سلام
سرکاریه.
به این میگن یه ماشین با اصالت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
سرکاریه.
سلام
سرکاریه.
سلام محمد جان به نظر خودمم هم سرکاری اومد طرف موبایلش هم خاموشه...نقل قول:
راستی لینک شما رو هم دیدم قطعا که خیلی اصیله اما خودم امریکایی های دهه 70 تا 90 رو ترجیح میدم...(سلیقه)
دوستان این رو هم زیارت کنید:
دوستان ماشین من نواست وقتی با سرعت ۳۵ تا۴۰ باسر گاز میرم یه کم که گاز را شل میکنم که سرعتم بیشتر نشه زود دنده۳ میده مثل دنده مرده میشه به نظر شما این موردی نداره یا عیب محسوب میشه میشه کاریش کرد که دیر تر دنده بده؟
کنترل تعویض دنده ها به بالا و پایین در گیربکس 350 با 3 قطعه انجام میشه یکیش ساعت گیربکس هست که سوپاپ کنترل فشار روغن خط اصلی روی ان قرار داره که با عقب و جلو رفتنش دنده ها جابه جا میشه و از یک طرف به قطعه ی دوم وصل میشه که وکیوم هوای گیربگس هست(که با یه شلنگ فلزی به مکش موتور وصله) و از طرف دیگر به مسیر روغنی که از قطعه ی سوم میاد یعنی گاورنر وصله و در واقع گاورنر چون به شافت خروجی گیربکس وصله هرچه سرعت بالاتر بره باله هاش بازتر میشه و اجازه ی عبور فشار روغن بیشتری رو از سمت اویل پمپ گیربکس میده و این فشار روغن به سوپاپ تعویض دنده اعمال میشه و در مورد ماشین شما اگه مثلا ماشین تو سرپایینی که دور موتور پایینه و سرعت راحت بالا میره دنده سبک میده که مشکلی نداره ولی اگه تو سربالایی دنده سبک رو زود میده و (دنده مرده میده)این اشکال هستش چون فشار زیادی به موتور میاد .البته توضیحات بالا یه حالت کلی رو بیان میکنه و قضیه پیچیده تره . ماشین شما تو کدوم حالت دنده رو سبک میکنه؟
سلام. من تو خیابون بودم شلنگ فشار هیدرولیک ام از جای پرس کنده شد! باز کردم دوباره دادم پرس! نصب کردم و روغن ریختم . اما حالا وقتی که فرمون تا ته میره اون صدای زوزه خفیف ( فابریکه! ماله فشار شکنه ) خیلی کم شده! امکانش هست که فشارشکن خراب شده باشه و به این خاطر شلنگ رو کنده بود؟؟؟
ماشین ام بیوکه. اورینگ داخل هیدرولیک رو عوض کرده بودم ( موقع جمع کردن موتور ) هم یکی بزرگه دور. هم جای سوپاپ و اتصال لوله ها!!! تا قبل از کنده شدن شلنگ اون زوزه صدای نرمال داشت! ولی الان خیلی کم شده!!! میترسم که فشار رو کم نکنه و دوباره پرس رو بکنه!!!
ممنوم از شم دوست من با اطلاعاتی که شمادر مورد گریبکس دادید متوجه شدم از این لحاظ مشکلی نداره چوت تو سر بالایی هرچه بیشتر تخته گاز میرم دیرتر دنده میده حتی با۲ تا۹۰تاهم رفتم بعد ۳داد.راستی یه سوال دیگه از یه نفر شنیدم که گفت گریبکس نوا یه چیزی تو مایه ها پیچ ریگلاژداره که تو سرعت ماشین وشتابش تاثیر داره چنین چیزی هست؟راستی ماشین من وقتی میزنم دنده عقب با یه مکث دو سه ثانیه ای راه میافته جریان چیه؟
تغییر صدای پمپ هیدرولیک فکر کنم به خاطر تغییر در سفتی یا شلی تسمه باشه و بعید میدونم دلیل دیگه ای داشته باشه.
اون پیچ داخل وکیوم گیربکس قرار داره و با یه پیچگوشتی دوسوی ریز میشه سفت یا شلش کرد و هرچی بسته تر باشه دنده ها رو بیشتر پر میکنه ولی تاثیری تو شتاب اولیه نداره اگه ماشینتون دنده مرده نمیده اصلا بهش دست نزنید.در مورد دنده عقب من همه ی صفحات گیربکسم رو نو بستم و فیلتر و 2 تا صافی داخل رو هم نو کردم و دیگه اینچنین مشکلی ندارم و به طور کلی تاخیر در راه افتادن میتونه از فرسودگی صفحات باشه و یا از گرفتگی فیلترها که فشار روغن رو کم میکنه.البته اگه روغن گیربکس هم کم باشه این اتفاق میوفته .حتما روغن رو فول کنید ماشین روشن باشه روی سطح صاف و دنده رو روی D قرار بدید بعد روغن رو فول کنید.
فرمایشهای شما درسته فقط روغن گیربکس موقع چک کردن باید دنده در حالت p باشه.نقل قول: