایی که زمان ویرایش نداره کنکور آزاد،هم دوستان اینجا،هم خود سایت آزاد بهم این جواب رو دادن:
جهت اصلاح اطلاعات مذکور می توانید در زمان توزیع کارت به باجه رفع نقص واقع در حوزه امتحانی مربوطه مراجعه نموده و اقدام به اصلاح اطلاعات خود نمایید
حالا سوال من اینه:
منظور اینه که زمان توزیع کارت ورود به جلسه بنده برم کافی نت و کارت ورودم رو با همون اطلاعات غلط چاپ بکنم و بعد برم باجه رفع نقص واقع در حوزه امتحانی و اطلاعاتم رو درست بکنم و بازم برم کافی نت و دوباره کارتم رو چاپ کنم؟دوباره که نمیشه چاپ کرد میشه؟.البته حوزه امتحانی که الان مشخص نیست.به حتم اون موقع مشخص میشه درسته؟ یا اینکه همون اول برم رفع نقص و اطلاعاتم رو درست کنم و بعد اقدام به چاپ کردن کارت ورود به جلسم بکنم؟(کی مشخص میشه حوزه امتحانی کجاست که برم باجه رفع نقص؟قبل از زمان توزیع کارت ورود به جلسه؟)
دوستان خیلی ممنونم.خواهشا جواب سوالام رو کامل بدید تا من مجاب بشم
جیگرتونو:10::11::31::20:
سال پیش من اشتباهی زدم مسیحی. بعد با کارتم رفتم رفع نقص تصحیح کرد و یه پرینت داد که سر جلسه ببرم.البته سر جلسه لازم نشدنقل قول:
همین...شب خوش
اقا،شهریه ی نرم افزار چقده؟!
برا کاردانی میخوام!!
میانگین منظورمه!!
ببخشید من دانشگاه آزاد درس میخونم میخوام تغییر رشته بدم الان ثبت نام کردم تنها کد نظام وظیفه که به شرایطم میخورد 7 بود که انتخابش کردم.بعدش سیستم بطور خودکار سال اخذ دیپلم رو برام زد 89 ولی من 88 سال سوم رو تمام کردم.این اشتباه عواقب بدی داره یا خیلی مهم نیست؟
بین رباط کریم و قزوین کدوم بهتر هست؟(من ساکن کرج هستم)
از نظر سطح دانشگاه میدونم باراجین تو ایران یکی از بهترین هاست از نظر راحتی مسیر میگم.