وقتی برنامه های نصب شده رو سرچ میکنید اون هایی رو که توسط apt نصب شدن رو مینویسه.شما بهتره برنامه ها رو از طریق apt نصب کنید..نقل قول:
Printable View
وقتی برنامه های نصب شده رو سرچ میکنید اون هایی رو که توسط apt نصب شدن رو مینویسه.شما بهتره برنامه ها رو از طریق apt نصب کنید..نقل قول:
سلام
من اوبونتو جدید 14.04 رو با شبیه ساز VMware نصب کردم منتهی خیلی کوچیک فول اسکرین هم میکنم باز اندازه صفحه لب تاب نمیشه چیکار کنم که اندازه صفحه فیکس باشه؟:n16:
بعد از فول اسکرین کردن باید رزولوشن رو داخل خود اوبونتو تغییر بدید.اول ببینید رزولوشن ویندوز چیه.بعد توی اوبونتو توی ترمینال دستور زیر رو بنویسید:
مثلا اگه تو ویندوز 1152x864 بود به جای X بنویسید ۱۱۵۲ و به جای Y بنویسید ۸۶۴.توی تنظیمات هم میشه تغییرش داد ولی مسیرشو نمیدونم...کد:xrandr XxY
توی virtualbox یک کلید میانبر ctrl+G هستش که صفحه رو فول میکنه، واسه VMware هم باید باشه، یک سرچی بکنید.نقل قول:
اقا این ویژوال باکس رو چطوزی دانلود کنیم ،اخه ظرفیتش بالاست
ویرچوال باکس رو از طریق پکیج منیجر میتونید خیلی راحت دانلود کند. حجمشم فکر کنم نهایتا 100 مگ باشه.نقل قول:
اقا من بک ترک رو از کجا بگیرم?اخرین نسخه
دیگه توسعه داده نمیشه. در ادامه باید از کالی استفاده کنید که از سایتش میتونید بگیرید:n01:نقل قول:
میشه توضیح بیشتر بدید