فیبر نوری یکم طول میکشه حدود یک هفته تا 10 روز فکر کنمنقل قول:
نه دفتر اسیاتک توی خیابان ابیاری هست شماره تماسش هم 1844 هست
خواستی بگیر بگو خودم مودم را کانفیگ میکنم که 5تومن بیشر هزینه رانژه ندی
Printable View
فیبر نوری یکم طول میکشه حدود یک هفته تا 10 روز فکر کنمنقل قول:
نه دفتر اسیاتک توی خیابان ابیاری هست شماره تماسش هم 1844 هست
خواستی بگیر بگو خودم مودم را کانفیگ میکنم که 5تومن بیشر هزینه رانژه ندی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام يه نمونه دزدي اسياتك رو بهتون نشون بدم.من امروز 900مگابايت دانلود داشتم 800 مگابايتش دان شد از بخت بد من نت 2ساعت قطع شد بعد 2ساعت رفتم تو پنلم ديدم 1069 مگابايت زده حجم كم شده:18: در صورتي كه من 807 مگابايت بيشتر دان نكرده بود خلاصه يه كلكسيون فحش نثارشون كردم از اونجايي كه لينك مستقيم بود ادامه دانلود زدم 900 مگابايت دان شد تمام دوباره رفتم تو پنل ديدم 399 مگابايت كم شده كلا 900 مگابايت دان كردم 1500 مگابايت كم شد ازم ديگه به خودم قول دادم كه تو روز دان نكنم:19: البته ميمونه يه تصويه حساب جزي كه اونم فردا بهش ميرسم:21:
دوست عزیز شما بدک نیس SNR توننقل قول:
بالا 18-19 میشه گفت خوبه
علی ای حال واسه این که بفهمید مشکل از سیم کشی داخلی یا چیز دیگه از سر کنتور (یا هر ورودی تلفن به داخل خونه) استفاده کنید ببینید چجوریا میشه
مال من روی 4 مگ بسته شده
نویزمم
11 0 اینم تست سرعت
دوستان یه سوال
من وقتی خودم مودم رو کانفیگ کردم،چقد باید بهشون هزینه اولیه میدادم؟
از کجا باید دید روی 4 مگ بسته شده از داخل تنظیمات مودم من مودم dlink هستش
یه چیزی تو بخش status یا info یا هر بخشی که حالت کارکرد رو نشون میده تو پنل مودم هس،به نام Data rate یا Connection speed یا همچین چیزایینقل قول:
به اسکرین شاتهای گذاشته شده دقت کنید دوست من
از كرج كه نميشه با شماره 1844 تماس گرفت !! شماره ديگه اي نداريد با دفتر تهران صحبت كنم ... آخه اكانت 1 مگ رو 2 ببندن بعد 256 پارس و 512 شاتل رو هم 2 ببندن !!! زور داره ديگه نداره ؟ :19:
من خودم كانفيگ كردم 15 تومن پول دادم اما مثل اينكه با توصيفات اون دوستمون 5 تومن بايد ميدادم !! :13:نقل قول:
دوستان یه سوال
من وقتی خودم مودم رو کانفیگ کردم،چقد باید بهشون هزینه اولیه میدادم؟
SNR , Line Attenuation بستگی به فاصله از مركز مخابراتی و همچنين كيفيت سيم دارن ، مثلا مودمهای تی پی لينك خودشون بر اساس SNR , Line Attenuation حداكثر سرعت دريافت و ارسال روی خط رو مشخص میكنن كه اگه سرعتی كه آسياتك براتون بسته از اون كمتره مشكلی نيست ، مال من ايناست :
اون آی پی هم كه دادی اصلا برای من پينگ نميشه (79.175.168.215) ، پينگ سايت خود آسياتك رو ميذارم :کد:SNR Margin:41.0 33.9 db
Line Attenuation:7.1 7.0 db
Data Rate:4096 511 kbps
Max Rate:24576 1536 kbps
CRC:0 0
کد:Pinging asiatech.ir [79.127.121.2] with 32 bytes of data:
Reply from 79.127.121.2: bytes=32 time=22ms TTL=60
Reply from 79.127.121.2: bytes=32 time=20ms TTL=60
Reply from 79.127.121.2: bytes=32 time=22ms TTL=60
Reply from 79.127.121.2: bytes=32 time=21ms TTL=60
Ping statistics for 79.127.121.2:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 20ms, Maximum = 22ms, Average = 21ms
حاجی کیفیت خطت خداااااستنقل قول:
دوستان دیگه نظری در مورد مقدار هزینه اولیه برای حالتی که خودمون کانفیگ می کنیم ندارن؟
خوش به حال شما !! تقريبا چسبيديد به مخابرات منطقه !! :31:
سرعت دانلود شبانتون رو چند هست ؟ مال من بين 120 تا 150 نوسان ميكنه ... البته تو همين ساعت يعني حدود 2:45 ...
راستي مشكل خاصي كه برنامه اكانتينگ شون نداره ؟؟ مثلا يهو تايم رايگان رو اشتباهي باهات حساب كنه يا ... ؟ از تو پنل مشخص ميكنه دريافت رايگان رو ؟ يا همرو يه جا نشون ميده ؟
بزرگترین مشکلش اینه که خیلی برنامه چیپ و بی کلاسیهنقل قول:
من اینترفیس آی اس پی های دیگه رو ندیدم،ولی خب شاتل تقریبا کامل بود محیط کاربریت.اینجا خر تو خره
ولی من تا حالا مشکلی در زمینه دزدیدن شارژ و اینا ندیدم،تو پنل مشخص می کنه دریافت و کسر شارژ رو (وقتی میزنه صفر یعنی رایگان حساب کرده)
بهترین کار هم استفاده از DU meter ا که آدم مطمئن باشه ا خودش
سرعت هم واسه منی که یه مگ دارم،واقعیه.همون حدود 120-30