نقل قول:
ممنون از جوابت ولی اگه میشه دقیقتر بگی چه فصل هایی واسه تشریحی میاد ؟
Printable View
نقل قول:
ممنون از جوابت ولی اگه میشه دقیقتر بگی چه فصل هایی واسه تشریحی میاد ؟
گفتم . تشریحی ها بیشتر از 1 تا 7 میاد ( فصل های 1 و 2 که مقدمات هستند ) مثل تعریف یک آرایه و مرتب سازی آن بصورت نزولی یا صعودی یا نوشتن یک تابع و ... از این تیریپ سوال ها .نقل قول:
فصل های 5 و 6 و 7 خیلی خیلی مهم اند و حتما تشریحی دارند
یکی از از تشریحی ها هم به احتمال زیاد ( یا حتما ) از مبحث کلاس ها داده میشه که فصل های 9 - 10 هستند .
تستی ها به نسبت تقسیم میشه .
دیگه واضح گفتم . البته استادمون گفت و نمونه سوالات هم اینطور نشون داده .
انشاءاله که موفق باشید همگی
سلام nits عزیز دستت درد نکنه واقعا راهمنایی کامل بود:11:نقل قول:
سلام به دوستان عزیز.
بچه ها امتحان امروز (برنامه سازی پیشرفته) چطور بود؟ بنظر من که سخت بود شاید هم من خوب نخونده بودم...........! به هر حال دعا کنید قبول بشم.:42:
بنظر من که اسون بود فقط قسمت کلاس سخت بود البته استاد توضیح نداد هیچی عالیمون نشد با اینکه خوندیدم .نصف تستیاش از نمونه سوالای خود کتاب بود .اولین سوالشم که به ادم خیلی روحیه داد با اسون بودنش:31:نقل قول:
تشریحی هاشم که همش از کتاب بود جز اخری یا که من ندیدم.کسی کتاب خونده بود متنونست 12 روشاخشه:46:
سلام
من هم تشریحی ها 3 تا نوشتم . ولی سومی رو نصفه و نیمه . واسه ما 4 فصل آخر رو اصلا استاد درس نداد . یعنی نرسید . حالا با اینکه خودش از یک جلسه در هفته تغییر داده بود به 2 جلسه در هفته
تستی ها آسون بودن ولی باز هم 4 فصل آخر رو من نخونده بودم خوب . این ارجاع ها رو قاتی کردم سر جلسه ولی درست زدم بالاخره .
میان ترم 6 داده بهم . حالا باید منتظر بمونیم که ببینیم چیکار کردیم .
انگار قرار نیست بعده یه هفته نتایج امتحان مبانی کامپیوتر رو وارد سایت گلستان کنن خدا به دادمون برسه :41:
مسخره شو در آوردن 8 روز گذشته دریغ از 1 نمره.
مثل اينكه دوباره داره قضيه ترم پيش تكرار ميشه!!
اولين امتحانم 20 م بود ولي هنوز نمره رو نزدن:44:
سلام.
یه آماری از امتحان ریاضی عمومی 1 رشته های مهندسی در آوردم حتما نیگاه کنید.
دو تا سوال از انتگرال هست.
یک سوال از فصل 9 هست.
یک سوال به احتمال خیلی زیاد از قضیه ی رول و مقدار میانگین میاد.
این ریاضی داغونم کرده ، سرم میره توی جزوه خوابم میگیره :41:
با آرزوی بهترینها..