ویندوز 64بیت نصب کردم ولی نمیدونم چرا تب Hibernate رو نداره عکس رو مشاهده کنید !!!
کد:http://www.freeupload.com.au//uploads/2/Clip_3.jpg
Printable View
ویندوز 64بیت نصب کردم ولی نمیدونم چرا تب Hibernate رو نداره عکس رو مشاهده کنید !!!
کد:http://www.freeupload.com.au//uploads/2/Clip_3.jpg
سلامنقل قول:
احتمالا درایور کارت گرافیک رو یا نصب نکردید یا کامل نصب نشده.
بیشتر به این خاطر میتونه باشه.
موفق باشید :40:
قدم اول: آيا سيستم شما داراي توانيي ACPI هست؟نقل قول:
. اولين شرط براي پشتيباني Stand By و Hibernate در يك سيستم، پشتيباني BIOS مادربورد از ACPI يا مدل قديميتر آن Advanced Power Management (APM)o است. از آنجا كه شما فرموديد ويندوز قبلي بدون مشكل هر دو قابليت فوق را دارا بوده پس سيستم شما داراي چنين قابليتي هست. اما ممكنه در اين ويندوز به هر دليلي ACPI بايوس در ويندوز تشخيص داده نشده است. (مشكل درايور يا ...) براي اطمينان از تشخيص ACPI توسط ويندوز به ترتيب:
1) گزينه Start/Run...o را انتخاب نماييد.
2) عبارت devmgmt.msc را نوشته و برروي دكمه OK كليك نماييد.
3) از پنجره Device Manager كه باز ميشود برروي علامت + قسمت Computer كليك كنيد تا باز شود.
. هر عبارتي در آن قسمت كه در آن كلمه ACPI نوشته شده باشد را ببينيد به معني تشخيص داده شدن اين قابليت ميباشد پس قدم اول به درستي برداشته شده است و به قدم دوم برويد. اما اگر اين عبارت را نديديد، چندين دليل ميتواند براي اين مشكل وجود داشته باشد. بر اساس نوع هر مشكل راه حلهاي متفاوتي وجود دارد:
A) ممكنه اصلن BIOS سيستم شما (به دليل قديمي بودن) اين قابليت را نداشته باشد. (اي مورد شمامل شما نميشودة به همان دليل قبلي)
B) ممكنه قابليت power management در BIOS غير فعال شده باشد. بهتر است آن را چك نماييد.
C) دليل ديگر ممكنه مشكل درايور مادربورد باشد. اكثرن مشكل فوق با Unistall نمودن درايور مادربورد و نصب مجدد آن (به خصوص نصب دستي) يا دونلود و نصب نسخه جديد آن ممكن است، حل شود.(در تجربيات من گاهي در بعضي از مادربوردها همان درايورهاي مايكروسافت كه بعد ار نصب ويندوز نصب ميشوند بهترين سازگاري را پديد ميآوردن. اما اين حالت بسيار نادر بوده)
D) هBIOS Update هم يكي ديگر از راهها است.(انجام اين مورد هم براي شما فكر نكنم لازم باشد)
. براي يافتن راحلهاي مختلف ديگر بهترينمكان براي جستجو، سايت مايكروسافت هست. براي جستجو در اين سايت يكي از كلمات كليدي زير را به شما پيشنهاد ميكنم:
Troubleshooting <Problem name> windows [XP|Vista]o. براي شروع ممكنه لينك زير و لينكهاي موجود در آن به شما كمك كند:
OR
How to [Troubleshoot|Enable|Disable|Un/Install|Add|Remove|De/Active] <Problem name> windows [XP|Vista]o
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدم دوم: نصب درايور كارت گرافيكي و ديگر درايورها
كه دوست عزيزم مسعود خان اشاره كردن هست. اساسن نصب بودن درايور كارت گرافيك، لازمهي فعال شدن دو قابليت مورد بحث است:
. پس از اطمينان از پشتيباني سيستمتان از ACPI و نصب درايور مادربورد، فقط كافيست درايور مناسبي براي كارت گرافيك خود نصب نماييد. با اينكار هردو قابليت Standby و Hibernate فعال ميشود. حتمن چك نماييد كه درايور كارت گرافيك نصب شده است و درايور متعلق به شركت سازنده است نه مايكروسافت. (مثلن Nvidia يا Ati) (ويندوز اكثر مادربوردهاي با چيپ اينتل را پشتيباني ميكند و درايور مايكروسافت را براي آنها به شكل پيشفرض نصب مينمايد. همين درايور اكثرن براي چنين منظوري كافيست و گاهي سازگارتر از درايور شركت سازنده است!)
. بر اساس تجربه من نصب درايور مناسب و صحيح كارت گرافيك كافيست تا قابليتهاي فوق فعال شوند. اما براي بازگشت از هر يك از حالات Standby يا Hibernate و مواجه نشدن با مشكلي لازم است كه Update-ترين و سازگارترين درايورهاي هر قطعه نصب شده باشد. (به طور مثال درايور كارت صدا بايد بر اساس معماري WDM باشد)
قدم سوم: روش تشخيص وجود قابليتهاي Hibernate و Standby ؟
. اكثر شما دوستان اين روش را يعني يافتن و فعال كردن قابليتهاي فوق را بلد هستيد، اما براي ديگر دوستاني كه با آن آشنايي ندارند ذكر ميكنم. (روش زير تقريبن همان روش skyupper2 هست ولي با توضيحات بيشتر):
1) گزينه Start/Run...o را انتخاب نماييد.
2) عبارت powercfg.cpl را نوشته و برروي دكمه OK كليك نماييد.
3) اگر در ديالوگ باكس Power Options Properties تب Hibernate وجود داشته باشد، آن تب را انتخاب و برروي تيك "Enable hibernation" كليك نماييد. برروي دكمه Apply كليك كنيد.
4) اگر در تب Advanced و قسمت "Power buttons" هر دو گزينه Standby و Hibernate وجود داشت، پس سيستم شما از اين قابليتها پشتيباني ميكند.
. اطلاعات بيشتر در مورد استفادههاي مختلف از اين قابليتها و روشهاي مختلف براي حل مشكلاتشان:
ACPI مورد نظر پیدا شد
درایور گرافیک هم آخرین ورژن 197.45_desktop_winxp_64bit_english_whql نویدیا هست
تمام درایورهای مادربورد هم نصب هست :41:
مادر بورد من GA-MA770t-ud3 هست شاید درایورهای کلی این مادربورد 64 بیت رو ساپورت نمیکنه نمیدونم شایدم اشتباه میکنم:41:
از کجا میتونم دقیقا تمام درایورهای این مادربورد رو برای 64بیت دانلود کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
من قبلا جواب شما رو با يكي ديگه اشتباه داده بودم ببخشيد.تو cmd بنويسيد powercfg /hibernate on ببينيد اروري براتون ميده.در ضمن نداشتن رم كافي,پشتيباني نكردن قطعات سخت افزاري هم ميتونه دليلي براي اين كار باشه.
کسی نیست منو کمک کنه؟ ، یا مجبورم دوباره ویندوز نصب کنم؟نقل قول:
میگه سرویس نت ورک کانکشن غیر فعاله این یعنی چی؟!!
چطور باید فعال بشه؟
سلامنقل قول:
برای connection این رو امتحان کنید.تو cmd بنویسید
regsvr32 netshell.dll
regsvr32 netcfgx.dll
regsvr32 netman.dll
بعد اینتر رو بزنیدو ریستارت کنید.برای task scheduler هم مایکروسافت یه راه حلی گفته ولی نمی دونم جواب میده!!!یه امتحانی بکنید.تو درایوی که ویندوز داره کلیک راست کنیدو properties تو اون قسمت مستطیل یه چیزی بنویسید و ok کنیدوببینید جواب میده.در ضمن شما نمی تونید restore کنید؟
سلام.
چند وقته کامپیوتر که روشن میکنم، هر دفع قبل از ظاهر شدن صفحه Welcome، یک صفحه آبی رنگ ظاهر میشه، و میخواد درایو F را چک بکنه(همون صفحه ای که 3 ثانیه بهتون فرصت میده که ازش صرف نظر کنید اگر هم نکردید چند بار میاد و تا %100 میاد پرمیشه). من هم هر دفه میگذارم که این صفحه کار خودش را بکنه، ولی بازم هر دفه ظاهر میشه. مشکل از کجاست؟
ضمن اینکه هر بار وقتی صفحه دسکتاپ ویندوز ظاهر میشه یک پیغام ظاهر میشه( عکس پایین).
در همین حال چند وقتی میشه که سیستم به کلی "گیر" هست هر از گاهی هم هنگ میکنه.کد:http://up.--------.com/Files/bfa7d0a616894d7b9bc6.JPG
سلامنقل قول:
برای چک کردن درایو این کاررو انجام بدید.تو command prompt بنویسید :chkntfs /x f
یه راه دیگه هم داره که پست ask_bl عزیز هست
براي اون ارور هم بريد تو runبنويسيد regeditبعدHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft \Windows NT\CurrentVersion\Winlogonکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4906024&postcount=5379
اونجا گزينه shell رو پيدا كنيد و روش كليك كنيد اگه تو قسمت valudata اين عبارت نوشته Explorer.EXE Regsver.exe قسمت regsver.exe رو پاك كنيد فقطExplorer.exe بمونه,بعد ok كنيد.