:n31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آخه چرا :( این کدوم ایپیه که پینگتون اینقدر خوبه
37.221 ...نقل قول:
انصافا دم پشتیبانیه اکسین گرم راحت با اولین تماس برام روی 10 مگ بستن
سرويست چيه؟نقل قول:
سرویسم 10 مگه 5گیگ،ازین لحاظ میگم راحت که بعضیاشون با اینکه 10 مگ داری هم طفره میرن واسه افزایش
دان استریمم رو گذاشته رو اتوماتیک ولی متاسفانه snr خط بشدت اومده پایین و پرش لینک مداوم پیدا کرده،قبلا حدود 15~22 بود الان شده 6،اگه سیم کشی خونه مشکلی نداشته باشه راه حلی نیست واسه افزایش؟
خود مودم attainable rate رو میزد 8~13 مگ الان میبینی دان استریم تا 4 هم پایین میاد ولی پرش داره
میگم اگه بزارن رو اتوماتیک اونوقت 2 مگ بخریم داوس استریم از 10 میاد روی 2 ؟
منم همین مشکل رو دارم یه 50 متر سیم خریدم سیم مستقیم بکشم ببینم میشه یا نه البته snr من یک بار 18 میشه ممکنه تو ریست بعدی 9 بشه چند بار ریست میکنمنقل قول:
بعضی وفتها خوب میشه
ممکنه از مودم باشه ؟
سلام دوستان من مشکل اینکه SNR ام میاد پایین و لینک میپره رو فهمیدم
از وفتی که Rate (Kbps): 10239 روی اینقدر بسته شده SNR من 9 شده اما وقتی هیمین عدد روی 8500 باشه SNR من روی 19 میره
سرعتم هم همونه با هر دو 600
ایا میشه کاری کرد که این Rate بیشتر از این مقدار نشه ؟
محتوای مخفی: عوامل موثر در نویز خط
البته ماله من موقعی که میره رو 10 مگ سرعت دانلود 1مگ رو بم میده ولی چون snr میاد پایین لینک میپره،دلمم نمیاد زنگ بزنم کمش کنه دان استریمو:n02:
قبلانا رو 90 بود!:n36:
اولا اگه اتوماتيك باشه كه روي 10مگ نميمونه مثلا خط شما اگر تا 20مگ كشش داشته باشه ميره روي 20مگ و متناسب با snr و نويز خط تلفن با هر بار خاموش روشن كردن مودم روي يه دان استريمي ست ميشه حالا ممكنه برا snr يه حدي بزارن مثلا دان استريم تا جايي بره بالا كه snr از يه حدي مثلا از. 8پايينتر نيادنقل قول:
ثانيا دان استريم رو يك بار تنظيم ميكنن هر دقيقه كه نميان دان استريمو عوض كنن
فرشاد من چند روز اهواز نبودم , جریان چیه چرا اینقدر وضعیت نت خراب شده؟:n24:
شايد بخاطر اينه كه 2.185 رو از گروهمون برداشتننقل قول:
چون الان ديگه ip بدردبخوري تو گروهمون نداريم 2.189 كه بزور 60كيلوبايت ميده 37.221 هم كه معلوم نيست چجوره يه بار خوبه يه بار بد ولي بيشتر اوقات خرابه
2.185 برا من میاد اما منهدم شدهنقل قول:
نه پینگ داره نه سرعت
37 فعلا عالی بوده اما به شبانش امیدی ندارم:n24:
پارتاك قاطي داره انگار گزارش اتصالاتو كه ميزنم اشتباه و ناقص ميزنه حتي مال روزاي قبل هم واسم نمياره
سوال دوم چی شد جوابش ؟ :n37:نقل قول:
Ip من كلا قفل شده روي يه ip حتي عدد اخرش هم ثابت شده ديگه
ویرایش:امروز ipآزاد شد
فرشاد وضعیت پیج باز کردنت چه جوریه ؟ من فقط مشکل کندی سرعت پیج واکردن دارم حتی تست سرعت هم که میگیرم بالای 5 مگ نشون میده .دی ان اس هم هر چی میزارم فایده نداره .برا تو سریع پیج باز میکنه مثل فرفره ؟
مشکلی نداره سریع صفحه باز میکنه البته 2.189 سرعتش با idm شده 20کیلوبایت و صفحاتو در حد دیال آپ باز میکنه ولی 2.185 و 37.221 خوبننقل قول:
172.30 هم ولمون نمیکنه هی بد موقع میره رو 172.30 و مجبور میشم چند بار ipعوض کنم تا یه خوب گیرم بیاد
فرشاد داداش من رفتم مستقیم نمایندگی امروز برای تخلیه ! به من گفت سیستم مخابرات تغییر کرده و باید 30 روز اصلا شارژ نکنی تا بخلیه کنیم یا تغییر پنل بدیم به یک شرکت دیگه ! همچین چیزی از طرف شما تایید میشه ؟؟ نه فکس در اختیار دارم نه اسکنر !با این حساب چی باید کرد ؟ تشکر :n16:
این جشنواره سرویس های 5 و 10 مگش توی استان خوزرستان شبانه دارن ؟ از کجا باید تهیه کرد ؟
چی شد؟ دانلود شبانه برای 5 و 10 مگ؟
دانلود شبانه از 1 صبح؟
احسان بیا شفاف سازی کن. :n10:
سیستم مخابرات که چند ماه پیش عوض شد الان دارن افرادشون عوض میشننقل قول:
نه 5و10مگ شبانه نداره فقط 1مگ 1ساله با 5 گیگ ترافیک در هر ماه و 2مگ یکساله با 5گیگ ترافیک در هر ماه شبانه رایگان از 1 تا 6 داره
وبسایت شرکت کیش اوآسیس
دیروز که 2.185 نه پینگ داشت نه سرعت
امروز سرعتش خوب شده ولی پینگش حدود 300 میزنه هنوز
37 پینگ خوبی داره ولی سرعت شبانش جالب نیست:n31:
خوب پس تایید میکنید یعنی باید 1 ماه صبر کرد ؟ :n04: شما که گفتید با یک ایمیل کارم راه میفته از صبر یک ماهه چیزی نگفته بودید ! سایت هم که چیزی توش نیست ! سفیده کلا ! :n37: راستی نمایندگی به من گفت قرارداد شرکت ضحی کیش تموم شده بود و دیگه تمدید نکرد ! کارمنداش هم ارخاج شدن ! فکر کنم منظورش این بود پیمانی بود دیگه نخواستنشون ! دیگه ضحی کیش وجود نداره متاسفانه ! :n37:نقل قول:
با یک شکایت به 195 کارت راه میفتهنقل قول:
سریع تخلیه میکنن
خوب اگر گفتن شما کی درخواست دادی ما انجام ندادیم من که مدرکی ندارم که ارسال کردم چیزی رو ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟ فرشاد گفته بود دیگه شکایت نکن حساس میشن ! ولی اگر مطمئنید بی خطره چه کاری از این راحت تر ! فرشاد هم تایید بکنه چشم حتما :n16:نقل قول:
خوب تو برو اونجا یه درخواست تخلیه پر کننقل قول:
اینترنتی هم به همین ایمیل که فرشاد داد درخواست بفرست
بعد برو شکایت کن:n31:
اینی هم که بهت گفته باید یکماه بگذره چرته به من قبلا گفتن باید 45 روز بگذره تا تخلیه بشه اما اون یکی خطم الان 4 ماهه شارژ نشده ولی هنوز رانژست:n33:
من خودم با زنگ زدن به 2020 و اتصال به بخش مربوطه فکر کنم ورودی 107 یا چنین چیزی بود و دو روز پیگیری فوق شدید :n09: بعد از یک هفته با هزار منت تخلیه کردن خط دوم رو :n39:نقل قول:
مثل اینکه وضعیت پینگ هم داره بهتر میشه
2 مگ - شبانه
سرعت با آپلود بوی فیکس رو 640کیلوبایت با بقیه لینک ها هم سرعت همینه
سرویس 2مگ
کدوم IP؟ :n27:نقل قول:
2.185 ip....نقل قول:
مگه باز شدم؟ :n36:نقل قول:
من تا عصری میزدم خبری نبود :n27:
پ.ن: ماشاا... سرعت عمل :n02:
آره دوباره اومد سرعتش هم خیلی خوبه من یه روز قفل بودم رو یه ipحتی عدد آخرش هم عوض نشد ولی از عصری خوب شدنقل قول:
چی شد؟؟؟نقل قول:
شبانه 1 تا 6؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پینگ برا شما هم رفته بالا؟8.8.8.8 شده حدود 250