سلام دوستان من تاریخ 93/1/26 فرم مربوط به معافیت کفالت رو پر کردم و هنوز چیزی برای من نیومده رو خود برگه نوشته زمان رسیدگی تا 2 ماه طول میکشه حالا به نظرتون احتمال داره کارش انجام شده باشه و چیزی برای من نیومده باشه به پلیس +10 مراجعه کنم چطوره
Printable View
سلام دوستان من تاریخ 93/1/26 فرم مربوط به معافیت کفالت رو پر کردم و هنوز چیزی برای من نیومده رو خود برگه نوشته زمان رسیدگی تا 2 ماه طول میکشه حالا به نظرتون احتمال داره کارش انجام شده باشه و چیزی برای من نیومده باشه به پلیس +10 مراجعه کنم چطوره
همیشه همین بوده یک عده خدمت رفته میان یک سری دروغ برای دیگران میگن که در نظر دیگران پر دل و جرات باشند.مشروب!! حتما پادگان بی صاحبی بوده یا عناصر دژبانش خیلی نادان بودند (سرباز های دژبان در برخی پادگانها برای چند روز تشویقی حاضرن تا طرف رو تا لباس زیرش لخت کنن ) یا با طرف هم پیاله بودند مرد حسابی تو خدمت از جماعت سرباز یک نخ سیگار بگیرن کلی دهن طرف رو سرویس می کنن همین الان تو خیابون از طرف یک بطری مشروب بگیرن طرف ۸۰ ضزبه شلاق حداقل داره بعد بچه ها در پادگان مشروب می خوردن حتما تا صبح هم دور پادگان ترانه های سوسن میخوندن.نقل قول:
دوستانی که به زودی اعزام مییشد توجه کنید خدمت در بعضی جاها و بعضی ارگان ها حساسه و به مسولیتی که به شما میدن سرسری برخورد نکنین نمونه اش ۵ سربازی که در مرز توسط جیش العدل روبده شدند همگی در چادر خواب بوده و ترک پست نگهبانی کردند به هر حال به غلو نمایی و خالی بندی عده سرباز به خصوص سرباز صفر ها توجه نکنید.
اگه مسئول شبتون خوب باشه میزاره بی سرو صدا نگاه کنید.نقل قول:
تو آموزشی من یه بازی داشت که پاسبخش حدود ساعت 10.5 بود اومد گفت اونایی که میخوان فوتبال ببینن بی سرو صدا بیان ببینن.
چرا نمیشه!نقل قول:
من خودم یکیش و چنتا از دوستان هم میتونم معرفی کنم.
البته من اون موقع برا این رفتم خدمت که مدت زمان خدمت داشت زیاد میشد و من 18 ماه خدمت کردم.
در کل اینا همش حرفه و نشونه تنبلی. آدم یه مقدار تلاش کنه در هر زمانی هر کاری رو میتونه انجام بده. البته قبل از خدمت بازده بیشتره تا بعد از خدمت.
اونجا روی زمین یه ته سیگار ببینن کل سربازا میرن زیر سوال و همه رو مقصر میدونن ( تنبیه برای همه ، تشویق برای یکی ) چه برسه به شرب خمر:n04:نقل قول:
+10 پیگیری کن.نقل قول:
ببخشید دیر جواب میدم تو تهران خدمت می کنم و مشکل مرخصی دارم.بله منجیل یه تیپ نیروی زمینی ارتش داره و اون تیپ متعلق به لشکر 16 قزوین هست یعنی بعد از آموزشی اول باید به لشکر 16 قزوین تقسیم بشی بعدش اگر پارتی داشتی یا شانس داشتی بری منجیلنقل قول:
سلام همگی
یکی از آشناهای ما نوزدهم همین ماه اعزامش بوده 05 بعد با یه نفر نظامی (در حد سرهنگ تموم ) صحبت کرده گفته سازمان زندان واست درست میکنم بیست روز دیگه باز برو دفترچه بفرست ! گفته تا خودتو به پادگان آموزشی معرفی نکنی سرباز حساب نمیشی !
میخوام بدونم با توچه به سیستم یکپارچه نظام وظیفه و همچنین کد خوردن افراد از روی شماره کد ملی اونا آیا چنین چیزی ممکنه که دوباره دفترچه بفرسه ؟
قبلا چند بار خودم و سایر دوستان در همین تاپیک گفتیم که تا قبل از آموزشی خیلی ها مخصوصا گردن کلفتها می تونن حتی تغییر نیرو بدن(مثلا از ارتش به سپاه)نقل قول:
اما بعد از ورود به آموزشی، کار خیلی سخت میشه و هر کسی قدرت جا به جایی نداره
(حالا اینکه پارتی شما بتونه یا نتونه رو من نمی تونم حدس بزنم)
سلام دوستان
من دوستم دوره کد خورد با مدرک فوق دیپلم دوره ی توپخانه و موشک
تقسیم افتاد توپخانه33سنندج
جاش چطوریه خوبه یا بد؟
جدا از اینکه پارتی بتونه ، اصلا امکان اینکه دو بار دفترچه ارسال کرد وجود داره ؟نقل قول:
این سوالتو من نمیدونمنقل قول:
ولی این سازمان خیلی جای خوبی برای خدمت نیست از هرلحاظ،استراحت که نداری،مرخصی 3 روز یک روز !
اینارو بهش بگو،مگر این که توی اداره یا همون پادگان کچویی خدمت کنه به دور از زندان و زندانی و ...
کاملا با شما مخالفم کاملا،شما مواردی رو ندید و دلیل بر اتفاق نیفتادنش نیستنقل قول:
بنده سرباز 19 ماه خدمتم،در طول خدمتم مواردی که دوستمون گفتن و شما نغض کردید زیاد دیدم
به شخصه ما سربازا تو شهر خودمون بودیم و تو یگان قلیون و کباب میزنیم
هر شب قلیون به راهه،تو نمازخونه،ولی خیلی حواسمون هست خیلی
اینجور نیست که دیگه مثه پادگان نظامی کره شمالی باشه
کلا حرفم اینه:از خدمت برا خودتون غول درست نکنید،[حذف شد]
دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم من 30/6/92 از کارشناسی فارغ التحصیل شدم و بهمن ماه ارشد دادم احتمال زیاد پیام نور قبول بشم
حالا ثبت نام پیام نور هفته اول مهر 93 میشه که در اون صورت یک سال مهلت من تموم شده حالا من چی کار کنم
در انتهای ۲۱ ماه خدمت(۸ روز دیگه ترخیص میشم) موادری رو دیدم که طرف با سهل انگاری باعث ایجاد دردسر برای خودش شده.نقل قول:
ببین دوست من خدمت چیز سختی نیست اما میتونه سخت بشه خود ۲۱ ماه(یا هر چند ماه) چه داخل محیط نظام باشی یا نباشی میگذره و همیشه همین بوده و خواهد بود اما گاهی افراد با دست به کارهایی میزنن که با اضاف خودرن و نتبیه شدن این مدت براش جهنم میشه و تمام کردن ان براش سخته،شما در محیط پادگان خوش گذروندی نوش جانت اما اینجا تاپیک مشاوره است نه بیان خاطرات سربازی و نباید ما با حرف ها و صحبت هایمان برای افرادی( از زیر دیپلم گرقته تا تخصیل کرده) که برای آگهی از چند و چون خدمت میان سرابی ایجاد کنیم ، آمار خود زنی و اقدام به خود کشی در پادگان ها چرا بالاست هیچ وقت سربازی بالای برجک از روی دل خوشی با ژ۳ خودش نمیزنه بلکه در خیالش همش به فکر محیط بیرون پادگانه به فکر کارهایی چه مثبت ، چه منفی که انجام میداده است و تاب محیط نظامی و حرف زور شنیدن رو نداره حالا من بیام بگم که در خدمت تا صبح ورق بازی می کردم یک ذهنیتی در فردی که تازه اعزام میشه ایجاد میکنه که شاید با محیطی که او در آن تجربه می کنه متفاوت باشه.
به نظر من هر فردی باید قبل از اعزام به خدمت از قوانین انظباتی مطلع باشه یک مورد بسیار مهمی که کمتر کسی به آن توجه میکنه لباس خدمته در اینجا منظور تمیزی یا کثیفی ملاک نیست بلکه بحث انظباتی است . این مسله بیشتر برای افرادی که در طول روز ار محیط پادگان چه به عنوان ماموریت و چه به عنوان مرخصی خارج میشن حائز اهمیته. هر فرد در لباس نظامی هر گونه اقدامی که از دید قانون گذار پرسنل نظامی ( خواه کادر یا وظیفه) منع هستند انجام دهد شامل جرائمی چون مزاحمت ، زور گیری ، جمل و استعمال مواد مخدر و... مجرم شناخته شده و به دادگاه نظامی ارجاع داده خواهد شد . نمونه اش یکی از دوستان من که افسر وظیفه ای است در بیرون محیط پادگان با لباس نظام در داخل خودروی شخصی خود سیگار میکشید که توسط دژبان مرکز دستیگر و به بازداشتگاه فرستاده شد و بنده خدا با کلی دردسر مانع ارجاع پرونده به دادگاه نظامی شد.و گاهی این پرونده ها تا پایان عمر در هر مرحله از زندگی میتونه برای طرف مشکل ساز بشه.
شما از نمیه دوم مرداد هر هنگام اقدام به پست دفترچه بگیرید تاریخ اعزام شما اول آبان خواهد بود که در صورت قبولی در دانشگاه با ارائه مدرک قبولی به +۱۰ می توانید از معافیت تحصیلی دوباره استفاده کنید و همچنین وارد فاز غیبت هم نشدید.نقل قول:
آقا ما بر سر دوراهی خدمت ویا فوق لیسانس گیر کردیم .
چه کنیم ؟
فوق لیسانس.:n01:نقل قول:
تو کل تاپیک رو هم بگیردی همه همینو گفتن.
کلا خدمتو باید زمانی بری که دیگه همه کارات انجام شده و فقط این مورد مونده مگر در شرایط خاص.
شما اگه شرایط تحصیلت فراهم هست حتما درست رو ادامه بده.:n26:
سلام.الان میان دوره آموزشی هستم.سرباز ارتش هستم ومیخواستم بدون امکان داره یگانم را بعد از آموزشی به سپاه تغییر بدهیم؟
لطفا راه حل های خودتان را برایم بنویسید.
با تشکر
غير عمليه حتى تغيير نيرو در يك سازمان سخت و غير ممكنه ديگه تغيير ارگان كه نميشه.نقل قول:
باتوجه به شرایط خودم یه سوال داشتمنقل قول:
این ترم فارغ التحصیل میشم و تا یک سال هم فرصت دارم برای ارشد بخونم اگه قبول نشم از این طرف ضرر نمیکنم؟ریسک نیس؟ از طرفی باتوجه به اینکه 24 سالمه و فرضا هم ارشد قبول بشم در بهترین حال ارشد سال آینده قبول بشم و تموم کنم27ساله میشم و خدمتم 2سال برم درآستانه 30سالگی چه شغلی میتونه فراهم بشه که بتونم برای آینده و پول درآوردن روش حساب کنم؟
نظرشخصی من اینه که آدم زودتر خدمت بره بهتره چون بعد اون تمام راهها واسمون باشه و میتونیم تصمیم گیری بهتری انجام بدیم
من تا حالا کسی رو ندیدم از ارتش بره سپاه. اما تغییر نیرو تو ارتش زیاد دیدم. فقط پارتی می خواد همین. برای چی می خوای بری سپاه؟ اگه افسری که شک نکن ارتش بهر از سپاهه.نقل قول:
دوستانی که میگن افسری در ارتش بهتر از سپاهه میشه بگن چرا؟ما داریم درد به در میگردیم سپاه بیفتیم یعنی بریم ارتش بهتره؟(لیسانسم)
من الان سپاهم افسرم هستم,نیرو خیلی کم هست,دقیقا کار سرباز صفر می کنم و افسر هردو باهم(کار دفتری و شستن توالت)نقل قول:
برا تحصیل کرده ارتش خیلی بهتر هستش,احترام بیشتری می ذارن بر عکس سپاه
اینطور که من متوجه شدم شما میگی یا ادامه تحصیل و بعد اجبارا خدمت یا خدمت.نقل قول:
یعنی اگه بری خدمت بی خیال درس میشی.
اگر کسی بتونه درس بخونه 100% بهتره. شاید من تجربشو نداشته باشم ولی الان یاد حرف دوستم افتادم که تو خدمت یه روز گفت خوب شد ارشدمو گرفتم و بعد اومدم خدمت.( شرایطش طوری بود که با یه مقدار فشارخانواده ادامه تحصیل داد برا ارشد وگرنه نمیخواست بخونه )
شما اگه مدرک بالاتری داشته باشی یه شغل خوب میتونی پیدا کنی یا حداقل موارد انتخابیت بیشتره.
تو خدمت هر چی مدرکت بالاتر باشه بهتره و کلا نحوه برخورد با این سرباز عوض میشه.
پسرا باید خدمت رو بزارن اولویت آخر و بهش فکر نکنن تا زمانی که راهی نمونه.
البته هر کس نظری و برنامه ای داره.
این رو هم میشه حساب کرد که سن بالا تو خدمت یه مقدار آزار دهنده هست
تو سپاه زیاد به درجه اهمیت نمیدن ولی ارتش خیلی به درجه بها میده.نقل قول:
کلا ارتش برا درجه دارا خوبه نه سرباز صفر.
نقل قول:نظر من بسته به شرایط شماست. اگر برای شغل آیندت خیالت نسبتا راحته، برو ارشد بخون (یعنی سرمایه داری یا پارتی)نقل قول:
در کل از نظر مالی هم تامین باید باشی دیگه
اما اگر از نظر شغلی آینده مشخصی نداری و ممکنه ارشد هم بگیری و سربازی بری و باز فرقی با زمانی که کارشناسی داشتی نکنی، خوب چه بهتر که الان بری دنبال سربازی و بعدش هم شغل.........
اگر با توجه به شغلت، دیدی ارشد بدردت میخوره، همون موقع هم میتونی بگیری(با خیال راحت از اینکه قبول هم نشی، زندگیت جریان داره)
آقایون بنده از اون دسته از افرادی هستم طاقت خدمت در شهرستان رو نداشتم.هر طور شد یه آشنا پیدا کردم (بند پ = $ ) .با رضایت تمام هم این کار رو انجام دادم.هنوز هم کسایی هستن که از این طریق کارشونو میبرن جلو.نمیدونم الگوریتم تقسیم در نیروهای مسلح ما چه جوریه ولی من به شخصه کسی رو سراغ ندارم که بدون پارتی جای خوبی خدمت کرده باشه ( یا به طور کلی راحت و بی درده سر خدمت کرده باشه ) .
من الان سپاهم افسرم هستم,نیرو خیلی کم هست,دقیقا کار سرباز صفر می کنم و افسر هردو باهم(کار دفتری و شستن توالت)نقل قول:
برا تحصیل کرده ارتش خیلی بهتر هستش,احترام بیشتری می ذارن بر عکس سپاه
موافقم.البته بازم بستگی داره که در هر ارگانی که هستی ، کدوم پادگان خدمت کنی...نقل قول:
دقیقا میخواستم اینو بگم .نقل قول:
یکی از دوستان من حرف جالبی زد .
در سپاه تحصیل افراد مهم نیست . بلکه هر فرد هر چقدر هم که بی سواد باشد بهتر است . و سابقه بسیج فعال را حتی برتر از مدرک دانشگاهی میدانند .
در ارتش برای تحصیل کرده ها خیلی خیلی وضع بهتره . ارتش بر عکس سپاه سابقه بسیج فعال انچنان مهم نیست . و تحصیلات دانشگاهی فرد مهم است .
پی هی نگین بیافتیم سپاه ، وو ... .
سلام
سرباز آموزشی ارتش هستم.میخواهم در این مدت در سپاه استخدام بشوم ودیگر خدمت نکنم وحداقل از عمرم وتوانایی هایم استفاده کنم.بنظر شما می شود با وجود اینکه سرباز ارتش هستم در سپاه استخدام بشوم ودیگر سربازی نروم.(با توجه به مهارت هایم خیلی به درد سپاه میخورم تا ارتش)
سلام دوست عزیزنقل قول:
تو رو خدا از این حرفم ناراحت نشیا! کلی میخوام بگم.
تنها چیزی که توی سپاه مهم نیست برای استخدام، توانایی و مهارت خاصه! (به جز 2-3 تا سایت موشکی که اونم آموزش خودشون رو دارن)
آها یه مهارت که خیلی تو سپاه کاربرد داره یادم اومد! زیراب زنی در حد مــــــــرگ!
در مورد استخدام هم الان توی این بازه زمانی نیرو قدس و چند تا قسمت نیرو زمینی دارن گزینش میکنن .
اینشالا موفق باشی:n16:
با سلام خدمت اساتید
آقا من ترم آخر کارشناسی ناپیوسته ازاد هستم ... میخوام انصراف بدم تابستون برم خدمت ...بماند که چرا میخوام این کار رو بکنم
من هنرستان دیپلم یه رشته ای دارم حالا میخوام با اینکه فوق دیپلم همون رشته رو دارم برم برای دیپلم رشته کامپیوتر هنرستان دوباره شروع کنم به خوندن
آیا مکانش هست بتونم همین ترم که هنوز انصرافی ندادم مدارک مورد نیازم رو از دانشگاه بگیرم و برم شبانه ثبت نام کنم و شروع کنم برای گرفتن دیپلم کامپیوتر
در حین خدمت هم میشه این کار رو انجام داد ؟؟؟ اجازه نمیدن برای اینکه .. چون من مقطع بالاتری رو دارم
نقل قول:
هدفم از این سوال این است،الان که سرباز ارتشم اگر برای استخدام سپاه اقدام کنم،می توانم سربازی رو بپیچونم و برم سپاه؟؟؟
بله میتونیدنقل قول:
اما باید سابقه بسیج داشته باشید
سلام. وقتی یه نفر معافه بعد از اینکه مدارک رو کامل به پلیس +10 تحویل داد چه قدر طول میکشه تا کارتش بیاد؟ یا چه قدر طول میکشه تو این سامانه سخا ثبت بشه و وضعیت طرف رو بگه؟
حدود 1 تا 2 ماه برای صدور کارت و زیر 10 روز برای ثبت اطلاعات.نقل قول:
نشست تخصصی مرکز پژوهشها در مورد شرایط مطلوب سربازی در آینده (حذف سربازی اجباری)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در این نشست تخصصی که امیر سرتیب صادقی کارشناس اداره وظیفه عمومی، سرهنگ واعظی نژاد معاون اداره مشمولان و امور معافیت های سازمان وظیفة عمومی، کوهکن مدیر امور نظام وظیفه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، عبدالملکی رئیس مرکز تحقیقات کاربردی سازمان نظام وظیفه، ناخدایکم قیطاسوند جانشین معاونت نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سرگرد رضاپور کارشناس ارشد امور وظیفه عمومی معاونت نیروی انسانی ناجا و مهدی ذوالفقاری مدیر و احمدی معین کارشناس گروه امنیتی – دفاعی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی شرکت داشتند هریک از حاضران به ترتیب ضمن تشریح وضعیت کنونی سربازی در کشور ، شرایط مطلوب سربازی در آینده را با توجه به مقتضیات زمانی و مکانی تبیین کردند.
در ادامه این نشست تخصصی، احمدی معین کارشناس گروه امنیتی – دفاعی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از میهمانان شرکت کننده در نشست و با جمع بندی مباحث مطرح شده گفت: ما در مرکز پژوهش ها در حال تدوین طرحی برای نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی پیرامون سربازی هستیم که در این زمینه حتما باز هم از نظرات شما و دیگر صاحبنظران استفاده می کنیم و قبل از تقدیم طرح به نمایندگان محترم مجلس نیز ان شاء الله جلسه ای خواهیم داشت تا از نظرات نهایی شما استفاده کنیم.
وی افزود: مطالعات نشان می دهند که در ۲۴ کشور جهان سربازی اجباری وجود دارد و در مقابل ۱۰۳ کشور جهان سربازی اجباری ندارند. همچنین فقط در ۷ کشور از این ۲۴ کشوری که سربازی اجباری دارند ، طول خدمت بیش از یک سال است (یعنی خدمت دوره ضرورت). نکته دیگری که در اکثر قریب به اتفاق این کشورها وجود دارد این است که با افزایش میزان تحصیلات، مدت خدمت سربازی کاهش زیادی پیدا میکند یعنی کسی که مثلا لیسانس یا فوق لیسانس گرفته مدت خدمت سربازی اش فرضا نصف کسی است که تحصیلات دانشگاهی ندارد.
وی در ادامه با استناد به اظهارنظر کارشناسان و محققان، مهمترین نقاط ضعف سربازی به روال کنونی را بدین شرح برشمرد:
۱- ممکن است به افزایش فرار مغزها دامن بزند یعنی کسانی که به سبب فرار از خدمت سربازی مهاجرت می کنند عده زیادی از اینها کسانی هستند که توانمندی علمی بالایی دارند و جذب کشورهای خارجی می شوند.
۲- بحث دوم ناکارآمدی نیروی انسانی است در برابر تهدیدات تکنولوژیک که امروز دنیا با آن مواجه است (مقایسه کارآیی سرباز با هواپیماهای بدون سرنشین)
۳- بحث سوم افزایش مشکلات نیروهای مسلح به لحاظ مالی است.
۴- بحث چهارم وضعیت نامناسب سربازها به لحاظ مالی ، عاطفی و جسمی است.
۵- بحث پنجم افزایش تقلب هایی است که همواره در جامعه قابل مشاهده است مثل طلاق های صوری و صدمات جسمی که افراد به خودشان وارد می کنند برای فرار از خدمت سربازی.
۶- نکته ششم هم بحث بهره وری پایین سربازهاست.
متذکر می شود که مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با توجه به اهمیت موضوع خدمت سربازی و نقطه نظرات نمایندگان محترم، این موضوع را در دستور کار خود قرار داده است.
در همین راستا گروه امنیتی – دفاعی مرکز پژوهش ها در نظر دارد با برگزاری سلسله نشست های تخصصی با دعوت از نمایندگان نهادها و سازمان های ذی ربط از جمله نیروهای مسلح ابعاد مختلف این موضوع را بررسی کند و نتایج آن مبنای پژوهش های علمی و تخصصی خواهد بود که می تواند ضمن شناسایی مشکلات و نقاط ضعف و قوت شکل کنونی خدمت سربازی، پیشنهادهایی برای بهبود وضعیت و رسیدن به شرایط مطلوب ارائه کند.
من اعزامی یک تیر هستم.
امکان به عقب انداختن اعزامم هستش،من میخواستم اردیبهشت برم ولی از بس دانشگاهم و بعدشم نظام وظیفه لفتش دادن افتادم به تیر و الان میخوام تا شهریور نرم و اون موقع هم که نتیجه ارشد میاد و دوباره معافیت تحصیلی میتونم بگیرم.
ولی سوال اینجاست که چطوری میتونم دوماه اعزاممو به عقب بندازم؟
سلام دوستان سوالی داشتم . من پشت کنکوری هستم و قصد ادامه تحصیل تا لیسانس یا فوق لیسانس رو دارم به طور کامل و مداوم . بعد قضیه سربازیه من چجوری میشه ؟ چون شرایط طوری هست که نمیخوام سربازی برم چه راه هایی پیش رو دارم ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
شما برو پلیس 10+ و بگو میخوام تاریخ اعزامم عقب بندازم . درخواست شما ثبت میشه و هفته بعد نتیجه اعلام میشه:n01:نقل قول:
شما تازمانی که تحصیل کنی معافیت موقت تحصیلی داری ..بعد از دانشگاه بلاخره باید بری خدمتنقل قول:
البته اگر غیبت داشته باشی نمیتونی دانشگاه ثبت نام کنی و باید سربازی رو بگذرونی
سلام دوستان
من یک سال و نیم سابقه بسیج فعال دارم . چقدر بابتش کسری میدن؟؟
اصلا ارزش پیگیری و گرفتنش رو داره؟؟
من یجا شنیدم معیاری برای قد و وزن هست که خارج از اون معافیت تعلق میگیره درسته ؟ اگه آره چه معیاری هستند ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk