انگار سوال منو جا انداختين دوستاننقل قول:
Printable View
انگار سوال منو جا انداختين دوستاننقل قول:
سلام
ميخواستم ببينم چه راهي براي اينكه مطمئن بشي فردي بصورتinvisible مياد يا واقعا نيست،وجود داره ؟ممنون
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از پاسختون ممنون،بعد يك سوال ديگه اي هم كه داشتم اينه كه در مسنجر آواتار افراد كه بصورت كوچيك كنار اسمشون مياد(در ليست دوستان)چرا بعضي وقت ها كه آنلاين نيستن اصلاعكسش نمياد ولي بعضي وقت ها به صورت كمرنگ مياد؟؟
/http://persiangap.com
◙
سلام دوستان
میخوام ببینم راهی هست که بعد از لوگین کردن Off ها نپره ؟
اگه تنظیمات قسمت Archive رو گزینهی اول باشه چیزی نمیپره...
◙
سلام دوستاننقل قول:
مثل اینکه سووال منهم جاافتاده!!
حالا که اینطوره سووالم رو تکمیل میکنم
متوجه شدم که اون لینک صفحه مشخصات خودم رو باز میکنه اما در واقع این صفحه مشخصات خودم بود که یکی (اون خانوم آنچنانیه!) تغییرش داده بود. که من هم دوباره اونا رو به حالت اول برگردوندم اما اون لینک (همون عبارت زشت) همچنان به جای خودش باقی بودکه علی رغم اینکه تمام سیستم رو با آنتی ویروسهای مختلف چند بار چک کردم و نه ویروسی پیدا کردم نه اسپای نه مالویر نه هیچ چیز دیگه!!بهر صورت کلا مسنجر رو پاک کردم و دوباره دانلود و نصب کردم و کلی کار دیگه که بالاخره از شر اون عبارت هم راحت شدم.
اما هنوز از طرف من به کنتاکتهای توی مسنجرم یه ((دینگ)) میفرسته!!منظورم اینکه که مثلا وقتی با یه آی دی دیگه وارد میشم میبینم که توی آفلاین که باز میشه یه بار به از طرف من یه بار زنگ خورده!!
جواب بدین ممنون میشم
منظورم ایین بود که وقتی دوباره ON شدم بازم Off ها بیاد نه اینکه Save شه !!!نقل قول:
اگه تنظیمات قسمت Archive رو گزینهی اول باشه چیزی نمیپره...
تو خود نرم افزار یاهو مسنجر نخیر راهی وجود نداره ولی فکر کنم نرم افزارهایی هستن که از off ها کپی میگیرن backup درست میکنندنقل قول:
نرم افزار boot ای چیزی رو سیستم خودتون اجرا نکردید؟نقل قول:
پسورد آی دیتون رو حتما عوض کنید
چقدر منظور رو روشن بیان کردید! بگذریم.نقل قول:
خیر، Offها فقط یک مرتبه نشون داده میشن.
◙